|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Marei
![]() ![]() ![]() ![]() a hydrolaty polecam... ja uzywam w rozpylaczu na buzie... ![]() ![]() ![]() Olciu i jak ci idzie kuracja tym effeclarem? ![]() Dzisiaj mam dzien debilizmu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz probuje przetlumaczyc pismo z celnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1292 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, Niunia! Proszę! Nie mów tyle! Przecież zagadasz nas wszystkie na śmierć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam koleżance paletkę z 30-toma kolorami cieni jako prezent od firmy (fantastyczna sprawa! muszę sama zainwestować w takie cudo jak tylko będę miała nadmiar gotówki!) i urocze kolczyki już tylko od siebie. Poza tym wpadła mi w oko urocza futrzana kamizelka, którą bezwzględnie muszę kupić po wypłacie, bo między nami typowo zaiskrzyło ![]() ![]() Zmykam upolować coś na kolację! Trzymajcie się, kochane ![]()
![]() |
#1293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
maseczke zrobilam wedlug przepisu z watku o tej maseczce, czyli wzielam 4 polopirynki(aspirynki) jak kto woli pokropilam woda tylko tyle, ze "spuchły"i dałam lyzeczke jogurtu, wszystko to na twarz i 20minut ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nasze pisma urzedowe to czasem perełki ![]() ![]() wrocilam z pracy i ide cos zjesc, padam na pysk ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Mieszam na gabce zel BD i oliwke i smyru smyru po calym cialku
![]() ![]() ![]() ![]() A tusz na prawde swietny ![]() ![]() Jutro robie wolne.... ![]() ![]()
#1295 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam niedawno z korków i zaraz lecę oglądać House'a. Aha! Udało mi się dziś kupić książkę Cobena za całe 11,99 w Biedronce ![]() ![]() Miłego wieczorku laseczki!! ![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
W Camauie. Cudna jest. Beżowe futerko ze skórzanym paskiem w kolorze ciemnej czekolady w talii
![]() Kosztuje 189 złotych. Ja też ![]()
#1297 |
Zadomowienie
|
Dokładnie nie wiem jak to moja mama robi ale dynia sama sie rozdrobni na taka "packe" gotuje sie ja na mleku, troche chyba mozna cukru dodac i ja jem to z kluskami ......... mmmm pychota
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pakowania, to właśnie się dowiedziałam, że chyba posiedzę jeszcze na Śląsku do połowy przyszłego tygodnia, więc jestem spokojna i nie spakowałam jeszcze nawet jednego ołówka ![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama była wczoraj u lekarza i powiedział, że ma nadciśnienie i powinna też zbadać serce, więc siedzę i się martwię od wczoraj ![]() Oprócz tego u mnie wszystko OK. Odebrałam dzisiaj zaświadczenie, że jestem mgr i odwiedziłam kumpelę z grupy i jej synka 8miesięcznego - był przesłodki. Miłego wieczoru wszystkim! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja zapodalam sobie oliwke dla kobiet w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() milego wieczorka kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
dobranoc niewiasty
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
to sie rozpisała
![]() ja tez zycze wszystkim kolorowych snów ![]() ![]()
![]() |
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Twojej mamie życzę dużo zdrówka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech... Jak to dobrze, że już piąteczek! Co oznacza, że za chwilę będę mogła odpocząć od nuuuudnego księgowania dwa dni i trochę! Ostatnio mam istną alergię na pracę i codziennie muszę się przełamywać, żeby tam podreptać... Jeszcze jak na złość w perspektywie mam konieczność zrobienia kolejnej windykacji. Nawet nie wiecie jak tego nie cierpię. Myślę, że przeżywam to dużo bardziej niż dłużnicy ![]() Rozmawiałam wczoraj z Mr Szefem, że chętnie przejęłabym jakieś zadania wykraczające poza księgowość i obiecał, że będzie miał to na uwadze. Zobaczymy czy rzeczywiście tak będzie... Moje wysyłane w świat CV pozostaje bez odzewu. Chyba muszę trochę obniżyć poprzeczkę, bo do tej pory skupiałam się na posadach z branży HR, o których marzę z całego serca, ale gdzie niestety mogę się pochwalić tylko wielkim entuzjazmem i zapałem, a niekoniecznie doświadczeniem. Myślałam, że jestem w stanie wytrzymać w obecnej firmie do czasu znalezienie tej jednej-jedynej-wymarzonej posadki, nie ważne ile by to miało zająć, ale chyba się przeliczyłam. Czuję jak mi się mózg lasuje od tych cyferek ![]() ![]() Przepraszam robaczki za takie smęcenie z samego rana, ale ja też czasem muszę się wygadać ![]() Ściskam Was mocno, mocno, mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1303 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
#1304 |
Zakorzenienie
|
witam was serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
![]() Limonko .... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
a co to ma znaczyc
![]() ![]()
#1308 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie wszyscy tak to ja tez
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- strasznie sie nie wyspałam ![]() ![]() ![]() nie smece Wam milszego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
Hej Haj Heloł!
![]() Witam Was w prawie samo południe ![]() Dziś mój 4 dzień odchudzania i stanełam na wadze z rana a tam 2,5 kg mniej ![]() ![]() Jeszcze 6 dni ![]() ![]() Remont w pokoju nadal trwa bo TŻ jakoś ma opóźniony zapłon coś wolno to wszystko idzie ale mam nadzieje ze na przyszły weekend urządzimy huczne sprowadziny ![]() Teraz lece zjeść trzeci posiłek a mianowicie: zapiekaną rybę i sałatke z selera, jajka. majonezu i musztardy ![]() ![]() Si Yaaa!!! ![]() P.S Tyśka.... Sylwester zbliża się wielkimi krokami!!! Żebyś nie zapomniała o propozycji!!!! ![]()
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
Aliczka grarulacje
![]() ![]() Kostko moze jednak nie bedzie źle na tych urodzinkach ![]() ![]() A ja byłam na rynku z mamą. Mama kupiła sobie płaszczyk i dobrałam jej do tego szaliczek ![]() ![]() No i do tego wszystkiego strasznie zmarzłam i deszcz ciągle pada ![]() I ogólnie chyba przełamałam się i już bardziej spokojeniej jeżdze, dziś wyjechałam mimo, że u mnie w miescie piątek to dzień targowy i jest duży ruch ![]() ![]() ![]() A jutro z kolei jade ze znajomymi na zabawe i też mam robic za kietowce ![]() A Wam jak dzien mija ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-23 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |||||||
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() I zdziwiłam się ostatnio niezmiernie, bo podczas wizyty u fryzjera, pani która mnie czesała słysząc, że mam roczne dziecko (znają mnie tam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Taki ciuch faktycznie ślicznie wygląda tylko jest chyba troszki niepraktyczny. W końcu nosi się go zimą i jak tu na takie boho załóżyć jakikolwiek płaszczyk? zastanawiam się nad takim cudem, ale gdzie ja się w to ubiorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to zmykam na razie. Miłego dnia. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Very nice!!! ![]() A u mnie kicha, zero na minusie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pamiętaj, żeby pochwalić się Waszym gniazdkiem, jak już będzie gotowe!!! Czekamy na fotorelację!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie jak narazie spokojnie. Wróciliśmy niedawno od lekarza, wizyta przebiegła bezproblemowo, rozwiałam przy okazji kilka swoich ostatnich wątpliwości odnośnie przepisanego mi leku. A teraz dostałam tańszy jego odpowiednik ale o tym samym działaniu. Dowiedziałam się, że niektóre kobietki biorą ten lek na spadek masy ciała, ale na mnie oczywiście nie działa... ![]() ![]() ![]() A na dzisiejszy wieczór chcemy z TŻetem zaprosić koleżankę na maraton z 'Supernaturalami'. Lecę przygotować coś na dzisiejsze korki. ![]()
![]() |
#1313 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj rozgadałyście
![]() ![]() Dzięki, Ines ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pod płaszczyk myślę, że spokojnie się zmieści. Jest mimo wszystko dosyć cienka. Chociaż przy tym taka cieplusia- w sam raz na zimowe chłody. Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci za ciepłe słowa i kilka mądrych (jak zwykle) refleksji ![]() Cytat:
Właśnie przydreptałam z pracy. Myślałam, że będę miała trochę więcej do nadrobienia, ale dziś się nie postarałyście ![]() Co u mnie napiszę później, bo na razie muszę zmykać ![]()
![]() |
#1314 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Malinn, współczuję "współpracy" z tą koleżanką... Podobnie jak dziewczyny, myślę, że powinnaś jej za wszelką cenę unikać i nie wkopywać się w żadne wspólne projekty. Ona chyba żyje w innym świecie, który do Ciebie nie pasuje...
Cytat:
Joyce i Limonko, jeśli chodzi o Wasze mamy i ich dolegliwości... Kochane, całe szczęście, że lekarz zbadał mamuśki i wiadomo co im jest. Wiem, że to przeżywacie, ale powiem tak - nie martwcie się na zapas, u mnie połowa rodziny ma nadciśnienie i wysoki cholesterol, ale wszyscy biorą odpowiednie leki, które normują ciśnienie / zbijają cholesterol. Główka do góry, w połączeniu z odpowiednią dietą, ruchem i ćwiczeniami, Wasze mamuśki na pewno będą się lepiej czuły! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, bardzo cieszę się, że samochodzik już nie taki straszny! Oby tak dalej kochana, a będziesz mistrzem kierownicy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BRY ![]() Uhh dziewczyny, ale jestem narobiona. Drugi dzień spędzam w kuchni, robię jedzenie na kolejną (jutrzejszą) imprezę urodzinową siostry, tym razem rodzinną... Upichciłam jej po raz pierwszy w życiu tort czekoladowo-kawowy ![]() ![]() Wczoraj byłam też na zakupowym szaleństwie. Kupiłyśmy z siostrą śliczne ciuszki jesienno-zimowe! Sweterki-tuniki, sukieneczkę, golfik, pasek, szaliczek i spodnie. ![]() ![]() Natomiast z moją wagą gówniaczo, dupowo i ogólnie klops. Jem zdrowe jedzenie, nie grzeszę, ćwiczę, a waga idzie w górę! No masakra jakaś ... ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-23 o 15:25 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
Niuniuska
![]() ![]() ![]() Mmmm narobiłaś mi smaka tym tortem ![]() ![]() A no i zakupów szczerze zazdroszcze ![]() Limonko powodzenia w rozsyłaniu CV ![]() ![]() ![]() Ja tez rozsyłam CV wszędzie tam gdzie wymagane jest moje wykształcenie i podane wymagania są takie, iż je w mairę spełniam ale zero jakiego kolwiek odezwu ![]() Virgiono ja dziś właśnie z mamą szukaliśmy dla niej płaszczyka niby wszystkiego duużo ale jak co do czego to wszystko takie samo na każdym stoisku ale w końcu wybrałyśmy taki, który się jej podobal ![]() Więc pewnie i Ty w konu trafisz na taki ![]() A przemeblowanie fajna sprawa ![]() Dziś taki dzień, że jedyna rzecz jaką mozna zrobic to zagrzebac się pod ciepły kocyk z pilotem w ręku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
wybaczcie ze nie zacytuje was ale jestem juz u M bo w domu mi net nawala i jakos odechciewa mi sie diety bo waze okolo 73 kg przez zblizajacy sie okres i nie mam nastroju na nic ale obiecuje iz kiedys nadrobie zaleglosci i wezme sie za idealne dietowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
siemka niewiasty.
Ala odezwij sie prywatnie do mnie, i daj mi wszelkie info o Twojej diecie bo moja przestała działać i znów puchne
![]() |
#1318 | |||||
Zakorzenienie
|
No to jestem z powrotem.
On to już się wykazał kreatywnością, że hej ![]() Cytat:
![]() ![]() Tort na pewno będzie pyszny-przepyszny, a goście będą wylizywać talerzyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może waga idzie w górę, bo właśnie dzięki ćwiczeniom wyrabiasz sobie mięśnie ze stali, które ważą więcej niż tłuszcz? Jak tam u Ciebie z wymiarami, koleżanko? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż to nigdy nie była moja mocna strona... Też ostatnio bawiłam się w wyprzedaż ciuszków do których nigdy nie miałam serca i nawet nie najgorzej mi poszło. Na futrzaną kamizelkę zarobiłam i jeszcze trochę pieniążków zostanie ![]() Tak jak obiecałam kilka słów co u mnie... Koleżance chyba spodobał się prezent. Albo dobrze udawała ![]() ![]() Nie wiem czy pamiętacie, ale jutro pierwszy raz idę do mojego studium doradztwa personalnego. Ciekawa jestem jak będzie. Na razie chyba pierwszy raz w życiu nie mogę się doczekać rozpoczęcia zajęć ![]() Poza tym czytam właśnie książkę "Dr House całkowicie bez autoryzacji", czyli zbiór różnych artykułów na temat serialu, które ukazały się w prasie. Wiecie,że House wcale nie miał być na początku lekarzem? Różne wersje robocze serialu zakładały, że będzie hydraulikiem, profesorem literatury angielskiej, więźniem, sportowcem, a nawet... telemarketerem ![]() ![]() ![]() Zmykam i pewnie dziś już nie zaklikam, więc... do jutra ![]()
![]() |
#1319 |
Zadomowienie
|
Limonko mi póki co sprzedaż na Allegro nie idzie.We wrześniu też sie nameczyłam z wystawianiem i nic nie poszło
![]() ![]() Powodzenia jutro na zajęciach ![]()
![]() |
#1320 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.