![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
J
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
Idealny wątek do czytania na nocce
![]() Ja jestem pierdołą. Straszną. W domu tż nie ma już chyba żadnego mebla, z którego bym nie spadła. Zdarzyło mi się też przyrżnąć głową w kaloryfer. Powodem największego skiśnięcia ever był jednak mój kot. Młode toto, głupie, lubi się bawić. Któregoś razu już po akcji łóżkowej, tż poszedł wywalić gumkę do kosza na śmieci w łazience. Chwilę później, idąc do kuchni po coś do picia zauważyłam że kocię wywlekło zużytego kondoma z kosza, zaczęło siębawić, pękło go, rozlało zawartość po podłodze w przedpokoju po czym wzięło się za jej zlizywanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
rosnę
|
Apropo zwierząt, to są okropnymi przeszkadzaczami
![]() kiedyś kochałam się z tż, byliśmy przekonani, że pies jest zamknięty w pokoju obok i śpi... okazało się, że albo skubany sobie jakoś otworzył albo były niedomknięte, bo w trakcie tż poczuł, że pies... wącha jego tyłek ![]() Z kotem też raz miałam problem, ja w ogóle nie lubię, gdy zwierzęta są niedaleko i zawsze zamykamy się w pokoju, żeby zwierzaki nie wchodziły, ale raz nie zauważyłam, że kot schował się za łóżkiem. I również w trakcie otworzyłam oczy, patrzę, a niedaleko mnie wychyla się kocia głowa i patrzy wielkimi oczami na nas. Również potrzebowaliśmy przerwy na wywalenie kota ![]() a z "ran z pola bitwy" to największy hardkor miałam chyba wtedy, kiedy miałam problem z palcem, bardzo bolał, ale nie był spuchnięty, już tak parę dni. I w trakcie seksu jakoś niefortunnie tż mnie popchnął, mocno zgięłam rękę, trzasnęło, chwilę miałam w głowie, że złamałam rękę... ale nie, palec się nastawił ![]()
![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Ja już przywykłam do obecności kotów...czasem tylko musiałam strącać mojego nogą bo szykował się by dołączyć...tzn zapolować na poruszające się części ciała :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
BAN stały
|
Nasz kot robi za przyzwoitke. Kładzie się pośrodku między nami na kołdrę, wpada w dołek i tak z uporem trwa. Nawet gdy zaczynamy jakiś nad nim czy pod nim się dotykać. Z uporem maniaka tak leży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
U nas kotka siedzi na parapecie i patrzy aż się znudzi. Po prostu obserwuje i jak widzi że skończyliśmy ( pewnie dlatego że spokojnie leżymy ) to przychodzi i wciska się między nas
![]() Ps. Oczywiście staramy się aby jej w tym pokoju nie było ale skubana potrafi się schować czasami ![]()
![]() |
#1297 |
Rozeznanie
|
A u nas psy łaskawie przestały próbować ingerować ale za to niezmiennie polują na Mojego przyrodzenie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1298 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
A miałyście jakieś wpadki w sytuacjach łóżkowych z rodzicami TŻ?
![]() Powiem Wam, że ja wczoraj zaliczyłam małą wpadkę, ale tak mi było wstyd, że szok. Jest to mój nowy partner, więc wiadomo, że chciałoby się w oczach jego rodziców wypaść dobrze, szczególnie w porównaniu z jego EX. Za każdym razem staram się być miła i uprzejma, kulturalna, wiadomo. Z jego mamą mam w miarę okej kontakt, tata jest dość wycofany, bywa. No i wczoraj korzystając z nieobecności rodziców zaczęliśmy się kochać, potem przenieśliśmy się do łazienki żeby mógł skończyć, bo nie było pod ręką chusteczek, no i w tym momencie do domu wchodzą jego rodzice, ja stres, szybkie ubieranie. I wychodzę za chwilę z łazienki i chciałam szybko przemknąć do pokoju, więc nawet nie powiedziałam "dzień dobry" jego ojcu, dopiero w pokoju zorientowałam się co się stało, za chwilę wrócił chłopak i o tym samym mi powiedział, burak ze wstydu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Na szczęście nie, bo żadne z nas nie mieszka już z rodzicami
![]()
![]() |
#1301 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
...Ale ja dalej zastanawiam się czy jego ciocia i kuzyn - ksiądz coś słyszeli, gdy nocowali u niego w tym samym czasie co ja :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.