|
|
#1321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1322 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na giełdzie biżuterii, z której wyszłam bogatsza o dwie pary kolczyków, naszyjnik i broszkę ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też mdleję jak mi pobierają. A jak jestem przy pobieraniu komuś innemu to okiem nie mrugnę... Cytat:
![]() Mówiłam, że będzie dobrze ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takim przykładem jest mój TŻ- prawie nigdy się nie kłócimy, ale sprzeczać, to potrafimy się o miliony rzeczy, zarówno poważnych, jak i największych drobiazgów Ehhh, co do innych kobiet, to im strasza jestem, tytm bardziej mam wrażenie, że prawdziwa przyjaźń, oraz zrozumienie płynące z czystej sympatii, to uczucia, którymi ludzie się coraz rzadziej obdarowują ![]() Cytat:
Że ten zestaw może dodawać urody, to nie mam wątpliwości, w końcu stare ludowe porzekadło mówi, że ładnemu we wszystkim ładnie Tak więc przyjmijmy, że wszystkie wyglądamy prześlicznie |
||
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moge dolaczyc do kola slomianych wdow? moj mezus tez dzis pracuje i nie bedzie go wczesniej niz przed 3cia nad ranem? kochanka nie posiadam i tez siedze w spodniach op pizamy i bluzie od dresu, wszytsko w gustownej wyszarzalej szarosci, wysmarowana packa na twarzy i nudze sie jak mops
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-09 o 00:03 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#1325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-08 o 22:59 |
||
|
|
|
#1326 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A myslałam, że tylko ja wpadłam na genialny pomysł założenia szlafroka (niebieski w białe chmurki) na sweter i spodnie od dresu
do tego mam włosy upięte na czybku głowy i łyse czoło, zeby mi się maseczka nie kleiła do grzywki - normalnie cud, miód i orzeszki
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze mam sari owiniete z flauszowego kocyka- taki powiew egzotyki
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-08 o 23:02 Powód: dopiska |
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też już jestem w piżamce ( w kratkę) a na twarzy mam miks olejku z kasztanowca i NMF - Nic tylko się do mnie kleić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z zakupami z całodobowego, a tu przed jednym z bloków na osiedlu kilka radiowozów, masa policji, panowie z ochrony, karetki. Gdy sąsiad spytał czy było jakieś włamanie usłyszał tylko,że znacznie gorzej. Co się stało nie wiadomo , bo policja nie udziela takich informacji... Ciekawe czy można się tego gdzieś dowiedzieć? Wiecie? Moją dzielnicę ciężko nazwać najbezpieczniejszą w mieście i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Przecież do włamania nie przyjeżdża chyba tyle policji, w tym tych ubranych na czarno panów...no i jeszcze te karetki
Przecież ja i bez tego boję się iść śmieci wynieść, bo śmietnik jest w piwnicy
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-08 o 23:04 |
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jednak czasem, (czesciej lub rzadziej) jestem zmeczona rola "naczelnego freaka", kogos kto czujac sie zupelnie normalnie , uchodzi za ekscentryka. ![]() Tak mi sie dzisiaj zebralo..... |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś to normalnie "Sex w Wielkim Mieście" się chowa Cytat:
Z tego co piszesz, to wydaje mi się, że jak na włamanie, to za duże zamieszanie to było.Vesenko, a macie jakiegoś lokalnego brukowca, który pisze o wszystkim co się dzieje, bez względu na rangę tej sprawy? Ja czasem sprawdzam co sie u mnie w miecie dzialo wlasnie na stronie takiej gazety, choc musze przynac, ze moje osiedle nalezy do tych najspokojniejszych. Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-11-08 o 23:12 |
|||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że o czymś nie wiemy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-09 o 00:06 Powód: zamknięcie cytatu - proszę przeczytać wątek "Zanim napiszesz" |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Choc mysle, ze to zapewne dlatego iz na Forum nie obnazam sie za bardzo i niewiele osob mnie tutaj zna, a co za tym idzie, nie dziwi sie moim decyzjom zyciowym czy pogladom )Vesenko- tajemnicza i w pewien sposob, przerazajaca sprawa.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy chyba doswiadcza w swoim zyciu takich momentow kiedy sie czuje jakos nie na miejscu- kwestia tylko czym to jest spowodowane
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiadomo co i gdzie się stało. Panowie menele raczej nie, bo wolą klimat pobliskich kamienic i na osiedlu rzadko bywają, a jak już to najczęściej właśnie w tych nieszczęsnych piwnicach. A z tymi ochroniarzami nie tak prosto, zawsze jak są potrzebni, to pewnikiem są w innej części osiedla... Swoją drogą tej osobie, która wymyśliła śmietniki w piwnicy życzę wszystkiego najlepszego...niech się laxigenu przez pomyłkę naje i niech ją zakręci w nosie...
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-08 o 23:23 |
|
|
|
#1338 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maseczka (była, bo już zmyłam) to Dax Vulcanic Mat w gustownym kolorze błocka
![]() Dodała mi się niechcący smutna ikonka - Truskawciu, Tulipku, mogłybyście w wolnej chwili usunać? Jestem co prawda nieco wściekła, ale smutno mi nie jest. Z góry dziękuje
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-09 o 00:08 Powód: usunięta :) |
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katt powiem ci jedno- zawsze beda ludzie ktorzy beda twoje zachowanie i poglady kwestionowali. wazne zebys ty sama wiedziala co dla ciebie wazne/dobre/sluszne. co reszta o tym sadzi to kwestia drugorzedna ostatnio mi kolezanka to tak tlumaczyla: nie mozesz oczekiwac od wszystkich wkolo stuprocentowej akceptacji. ty tez na stu znajomych na pewno nie akceptujesz wszystkich" cos w tym jest chyba jak myslicie? |
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tylko takich freaków w swoim otoczeniu bym sobie życzyła- takich którzy są ludźmi z pasją, wielkim serduchem, a ciepło i życzliwość wyłazi z nich wszystkim porami skóry
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę jutro obadać sprawę. A może ktoś z sąsiadów wie więcej, w końcu w tamtym bloku mieszka sporo osób. Moje osiedle jest zamknięte i strzeżone. Teoretycznie. Teoretycznie zamknięte i teoretycznie strzeżone
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze to nie sa jakies kwestie zycia i smierci, ale przyjemnie spedza mi sie czas z ludzmi, ktorzy bedac odmienni ode mnie- jednoczesnie nie dziwia sie niczemu, przynajmnie nie daja temu wyrazu, zadajac dziesiatki nietaktownych pytan. Nie narzekam, tylko tak glosno mysle, (co zreszta nie jest "w moim stylu"- tzn. takie publiczne rozmyslanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Milo mi. Dziekuje
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 23:38 Powód: literowki:o |
||
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 | ||
|
BAN stały
|
Możliwe
Ale... kawa jest zdrowa ). Ja średnio piję 2 - 3 dziennie (rano zawsze rozpuszczalna z mlekiem, później "sypana", bez dodatków). Ale lubię kawę szatańsko mocną ![]() W ogóle to przystopowałem z kawą - jeszcze 5/6 lat temu potrafiłem wypić 5 "zalewajek" do południa ![]() Muszę w końcu zrobić Twoje Brownie - przepis czeka od paru miesięcy, a post o babce mi o tym przypomniał ![]() Twoje posty poprawiają mi humor Cytat:
![]() Zgłasza się kolejny golfoholik Małpa Cytat:
|
||
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio uwazam ze saftsfakcja z tego co robisz jest najwazniejsza. chcialabys prace za 100tys miesiecznie ktora polegalaby tylko na siedzeniu w pustym pokoju i patrzeniu w sciane? owszem jak sie nad tym zastanawialam to przyszla mi do glowy medytacja itd. ale 8 godzin dziennie jesli robisz to co kochasz- czapka z glowy |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi się... Z drugiej strony nie wszystkich znam, a nikt nie ma na czole napisane czym się zajmuje.
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mi przypomina ze jeszcze dzis kawy nie wypilam. I zyje????? jak to mozliwe???? ja tez popijam kawe z "kubeczka" wielkosci nocnika aha i ponoc dobra na cellulitis- zewnetrznie
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-08 o 23:33 Powód: dopiska |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda na psikanie zloczyncom w oko- chyba ze jakims antyperfumem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Wszystko dlatego, że narzeczony wyjechał na wyprawe survivalową, więc słomiana wdowa ze mnie 
Seks aż ze mnie kipi po prostu

W marcu 2007 roku poparzylam sie dosc powazie ( II stopien) na calutkim ciele, gdy trafilam do szpitala byla niedziela, w poniedzialek rano przyszly dwie pielegniarki i uznaly, ze musza mi pobrac krew. Pomine juz fakt, ze ja zwyklego dotyku zniesc wtedy nie moglam, a co dopiero opaske uciskowa. No ale, przy poparzeniu, mialam tez rozgrzane zyly, oczywiscie nikt nawet nie pomyslal, ze beda pekac. Kloli mnie 17 razy w miejscach najrozniejszych. Dopiero za 18 zyla nie pekla, wtedy to byla jedna z ostatnich widocznych na mojej prawej stopie. Teraz choc juz wiem, ze nie bedzie tak bolalo, to pobieranie krwi zawsze bedzie tak mnie przerazalo.
Tzn. spotkalam niewiele takich, ktore bylyby podobnie wszechstronne, jak ja i nie dziwilyby sie moim najbardziej szalonym pomyslom i zachowaniu

Przecież ja i bez tego boję się iść śmieci wynieść, bo śmietnik jest w piwnicy
, uchodzi za ekscentryka. 
Milo mi. Dziekuje