|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Ja mam półkozaczki na płaskim obcasie i na obcasie. I teraz choruje na takie http://allegro.pl/pantofle-damskie-s...790153484.html
Musze je gdzieś dorwać.
#1292 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: o właśnie jeszcze jakieś botki na płaskim by mi się przydały! takie saszkowate ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-09-06 o 12:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||||
Zakorzenienie
|
U mnie bardziej letnio, niż jesiennie, ale też ładnie
![]() ![]() To super, że super! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - baleriny, które noszę już całe lato, granatowe - i pewnie będę je nosić non stop; - gładkie szare koturny - są fajne, ale nie zawsze mam na tyle elegancką górę, żeby je wdziać, - czarne lakierki z Ryłka - kupione chyba wiosną zeszłego roku... albo jesienią? - nie pamiętam; w każdym razie uległam chwilowej presji i zakupiłam (dostałam - mama płaciła ![]() ![]() - ciemno-zielone kozaczki zamszowe, do połowy łydki - uwielbiam je, ale już są tak wymęczone, że chyba będą musiała przeprowadzić się do kosza ![]() Marzą mi się takie, jak marcia w zeszłym roku sobie kupiła za grosze - zamszowe kozaczki, płaskie, z futerkiem w środku, ale 100zł nie mam, żeby na allegro dać komuś zarobić. Albo chciałabym takie, jak mam swoje, ale zwyczajnie tej jesieni już kasy na to nie będzie. Co prawda urodziny za pasem, ale potrzebuję jeansy, koniecznie! Może wiosną będę mogła coś nowego nabyć... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laski, mam naukę i co? I myślę, co by tu po południu wysprzątać... Z takim zapałem nigdy tego egzaminu nie zdam ![]()
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi, że jestem obuwniczo super biedna.
![]() Tak na serio, z takich "nie do biegania" czyli do pracy się nie nadają (bo mi autobus ucieknie ![]() W ogóle na jesień/zimę mam zawsze czarne buty. ![]() ![]() ![]() Tez ostatnio wyhaczyłam sklep z tanimi bucikami - nie byłam na nic zdecydowana, więc nie kupiłam. Muszę tam koniecznie wrócić. ![]() ![]() Kupię coś niedrogiego, przejściowego.. bo znając temperatury przed 7 rano to niedługo będę kozaki wypatrywać. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-06 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Och jak dobrze, że czasy studenckie mam już za sobą
![]() Z reguły też wymyślałam tysiąc innych zajęć niż nauka Ale myślę aaby że dasz radę, w końcu wszystkie SPD zdolne są ![]() Co do zakupów jeszcze to marzy mi się nowy portfel, widziałam ostatnio śliczny ale za 70 zł i niestety musiałam obejść się smakiem oraz torba taka na zimę, nie materiałowa, ale ze skórki jakiejś, żeby zimą za szybko mi nie przemokła. Mam w planach wydać więcej pieniążków i mieć na jakiś dłuższy czas. Już na szczeście przeszło mi kupowanie torebek w ilościach hurtowych. A z kosmetycznych rzeczy to mam ochotę na paletkę ze sleeka, ale na razie się wstrzymuję bo jeszcze bez tego obejść się mogę, a w jednym miesiącu na pewno tego nie kupię.
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W tym roku mialam trochę wydatków. Kurs prawa jazdy, egzamin, na uczelni wydatki, rekrutacja, lodówka no i jeszcze chce telefon, aparat na zęby! Matko kilka tysięcy jak nic ! 1/3 łazienki za to by była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałąm je nosić do spodni takich długich
![]()
#1298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() aparat mam w mojej nokijce, ale kabelek w domu więc może wieczorem jak pogonię M. to cyknę focię ![]() ![]() ![]() Myślę że będą fajnie wyglądać, ale widziałabym je też z wąskimi spodniami tak zeby było widać górę i te paski bo są bardzo fajne ![]() Ijaa zaszalej i kup sobie NIE-czarne buty na jesień! ![]() edit: did you see that: http://www.facebook.com/StarbucksPol...08195102528120 ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-09-06 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() JEDZIEMY PROSTO Z DWORCA! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wieedziałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Ależ mnie tż zgrzał! Chyba do grudnia nie kupimy tej lodówki, a ja kase przechulam na swoje przyjemności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Konto usunięte
|
Widziałam, że coś o zakupach było... Ja poluję na sukienkę i spódnicę jakąś. Bo od trzech tygodni nie pojawiam się w spodniach w pracy
![]() ![]() Ja muszę usiąść do sprzątania dzisiaj, bo w czwartek jedziemy się weselić i trzeba chatę ogarnąć, bo nie zostawię jej niewysprzątanej na kolejny weekend. I zaraz ruszam się z kanapy pranie wstawić w końcu... Ząb mnie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale telepatia, wczoraj siedziałam i myślałam, że przydałby mi się jakiś nowy ciuch na jesień, a wy tu o zakupach. Normalnie kiedyś ze mnie wielka zakupoholiczka była, a teraz jak sie wzielismy za oszczedzanie to jeden ciuch na miesiąc i to nie zawsze. Choć patrząc na moją liczbę par butów, to i tak nieżle wychodzę, a zawsze mi jakiś brakuje ![]() Abby co do butów to nic straconego, bo teraz pracuje niedaleko tego bazarku, więc tylko patrzeć jak gdzieś je wyrzucą znów za grosze. Akurat tam to niezle mozna się butowo i nie tylko obkupić. Haniula gratulacje pierwszego dzieciecego zakupu. Wydaje się bardzo wygodny do prowadzenia i zawsze pare groszy na inne wydatki zostało. Bo teraz pewnie ich sporo będzie. Ty jeszcze studiujesz? Wiesz, że są zapomogi jednorazowe na uczelni z okazji dziecka i ślubu? Tak mi ostatnio pani powiedziała w sekretariacie. Zawsze pare groszy. Dodaja torba jak znalazł na jesień. Co tam TZ odwalił? Snow co do 3-bita to tak: najpierw kladziemy herbatniki, na to mase krówkową(ja kupiłam gotową, żeby nie musieć gotować), pozniej znow herbatniki na to budyn ugotowany wymieszany z odrobina masla roslinnego, znow herbatniki bita śmietana i starta gorzka czekolada. Ja dodałam jeszcze banana kawałkami w mase budyniowa, moim zdaniem idealnie pasował. Szybko i smacznie. TZ wczoraj pol tortownicy naraz wyjadł ![]() DobraDuszo zazdraszczam wyjazdu, fajnie, że udało Wam się wypocząć. I przypomniałaś mi, że trzeba w tym miesiącu odłożyć kase na zaliczkę dla księdza ![]() ![]() U nas dziś wypłata, fajnie widzieć większą kwotę na koncie, ale zaraz mieszkanie się zapłaci, moje czesne za nowe studia i malo co zostanie. Te studia trochę burzą naszą wizje zierania na ślub, bo wychodzą 600 zl miesięcznie więc całkiem spora kwota. ![]() A poza tym wróciłam z pracy i lecę do dentysty-sadysty. O i jeszcze kolejny wydatek się szykuje- okulary dla mnie, bo praca przy kompie pokazała ich konieczność.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
ojj tak, weekend spędzony cudownie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My dzisiaj objechaliśmy rodzinkę, a później drobne zakupy w realu ![]() ![]() ![]() Za chwilę lecę robić tosty, a jutro wybywam na babskie spotkanie- wracam w czwartek ![]() Tymczasem dziewczyny ![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
A szkoda gadać.
Już jest dobrze. W końcu kupiliśmy tą lodówkę ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jakie ja mam dziś ssanie! Zwariuje z tymi tabletkami moimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po dentyście przeżyłam jakoś, jeszcze 4 zęby do leczenia ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Konto usunięte
|
Dobry wieczór
![]() Szczerze mówiąc to nie wiem gdzie jest ta palmiarnia ![]() Ja mieszkam w okolicach skrzyżowania Limanowskiego i Zachodniej ![]() ![]() Cytat:
Tylko czy będziesz miała czas na takie próby? W razie czego podrzucę przepis. ![]() I narobiłaś mi smaka na domową pizze ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam godzinę temu z pracy ![]() Tylko potem szefowa jak się rozgadała to szok. Dłużej byśmy siedzieli, ale już dała nam spokój. Na przyszły tydzień spotkanie organizacyjne ma zrobić ![]() Aleeee dostałam w końcu umowę o prace i podwyżkę je je je je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I co to ja jeszcze chciałam? Aaa butów na jesień nie mam ![]() ![]() Tak o tej pogodzie pięknej mówicie, a ja jej w ogóle nie odczułam ![]() ![]() A teraz piwko, czipsy i film ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Danaee brawo za wytrwalosc w chodzeniu w spodnicy
![]() a co do bolu zeba to chyba czas na dentyste po co sie tak meczyc, chyba wystarczy Ci tego bolu tym bardziej ze praktycznie caly czas piszesz o bolu glowy ![]() Duszo ale mi smaka na tosty narobilas dodaja fajnie ,ze zamowiliscie lodowke ![]() pochwal sie jak dostaniesz Lick brawa za podwyzke, najwazniejsze ze bedzie Wam lepiej a chips to zuooooo Nam udalo sie wczesniej wyjsc z pracy tzn o 18 i dniem dzisiejszym zakonczylismy nadgodziny, ale i tak zapowiada sie sporo pracy w pracy A jutro wreszcie na cwiczenia.... dobrej nocki
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, do notatek nawet nie zajrzałam... A za chwilę czas spać. Całe popołudnie siedziałam przed kompem, byłam też w aptece i Biedro, potem pomęczyłam się, bo i mnie dziś dopadła jakaś jelitówka ![]() Matko, laski, czy Wy też macie tyyyle zbędnych drobiazgów, których oczywiście absolutnie nie możecie wyrzucić? Oszaleję kiedyś, jeśli się tego nie pozbędę ![]() 1:1 ![]()
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dooglądam meczyk, którego wynik średnio mnie satysfakcjonuje i udaje się na odpoczynek.
Do juterka dziewuszki ![]() Polska biało - czerwoni ![]() No do dupy ![]() Idę spać ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-09-06 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No tak by wypadało, ale.. mam dwie "główne" torby jesienne: szara i czarną i szara kurtę, to jak kupię buty inne niż czarne to będę wyglądać jak choinka. ![]() A szare buty, szra torba i szara kurtka, to chyba za dużo.. szarości. ![]() ![]() Nie zdążysz. ![]() ![]() ![]() Cytat:
A może stypendium jakieś? Chociaż tu dochody na pewno są brane pod uwagę. Cytat:
![]() Może inaczej: mieszkam dwa przystanki tramwajem od Galerii Łódzkiej (w stronę Widzewa). ![]() Gratuluję podwyżki. ![]() ![]() Aaaaaaaa, ratunku... ciśnienie spada! ![]() ![]() Kawusia ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem jak te dni zachrzaniają, znów środa. Wczorajsze popołudnie to mi dosłownie mignęło. Dzisiaj tak sobie myślę, jesli mi się nie odechce.. ![]() ![]() Zakładając oczywiście, że mnie leń po pracowy w tramwaju nie dopadnie. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
witam nowe dziewczyny
![]() ![]() co do zakupów ubraniowych to by mi się przydały w poniedziałek kupiłam w Netto dwie pary leginsów, każde po 16,99zł u mnie i tak taniej nie znajdę, a to nie zwykłe czarne tylko z aplikacjami przy nogawkach, jeszcze ich nie nosiłam ale myślę że nie są najgorszej jakości potrzebowałabym jakiś butów na jesień bo mam tylko baleriny i kalosze, a takich butów na chłody ale jak jest sucho to nie mam ![]() jeszcze przydałyby się jakieś tuniki na jesień i zimę ![]() ale u mnie pogoda beznadziejna ![]() ![]() dzisiaj idę w kaloszach bo inaczej nie ma szans wyjść z domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spodobały mi się czółenka. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja po dyżurze ale siedze w pracy do 15 bo nie ma nie kto zmienić ![]() Właśnie zaczęło lać i zrobiło się ciemno. Ijaa dołączam do porannego picia kawy. A swoją drogą to bardzo ładne buty. I może biegać się w nich da bo w końcu nie mają takiego wąskiego obcasa. Ja na dzisiaj planuje dalszą część pakowania. Miłego dnia.
#1317 |
Zakorzenienie
|
A ja razem z Tobą
![]() Kurcze wkurza mnie ten wizaż, nie cytuje mi zaznaczonych postów ![]() Dzień dobry ![]() Choć nie wiem czy będzie dobry. Dziś mają przywieźć lodówkę, a stara stoi w kuchni. Po co napisać ogłoszenie czy ją ktoś chce ![]() Miałam wstać wcześniej, ale miałam takie fajne sny, że stwierdziłam, że śpie do oporu ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-07 o 08:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem podobają mi się takie butki, ale ja wolę mieć wygodne obuwie. I jakby nie było elegancko się nie ubieram na co dzień. Dzień dobry Szary i pochmurny, ale może jakoś zleci. Rano ledwo wstałam, oczy mi sie same zamykały ![]() ![]()
![]() |
#1319 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() to mnie właśnie dopadł leń! tym sposobem pracy mam dużo, a motywacji żadnej;/;/ wczoraj nie zrobiliśmy absolutnie nic konstruktywnego, dzisiaj chyba będzie lepiej bo na wieczór jesteśmy umówieni ze znajomymi. na dodatek obiecałam koleżance że pomoge jej pisać licencjata i został mi tylko 1 rozdział do napisania a wcale mi się nie chce. dodaja- gratuluję lodówki! marcia- dzięki za przepis na 3bita ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Musze sie pochwalić - zostanę ciocią! JEdna z moich najlepszych psiapsiół własnie dzowniła, że jest w ciąży! Tak się cieszę, żę ![]() Aż sama sobie myslę, że tez bym już mogła mieć dzidkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.