|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
krótki rękaw nie jest jeszcze taki zły- masakrą jest niedopasowanie koszuli i wyciąganie tych nieprzystosowanych do tego na spodnie
![]() Malinowa_mamba13 aaa to taki mały szkrab - super ![]() taaa znam się- po prostu człowiek się uczy na błędach - i później wie na co zwracać uwagę o tak dzień pracy za mną- kończę na dziś, a jutro tylko do 13-ej życzę Wam miłego popołudnia i do jutra
|
#1292 | |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedajemy auto
![]() Tzn. sprzedaliśmy już
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z fitnesu. Dziś byłam na pilates.Wcześniej na szybkiej kawie u koleżanki. Zaraz idę kuchnię sprzątać.
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Pani domu leży w łóżku zamawia dzianiny do szycia i czeka na swojego rycerza aż wróci z treningu
potem jedziemy do rodziców, zostaję tam na weekend niestety bez Tż
|
#1300 | ||
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
poodkurzać trzeba ![]() dasz radę |
||
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pewnie dam ale będzie tęskno
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzę, klientkę miałam, tżta nie ma, to sie obijam
mam do odgrzania spaghetti, ale nawet tego mi się nie chce |
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiliście nowy samochód, albo macie na oku?
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ dostał służbowe.
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga chwalę się
jeszcze nie wszystko skończone, ale...
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Ładniutko
oryginalny kształt wanny tylko mogliście dać grzejnik koło wanny, my mamy i przydaje sie do podpierania w szybkim seksie na stojąco szczególnie że macie deszczownice!! my nie mamy
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Grzejnik został tam gdzie zamontował do deweloper. Nie mieliśmy juz siły i ochoty na aż takie przeróbki... Do łazienki jeszcze dojdzie szklany panel na tej "grubszej" cześci wanny, ale... kanapa ważniejsza, więc póki co sa inne wydatki
|
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Noo urządzanie mieszkania to mega wydatki... Pierdoły niektore ceny maja z kosmosu...
Ja padnieta po zumbie
|
#1311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, ale posadziłabym szanowną Babcię i szanownego Dziadka i powiedziała co myślę. Wesele/impreza są 'efektem' zawarcia związku małżeńskiego, więc mają na nią wstęp osoby które będą dzieli z nami tą wspaniałą chwilę. Powiedziałabym im, że wszyscy jesteśmy dorośli i tak powinniśmy się zachowywać, a co za tym idzie szanować siebie i swoje poglądy. Kiedyś może były inne czasy, były dwa śluby, cywilny był tym tylko formalnym, a kościelny zawsze był w pakiecie i był ważniejszy. Czasy się zmieniły i tłumaczenie, że kiedyś to się na cywilny tylko świadków brało jest dla mnie śmieszne. Serio, ciśnienie mi by podniosło takie postępowanie najbliższej rodziny i cholera.. postawiłabym się! Cytat:
![]() Swoją drogą nie dalej jak kilka dni temu z A. gadaliśmy, że teraz się musimy u nas styknąć. Właśnie kończy się remont Piotrkowskiej - taką od☠☠☠****, że normalnie aż się musimy pochwalić. ![]() Cytat:
I jak dla mnie nie chodzi o to, że jak jedno ma firmę i coś się rypnie, to drugie będzie zadowolone nadal przy kasie i się nie będzie martwić o drugą stronę tylko zwyczajnie rodzina (oboje) i ewentualne dzieli zostaną z jakimś źródłem dochodu na życie czy ewentualną spłatę długów bo komornik do tego prawa nie będzie miał. Gratuluję. Cytat:
My dostaliśmy jedną (bez kratki), a w środku było.. 20zł. Doskonale wiem od kogo i nawet nie jestem zaskoczona. Z tego co mnie doszły słuchy to jeszcze na tym zarobili. My mamy Samsunga na 6kg i świetnie się spisuje. Póki co bezawaryjnie (4 lata).
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-06-12 o 22:13 |
||||
|
|
|
#1312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna lazienka
Podobaja mi sie kolory.Dobrze tez, ze nie robicie jakichs kabin itd, po kilku latach wygladaja okropnie i beznadziejnie sie je czysci. Szklany panel to dobry pomysl ![]() Ja jestem z tych, ktore nienawidza brac dlugich kapieli w wannie Wiec my z TZ w przyszlosci planujemy super podwojny prysznic jak np taki: ![]() Cytat:
Dlatego chcemy podwojny prysznic bo z 2-metrowym facetem ciezko cokolwiek zdzialac w pojedynczym ![]() TZ obudzil mnie o 5:45 zeby ogladac mecz Oczywiscie nie usnelam juz i oczy mi sie teraz kleja. I czeka gora zmywania
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Przylacze sie jesli mozna. Doczytam z rana co nie zdazam. Widze ze tu ciekawie.
Ja za to moge pozmywac. Oddam komus prasowanie Prysznic super podwojny ale po 7 latach bez wanny ( niestety na wynajmowanym w irlandii w naszej lazience byl prysznic) to wanna sie marzy. Teraz tymczasowo ze znajomymi tz- a mieszkamy I jest I wanna I prysznic. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
slaaave13 Ty zboczuchu
swoją drogą zawsze mogą się oprzeć o zlew ale w łazience niesie po bloku, później się będą dziwić czemu sąsiedzi tak dziwnie na nich patrzą o jenyyy jakie myśli przy piątku dopiero teraz widzę, że dziś 13-go nas czeka też wymiana grzejnika, ale to wszystkim wodę trzeba spuścić w bloku i panowie z działu technicznego mają taki zapał, że niech ich gęś kopnie... wczoraj na szybko ogarnęłam kuchnię i salon, oprócz tego znalazłam chwilę czasu na leżenie z maseczką na twarzy ![]() ale te sklepy się wycwaniły- co roku to samo, bardzo posmakowała nam woda mineralna z reala bo jest mocno nasycona, no i cena fajna i co?? jak upały kuźwa to tej nagle zabrakło, ale drogich i niekoniecznie smacznych od groma.... jutro odbiór stołu, jak nie zmieszczą mi się krzesła to taką opinię im napiszę, że im w pięty pójdzie no kolorowych snów co niektórym jeszcze życzę, bo pewnie smacznie chrapiecie, albo przestawiacie się na drugi bok, a ja już ciężko pracuje ![]() do potem muuua
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge dalej zasnac, snil mi sie wybuch gazu w moim starym mieszkaniu... jestem na tablecie wiec zdjecia Miss Saeki zobacze pozniej chyba ze sie da przez strone bo aplikacja ich nie pokazuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Ja mialam koszmar, snila mi sie przyjaciolka w lozku z moim mezem. Oczywiscie obudzilam sie z placzem i maz musial mnie "pocieszyc"
![]() Zgadzam sie, ze najlepszym wyjsciem jest prysznic i wanna ale czesto nierealnym ze wzgledu na rozmiar lazienki. W wiekszosci wynajmowanych mieszkan mialam prysznic I kapalam sie tylko na urlopie w Polsce Czesto najbardziej nie moglam sie doczekac tych dlugich kapieli w wannie ;DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Saeki, jak orientalnie
Podoba mi się że pod umywalką możesz sobie wstawić kosze lub jakąś szafkę. Na rogu wanny co prawda mógł być ten panel no ale skoro dziad się nie znał to tak też będzie dobrze Wstałam koło 6 przez ten okropny sen
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co masz na myśli "na rogu wanny"? |
|
|
|
|
#1320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez TZ mnie we snie zdradzil, ja ich przylapalam a ten sie pyta: no a czego sie spodziewalas? Chyba 10 min sie nie moglam uspokoic, a pierwsze 5 min nie ogarnialam co jest prawda a co nie A zaspany TZ nie ogarnial co sie stalo ![]() Innym razem snilo mi sie, ze wszyscy w rodzinie odwrocili sie ode mnie i mowili naprawde ohydne rzeczy prosto w moja twarz - ryczalam jak glupia O snach z tsunami nie wspomne ![]() Czy ja jestem jakas dziwna? Snow proroczych brakuje ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Robie meksykanski obiad/kolacje - mniam... Burritos
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

u mnie uważają, że mamy z TŻ obsesję na punkcie ciuchów, ale cóż, pracowałam 2 lata w fashion, czuję się trochę usprawiedliwiona
13.03.2008

oryginalny kształt wanny 

i to był taki fajny czas, eh 

Oczywiscie nie usnelam juz i oczy mi sie teraz kleja. I czeka gora zmywania

Tez TZ mnie we snie zdradzil, ja ich przylapalam a ten sie pyta: no a czego sie spodziewalas?