![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Esti - to ja przyniosę lody waniliowe i zrobimy mixa. Lody, śmietana mus truskawkowy i nalesnik.
![]() No ja dzisiaj dzień w pracy od loda zaczełam. Esti - kocyk cudo. ![]() Kathi - ja na razie odpuszczam sobie zakupy. Ze względów finansowo - uzależnieniowych ![]() ![]() Pisałam to już chyba kilka razy - kocham rzeczy dziecięce.... ![]() A dzisiaj przyjdzie mi trzecia paczka z allegro, to Wam wkleję wieczorkiem fotki. Niewiele, bo tylko ręcznik, czapeczka i kaftanik, ale jaka radość. Wczoraj jeszcze teściu obdarował mnie kolejnymi 4 pieluchami tetrowymi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musisz być dzielna, głowa do góry. Leż i nie stersuj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zaraz Wam pokaże co wczoraj kupiłam.... Kupiliśmy tez starszemu synusiowi i TŻ sobie kupił... a ja nic sobie nie kupiłam ![]() Wyprzedaże, wyprzedaże... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze rajstopki.... jakie to wszystko malusie
![]() Kathi, zaraz do Ciebie wyślę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Wtajemniczenie
|
Manolita - śliczniutkie.
Kolejny chłopczyk ![]() Ale frajda te ubranka, ja codziennie rano otwieram komodę i patrzę sobie na nie. Mam ochotę je już wyprać i poprasować. Ale nie ma sensu, ja mam jeszcze cztery i pól miesiąca czasu. Szkoda żeby się zakurzyły. A ja bym chciała znaleźc jakiś wzór na sweterek dla takiego półroczniaka. Możę mi mam zrobi na drutach. Tylko muszę mieć wzór. Macie jakieś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śliczne ciuszki aż zazdroszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
selka* - to ja Ci mogę polecić kilku sprzedawców z allegro.. Jeśli chcesz to wieczorem napiszę linka co kupowałam, jakiej jest jakości i jaki sprzedawca.
Zmawiałam rzeczy dziecięce od 4 różnych osób. Jestem zadowolona, czekam dziś na ostatnią paczkę. Daj znać jak chcesz... ![]() Ale wieczorkiem, bo w pracy nie mam normalnego dostępu na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie też się nie znam na drutach...
![]() To ja Ci SELKO* napiszę tak po 19, bo wcześniej jeszcze jadę do Cioci do Haspicjum w odwiedziny. Mi się po sklepach nie chce chodzić, bo po pracy jestem już zmęczona, za to allegro uwielbiam. ![]() A zapomniałam Wam powiedzieć. jak sie okazało mój mąz ma bardzo podobny gust jeśli chodzi o wózki. Jedynie kolor inny chce. Ja bym chciała seledynowy, a on czerwony... w sumie czerwony tez mi się bardzo podoba, ale odrzuciłam ze względu na to żę będę miec chłopca. Mąż mów że trzeba iśc z duchem czasu i nikt nie powiedział żę chłopiec nie może miec czerwonego.... I chyba bedzie czerwień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Wtajemniczenie
|
katrin fajnie że się pogodziliście
![]() Kathi lataj po sklepach i pokazuj co upolujesz ![]() Małgosiu zapraszam ![]() ![]() fajne są takie prezenciki ![]() manolita śliczniutkie ciuszki ![]() a ja postanowiłam działać ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe ile za to wszystko będzie chciał ![]() ma wymierzyć coś nawet zaproponować i zadzwoni z wyceną. Już się nie mogę doczekać 12.00 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
manolita
super są te "podwójne" bluzeczki, wyglądają jakby krótki rękaw był założony na długi.. moi mężczyźni mają kilka takich bluzek..są naprawdę wygodne, bo jak mały (bo mąż aż tak nie brudzi ubrań ![]() ![]() Małgosia ![]() oprócz allegro, polecam również przeglądnąć co jakiś czas gazetki reala i biedronki http://www.real.pl/promocje.php http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php czasem są tam świetne ubranka.. ja jutro jadę do babci (tej zakupoholiczki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-19 o 10:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() a gazetki tez przeglądam, reala w formie papierowej, dostarczanej na klatkę, a biedronkę na necie ![]() Mam z biedronki body (jak wiele dziewczyn z tego wątku), a z reala takie body z kubusiem Puchatkiem i prosiaczkiem, za 8 zł... ![]() ![]() Jestem kochana na bieżąco ![]() ESTI - o ja bym też się nie mogła doczekać.... ![]() ![]() I wiem jedno... następnym razem przy wymianie mebli - jak najwięcej szaf i półek na ciuchy.... Jakimś cudem zawsze sa pełne i nie mam miejsca ![]() Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-01-19 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
Małgosia
![]() myślałam że siedzisz w domu dlatego dałam te linki ![]() ale teraz widzę że my wszystkie nie usiedzimy ani chwili dłużej w domku..też słyszycie te głosy.."idź do sklepu po coś dla dzidzi.."?? hehe.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Rozeznanie
|
Małgosia, o ile sobie przypominam twój typ to coneco toledo? Ja równiez się zastanawiam nad nim, prosiłam bratową żeby spytała siostry jaki ma wózek i ma właśnie ten, jest bardzo zadowolona. I ja też sobie chcę troszkę rzeczy z allegro zamówić, więc chętnie też skorzystam z twojej opinii o sprzedawcach
![]() Esti, ale fajnie masz, mnie tylko łóżeczko się zmieści i kupimy gotowe, a już wczoraj zapowiedziałam tż, że musi sie wyprowadzić z rzeczami z jednej szafki, bo tam chcę trzymać rzeczy maleństwa. Nic więcej się nam z mebli juz nie zmieści. i jak wczoraj ujrzeałam tę twoje wory z ubrankami ![]() ![]() Zaraz mam zamiar poszperać w allegro za jakimiś bluzkami ciążowymi dla mnie, spodnie już mam, ale problem jest z górą, bo brzusio rośnie, a ja w czymś do pracy muszę chodzić. Planuję tak do końca 8 miesiąca popracować, ale zobaczymy. I co rano przeżywam załamkę, kiedy kolejny ciuch jest na mnie za mały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
http://minreklame.ipapercms.dk/JYSK/...8dsfjknjklfds/
str 46/47- dla dzidzi do łóżeczka mam tą kołderkę za 99zł i tą poduszkę.. wg mnie są fajne...sprawdziły się więc nie kupuję nowych.. no chyba że tą cieniutką kołderkę (obok) bo jest w sam raz na lato.. ![]() przeglądam gazetki bo nie chce mi się jutro jeździć do wszystkich dużych sklepów..najpierw sprawdzę co mają w ofercie.. ![]() Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-19 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie siedzę.... ![]() ![]() Katrin1 - ![]() Ma chyba wszystko co trzeba (co ja chcę), a i męzowi się spodobał. I ma bardzo dobre opinie na różnych forach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
http://www.jysk.pl/359/362/ag/catalog/
to turystyczne łóżeczko też jest fajne.. kuzynka je ma, więc ja już nie kupuję (bo jej podwędzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
Zmykam gotować obiadek.. rosołek i kurczaka w warzywach..mmniam..
katrin1 ja jutro będę w sklepie z wózkami..porobię zdjęcia kilku wózeczkom "idealnym" i dokładnie opisze coneco toledo.. bo go chcę kupić..dlatego jutro z tz-tem idziemy na przegląd techniczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
Takie łóżeczko - fajna sprawa, bierzesz do pomieszczenia gdzie aktualnie przebywasz...
![]() Ale u mnie w kuchni jedynie na stole by mogło stać. Uroki blokowiska ![]() Dziewczyny, moja bratowa miała koło łóżeczka, taką półeczkę plastikową na najpotrzebniejsze rzeczy - pampersiaki i husteczki i takie tam. Na łóżeczku miała przewijak. Ja z powodu braku miejsca będę miec przewijak też na łóżeczku i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, żeby mieć najpotrzebniejsze środki higieniczne też obok. Ale potrzebuję coś malutkiego. Niestety komoda się nie zmieści, będzie stać w innej częsci pokoju... A może jakaś półka? i na niej koszyczki? Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-01-19 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Pomóżcie mi wybrać, bo siedzę od kilku dni nad tymi dwoma wózkami i się zdecydować nie mogę
![]() I już ogłupiałam całkiem ![]() http://www.sklep.urwis.com.pl/produc...oducts_id=2856 ROAN http://www.allegro.pl/item520834476_...ka_gratis.html leviroo |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
Ja obstawiam ROANA - zresztą jest bardzo podobny do JEDO BARTATINA, a to mój typ
![]() Bartatina ma troszkę bardziej przychylne opinie... Zaraz wkleję linka http://www.forum.alewozki.pl/viewtopic.php?id=45&p=1 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...316261&v=2&s=0 |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Małgosia
![]() ja wykorzystałam nadstawkę na biurko pod kolor mebli http://www.brw.com.pl/mebel_popup.php?id=663 teraz wisi nad biurkiem u mojego brata.. aha.. i tatuś(stolarz) dorobił mi półkę tam gdzie te wazoniki..bo duużo kosmetyków miałam.. ![]() Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-19 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
gabriellao0
roan,zdecydowanie lepszy.. bo podwójne skrętne kółka często się psują.. (na podstawie doświadczeń z 3 spacerówkami-na szczęście każda była prezentem więc nie ja wyrzuciłam kasę w błoto..) ja i tak obstawiam toledo, bo roan troszkę "wielki" mi się wydaje.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gabi zdecydowanie ten pierwszy wozeczek podoba mi sie i jego funkce so tez oki Fionka swietny pomysl z ta poleczka Esti pochwale sie pochwale jak cos upoluje a jak wywale rzeczy do prania malej to wam tez fotke pstrykne tylko ze to po 16 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Witamy po weekendzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciuszki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no pewnie, że tak ![]() a najgorzej jest jak już jesteśmy w sklepie i przechodzimy koło działu z ubrankami dziecięcymi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Rozeznanie
|
Dzien doberek mamuski
![]() Dzis troche lepiej sie czuje. ![]() Kathi bidulko wspokczuje Ci... ![]() Fionka boze.... co za ogromny i brzydki pajak........... ![]() Manolita slodkie ciuszki ![]() Esti mmmm.... nalesniki, ale bym sobie zjadla ![]() Katrin to super, ze pogodzilas sie Tztem. Ja tez nie lubie "cichych godzin". U nas nie ma cichych dni tylko godziny ![]() Gabi mi sie podoba Leviroo. Moze dlatego, ze to tez moj typ ![]() ![]() Selka ja Ci tez linka przesle. Tez zamawialam z allegro ciuszki jak narazie tylko od jednego dostawcy. Ale jestem bardzo zadowolona. I bede od niego zawsze zamawiac. W przyszlym miesiacu, zamawiam od innego dostawcy, zobaczymy czy sie sprawdzi. Uciekam na allegro w poszukiwaniu kocyka i poscieli dla dzidziusia ![]()
#1318 |
Zakorzenienie
|
esti1984 ja nie tyle przy kawce co przy herbatce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam od kilku dni takiego smaka na nalesniki ![]() ![]() esti ten prezent jest EKSTRA .... musze miec takie samo ![]() ![]() Kathi75 sliczne zdjatka z baseniku, widze ze Maxiu to nurek zawodowy ![]() ![]() ![]() Dzielna jestes ![]() ![]() ![]() katrin1 ciesze sie ze pogodzilas sie z tz ![]() ![]() ciąży byłabym happy. Małgosia ![]() ![]() a co do koloru wozka to ja sie sama zastanawiaam nad czerwonym, mysle ze do chlopcow takze pasuje ten kolor... moja kuzynka ma czerwony z akcentami czarnego dla swojego syynusia i strasznie mi sie podoba.... ja sie zastanawiam bo podobaja mi sie zielone, tz nic nie mowi wiec pewnie bedzie zielony, ale jakby czasem nie bylo kolorku to kupuje czerwony ![]()
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
hey kochane
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.