![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Co Was tak powymiatalo dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjaciolka poradzila mi ze ona jedyna rzecz jakas sobie kupila ciązową to dżinsy z szerokim pasem taką gumą ale to kupila juz pod koniec ciazy jak sie zroobilo zimno. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- moze poszly jesc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Do czarnamadonna1982: Widze ze jestes ten sam rocznik co ja.Na kiedy masz termin? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Witam Was kochane
![]() Ale mam zaległosci w czytaniu....Może w sobotę uda mi się nadrobić. Tak to praca a po pracy to już na nic nie mam siły tylko na leżenie. Ale pochwalę się Wam ![]() Byliśmy w poniedziałek z mężem u lekarza na USG no i wszystko było pięknie widać... .....i wiecie co...będziemy mieć bliźniaki ![]() Więc proszę mi tam dopisać na pierwszej stronie teramin na 24.11 x 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
anett no to podwojne gratulacje
czarnamadonna ja tez nosze 34 ale staniki juz za male sie zrobily w tych takich najbardziej obcislych spodniczach juz troszke ciasno zaczyna sie robic. Ja musze sobie jakies nowe tuniki i legginsy kupic. Sukienki letnie mam z tamtej ciazy nawet nie ciazowe tylko zwykle odcinane pod biustem cale lato w nich chodzilam. Mam spodnie ciazowe: jeansy, lniane z hm bezowe, rybaczki liane i takie na elegancko czarne ciazowe-super wygodne i 1 spodniczke ciązowa ale w nej strasznie lubilam chodzic a tak to koszulki zwykle po siostrze i po mamie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2 razy więcej roboty, ale przynajmniej dwójkę odchowacie za jednym zamachem ![]()
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bliźniaki super sprawa, ale dwa razy wiecej roboty ![]() Widze, że termin masz na 24.11, a kiedy miałaś ostatnią miesiączke? Bo ja mam termin na 25.11 ![]() Edytowane przez Mystiquee Czas edycji: 2012-03-28 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam najnowszy numer w sklepie za 5 zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejku naszła mnie ogromna ochota na Cheetosy ![]() ![]() Zaczyna się ![]() Idę pomału szykować sie do gina. Odezwę się po wizycie ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-03-28 o 17:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Daj znac co gin powiedział!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
mystique ja mam termin na 23 ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za przyjęcie
![]() Dzisiaj powttórzyłam test - kreska już mocniejsza ![]() No i chyba będe drugą mamusią grudniową wstępnie według moich obliczeń termin na 5 Grudnia. Jeżeli chodzi o wyprawkę -to również służę radami. W ostatniej ciąży kupiłam - wydawało mi się mało, a okazało się że ostro p[rzesadziła - i tym sposobem przez 2 lata miałam prezenty dla noworodków z głowy bo część ubranek zopstała nawet z metkami ![]() Podejrzewam, że teraz będzie mnie mało - praca, później zabawa z córką. Ale jak już wybiore sie na zwolnienie(dosyć szybko - z racji tego że jestem przedstawicielem handlowym i z reguły kobiety gdy pojawia się brzuszek idą na zwolnienie. Raz, że dla klientów to trochę dziwna sytuacja, a dwa że 8 godzin za kierownicą, noszenie ciężkiego towaru trochę ryzykowne) to zacznę nadążac za Wami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Ej,baby! Gdzie sie wszystkie podziewacie?Znowu buszujecie w kuchni?
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Czarnamadonna82: lekarz dobrze Ci wyliczyl,bo do terminu miesiaczki dodajesz 9m-cy i 7 dni,to by sie zgadzalo ztyn co mowil lekarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pracy mam sporo czasu aby zaglądac na wizaz, a niestety jak już wracam do domku to odpoczywam trochę od komputera ![]() Cytat:
![]() Skoro nie było u Was w rodzinie przypadków ciąż bliźniaczych to może jakieś hormony brałaś ? Kochana a powiedz, czy maluszki są w oddzielnych pęcherzykach czy w jednym ? ![]() Jeszcze raz gratuluje !!! Hej Kochana ! Jak samopoczucie ? Mam nadzieję, że wszystkie złe myśli od siebie przegoniłaś! Cytat:
![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
anett234 wow! Gratuluję Wam serdecznie!
ja niestety mogę tu zaglądać tylko wieczorami, w pracy nie mam możliwości. I czuję, że jak dołączą grudniówki to będzie mega cięzko nadrabiać czytanie ![]() a w ogóle dziewczyny pracujące myślałyście kiedy będziecie szły na zwolnienie? ja na samym początku pomyślałam, że może od sierpnia, na dzień dzisiejszy już przesunełam na lipiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
Ja dostalam ymowe o prace i po trzech dniach poszlam do lekarza i na zwolnienie ,bo piwrsza ciaze stracilam i dlatego.Tymbardziej ze praca fizyczna i troche dzigania bylo.Ladne oczy musieli zrobic na to zwolnienie,no ale dzidzia najwazniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hugolina - zgadzam się z Tobą że zdrowie maluszka jest najważniejsze tak wiec niech myślą co chcą !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-28 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Ciekawe jak tam Madzius90 po wizycie,mam nadzieje ze wszystko ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cześć Kochane Mamuśki !
Długo mnie nie było, ale teraz nadrobiłam i spędziłam z "Wami" ponad 3 godziny i przeczytałam ponad 20 stron ![]() a nie było mnie, bo miałam bardzo nieprzyjemny weekend. w niedzielę rano była u mnie mama, mój mężulek spał sobie, bo na 12 miał do pracy, miałyśmy jechać do ikei na zakupy, a tu zonk.... powiem Wam, że odkąd nie dostałam okresu i zobaczyłam 2 kreski, to za każdym razem jak byłam w ubikacji to myślałam, że jednak go dostanę, że to jeszcze nie może być prawda ( pomimo, że beta i usg mówiły inaczej) i że zobaczę krew. no ale w końcu uwierzyłam, że może naprawdę... i w niedzielę rano tą już nieoczekiwaną krew zobaczyłam - i to jeszcze nie ciemną, a bardzo jasną, taką świeżą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też noszę teraz 44 i jak sobie myślę o spuchniętych nogach, to mi się słabo robi - pewnie w żadne spodnie nie wejdę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
Ja ,mgdybym miala prace za biurkiem,tez bym dluzej pracowala,ale co maja powiedziec dziewczyny ktore pracuja fizycznie i dzwigaja.Lepiej dmuchac na zimne i odpoczywac sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najważniejsze, że jest pęcherzyk. Na serduszko jeszcze pewnie za wcześnie, w którym jesteś tygodniu? W niedzielę też miałam delikatne krwawienie, byłam znowu na izbie przyjęć i w sumie też się nic nie dowiedziałam poza tym, że pęcherzyk ciążowy nadal jest. Już zaczynam trzymać kciuki ![]()
![]() |
#1315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze, że jest pęcherzyk i z tego nie będzie coś tylko dzidziuś !!! Trzymam kciuki za Was z całych sił ![]() Cytat:
......................... ................... Kochane lecę już spac ! Do jutra, śpijcie dobrze i śnijcie o swoich maleństwach ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze staram się myśleć, że wszystko będzie dobrze. sprawdzali mi betę - miałam powyżej 10 000 - anie nie napisali ile dokładnie. przynajmniej mi zrobili trochę badań - morfologię, grupę krwi, mocz i jeszcze jakieś koaguologie.
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
agasobo oby było ok!!!!!!!!!!!!11TRZYMAM KCIUKI..a lekarze-masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze nie wiedziałam, że to możliwe, żeby jednocześnie chciało mi się jeść i wymiotować ![]() kurcze zjadłam właśnie śledzie z cebulką i jabłkiem, zagryzłam je chlebem z majonezem i szynką parmeńską a na zagrychę ogórka konserwowego ![]()
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Jestem już po wizycie!
Miałam zrobione usg- Nasz Maluszek ma w tej chwili 3,7 mm. Jeszcze jest za malutki, żeby zobaczyć serduszko. Pani doktor powiedziała, ze już za trzy tygodnie będzie wszystko ładnie widać. Dostałam zdjęcie i teraz się ciągle w nie wgapiam ![]() Dostałam też plik ulotek- będę miała co czytać ![]() Jestem bardzo zadowolona z wizyty i z podejścia pani doktor- postanowiłam, że będę do niej chodzić, aby prowadziła moją ciążę, bo wydaje mi sie lepszym profesjonalistą niż ginekolog, do której chodziłam do tej pory. Mam założoną kartę ciąży- okazało się, że schudłam, ważę 60.5 kg (a ważyłam 63 ![]() Dostałam też skierowanie na morfologię, badanie moczu, jakieś VDRL, glukozę, na HIV, HCV, Toxo IgG IgM i na grupę krwi. Następna wizyta 25.04 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
SUPER!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.