![]() |
#1291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
EDUkator
|
A z tego co czytam leci tu temat iq a nie różnych rodzajów inteligencji, więc nie wiem co ten cytat ma do rzeczy
![]()
![]() |
#1293 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Znowu to samo. Jak się człowiek zakochuje to nie wybiera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym że zanim człowiek się zakocha, to trochę czasu mija. I nie trzeba myśleć fajfusem/brochą tylko mózgiem. Pomaga to w oddzieleniu ziarna od plew. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Madana miała na myśli, że wg jej kryteriów naprawdę nie było o co walczyć w przypadku Kalincii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=dalilah12345;411827 06]To jest właśnie Wasz problem, nie potraficie kochać, szukacie na siłę ideałów. Jak się kocha to się akceptuje faceta z jego zaletami i wadami.
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Ty tak na serio, czy udajesz?
![]() |
#1301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- To, że Ty się nie zakochałaś nigdy od razu, to nie znaczy że inni nie mogą i nie Tobie oceniać czy to jest normalne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Dalilah- a Twój luby już na stałe się do Ciebie wprowadził? Jak na Niego reaguje Twój syn?
I co z rozwodem-będzie , czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Tak, mieszka u mnie, zabrał rzeczy od niej. Tak, jak wcześniej napisałam, mój syn go bardzo lubi i świetnie się dogadują. Co do rozwodu to on się zastanawia. Jego żona cały czas wydzwaniała, on nie odbierał telefonu. Dzwoniła BEZ PRZERWY. Tzn. np. 200-300 razy dziennie i tak od kilku dni. Dzisiaj kupił nową kartę a tamten telefon włącza tylko jak chce do niej zadzwonić. Chciał się zobaczyć z dzieckiem, powiedziała mu, ze jeśli nie wróci do niej, to dziecka nie zobaczy. Z tego co wiemy, ona jest teraz u swoich rodziców
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
A swistak siedzi i zawija...
![]()
![]() |
#1307 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam to, co chcę mieć. i o wiele więcej. a do tego, w przeciwieństwie do Ciebie, mam czyste sumienie i spokój ducha, i sympatię teściów ![]() zakochiwanie się w osobie, o której się nic nie wie, jest debilne, sorry, ale tak jest. tak robią gówniarze. tak robią zapewne kobiety złodziei, morderców i gwałcicieli, które przecież też nie wiedziały, jakimi kochanymi misiami są ich mężczyźni, zanim się w nich zakochały. jeżeli Ty tak właśnie robisz, też zakochujesz się w kimś w pierwszej sekundzie, w której na niego spojrzysz, to gratuluję. Twojemu dziecku też gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy wogóle mieszkacie w tym samym mieście?Nigdy się nie widziałyście? Współczuję dziecku( w jakim jest wieku?) że nie ma teraz ojca, ale żonie też- musi się czuc fatalnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Jak te zakochanie, to taka prosta sprawa, a na dodatek nie ma się kompletnie kontroli nad wyborem obiektu, to ja się zastanawiam, jak mi się udaje nie zakochiwać codziennie będąc w spożywczaku, albo jadąc autobusem?
Co więcej, nie zakochałam się nigdy w kimś, kto mi nie odpowiadał mentalnie, moralnie czy z wyglądu. Strasznie nieczuła muszę być, nie umiem kochać, chlip chlip ![]() Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-06-06 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że autorka to troll. Każda miłość ma wiele (a przynajmniej powinna) wspólnego z rozumem. To rozum i decyzje pozwalają budować partnerstwo, radzić sobie z kryzysami, rozwiązywać konflikty, planować wspólną przyszłość.
Tutaj mamy historię, jak po trzech miesiącach samotna matka pozwala obcemu facetowi zamieszkać w swoim domu i nie widzi, że krzywdzi swoje dziecko. To, że syn gościa lubi nic nie zmienia. Dziecko doskonale wie, że mieszkanie z kimś jest wyższym stopniem intymności niż "bycie kolegą", bo dziecko mieszka z rodziną. Tu nie chodzi o to, że dziecko gorszy fakt, że mama sypia z kimś innym, ale o naturalną obserwację, że mieszkają ze sobą ludzie bliscy, że śpią w jednym łóżku ludzie bliscy. Obcy pan staje się codziennością dziecka - jest świadkiem tego, jak dziecko się budzi, jak się bawi, jak szykuje do przedszkola, jak je, jak płacze, jak się uczy. Sorry, ale pozwolenie obcemu facetowi na bycie częścią rodziny, kiedy wiemy, że facet o własne dziecko zadbać nie umie, to jakaś lekkomyślna paranoja.
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
- cóż, a ja z zasadami, ale szczęśliwa- od lat niezmiennie;
I nie, ty nie brzmisz jak kobieta spełniona i szczęśliwa, ale jak ta, która na razie, na chwilę, na jakiś czas znowu złapała chłopa- jak nie zgłupiejesz i dzieciaka z nim nie strzelisz sobie,to może unikniesz losu podwójnej samotnej matki. I zwyczajnie głupia jak but jesteś (co wg mnie jest twoją główna wadą tutaj, w tym wątku), jeśli tak szybko w życie własnego dziecka wprowadziłaś nowego chłopa. Chciaż chyba w tym momencie but obrażam. Bo ty opisałaś typ faceta "na chwilę tu jestem, na chwilę" (chociaż tym cytatem chyba profanuję w tym kontekście biedną Szymborską ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-06-06 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W przypadku Twej namiastki mezczyzny bylo inaczej. Jednego dnia dziecko zylo sobie szczesliwe na chmurce z mama i tata w domu a drugiego dnia tata sie wyprowadzil, mama plakala, na chwile przyjechal tata, mama znow plakala, mama zadzwonila po dziadkow itd. Zamiast wiec wzglednie spokojniej (jak na warunki takiej sytuacji) zmiany dostalo istny cyrk, malpi gaj i tyle. Twoj facet to burak i egoista. Zdradzajac z Toba nie myslal ani o zonie, ani o dziecku. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-06 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Ja tak czytam, i w sumie przeczytałam prawie cały wątek. Rozumiem kwestie że się szybko zakochałaś, i to że wolisz się zajmować swoim szczęściem niż obcym nieszczęściem. Nie popieram, ale rozumiem. Tylko jedno mnie zastanawia, co jest takiego w tym twoim wybranku szczególnego że masz ochotę przechodzić przez to całe zamieszanie z żoną, dzieckiem, rozwodem etc. Bo chyba na początku samym był taki moment że jeszcze nie byłaś zakochana po uszy, tylko najwyżej zauroczona, a sytuacje z żoną chyba znałaś od początku. Jeszcze jakby to była tylko żona, ale on ma dziecko z którym sam nie chce stracić kontaktu, więc zawsze będzie trochę rozdarty pomiędzy dwiema rodzinami. Czym on Ci tak zaimponował, że chcesz go tak strasznie dla siebie? Nie pytam ze złośliwości tylko z ciekawości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na dodatek w rodzinie pannę równie głupią jak ty- z podobnym podejściem do facetów, też co i rusz zamieszkującą z nową miłością i z poharatanym psychicznie dzieciakiem. Bo może ja jestem nieżyciowa i zaściankowa, ty zaś krzywdzisz swoje własne dziecko. A i tak ci się z tym facetem nie uda. Bo nie ma podstaw, dupczenie nie jest żadną podstawą sensownego związku. I najgorsze jest to, ze nie zmienisz już swego móżdżku, no głupia jesteś i tyle i nic nie to nie poradzisz. Za to odkrycie przez pana, ze związał się z głupią- to dopiero odkrycie będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41186230]Oczywiscie, ze taki facet jak Twoj Romeo jest fatalnym ojcem. Gdyby zostawil zone z klasa, czyli zostawil ja po poznaniu Ciebie to nie byloby problemu. Gdyby porozmawial z zona to moglby rowniez przygotowac dziecko na to, co bedzie, czyli jego wyprowadzke, nieobecnosc, trudna sytuacje i nastroj mamy itp. W przypadku Twej namiastki mezczyzny bylo inaczej. Jednego dnia dziecko zylo sobie szczesliwe na chmurce z mama i tata w domu a drugiego dnia tata sie wyprowadzil, mama plakala, na chwile przyjechal tata, mama znow plakala, mama zadzwonila po dziadkow itd. Zamiast wiec wzglednie spokojniej (jak na warunki takiej sytuacji) zmiany dostalo istny cyrk, malpi gaj i tyle. Twoj facet to burak i egoista. Zdradzajac z Toba nie myslal ani o zonie, ani o dziecku.[/QUOTE] - o i tu jest wyjaśnienie, dlaczego facet jest złamasem i tyle; a ty wpuszczając takiego złamasa do zycia własnego dziecka- krzywdzisz je, tyle że wściek macicy nie pozwala ci jeszcze na ogląd sytuacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.