![]() |
#1291 | ||||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niektorzy im wiecej maja kasy, tym bardziej sa skapi ![]() ja becze, jak juz musze wracac z PL ... Cytat:
![]() a mi sie przypomnialo, ze zapomnialam z PL przywiesc sledzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Hej dziewczyny, dawno was nie czytalam....
W tym tygodniu mialam 2 prezentacje i dwa egzaminy. Jeden pisemny wiec nie wiadomo jak poszedl i przed chwila mialam ustny...myslalam, ze padne jak uslyszalam, ze trzeba odpowiadac przed cala grupa..... Ale dostalam 27/30 ![]() ![]() ![]() W weekend was nadrobie, zmykam na brule! |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() Dziewczynki jak tam przygotowane na nadejscie KONCA SWIATA???? u nas cuda wianki ludzie nawet bunkry pobudowali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
evelinarav no bo w tych srodkach jest troche glupiego jasia pewnie. Bo lepiej zwierze uspokoic niz jakby na zawal mialo zejsc z tego swiata ze strachu....
paulinka gratulacje! co to byl za przedmiot? cucciola ja tam wierze, ze konca swiata nie bedzie..bo jakbysmy chcieli byc prawdomowni, to juz jest koniec swiata z tym wszystkim co sie na swiecie i w kraju dzieje...no nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
paulinka super gratulacje, a z czego byl dzisiajeszy egzamin?? vin brule mniammmm
![]() evelinarav no nie przesadzaj juz, ze w Pl jest taka bieda daj spokoj!
#1296 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ja mysle, ze przy takich kroplach zwierze tez cierpi w Warszawie moze nie, ale jak w moich stronach ludzie zarabiaja po 1000zl, to ich raczej nie stac na charmsy za 100 zl... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
ah z tym koncem swiata i bunkarami to smiac mi sie chce no sorry
![]() Dziewczyny musze kupic nowe garnik, czy polecacie Lagostine? mialam bavarie sa do dupci pupci beznadzieja, Bialetti nie chce, chce stalowe nierdzewne, zeby sluzyly przez latac, czy mozecie cos poleciec, tylko nie za 700 euro komplet, jak mi dzis Pan w sklepie pokazal hehe za taka cene to moze by sie samo gotowalo,co?? ![]() evelinarav 1000? myslalam, ze troszke wiecej w sensie tak 2 ![]()
![]() |
#1298 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Hej hej dziewczynki
![]() Jestem w drodze na lotnisko ![]() Mam nadzieję że się odbędzie bez turbulencji ![]() ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1299 |
Zakorzenienie
|
buon viaggio marcepanku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 84
|
Romanaccia biedny Manuelek...wyobrazam sobie jak i ty musialas sie meczyc widzac jak zle znosi podroz....Ja tez swojego kota wiozlam samolotem.raz jeden jedyny..i ostatni..nigdy wiecej...mam Maine Coona..kupilam w Polsce,rasowy z rodowodem 1600zl,bo w italii najtanszy 1000 e!!!! lecielismy jeszcze Central Wings (pamietacie??) nawet kot mial wykupione miejsce i transporter ( z kotem w srodku) musial stac na siedzeniu..a kot wrzeszczal wnieboglosy bo chcial na kolana
![]() Mmarcepan siii, buon viaggio e .... guida piano ![]()
#1301 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Princi napisz mi w jakiej branzy a najlepiej w jakiej firmie pracuja twoi koledzy - zaraz skladam podanie!!!! No chyba, ze wszyscy pokonczyli MBA..
![]() dzisiaj w pracy swiatecznie - dostalam kilka prezentow ale musze dopiero otworzyc, a za chwilke bedzie loteria fantowa - mam nadzieje ze jakies dobre winko mi sie uda wylosowac! ![]() wszystkim podrozujacym zycze udanych powrotow i wzruszajacych spotkan z rodzina! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
toskanka to ty masz tygrysa a nie kota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Marcepan - oby nie trzeslo! I nie bylo w Polsce za zimno.
![]() Toskanka - wklej zdjecie swojego kota. ![]() ![]() Bambi - loteria fantowa ![]() Romanaccia - lepiej sie juz czujesz? Ewelina - jest gdzies na wizazu watek dziewczyn zafacsynowanych pandorkami i innymi tego typu drobiazgami. ![]() Kiedys na niego przypadkiem trafilam - tez sie zdziwilam ze maja tyle forsy zeby w bizuterie ladowac. ![]() Dobrze ze moj maz dzisiaj wzial wolny dzien bo metro w Rzymie zablokowane. Ktos cos uszkodzil na linii B. ![]()
#1304 | |
Zakorzenienie
|
uf uf ale dzis wolno net mi chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() toskanka moja przyjaciolka ma ta rase kota, jest extra!!! no ale duzy naprawde, wychodzisz z nim normlanie jak z psem na smyczy? ![]() bambi kurcze nie przesadzajmy w Pl naprawde duzo osob ma dobre posady i dobrze im sie powodzi...nawet moja bratowa, ktore jest nauczycielka mowi, ze w Wawie jest praca tylko trzeba chciec a nie narzekac...znajomi akurat pracuja w IT, PR i bankach
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Princi - trzeba jednak pamietac ze Warszawa nie jest miarodajna jesli chodzi o zarobki - tam sie zarabia najlepiej w Polsce.
![]()
#1306 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() to Ty sie w Wawie obracasz w kregu arystokracji chyba ![]() ![]() tak, w moich stronach sa slabe zarobki. moja kuzynka jest po dobrych studiach, zna jezyki i pracuje w biurze, a zaczynala od 2tys/msc. i tak kazdy chwalil, ze dobrze zarabia... Cytat:
![]() musze sobie zrobic liste zakupow , zeby nic nie zapomniec. juz mi sie odechciewa swiat ![]() a u was o ktorej otwieraja supermarkety? bo u mnie ten najwiekszy dopiero o 9 i to mnie denerwuje, bo wolalabym pojsc w poniedzialek np o 7 i zrobic na spokojnie zakupy a nie o 9 jak juz sie zwali cale miasto do sklepu. stresuje mnie robienie zakupow tutaj i jeszcze ciasno strasznie jest... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
nie no od razu w kregu arystokracji hehe chcialam tylko napisac, ze jak jade do Pl to naprawde widze, ze ludziom sie powodzi i to niezle a czesto narzekaja, szczegolnie jak dostaje sie mieszkanie od rodzicow to juz w ogole az wstyd narzekac, ale fakt w Wawie jest dosc drogo, moi znajomi oczywiscie nie zaczynali od takich wyplat, pracuja juz od czasow studiow, wiadomo ze po samych studiach wyplaty sa kiepskie, duzo osob tez jest na tzw. premii, nie wiem moze niektorym moim znajomym pomagaja rodzice i sie do tego nie przyznaja a ja mysle, ze oplywaja w luksusach
![]()
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bylm wczoraj na belgijskim wisnowym piwku Kriek, smakuje jak sok wisniowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Pamietacie? Kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma ... http://www.youtube.com/watch?v=1eR4mswVzvk
Wlasnie wrocilam od fryzjera i obiadek szybko jem bo za godzine wychodze a jeszcze wstawilam pralke bialego. Ale zakrecony dzien dzisiaj. ![]() Wiecie ile siedzialam u fryzjera? Ponad 3,5 godziny - prawie 4! ![]() Ale zmiana totalna. Kolor, ciecie, refleksy. ![]() Mezowi sie strasznie podoba - dla mnie mogloby byc mniej rudo- bardziej blond - w refleksach. Bo kolor ogolnie to braz.
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
hej ho co tu taka cisza wszystkie gotuja i sprzataja?
![]() sjoanna ja tez bylam z rana od fryzjera, no ale u Ciebie to wielkie zmiany, pochwal sie!!! duzo obcielas? cuciola a co to za piffko? nie znam... my dzis weselnie, pogoda parze mlodej dopisala aczkolwiek wieje zimny wiatr, zadna nowina, u nas zawsze w zime wieje ![]() ![]() a o tych garnczkach co myslicie Bialetti cale ze stali: http://www.chapaki.com/foto-zoom-e-p...-bialetti.html
#1311 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
cucciola ja tam wierze, ze konca swiata nie bedzie..bo jakbysmy chcieli byc prawdomowni, to juz jest koniec swiata z tym wszystkim co sie na swiecie i w kraju
dzieje...no nie?[/QUOTE] no to przezylismy hahaha sjoannawrzucaj na fejsa foteeee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
ja tez jak robilam balejaz to siedzialam z ttmi cartine na glowie z 3,5 godz uff jak dobrze ze juz nie robie, moze jak zaczne siwiec to znowu zaczne
![]()
#1313 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam z zakupow spozywczych z tesciowa
![]() princi piwko belgijskie kriek st. louis |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Wczorajsza pizza ze znajomymi sie udala a potem moj urodzinowy drink tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
|
eccomi!!!! dotarlam szczęśliwie ale dopiero dziś udało mi się odpalić internet w komórce!!! lit był super - polscy piloci są najlepsi
![]() jedynym problemem jest pogoda...aktualnie jest - 14 stopni ![]() wieczorem was doczytam Buziaki ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1317 | |
Zakorzenienie
|
hej hej ale tu cisza, wszystkie przygotowuja sie do swiat
![]() Cytat:
![]() oj jaka zimnica, u mnie 20 na plusie, normalnie swieta w tropikach hehe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
dziękuje cuci
![]() ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1319 |
Rozeznanie
|
princi aktualnie jest - 16
![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#1320 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz bede sie brac za konczenie sernika. ciasto juz zrobione. TZ bedzie je scieral na tarce ( chociaz tyle zrobi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.