Powiększanie piersi cz.7 - Strona 445 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 17:57   #13321
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Siwa wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Jak najważniejsze cele już zrealizowane to trzeba sobie nowe postawić A piersiątka masz zajefajne

Klaudeczka to super, będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli

Mya, Jooasi osoba, która do Was dzwoniła może Wam naskoczyć. Niestety smrodu Wam nie narobi, bo nie ma o co. A jak przeczytałam to co pisałyście pomyślałam o tym samym co Żabulek Wy nic złego nie zrobiłyście, to doktorek w niektórych sprawach złamał prawo.
Myu co do tych ogólnodostępnych lokalizatorów po adresie IP ja bym im nie ufała, bo nigdy nie pokazują dobrego miasta nawet czasem kraju. One głównie podają lokalizację dostawcy internetu. Jeśli masz coś sprawdzonego to co innego. Mam nadzieję, że Wam dziewczynki się już taka nieprzyjemna sytuacja nie powtórzy, bo to chamstwo naprawdę, zwłaszcza to co Ty Myu piszesz. Wrrr, buziaki dla Was Trzymajcie się cieplutko i dzielnie

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 18:01   #13322
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Widzę, że ja też przez dwie osoby zostałam uznana za owego kreta.
A może to dlatego, że usunęłam albumy. Przestraszyłam się po prostu, że ktoś niepowołany może je oglądać, jak w przypadku dziewczyn... Ale jeśli to miałoby przywrócić nasze przyjaźnie, to wstawię te swoje cholerne krzywusy z powrotem.

Kurczę, przykro mi się zrobiło, baaaardzo przykro

Joasi, dziękuję za informację nt. rozmiarku

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Ja myślałam że Klaudeczka w ciążę zaszła
Super niespodzianka Klaudeczko
mnie tez usunietobuu chociaz mialam album i w lipcu mam miec operacje ale ok szanuje decyzje
klaudeczka no to super no jak Ty bedziesz miec operacje to i ja musze4 miec heheh super)

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2012-05-16 o 18:04
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 18:40   #13323
Olivkaa200
Zakorzenienie

Klaudeczka ale wiadomość! jutro wstawie odliczanke i zmienie date i dni do operacji

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:12   #13324
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Klaudeczka ale wiadomość! jutro wstawie odliczanke i zmienie date i dni do operacji
jeszcze miesiac i ja bede na odliczance)drugi raz hehee ostatni
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 20:56   #13325
grazia78
Raczkowanie

Witam was kochane
Bardzo się cieszę,że są z nami dziewczynki JOOASI MYA
KLAUDUŚ zarąbiście gratuluję ja pierdziu ale daaś tempa super
SIWA waszystkiego naj kochana 30 to najlepszy czas zobaczysz
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:07   #13326
klaudeczka2010
Zadomowienie

.

Klaudeczko, po tej akcji dwie osoby wywaliły mnie z grona swoich przyjaciół, więc mam powody, by tak przypuszczać . Kurcze, to tak, jakby moja najlepsza przyjaciółka powiedziała do mnie "Spadaj, nie będziemy się już przyjaźnić".
A do Was jeszcze większą miętę czuję, bo Wy w przeciwieństwie do mojej przyjaciółki widziałyście również moje cycki, znacie moje rozterki więc i przykrość większa.
Co do Twoich problemów z wyborem - doskonale Cię rozumiem ., lecz nie doradzę, bo nie mam takiej wiedzy, jak inne dziewczynki. Trudne to wszystko [/QUOTE]

a no to pewnie dlatego że sama wykasowałaś albumy a dziewczyny są ostrożne..nie przejmuj się

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Klaudyna Ciesze sie, ze zaraz bedziesz miala operacje:jupi : Tak dlugo nas wodzisz za nos z ta operacja, ze stala sie najbardziej wyczekiwana na forum Teraz bede musiala laptopa na wakacje zabrac, zeby byc na bierzaco A mialam w planie nie brac

SIWA najlepszego staruszko:cmo k:
KONIECZNIE MUSISZ WZIĄĆ

TONIU tak mu powiedziałam,ze ona chciala podwieszać ,on stwiedził ..wręcz się skrzywił że nie rozumie dlaczego więc....się okaże

OLIVKO no zmień jak możeszale ze mnie świnia...tak wskoczyć na 1 miejsce

a ja dzwoniłam do anestezjologa i ustaliłam pewnie rzeczy..pytał ile waże i zaraz po tym powiedział że mam 2 godz przed operacją wziąć 2 paracetamolemia łyście tak???

JOASI ja tęsknię..where are you??????????????????
taka tu cisza..brakuje WAS kobiety!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-05-16 o 21:18
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:30   #13327
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Ja myślałam że Klaudeczka w ciążę zaszła
Pomyślałam to samo

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a no to pewnie dlatego że sama wykasowałaś albumy a dziewczyny są ostrożne..nie przejmuj się

Dokładnie tak samo przypuszczam. I naprawdę nie ma się czym przejmować. Ostrożności nigdy za wiele, a po takich akcjach to przypuszczam, że mogą po prostu ręce opaść i może dopaść zwątpienie w większość otaczających osób.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-16, 22:07   #13328
sentymentalna
Raczkowanie

Witam drogie cycolinki
Przeczytałam aż połowę obecnego wątku, ale mam w planach przeczytać wszystkie 7 ! Po prostu jesteście dziewczyny skarbnicą wiedzy
Ja póki co ,zbieram pieniążki i jak się uzbiera to mam nadzieje ,że zapiszecie mnie na listę oczekujących na zabieg .
Stary 2012-05-17, 07:12   #13329
anika75
Zadomowienie

Hm, jestem coraz bardziej podejrzana...

Ok, dziewczyny, jeśli o mnie chodzi, to możecie sobie spokojnie pisać tu co chcecie, ja już nie wejdę na to forum, poszukam sobie innego kretowiska. Tylko wiecie co? Tak się nie postępuje z ludźmi. To, że Was skrzywdzono nie oznacza, że możecie krzywdzić innych. A ja czuję się skrzywdzona tymi "porządkami". Nie będzie mi tu już tak dobrze, jak dotychczas, dlatego nie chcę już się tu udzielać. Powodzenia
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:52   #13330
jooasi
Wtajemniczenie

Aniczko a kto tu skrzywdzony się czuje? ja nie sprawa dotyczyła Mya i mnie a ja nikogo z listy nie kasowałam. jak ktoś miał zobaczyć moje cycki i zrobić z nich użytek to już to zrobił i niewiele to zmieni. a Ty sie nie przejmuj, każdy ma prawo mieć w znajomych kogo zechce i nie bierz tego sobie tak do serducha

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Klaudeczko jestem jestem i czuwam tylko mniej chętnie sie odzywam czekam aż pogoda po burzy wróci
Stary 2012-05-17, 08:20   #13331
korinka
BAN stały

Klaudeczko super! Cięszę się bardzo, szczególnie że tak długo już czekasz!!! 4 czerwiec tuż tuż!!

Aniko nie odchodź od nas! przecież nie o to chodzi żeby się obrażać, czuć uraz i być pokrzywdzonym. Nikt Tobie nic nie zarzuca.....
Uhhh niefajnie tutaj się zrobiło ostatnio...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 08:51   #13332
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cześć wam!
Ja byłam wczoraj na zakupach i kupiłam stanik 70D taki pooperacyjny specjalny dla kobiet po powiększeniu i go przymierzyłam pani mi pomogła dobrać i wyregulować wszystko więc jestem zadowolona. Kupiłam też maść na blizny Veraderm zgodnie z poleceniem mojego lekarza. Któras stosowała? bo mi się to jakoś lepi okropnie i nei zastyga tak jak jest napisane na opakowaniu... może za dużo tego nawalam :/

Kostiumu kąpielowego wciąż brak
Stary 2012-05-17, 09:03   #13333
jooasi
Wtajemniczenie

Ise to się pochwalaj staniczkiem jak masz specjalistyczny
żeliku za dużo dajesz, wystarczy cieniusia warstewka ale zamiast niego polecam jak masz zalecenie stosowania silikonu na blizny plasterki Sutricon, naklejasz co drugi dzień, sa mniej kłopotliwe i nie wyciaraja sie jak maści.
Stary 2012-05-17, 09:32   #13334
beatabo1986
Raczkowanie

a czy takie plasterki to stosuje się dopiero jak strupki zejdą?? bo ja nie wiem a mi już 15 dni minęło i niby maścią mogę smarować po upływie 14 dni

ale wczoraj miałam kontrolę i niestety lekarz mi jeszcze kazał z tydzień pochodzić w szwach więc jak się domyślam dalej muszę przemywać spirytusem i smarować maścią beneocin, a te plasterki na blizny to później pewnie??

jak to jest??
Stary 2012-05-17, 09:36   #13335
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise to się pochwalaj staniczkiem jak masz specjalistyczny
żeliku za dużo dajesz, wystarczy cieniusia warstewka ale zamiast niego polecam jak masz zalecenie stosowania silikonu na blizny plasterki Sutricon, naklejasz co drugi dzień, sa mniej kłopotliwe i nie wyciaraja sie jak maści.
wieczorem się pochwalę :P wczoraj już nie miałam sił robić zdjęć, pogoda jak pod psem w warszawie :/ ciągle pada i pada i dziś wreszcie chwila wytchnienia!!!
Stary 2012-05-17, 09:44   #13336
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
nie musi być ciasno w obwodzie. kiedyś miski nie miały się na czym trzymać to trzeba było ciasny brać a teraz... nie zjedzie ale nie wiem w jakim odstępie czasowym po operacji można luźniej
Dzieki Toniu, a miski? Musza mocno trzymac?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Hm, jestem coraz bardziej podejrzana...

Ok, dziewczyny, jeśli o mnie chodzi, to możecie sobie spokojnie pisać tu co chcecie, ja już nie wejdę na to forum, poszukam sobie innego kretowiska. Tylko wiecie co? Tak się nie postępuje z ludźmi. To, że Was skrzywdzono nie oznacza, że możecie krzywdzić innych. A ja czuję się skrzywdzona tymi "porządkami". Nie będzie mi tu już tak dobrze, jak dotychczas, dlatego nie chcę już się tu udzielać. Powodzenia
Anika!!!!! Nie rob tego, proooosze!!!!!
Dziewczny!!! Dlaczego Jej to robicie? Przeciez Ania jest z nami juz przez pewien czas. Pisala szczerze o sobie i swoich problemach. Prosze Was, nie postepujcie w ten sposob. Pomyslcie przez chwile. Czy to aby napewno jest calkiem fair???

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 09:49   #13337
jooasi
Wtajemniczenie

Beatabo do plasterków i maści na blizny musisz mieć wszystko wygojone a już napewno nie może tam być szwów i strupków a dlaczego masz szewki dłużej nosić, coś się źle goi?
Stary 2012-05-17, 10:00   #13338
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Aniczko a kto tu skrzywdzony się czuje? ja nie sprawa dotyczyła Mya i mnie a ja nikogo z listy nie kasowałam. jak ktoś miał zobaczyć moje cycki i zrobić z nich użytek to już to zrobił i niewiele to zmieni. a Ty sie nie przejmuj, każdy ma prawo mieć w znajomych kogo zechce i nie bierz tego sobie tak do serducha
Ja niestety Anie rozumiem i jest mi ogromnie przykro, ze tak Dziewczynki reaguja na sprawe, ktora, jak piszesz, ich nie dotyczy. Wiem, ze kazdy ma prawu robic ze swoim albumem co chce i szanuje to ale dlaczego w kontekscie sprawy, ktora nie dotyczy zadnej z Was tak reagujecie i dlaczego akurat Ania stala sie ofiara? Skad takie wspolne stanowisko??????? To przykre, bardzo przykre....

Stary 2012-05-17, 10:01   #13339
jooasi
Wtajemniczenie

Andzikus miska z staniczku powinna ładnie okalać pierś, sięgać do połowy paszki i przylegać w mostku, o to akurat z sportowcach formowanych termicznie ciężko bo miski są płytkie ale napewno trzeba na to zwracać uwagę przy fiszbinkach. nie może być za ciasna i robić brzegami buły na piersiach ani za luźna i się marszczyć. co do obwodu staniczki na gumie są zwykle ciasne, jak masz pod biustem zakres 72-76 powinien być dobry r.70- 75

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 10:01   #13340
beatabo1986
Raczkowanie

no właśnie nie wiem mnie nie boli, rana jest sucha nic mi nie cieknie, nie paprze się dlatego nie wiem czemu powiedziałam że mam jeszcze tydzień ponosić szwy i dopiero wtedy odetną nitki

nawet te moje siniaki powiedział że to nic takiego, że się wchłoną z czasem... cóż pozostaje mi czekać cierpliwie
Stary 2012-05-17, 10:10   #13341
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
a czy takie plasterki to stosuje się dopiero jak strupki zejdą?? bo ja nie wiem a mi już 15 dni minęło i niby maścią mogę smarować po upływie 14 dni

ale wczoraj miałam kontrolę i niestety lekarz mi jeszcze kazał z tydzień pochodzić w szwach więc jak się domyślam dalej muszę przemywać spirytusem i smarować maścią beneocin, a te plasterki na blizny to później pewnie??

jak to jest??
Beatabo, a jak tam Twoje siniaczki? Co lekarz powiedzial bo nic o tym nie piszesz?
A w ogole, to zaraz Cie wirtualnie walne (jakas dzis nerwowa jestem od samego rana ) czemu zadajesz tu takie pytania? Bylas wczoraj na konsultacji i czegos sie domyslasz zamiast wiedziec?! Hej, a buzia to gdzie? W domku zostala? Czemu nie dowiedzialas sie wszystkiego jak nalezy??? Ej, Babo Ty Babo!!!

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj na zakupach i kupiłam stanik 70D taki pooperacyjny specjalny dla kobiet po powiększeniu i go przymierzyłam pani mi pomogła dobrać i wyregulować wszystko więc jestem zadowolona.
Ise, wiec w koncu udalo Ci sie tam dotrzec! Prawda, ze fajne sa te babeczki? Ktory model staniorka wzielas? Pokaz foteczke
Co do Veradermu to moja Lekarka dala mi probke, podobno probki kazdemu daja. Chyba przy okazji biustonosza pooperacyjnego. Ale te probke dostalam tylko od Lekarza z pierwszym staniczkiem. Potem juz, jak bylam u nich i kupowalam nastepne to juz reklamowki nie dostalam. A pamietalas zeby przy okazji zoatwic im karte Programu Ubezpieczeniowego oraz zeby sobie zrobili xero Zasad Wymiany Implantow?

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-17 o 10:16
Stary 2012-05-17, 10:12   #13342
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

dlatego ja wszystko na kartce zapisałam i lekarz się uśmiał szczerze że tylko takich pacjentek trzeba a nie potem dzwonią i pisza i jak wyjasnic jak nie widzi :P mi pokazał jak blizny masować, chociaż tutaj szczerze już zapomniałam jak to miałam masować??? że dotykać czy co? na razie się troszkę boję i samo smarowanie mnie przeraża.... czekam też cierpliwie aż się zrobią miękkie bo na razie to czuje je jakby bardziej pod pachami niż z przodu ciała ((

Oj Andzikus o niczym takim nie wiedziałam i nie robiłam nic takiego lekarz nie kazał i dostałam tylko jedną kopię dokumentów czyli zakładam że drugą On sam się zajął, powiedziął ze jest z nimi w kontakcie :P no a panie bardzo miłe pomogły mi dobrac stanik i dobrze bo sama bym znów wzięła za wielki... czyli mam teraz 32UE, miseczka C z tego co powiedziała ... na tej metce jest tyle tego że ciężko określić. Zrobie fotki wieczorem to obejrzysz jaki rodzaj bo w necie takiego nei widziałam - ramiączka na rzepy , sportowy za 130 zł... biały

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-05-17 o 10:15
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 10:13   #13343
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andzikus miska z staniczku powinna ładnie okalać pierś, sięgać do połowy paszki i przylegać w mostku, o to akurat z sportowcach formowanych termicznie ciężko bo miski są płytkie ale napewno trzeba na to zwracać uwagę przy fiszbinkach. nie może być za ciasna i robić brzegami buły na piersiach ani za luźna i się marszczyć. co do obwodu staniczki na gumie są zwykle ciasne, jak masz pod biustem zakres 72-76 powinien być dobry r.70- 75
Dzieki Jooasi
Mnie zastanawia to, ze przy tym samym obwodzie, miski od B do D wydaja sie byc dla mnie dobre. Jedne sa luzniejsze, drugie ciasniejsze ale D tez sie wcale nie marszczy. Wiec jak? W takim przypadku mam wybierac C? Maaatko, jaki ja matol jestem....

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-17 o 10:15
Stary 2012-05-17, 10:19   #13344
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Beatabo, a jak tam Twoje siniaczki? Co lekarz powiedzial bo nic o tym nie piszesz?
A w ogole, to zaraz Cie wirtualnie walne (jakas dzis nerwowa jestem od samego rana ) czemu zadajesz tu takie pytania? Bylas wczoraj na konsultacji i czegos sie domyslasz zamiast wiedziec?! Hej, a buzia to gdzie? W domku zostala? Czemu nie dowiedzialas sie wszystkiego jak nalezy??? Ej, Babo Ty Babo!!!
no to zaczynam się tłumaczyć, mój lekarz to bardzo zalatany człowiek, mówią, że cycki robi super ale za bardzo gadatliwy to nie jest no i taka prawda, moja konsultacja trwała może 10 minut
oglądnął cycki pokazał jak masować bo o to pytałam, o siniakach powiedział, że się wchłoną więc mam się nie martwić

a o maść to nie zapytałam bo byłam pewna że mogę smarować jak mi szwy zdejmą, a nie spodziewała się tego że nie zdejmą i dlatego potem zapomniałam już zapytać

ale we wtorek znowu tam będę mam nadzieje, że już wtedy mi zdejmą
Stary 2012-05-17, 10:31   #13345
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
dlatego ja wszystko na kartce zapisałam i lekarz się uśmiał szczerze że tylko takich pacjentek trzeba a nie potem dzwonią i pisza i jak wyjasnic jak nie widzi :P
Ja tez zawsze z kartka z pytaniami wchodze do gabinetu i zawsze najpierw rozmowa, potem ogladanie cyckow, potem znowu rozmowa
Teraz mam kontrole w poniedzialek o 15. Bardzo, bardzo jestem ciekawa co Pano Dr mi powie

Kurcze, wiecie co? Mam jakas schize zeby mi sie przerost torebki wloknistej na tych moich cycuchach nie zrobil. Jak sie prostuje to czuje wyrazne ciagniecie z produ klatki i wciaz mysle, czy to juz czasami nie to?! Przeciez ja, cholerka jasna, stara juz jestem wiec i pewnie tendencja do takich zmian wieksza. To tak, jak wapniaki biora sie za odmladzanie siebie!
Czytalam, ze mozna troche zmniejszyc zagrozenie tym swinstwem biorac 400 mg wit E od 10 dnia po zabiegu. Ise, Ty dalej to bierzesz? Tylko, ze chyba w mniejszej dawce?
Wyczytalam tez, ze wit E zmiejsza krzepliwosc krwi wiec ja na poczatku nie bardzo moglam to brac ale w poniedzialek zapytam sie P. dr czy moge zaczac brac i czy w moim przypadku ma to jakies uzasadnienie.

Cytat:
Oj Andzikus o niczym takim nie wiedziałam i nie robiłam nic takiego lekarz nie kazał i dostałam tylko jedną kopię dokumentów czyli zakładam że drugą On sam się zajął, powiedziął ze jest z nimi w kontakcie :P
Aaa, no to pewnie wszystko masz zalatwione. Ja wszystko dostalam do reki z informacja co z ktorym papierkiem mam zrobic

Cytat:
panie bardzo miłe pomogły mi dobrac stanik i dobrze bo sama bym znów wzięła za wielki... czyli mam teraz 32UE, miseczka C z tego co powiedziała ... na tej metce jest tyle tego że ciężko określić. Zrobie fotki wieczorem to obejrzysz jaki rodzaj bo w necie takiego nei widziałam - ramiączka na rzepy , sportowy za 130 zł... biały
No to masz ten sam co ja. Ja juz te literki i cyferki rozgryzlam
Rozmiar miseczki to COPE a potem literka, ja mam C
To 32 to rozmiarek pod biustem. Oni podaja tam obwod wg wszystkich mozliwych tabel i podzialow, dlatego tyle tego.
Czyli wyglada na to, ze mamy to samo!

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
no to zaczynam się tłumaczyć
Nieeee nooo, az tak to nie
Jak masz za pare dni nastepne spotkanie to nic nie przegapilas Myslalam, ze teraz znowu za jakis dluzszy czas bedziesz sie z Doktorkiem widziala

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-17 o 10:43
Stary 2012-05-17, 11:10   #13346
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

No to ja mam też cope C i 32UE więc to samoo! kurde a ja tu myślałam że mi biust E wyszedł :P bo dla mnie jest przeogromniasty jeszcze wciąż :P

Ja dalej biorę tą wit. E codziennie (tj czasem zapomnę :P ) nie wiem jak to działa do końca ale chyba nic złego nie robi... biorę też rutinoscorbin, więc może one się wzjemnie zwalczają <????>

Jejku czemu jestem taka leniwa i nie chce mi się isć kupić kostiumu, przez to nie mogę iść na basen :P leniuch ze mnei nei dobry....
Stary 2012-05-17, 11:14   #13347
Olivkaa200
Zakorzenienie

klaudeczka2010 04.06 - 19
Niepytajozdanie 19.06 - 34
ania 31 27.06. - 42
Olivkaa200 12.07 - 57
Lenkii 06.09 - 115

Witam dziewczynki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:20   #13348
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny UK32 to jest nasze 70 Andzik w sportowchach ciężko to wyczuć jak są rozciągliwe, teraz pewnie C by Ci pasowało ale za moment jak implant się rozepcha i uformuje pierś bedzie to pewnie D. musisz wyczuć który Ci jest najwygodniejszy, ponachylać się trochę, łapkami góra dół i na boki i wtedy jeszcze raz obkukać jak leży czy się gdzieś nie wbił albo zmarszczył. żelki są twarde i jak materiał rozciągliwy to wszystko na nich pięknie wygląda, naturalny cycek w małym staniku się zmiazdża a w za dużym smętnie zwisa, tu nie ma tego wyznacznika, dla mnie najważniejszym jest wygoda

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Ise jak koronki będziesz kupować to pewnie właśnie miseczka E bedzie na Ciebie dobra bo one inaczej leżą i i nie są rozciągliwe a drut nie może się wbijać w pierś.
Stary 2012-05-17, 11:37   #13349
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Hiiiiiiiiiiiiiiiiii! KORONKI <ślinka cieknie> nie mogę się doczekać!!!! mój tż już wariuje na mój widok, mówi że sama myśl o tym że pod bluzką mam piersi a nie te gąbki to go już do obłędu doprowadza to co będzie jak się wystroję!!!!!!! będzie miał piękny prezent na swoje urodziny... w styczniu ahhahahha :P
Stary 2012-05-17, 12:01   #13350
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
No to ja mam też cope C i 32UE więc to samoo! kurde a ja tu myślałam że mi biust E wyszedł :P bo dla mnie jest przeogromniasty jeszcze wciąż :P
Noooo, a ja, jak tak porownywalam sie z Toba i Twoimi wymiarkami biustonosza, to juz zaczynalam sie bac , ze mnie jakas malizna wyszla! A one dla mnie tez wciaz jak balony! Szczegolnie na golasa napatrzec sie na nie nie moge!

Cytat:
Ja dalej biorę tą wit. E codziennie (tj czasem zapomnę :P ) nie wiem jak to działa do końca ale chyba nic złego nie robi... biorę też rutinoscorbin, więc może one się wzjemnie zwalczają <????>
Jejku czemu jestem taka leniwa i nie chce mi się isć kupić kostiumu, przez to nie mogę iść na basen :P leniuch ze mnei nei dobry....
Byc moze, ze Rutiniscorbin ma przeciwdzialac zmniejszeniu krzepliwosci wywolywanym przez wit E. Zapytam moja Doktorke koniecznie.
A co do kostiumu to ja na szczescie mam jednoczesciowy jeszcze sprzed operacji. Kiedys, jak nie wiedzialam jak sobie poradzic z wypychaczami na plazy, poszlam sobie do sklepu Amazonek (na Pulawskiej) i kupilam przepiekny, jednoczesciowy, z kieszonkami na silikonowe wkladeczki wiec teraz mam jak znalazl. Oczywiscie, wkladeczek juz nie bede potrzebowala wkladac
Maja tez bardzo fajna kolekcje biustonoszy. Mysle, ze skoro adaptujemy sobie biustonosze dla mam karmiacych to mozemy tez sprobowac te dla amazonek. Badz co badz, cos tam mamy z nimi wspolnego...
Mnie ten staniorek bardzo sie podoba: http://www.mastektomia.com.pl/p/pl/266/marlena.html No i kolor inny jak byaly albo czarny!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-17 o 12:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości