|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Do uslug
![]() Czesto jak odwiedzaja mnie znajomi z Pl to robia taaaakie oczy jak sie ich pytam czy chca sie napic wody gazowanej czy z kranu... ![]() Mam pytanie - czy butelka treningowa to to samo co kubek-niakapek?? :? Ja dzisiaj kupilam takie pojemniczki do mleczka w proszku...bardzo fajne na wyjscie na przyklad - wsypujesz tyle lyzeczek ile chcesz, zakrecasz i jest taki dziubek, ze sypie sie bezposrednio do butelki wiec sie nie rozsypie...sa 4 i mozna je laczyc jakby w butelke albo osobno ![]() Załącznik 3019485
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-04-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet lekarka stwierdziła że ja za bardzo perfekcjonistką jestem bo bym chciała żeby mały był idealny, ja bym chciała być idealną mamą i wogóle żeby wszystko było super.I że mi te włosy też od przejmowania się tak wychodzą. I że mam się przestać przejmować (ja i przestać sie przejmować ![]() ![]() O reklama to idę posprzątać zanim tżt maruda wróći ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy taki niekapek z Aventa https://ssl.allegro.pl/item994616872..._4_kolory.html Młody już załapał o co chodzi i nawet udaje mu się trochę wypić, tylko że szybko się zniechęca ![]() Musiałabym się odciągnąć i mleka tam dać, bo na herbatki to on generalnie średnio chętny obojętnie czy z butli czy z kubka. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Kate za takie myślenie ![]() Przecież nie nad wszystkim możesz mieć kontrolę i im dziecko będzie starsze to tak będzie częściej, także przyzwyczajaj się ![]()
![]() |
#1354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj dzisiaj dostal takie cos ![]() https://ssl.allegro.pl/item967792886...niebieska.html Załącznik 3019573 maly jeszcze nie mial okazji, ale juz wkrotce... ![]()
![]() |
#1355 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego L'oreala to tak czy siak na efekty bedziesz musiala poczekac. Skup sie narazie na tych kapsulkach Radical, kuracji z Joanny, moze Waxie lub kallosie, staraj sie delikatnie traktowac wlosy, nie szarpac podczas mycia, nie pocierac, od razu po umyciu nie rozczesywac i efekty za jakis czas sie pojawia! Sama musze kupic te kapsulki, bo mi wlosy coraz bardziej zaczely wypadac. Od kilku dni wciram kuracje z Joanny ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jak chcesz to Ty je dopisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zadomowienie
|
Marcelina ja nawet nie chce myśleć co będzie jak Wiki będzie starszy. Jak zacznie chorować, tżt mówi że jak tak dalej będzie to przed 40 będzie wdowcem
![]() ![]() A Filip to sam sobie ten kubek trzyma?? I jak go karmisz tak na półleżąco? I wiecie co dziś zrobiłam. Żeby nie zjeść nic kalorycznego a nie miałam nic zdrowego to zjadłam Wikiemu gerberka jabłko z jagodą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zadomowienie
|
heloł
nadrobiłam, ale nie mam juz siły pisać. Jestem padnięta, o tak ![]() ![]() Wasze dzieci już pija same z butelek??? ech tyle ciekawych rzeczy wyczytałam od Was, mam nadzieję, że nie zapomnę się do nich odnieść jutro (jak mi się uda) dobranoc Mamusie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |
Zadomowienie
|
Domi pediatra mi nie kazała dokarmiać, bo stwierdziła że jak na wagę urodzeniową on i tak więcej waży niż minimum. No ale ja i tak postanowiłam że będę dawać Wikiemu dwa razy kaszkę na bebilonie dodatkowo. A co do włosów to staram się być cierpliwa ale wiesz jak myje włosy i potem je rozczesuje to mam ochotę
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Filuś będzie starszy to potem myślę, że kupię taki https://ssl.allegro.pl/item980419757..._szklanki.html Cytat:
![]() Potem nalałam tam herbatki i karmiłam go tak jak z butelki, najpierw go gryzł, ale ten ustnik jest mięciutki, troszkę jak smoczek, więc załapał w końcu i pociągnął, a jak już pociągnął to wypił ![]() Ale sam nie trzyma i nie pije, ja mu przytrzymuje a on sobie rączki na uchwytach trzyma ![]()
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski moze z dnia na dzien zaniknac pokarm?bo jedna dziewczyna na innym watku napisala, ze odciagala po 400 ml mleka, a teraz tylko 60 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ma kryzys laktacyjny. Ale 400 ml ![]() To na bliźniaki by wystarczyło ![]()
![]() |
#1362 | |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
Kate nie schizuj się tą wagą ![]() Pietrusia super fotka ![]() No to będę oglądać ![]() Cytat:
![]() Idę jeszcze do klubu zajrzeć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
No i już jestem zła. Dzwonie do tżta bo on o 22 kończy prace kiedy będzie. A ten mi tekstem że mieli wypadek (tzn nie tżt tylko w pracy musiał do wypadku jechać) i że się musi przebrać
![]() ![]() ![]() Wiecie co to jest takie trochę chamskie, że on mi np powie że jest na wypadku i wróci i 1-2 w nocy no i co ja mam mu nie wierzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Katee to niech zrobi fotke i Ci udowodni
![]() acha moja Pola tez jest na 25 centylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie słodkie bodziaki
![]() http://www.allegro.pl/item976843850_...y_74_80cm.html Nie wiem dlaczego, ale najbardziej lubię bodziaki kupować ![]()
#1366 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa baaardzo co to, ze gratisy wrzuca ten Sprzedawca u ktorego zamowilam wczoraj zawieszke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zadomowienie
|
Marcelina te bodziaki rzeczywiście słodkie i wcale nie drogie
![]() Domi no co ty muszę mu wierzyć na słowo. Bo jak bym go tam miała sprawdzać to bym chyba oszalała. Niestety w policji to on często miał nadgodziny, pamiętam jak jeszcze robił w prewencji to często bywało tak że ja się budze po 7.00 a go jeszcze nie było chociaż pracował do 6.00 rano. KUrcze jak teraz sobie myślę jak byłam w ciąży to ta 6.00 o której zazwyczaj tż wracał to był środek nocy a teraz 6.30 i syn jest gotowy do zabawy no i mamusia musi też ![]() Dobra laski idę nakarmić Wikiego i się zbieram spać. Dobrej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
No niedrogie, z przesyłką to wychodzi jakieś 12 zł za szt. a firma dobra
![]() Ja też idę spać, dobrej nocki ![]()
#1369 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Pierwsza!!!! ![]() gdzie naprawia sie dzieci???? ![]() ![]() ![]() Kate- nie stresuj sie ta wagą!!! ![]() Bromi-super te bodziaki ![]() A jak się czyta te centyle, bo ja nie umiem ![]() Nasze krzesełko jest strasznie fajne, nawet lepsze i ładniejsze niż myśleliśmy, więc jesteśmy mega zadowoleni ![]() ![]() A no i stawiam dziś drinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Bry!
U nas jak w zegarku - 6 rano pobudka ![]() Cytat:
![]() ![]() My razem mieliśmy iść, ale jakoś rozne rzeczy wazniejsze były, no a teraz wiadomo, ciężko bo jest ta NAJWAŻNIEJSZA ![]() Co doAminexilu to raczej sceptyczna jestem do takich specyfikow, ale spróbuje, tym bardziej że ogolnie ma wzmocnic wlosy, nie tylko chronić przed wypadaniem (tez uwazam że po ciązy co ma wypaśc to i tak wypadnie) Nie ma to jak regularna pielegnacja, ale to taki gratis sobie zafundowałam na okres "po ciąży" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mogę się doczekac tego zjadania nozek ![]() ![]() Cytat:
Ja też mam taka nadzieję ze moj będzie dużo czytał... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I zdaj relację z wczoraj jak zdązysz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() JAk w pracy było? Z małą byłaś?
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
A tu mój Niuniuś po chrzcinach:
#1372 | |||||
Zadomowienie
|
Dobru Dobry Mamcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tam na samym dole kazdej strony naszego wątku po lewej stronie sa nasze tagi ![]() moj tez wczoraj ogladal a ja sie do niego przylaczylam i nie bylo wcaler takie zle ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja daje Biedronkowa naturalna wode zrudlana ma 5mg sodu top duuzo czy malo ![]() ![]() Cytat:
![]() niee filipowi musze rece trzymac bo tak wali w ta butle ze ciagle sobie ja z buzi przzypadkowo wyciaga ![]() Cytat:
![]() ![]() prosze Cie nie strasz mnie ![]() Tz pojechal pomoc cos tam tacie w sadzie , mlody spi a ja leze i siedze na wizazu zamiast cos zrobic pozytecznego.. dzisiaj robie 3 babki bo jedna dla kolegi tescia bo dal nam za darmo jajka swojskie wiec musze mu sie odwdzieczyc, druga dla tesciow i trzecia do nas do domu.. ale bym wciagnela cala gdybym nie byla na diecie? ![]() Kurcze ja jeszce nie myslalam o kubeczkach niekapkach ale widze ze niedlugo trzeba bedzie sie za czyms rozejzec.. a te body brombi swietne ![]() ![]()
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sto Lat Sto lat!!!!!!! ta bede zachlanna i wypije wszytskie ![]() aaaaaa.. Karnenko! snilas mi sie ![]() ![]()
![]() |
#1374 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloł
Ledwo wczoraj zasnęłam to jakiś pijany dobijał się domofonem, obudził mnie, TŻ, Rufusa i na koniec jeszcze Filuś się obudził ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zdrowia, szczęścia, miłości, pieniążków pod dostatkiem i spełnienia w życiu zawodowym i osobistym ![]() To ja poproszę Sex on the Beach ![]() I widzę że masz ładna kuchnię, zdjęcia wstaw, jak nie tutaj to w klubie ładnie plosiem ![]() Coraz przystojniejszy ten Twój król Staś ![]() Cytat:
![]() 5 mg sodu to niedużo ![]()
![]() |
#1375 |
Zadomowienie
|
Karmimy sie na spacerku
![]() Załącznik 3020209 A tutaj kilka zdjec w nowym krzeselku Filipcia ![]() Załącznik 3020210 Załącznik 3020211 Załącznik 3020212 Załącznik 3020213 Brombi nawet nie wiesz jak takie slowa trzymaja mnie na duchu i motywuja przy okazji: ![]() ![]() ![]()
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi ![]() Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2010-04-10 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Aga ale Ty świetnie wyglądasz
![]() ![]() A Filip jest śliczny, te oczka ma słodkie, a rączki - kiełbaski ![]() ![]() ![]() I krzesełko też fajne, ja na swoje dalej czekam ![]()
#1377 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Agusia, Konspi i Ela dzieciaczki śliczne ![]() Konspi ja też uwielbiam tańczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się czy się nie zapisać na taniec nowoczesny, ale wiesz tańca nowoczesnego są też różne formy. Ja wolałabym się uczyć jakiś takich żywych choreografii. Tylko jak narazie to muszę się na tej mojej nieszczęsnej szkole skupić. I jak sobie pomyślę że za miesiąc znowu sesja to mam ochotę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I odemnie również STO LAT ELU ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Dobra, czas się wziąć za porządki póki Filemon - "pierwszy marudnik w królestwie" śpi
![]() Na dzisiaj zapowiedział się chrzestny Filusia bo ma jakiś zajączkowy prezent dla Małego ![]() Strasznie przejmuje się rolą i ja to doceniam, ale te ciągłe prezenty mnie krępują, bo na chrzciny dał naprawdę dużo pieniążków i jeszcze dodatkowo taką wypaśną srebrną grzechotkę na pamiątkę ![]() Już mu mówiłam, żeby się pohamował, ale jakoś nie bardzo mu wychodzi ![]()
#1379 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurd zaraz zaczne skakac z radosci przez Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Moja Domi codziennie jak w zegarku 6.30 pobudka ,wstaje jak dzwony biją w kościele ![]() Miałam jeszcze cos napisac i zapomniałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.