|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ale starych oblesnych tez przyciagam... jak juz sie jakis obejzy za mna to grubo po 60 ![]() Kostko pochwal sie co zamawiasz ![]() ![]()
![]() |
#1262 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co ogladalam brzydule dzis i tez chce taka metamorfoze przejsc
![]() ![]() ![]() fiolusiek a co u ciebie bo ostatnio nie zagladasz za czesto? czyzby sezon bigmilkowy? ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Malinn ja lubie neroli z hydrolatow, ten zapach ![]() ![]() ![]()
#1263 |
Zakorzenienie
|
neroli jest booooooooskie
![]() ![]()
#1264 | ||
Zakorzenienie
|
Mmmmmm yummy!!!
Cytat:
![]() Mnie to chyba najbardziej wyrywają na basenie. Mało tego, że dopytują się, czy wolna. Komplementują, że mam 'jędrne ciałko' (haha na oczy już nie widzą), jeden prosił o mój numer tel. zwracając się do mnie per 'skarbeńku' a jeszcze inny proponował, żebym się przeprowadziła do Augustowa i że akurat naprzeciwko niego jest wolne mieszkanie.... ![]() Chłopaki niech sobie pomarzą, a Ty trafisz wreszcie na tego Jedynego ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej nam, skarbie! ![]() Ogłaszam wszem i wobec, że płaszczyka jeszcze nie znalazłam ![]() ![]() Zmykam na podwieczorek bo mi kiszki marsza grają. Pa!
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
wiecie czesto zagladam ale jakos nie mam weny by odpowiadac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogole nie wiem co mi sie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Helołłł
![]() Tysiu diete kupiła moje koleżanka ale można ją znaleść na necie jak sie dobrze poszuka ![]() Dziołchy ja też mam ochote na metamorfoze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
odpwiedz na moje pytanai małpiszonko:P:P i jaka kolezanak kupiła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kusisz tez ta oliwka ciazowa chyba jutro po nia pojde ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zadomowienie
|
AAAA... wyglądał mega pysznie!
![]() Cytat:
![]() Tż już pojechał, bo się opiekuje babcią chorą, więc na noc nie mógł zostac. A ja oprócz sprzątania mieszkania to cały dzień się leniłam ![]() Jeszcze zamierzam jakiś film obejrzec i skończyc czytac "Wilgotne miejsca". Ach, co za życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
http://img229.imageshack.us/img229/9...onewosyyx6.png
a mi sie takei wlosiska marza;( i juz sobie postanowiłam, koniecz farbowaniem, wlosy sobe dychna do wakacji i robie loooooooki;D na wakacjach na probe, bo jak bede wygladac jak strach na wrocle to przynajmniej malo kto mnei zoabczy haha;d
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Kostko jak juz bedziesz wiedziala co jak i ile to wyslij mi dane do przelewu
![]() ![]() W sumie to mozna kazdego hydrolatu poprobowac 3,60 za 50ml to nie duzo ![]() ![]() Joyce tak mnie ta kasiazka kusi, ze chyba nabede.... ![]() Dzisiaj utrzymalam diete... no moze troche za malo jadlam...ale ogolnie bylo grzecznie i przyzwoicie... mam nadzieje, ze za tydzien zobacze chociaz kg mniej ![]() Rodzice mi dzisiaj dowalili jak nigdy wczesniej... niespodziewalam sie takiego zachowania po nich...21 lat zyje...i w zyciu by mi nie przyszlo do glowy..ehh od ponad 4h siedze i rycze i staram sie uspokoic... nawet herbatke z meliska sobie zrobilam... i jeszcze mama przed chwila przychodzi jakby nic sie nie stalo... ehhh
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do rodziców, to ech, doskonale wiem jak to jest.... inni mogą mi dopieprzyć i się nie przejmę, ale krytyka ze strony rodziców boli mnie najbardziej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!
Przepraszam że dzis nic nie pisalam ale jakos nie mam weny ! Malinn ![]() ![]() A całej reszcie i wszystkim znajomym królika przesyłam pozdrowienia ![]() ![]()
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
![]() oj, dziewczyny, ależ przegapiłam ![]() ![]() haha, Limonko, Virginio, te staruszki są super. Mnie też się czasem zdarza, myślę, że oni wolą taie pulchniejsze, dlatego, chociaż Limonko Ty to przy mnie kościotrupek ![]() ![]() wczoraj i ja miałam powodzenie! ![]() ![]() ![]() Później siedziałam przy takich długich stolikach, ex poszedł do wc, seba na przeciwko mnie siedział lekko po ukosie, a idealnie na przeciwko usiadł chłopak, który sie non stop na mnie patrzył. Uśmiechnął się, to ja delikatnie też i patrzzyłam już wszędzie indziej żeby nie na niego, kątem oka tylko widzialam, że zerka i uśmiecha się co jakiś czas. No rewelacja, nie ważne, że też był rosjanem, nie ważne, że był już wstawiony ![]() ![]() ![]() Kostko Co to są hydrolaty? ![]() Tysiu niezły pomysł z loczkami, pod warunkiem, żeby nie były zbyt krótkie ![]() Malinn biedactwo ![]() a do czego jest to neroli? i kocanka? Fioluś, najgorsze co możesz zrobić to chować się po kątach. Zbeirzesz baty! Marsz z panem M na spacerek chociaż! Jesteś świetną dziewczyną, tyle schudłaś a Ty bzdury takie wygadujesz:P ines, o co cho z tym królikiem? ciągle u kogoś to słyszę Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-10-21 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zadomowienie
|
Dokładnie to sama nie wiem
![]() ![]()
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() marei - no to mialas przygody ![]() ![]() ![]() ines - no to sie rozpisalas ![]() ![]() joyce - cały czas myslę jak Ci sie odwdzieczyc za ksiazeczkę...??? ![]() spadam spac, zamowilysmy z kolezanka malinn duzo z aduzo w mazidlach ![]() ![]() ![]() a co do zainteresowania 50+ to mna sie nawet dziadki nie interesuja ![]() ![]() ![]() trzymajcie sie babeczki milej nocki papa ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- marei - Hydrolaty (Hydrosols) są nazywane inaczej ‘wodami kwiatowymi’, ‘wodami roślinnymi’ lub destylatami. Nazwa ‘woda kwiatowa’ może być nieco myląca, gdyż terminem tym określane są często wody powstałe przez wymieszanie syntetycznych olejków zapachowych lub naturalnych olejków eterycznych z wodą. Tak otrzymana woda kwiatowa nie ma nic wspólnego z naturalnym hydrolatem, którego nie da się otrzymać poprzez wymieszanie olejku z wodą. Prawdziwe hydrolaty powstają jako uboczny produkt pozyskiwania olejków eterycznych w procesie destylacji z parą wodną całych roślin lub ich części. Podczas procesu destylacji para wodna porywa nierozpuszczalne w wodzie drobiny olejku eterycznego, a następnie po wychłodzeniu olejek jest oddzielany od wody. Pozostała woda destylacyjna, która zawiera rozpuszczalne w wodzie części składowe materiału roślinnego oraz niewielkie (0.02% - 0.5%) ilości olejku eterycznego to właśnie hydrolat. Hydrolaty do niedawna traktowano jako często bezużyteczny produkt uboczny w procesie otrzymywania głównego materiału, jakim był olejek eteryczny, obecnie jednak są one coraz bardziej doceniane i wiele procesów destylacji materiału roślinnego przeprowadza się głównie w celu otrzymania samego hydrolatu. Hydrolaty mają postać czystego płynu o konsystencji wody i pH zbliżonym do naturalnego odczynu skóry. Ich zapach jest subtelniejszy w porównaniu z zapachem odpowiadającego im olejku eterycznego. Ponieważ hydrolaty oprócz małej ilości olejku eterycznego zawierają także inne komponenty materiału roślinnego, dlatego zdarza się, iż ich zapach jest zupełnie inny niż olejku eterycznego. Hydrolaty podobnie jak olejki eteryczne to czyste esencje danego materiału roślinnego, tyle, że w łagodniejszej i rozcieńczonej formie. Dzięki temu mogą być one stosowane bezpośrednio na skórę bez rozcieńczenia w formie toniku lub odświeżającej wody, często są też lepiej tolerowane przez osoby o wrażliwej skórze, które mają problem ze skoncentrowanymi olejkami eterycznymi. Hydrolatami można też zastępować fazę wodną w produktach kosmetycznych. . Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-21 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Mamrotko ja z córą w ciazy miałam termin na 24.11 a urodziłam 15.11 ![]() A przybrałam tragicznie na wadze ![]() ![]() ![]() Mamrotko ja miałam rodzić w znieczuleniu zzo ale jakoś zaden lekarz się nie speiszył – bo akurat była zmiana dyżuru i się nie chciało mu pewnie ze mna zostawac, jak rpzyszla nowa zmiana to było za pozno na znieczulenie. Jakoś urodziłam choć okresy maiłam straszne: wymiotowałam, byłam na lekach ciagle itd. Nawazniejsza wg mnie jest psychika. Mamrotko trzymam kciuki za szybki porod ![]() Olcia a ile twoja malutka ma teraz?? Ooo to ladnie mówi – moja ma prawie 2 latka i dalej po swojemu świergocze ![]() żeby nie było że tylko ot odpowiadam to napisze że dieta nawet sie ma dobrze, tzn. ograniczam słodycze itp. ![]()
#1278 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć cześć
![]() Norma ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staram się ![]() ![]() ![]() Virgo, z Twoim płaszczykiem jest jak z moim facetem... I Ty trafisz wreszcie na ten Jedyny ![]() Natychmiast się tą wizją pochwal! Ja już od dłuższego czasu przymierzam się do tego, żeby zrobić w moim pokoju małą rewolucję, ale za każdym razem, gdy zdecyduję się co chciałabym zmienić... już za chwilę wpadam na nowy, lepszy pomysł ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę, że to dobra decyzja i mam nadzieję, że nie muszę przypominać, że od razu po ewentualnej wizycie u fryzjera życzę sobie mieć fotencje na naszym mailu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Malinnko... ![]() ![]() Marei- seksowna uwodzicielko ![]() Kosteczko- mrrrrr... mniam... ale pyszności... ![]() Niunia- where are you? U mnie cisza, spokój. Jutro koleżanka z pracy ma urodziny i Mr Szef wyznaczył mnie do ambitnego zadania kupienia jej prezentu od firmy. Tak więc dziś po pracy czeka mnie wyprawa po sklepach. Wymyśliłam sobie,że kupię jej taką fajną paletkę Inglota z 30 cieniami +ewentualnie jakiś zgrabny zestaw pędzelków. Dziewczyna ostatnio często wspominała, że bardzo jej się podobają moje kolorowe makijaże, że też chciałaby tak poeksperymentować, ale ma ważniejsze wydatki niż kosmetyki. Myślicie,że to dobry pomysł? Na razie zmykam. Trzymajcie się ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, jestescie jednak niezastapione
![]() ![]() Limonko mysle, ze prezent bardzo fajny, praktyczny a co najwazniejsze ucieszy kazda babeczke, ktora to lubi ![]() Dzisiejszy dzien rozpoczelam od klotni z moja kolezanka-idiotka z ktora mialam przeboje... Jak na zlosc...kolega wczoraj pisze i mowi, zebysmy razem zrobili projekt na jutro+ona.... No wiec oczywiscie zrobilam swoje... kolega swoje... ![]() ![]() ![]() Czemu ja zawsze musze miec jakies cyrki ![]() tak w ogole to nie chce mi sie tam isc i juz sie wytapetowalam, najadlam i dalej leze pod kolderka i nie chce mi sie wylazic...... ![]()
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() limonko - pomysl na prazent bardzo fajny, wiadmo, ze najfajniejsze sa prezenty ktore bysmy chcieli sobie kupic ale nam szkoda kaski ![]() ![]() malinn - mam nadzieje, ze już masz dzisiaj lepszy chumorek ![]() joyce - jak tam pakowanie i zakonczenie wilgotnych... ![]() ![]() virginio - mam nadzieje, ze dzisiaj znajdziesz Tego Jedynego Płaszczyka ![]() tysia - juz Cie widzę w tych lokach ![]() ![]() aliczka - pokaz czerepka jak wrocisz od fryzjera ![]() Widze, że trzymacie sie dzieweczki na diecie dobrze trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() no nic moze dzisiaj bedzie lepiej ![]() pije kawe, zjem sniadanie, zrobie cos na obiad potem jade do pracy a po drodze do rossmana i natury, kolezanka malinn kusi i kusi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
czym znowu kusi
![]() ![]() ![]() ja zjadlam dzisiaj parowke na sniadanko....ale bez chleba...wiec polowa sukcesu ![]() ![]() Kostko napisz wrazenia po tej masce...moze tez dzisiaj sobie strzele ![]()
#1282 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() a i mam pytanko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maseczkę wlasnie zmyłam...i powiem, że buzia jest jasniejsza, zmatowiona, w sumie jak na pierwszy raz jestem zadowolona, chociaz ten jogurt smierdzial mi przez te 20 minut takim kwasnym mlekiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY
![]()
#1285 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Malinko i Kostko, szalejecie z tymi mazidłami ![]() Malinko, mam nadzieję, że humorek już lepszy? ![]() Limonko, pomysł z prezentem bardzo fajny!!! ![]() ![]() I muszę już zmykać, bo umówiłam się z bratem na basen. Po południu korkuję więc zajrzę do Was pewnie jak zwykle wieczorem. Miłego dnia! ![]()
#1286 | ||
Zadomowienie
|
Sama nie wiem ...we wtorek sama pojechalam do szkoły i wrociłam autem i było ok, potem po południu pojechałam zatankowac z ojcem i juz mi tak świetnie nie szło ;/ i takie sytuacje mnie strasznie zniechęcają
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() DZIEN DOBRY ! ![]() Virgiono swietny pomysł ![]() ![]() Limonko super pomysł z prezentem ![]() Malinn współczuje Ci tych dziwnych historii z koleżanką ;/ Ja się tylko zastanawiam jak ta kobieta funkcjonuje w normalnym świecie i jak do tej pory sobie radziła.... ![]() Pospałam sobie dziś przwie do 10 ale do 1 w nocy oglądałam "Pokojówke z Manchatanu" co prawda widziałam już ten film nie raz ale akurat leciał w tv a nic innego nie bylo ![]() ![]() Dziś jestem zmotywowana zacząc diete od nowa ...zobaczymy jak pójdzie ![]() ![]() Oglądacie może czasem Rozmowy w toku ? we wtorek będzie odcinek o dziewczynie która ważyła cos kolo 150 kg i w rok schudła 100kg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Ines widziałam ta reklame i nadziwic sie nie moglam.... ja mam problem zeby 5 zrzucic a co dopiero 100
![]() A teraz siedze w biurze...za 20 min ide robic z siebie debila ![]() ![]() ![]() Kostko ta oliwka na prawde jest BOSKA ![]() ![]() Dziewczynki pytacie jak humorek..... lepszy... ale niesmak pozostal... a rodzice oczywiscie udaja, ze nic sie nie stalo.... brrrr
#1288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie wróciłam z miasta i pozałatwiałam już wszystkie formalności związane z autem... I zastanawiam się co by tu zjeśc na obiad, ale chyba została wczorajsza zupa z dyni na mleku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Kostko dziękuję za wywód, mi chodziło o takie coś na mój mały rozumek
![]() ![]() z exem skomplikowana sprawa. Po zerwaniu spotkaliśmy się kilka razy, przyjechal ogladaliśmy filmy, na noc nawet został (było, tak, było, zaraz po zerwaniu, za bardzo ulegla jestem). I potem znowu pare razy przyjechal i... tak przyjeżdża i mam wrażenie że albo udaje że się nic nie stało i czeka aż "mi przejdzie" albo faktycznie dla niego nic się stało... a ja coraz bardziej przekonuję się do tego, że nie jest to facet dla mnie, tylko... nie wiem jak mu o tym powiedzzieć (może liczę na to, że się zmieni, chociaż wiem, że się nie zmieni nic). I ogólnie tak to wygląda. A ostatnio wodzę oczkami za jednym mężczyzną, ale kurcze... to mój wykładowca :/ fiolus, wiesz, nie z tym stażem, spotykacie się już "długo" (relatywnie) i... myślę, że jeżeli masz ochotę zostać to dlaczego nie?? Do niczego się nie zmuszaj, moim zdaniem jednak spotykacie się na tyle długo, że nikt nic nie powinien powiedzieć. Poza tym, jak już było napisane, skoro proponuje, to rodzice zapewne się zgodzili ![]() Która oliwka? ![]() Buziaki, miłego dnia wszystkim, ja zaniedługo spadam na włoski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||||||||
Raczkowanie
|
BRY!
Cytat:
Cytat:
A dlaczego nie chciałaś zwolnienia? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A powiedz mi, tę maseczkę zrobilaś z jednej aspiryny? I jakiej ilości jugurtu? Zbieram się zbieram do tej maseczki i zebrać nie mogę... Cytat:
A myśmy dzisiaj z córą pospały... Wstałyśmy ok. 9ej, pobuszowałyśmy, po czym Dusia od 10ej zaczęła marudzić, że jest śpiąca. A o 12 miała być kaszka. Przetrzymałam ją prawie do 11ej, ale dlużej już nie dało rady, więc stwierdziłam, że na tą godzinkę, to kimnę się z nią i... tak wstałyśmy o 13.40... Normalnie nie mam pytań. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.