Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-25, 12:21   #1381
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Sorry za te moje nerwy ale jestem przed @ i mam wrazenie ze mi sie zycie wali i ogolnie mi odbija

Mi się okres kończy, ale wścik nie
Kurcze, co to za porządki, żeby mieć PMS w czasie okresu

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:23   #1382
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
a dlaczego przestać? ja tam wolę wiedzieć takie rzeczy, OK, nie należą do miłych tematów te kwestie, ale są ważne, może ważniejsze od nieprzespanych nocek, wyrzynających się zębów i tak dalej, ja po to między innymi jestem na tym forum, zeby się takich rzeczy dowiadywać. No nie fajnie się czyta, nie fajnie, ale co, wszystko tu ma być cacy i słitaśne?
Tylko trzeba czasem zdroworozsądkowo do tego podchodzić i zdać sobie sprawe, że nie każdy artykuł w necie podpisany nazwiskiem pseudo naukowca i 'wybitnego' lekarza jest prawdą najświętszą. Ciekawi mnie też czemu nikt nie wkleja artukułów z ewentualnymi skutkami i powikłaniami w przypadku zarażenia się tymi paskudnymi chorobami.
Ale nic nie mam do wklejania tutaj jakichkolwiek artukułów - byle nie brać wszystkiego na wiare, bo w necie naprawde jest dużo bzdur...
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:44   #1383
angelikada
Wtajemniczenie

Mariassiaaaa musze Cię pochwalić zaproszenia wyszły prze prze piękne !!! słuchajcie mamy nieźle zdolną mamuśkę na wątku dziękuje Ci bardzo bardzoooo!!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
może taka jej uroda? Szymek jak się czołgał to odpychał się zawsze tylko prawą nogą i nie uważam by było to w jakikolwiek sposób nieprawidłowe
heh oby bo to dziwnie wygląda jakby ja nie wiem coś bolało i woli mieć wyprostowaną a nie zgiętą? wiem sieje panike nie potrzebną

a od dzisiaj moje dziecko oduczam suszary... już jest duża musi spać już bez niej i pierwsza drzemka zakończona powodzeniem! usnęła pięknie przy melodii z niani zjadła tylko mleko i od razu padła wiec jestem zadowolona ale zobaczymy ile pośpi oby tak jak zawsze

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mariiasia, "Jedwabnik", wydana pod pseudonimem, ale to już drugi tom o tym detektywie. Polecam, pierwszy tom to "Wołanie kukułki". O prywatnym detektywie.

Angelika, moja Zuzka też tak często robiła z tą nóżką, w sumie też właśnie prawą. Mam wrażenie, że prostowała ją jakby chciała na nią wstać.

Ze szczepieniami mam tak, że boję się przez te wszystkie zasłyszane historie, ale całkiem zrezygnować też bym nie potrafiła. Próbuję je trochę odsuwać, a już zwłaszcza nie chcę szczepić gdy widze, że z Zuzką jest coś nie tak. Nie wiem czy coś się od głupiego katarku nie rozwinie, przy ząbkowaniu też jest osłabiona.
hmm wiesz co ze teraz jak to przeczytałam to np. przy narożniku jak podeszłą uklękła i wzięła tą nózke wyprostowała jakby chciała stanąc ale drugą nawet nie kombinuje :/ oby jej to przeszło albo w końcu nauczyła się stać..
Stary 2014-09-25, 13:03   #1384
Poziomkowa89
Zakorzenienie

W temacie ruchliwości to ja musze przyznać ze leos długo potrafi siedzieć w jednym miejscu. Np teraz juz z pol h siedzi przy pudle z zabawkami i nie ma potrzeby nigdzie gnać.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:27   #1385
kaska87
Zakorzenienie

Hej

Alusiu wszystkiego najlepszego!

Lola my mamy axkida kidzone przodem i tylem do kierunku jazdy do 25kg

Tasiu pamietasz jak było poprzednio Maciusia widzialam i to normalny zdrowy chłopcZyk

Boszzzz zakochalm sie w butach ale mnie nie stac smutno mi wiem problem z dupy dolozcie sie
m.michaelkors.com/stockard-leather-boot/_/R-US_40F4STMB5L?No=13&color =0383

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:52   #1386
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
W temacie ruchliwości to ja musze przyznać ze leos długo potrafi siedzieć w jednym miejscu. Np teraz juz z pol h siedzi przy pudle z zabawkami i nie ma potrzeby nigdzie gnać.

Wow! Zazdroszczę. Jakby Miloszowi zdarzylo sie choc 10min to byłabym uradowana

VEA Miłosz właściwie nic nie mówi. Mama nie mówi,tata gada ciągle,ale raczej na zasadzie gaworzenia,bo skoro ciągle to raczej nie rozumie co mówi. A poza tym to jak cos mówi to w języku ihnim,którego nikt nie rozumie.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Tutaj u trsciow ma dużo miejsca i lata w te i spoweotwm. Nie usiedzi ani 2minut w jednym miejscu.
Stary 2014-09-25, 17:50   #1387
Asiek84
Wtajemniczenie

Cześć,
Jestem troszkę do tyłu z wątkiem głównie przez brak czasu, ciągle w biegu i ciągle coś... A ostatnio non stop braki w dostawie prądu.byłam dzisiaj z Hubim pediatry, bo wczoraj zauważyłam że łuszczy mu się skóra na dłoniach, a dzisiaj też na paluszkach u stóp... Mamy natluszczac Alantanem. Pediatra mówi że to albo po infekcji lub alergia kontaktowa albo też paciorkowiec... Jutro idziemy na pobranie krwi i mocz muszę złapać... Fakt tydzień temu mały był przeziębiony, a i wcześniej była infekcja... Pierwsze co zasugerowała pediatra to szkarlatyna.... Niestety nie było naszej lekarz, a tą co nas badała też jest w zimie ok.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 18:03   #1388
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Mariassiaaaa musze Cię pochwalić zaproszenia wyszły prze prze piękne !!! słuchajcie mamy nieźle zdolną mamuśkę na wątku dziękuje Ci bardzo bardzoooo!!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

heh oby bo to dziwnie wygląda jakby ja nie wiem coś bolało i woli mieć wyprostowaną a nie zgiętą? wiem sieje panike nie potrzebną

a od dzisiaj moje dziecko oduczam suszary... już jest duża musi spać już bez niej i pierwsza drzemka zakończona powodzeniem! usnęła pięknie przy melodii z niani zjadła tylko mleko i od razu padła wiec jestem zadowolona ale zobaczymy ile pośpi oby tak jak zawsze

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

hmm wiesz co ze teraz jak to przeczytałam to np. przy narożniku jak podeszłą uklękła i wzięła tą nózke wyprostowała jakby chciała stanąc ale drugą nawet nie kombinuje :/ oby jej to przeszło albo w końcu nauczyła się stać..
eeeeee, nie zawstydzaj mnie

każde dziecko kombinuje na swój sposób, myślę, że nie masz się czym martwić
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej

Alusiu wszystkiego najlepszego!

Lola my mamy axkida kidzone przodem i tylem do kierunku jazdy do 25kg

Tasiu pamietasz jak było poprzednio Maciusia widzialam i to normalny zdrowy chłopcZyk

Boszzzz zakochalm sie w butach ale mnie nie stac smutno mi wiem problem z dupy dolozcie sie
m.michaelkors.com/stockard-leather-boot/_/R-US_40F4STMB5L?No=13&color =0383
Kaśka, luz, ja się dołożę. a Ty w zamian dołóż mi się do budowy

Wróciliśmy od pediatry, Szymek ma infekcję wirusową, ale osłuchowo czysto. Dostaliśmy leki i będziemy działać. Za to i mnie rozbiera, gardło boli i głowa i czuję się oględnie mówiąc źle.
W dodatku mój małż zapomniał o rocznicy ślubu- dziś czwarta. Jak mu złożyłam życzenia przed chwilą to się zawinął do sklepu, czym jeszcze bardziej mnie wkurzył, bo dla mnie to się nie liczy już chodzi o pamięć a nie prezenty

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 18:25   #1389
kaska87
Zakorzenienie

mariiasia ok, kupię Ci 2 cegły deal?

Asiek ja tez do tyłu z wątkiem ciągle, ale na szczęście dziewczyny nie piszą dużo to czasem coś nadrobię, tylko z moim szczęściem zawsze trafiam na jakieś smutne tematy jak wczoraj np.

Stary 2014-09-25, 18:37   #1390
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Tylko trzeba czasem zdroworozsądkowo do tego podchodzić i zdać sobie sprawe, że nie każdy artykuł w necie podpisany nazwiskiem pseudo naukowca i 'wybitnego' lekarza jest prawdą najświętszą. Ciekawi mnie też czemu nikt nie wkleja artukułów z ewentualnymi skutkami i powikłaniami w przypadku zarażenia się tymi paskudnymi chorobami.
Ale nic nie mam do wklejania tutaj jakichkolwiek artukułów - byle nie brać wszystkiego na wiare, bo w necie naprawde jest dużo bzdur...
też racja
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 18:47   #1391
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciliśmy od pediatry, Szymek ma infekcję wirusową, ale osłuchowo czysto. Dostaliśmy leki i będziemy działać. Za to i mnie rozbiera, gardło boli i głowa i czuję się oględnie mówiąc źle.
W dodatku mój małż zapomniał o rocznicy ślubu- dziś czwarta. Jak mu złożyłam życzenia przed chwilą to się zawinął do sklepu, czym jeszcze bardziej mnie wkurzył, bo dla mnie to się nie liczy już chodzi o pamięć a nie prezenty
Duzo zdrowia dla Was
I wielu wspólnych lat z mężem

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-09-25, 18:56   #1392
MsLullaby
Zakorzenienie

Miałam dziś tak ciężki dzień ze aż się cieszę że już się kończy...

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 19:01   #1393
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć wpadłam zobaczyć co tutaj

Sto lat Alek!!!ROśnij zdrowy i radosny, jak do tej pory

Dyskusja o szczepionkach i to co wkleiła Gorgulek mnie rozwaliło...ale naprawdę dobrze to wiedzieć!

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Tym razem usłyszała
1. Proszę nie dopuścić żeby się choroba rozwinęła bo to egzemplarz dziecka któremu nie mogę podać antybiotyków.

Pytam dlaczego?

\ A ona do mnie: zna pani teorie zagrzybienia organizmu u dzieci ze spektrum autyzmu?

2. ( ale to aż śmieszne jest) on zawsze taki ruchliwy?
Mowie: tak, 90% czasu
Ona: omega 3 dla dzieci z nadpobudliwości a psychoruchowa
co za pierdy, ja bym zmieniła pediatrę.
Moja pediatra też uważa Tusię za nadruchliwą (dziewczyna minuty nie umie usiedzieć na doopce, wszędzie łazi, wspina się...), byłśmy u niej wczoraj i jakoś nie proponowała tego "cudnego" rozwiązania.

Ja Maciusia nie poznałam, ale wiem co o nim piszesz i co pisała reszta dziewczyn i absolutnie uważam,że nie masz co słuchać głupiej baby.

Cytat:
Hihi, też chciałam napisać że z Tchibo najlepsze ale się powstrzymałam. Wzory jak dla mnie średnio ciekawe, ale jakości absolutnie nic nie można zarzucić. I potwierdzam to, co pisze Tassia - bardzo wąskie są ich ubranka, Zuzka chudzinka to nam to pasuje.

Tassiu, więc spróbuj na spokojnie pogadać ze specjalistą żeby rozwiał obawy pani pediatry. CO konkretnie ma Maćkowi do zarzucenia?
toprawda
szkoda,że nie ma żadnych bodziaków

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Poza tym ospa i żółtaczka typu A tez są z tych abortowanych komórek.

Właśnie miałam pytać znowu, czyktoś szczepi na ospę,bo moja pediatra mówiła,że warto... ale srarto warto, nie będę, za dużo tego...
mam nadzieję,że nie będę żałować.

no i popytałam tu i tam i wszyscy polecają ten Priorix.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 19:08   #1394
czaszka_
Zakorzenienie

hejka
tesknie za Wami dziewczyny ale kompletnie nie mam czasu na neta

mam nadzieje ze u Was i u Waszych dzieciaczków wszystko jest ok.
wszystkiego co najlepsze dla solenizantów

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 19:19   #1395
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
http://matkatylkojedna.blogspot.co.u...l#.VCPqkfl5Mro
Mniej wiecej cos takiego juz od roku przygotowuje Bartkowi, tez zamierzam dac mu to na osiemnaste urodziny
Rodzice mojej znajomej każdemu synowi zasadzili dęba z okazji urodzin i zrobili wino którego 18butelek dostali na 18stke.

Dziewczyny dzięki za troskę. Ta lekarka jest ok. Jazdy poprzednie były z neurolog. A ta myślę ze chce dobrze tylko na mnie wyraz autyzm działa tak ze nogi mi się uginaja. Pytał juz masy znajomych w krk i nikt nie umie polecić dobrego pediatry. A ta lekarka jest ok. Nie ściga nas za szczepienia itp.
Wiec nazwalam ja lekarka biurokracyjna a jak będzie maciuch chory to mam prywatnie lekarza w razie w.
Nic innego nie wymysle narazie.
Ale jeszcze raz dzięki za wsparcie

Jeszcze ja się rozchorowalam na dpkladke wiec u mnie ostatni okres to okres katastrof

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 19:27   #1396
kaska87
Zakorzenienie

Tasia wiem, że Ci teraz ciężko, ale w końcu i dla Ciebie nastanie dobry czas i wszystko się poukłada, trzymam

Lulka co się stało?

Stary 2014-09-25, 19:37   #1397
rusałka_1
Zakorzenienie

Najlepszego dla Alka z okazji roczku!!!!

tassia nie słuchaj tych bzdur (bo brzmią jak bzdury w porownaniu do tego co piszesz o Macku)! duzo sił dla Ciebie.

lulla

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 19:41   #1398
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

i baciki dla tż za niepamiętanie o rocznicy
Stary 2014-09-25, 19:59   #1399
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Moj tata przywiózł Leosiowi na narodziny drzewo znaczy deba. Sam go wyhodowal. I postanowiłam co każde urodziny robic mu foto przy nim zeby bylo widać jak oboje rosną

Czekamy na dzidziusia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 20:01   #1400
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie nawet nie wypowiadam, bo ja chyba jako jedyna nie szczepiłam na rota, pneumo i inne koki
bardzo się boję tej szczepionki, która jest teraz na tapecie na wątku przez właśnie różne zasłyszane historie.

a co do prezentu, o którym wspomniałaś, to ja też coś takiego szykuję pomysł zaczerpnęłam od znajomej
ja tez nie svzepilam na rota i pneumo

bajka dziekuje
mariasia potwierdzam zdolnosci i zdrowka
Lula co bylo? taki poprostu nastroj?

SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:04   #1401
papalinka83
Zakorzenienie

To jeszcze ja składam najlepsze życzenia Alkowi

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
zmień pediatrę

no właśnie Motyl, ja i Gorgulek mogą potwierdzić, że Emilka nie usiedzi na tyłeczku a nie podejrzewam u niej żadnej nadpobudliwości, po prostu zdrowe dziecko
Co do teścia to ale nie dziwię się Moja babcia też często zapominała imienia córki mojego brata Anastazji. Często mówiła Dynastia i raz jej się zdarzyło Amnezja

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

no w końcu

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Mi też tak powiedział, ale chcę to skonsultować jeszcze. Poza tym nie bardzo wiem jak to korygować, skoro Młody ma na bosaka pomykać

A wiesz, że ja też Ale tak meeega pozytywnie

Foteliki Moja zmora...

Dla Wrocławianek - dzwoniłam przed chwilą do Sanepidu w sprawie szczepionki i Pani wydająca powiedziała, że teraz wydają Priorix, więc powinny być w punktach szczepień
O dobrze wiedzieć. Dzięki
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Jak zwykle nie mam czasu,także nadrabiać nie będę.
Mai wystarczyły trzy dni w przedszkolu i chodzi z gorączką i zawalonym nosem Zapowiada się ciekawie

Mam wielką prośbę do naszych wizażowych nauczycielek(i nie tylko ) Czy macie może jakieś fajne materiały lekcyjne związane z jesienią i dożynkami? W sobotę mam zastępstwo w 4 klasie i potrzebuję czegoś ciekawego,żeby dzieciaki były w miarę zainteresowane lekcją
po polsku czy angielsku?
Cytat:
Mariiasia, "Jedwabnik", wydana pod pseudonimem, ale to już drugi tom o tym detektywie. Polecam, pierwszy tom to "Wołanie kukułki". O prywatnym detektywie.
O nie wiedziałam, że takie są w ogóle. Muszę poszukać. U mnie na półce od dłuższego czasu leży Trafny Wybór i nie mogę, jakoś zacząć, bo nie chcę się rozczarować

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:09   #1402
passion80
Zakorzenienie

Poziomkowa super pomysl

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-09-25, 20:12   #1403
87czarna
Zakorzenienie

papalinkoPo polsku

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:20   #1404
MsLullaby
Zakorzenienie

Kasia jestem przed @ i mi trochę hormony buzuja, trzeba to przetrwać.
Poziomki super pomysł z tym dębem! Ja na osiemnaste urodziny dostałam taki album od mamy z całego mojego dzieciństwa tam jakieś moje rysunki, mama robiła opisy, płakałam ze śmiechu.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:31   #1405
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia jestem przed @ i mi trochę hormony buzuja, trzeba to przetrwać.
Poziomki super pomysł z tym dębem! Ja na osiemnaste urodziny dostałam taki album od mamy z całego mojego dzieciństwa tam jakieś moje rysunki, mama robiła opisy, płakałam ze śmiechu.
Fajnie ze mama sie z tym zorganizowała, to jednak wymaga sporo zachodu miło by bylo cos takiego dostać

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-09-25, 20:36   #1406
misia332
Zakorzenienie

chyba dobrze, że zrezygnowałam, bo od po południa mam co chwilę skurcze.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 20:39   #1407
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Moj tata przywiózł Leosiowi na narodziny drzewo znaczy deba. Sam go wyhodowal. I postanowiłam co każde urodziny robic mu foto przy nim zeby bylo widać jak oboje rosną

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
chyba dobrze, że zrezygnowałam, bo od po południa mam co chwilę skurcze.
ojeja kobietko odpoczywaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 20:45   #1408
dodinha
Wtajemniczenie

Dziewczyny!Szukam prezentu na roczek.Chce kupic jakis stolik edukacyjny.Mozecie polecic jakis fajny?
Stary 2014-09-25, 21:52   #1409
mariiasia
Zadomowienie

Tassia pamiętaj, że nawet jak jest bardzo źle to w końcu musi się to odbić i będzie coraz lepiej

Kaśka, kup mi dwie cegły to Ci co najwyżej na przesyłkę za te buty dam

Angelikada widziałam, że dzwoniłaś i pisałaś, ale telefon mi się zablokował i nie mogłam ani odp ani oddzwonić, a jakies dwie godziny temu umarł całkiem zostałam odcięta od świata

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 22:05   #1410
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
chcialam tylko napisac, ze we wtorek wyszlysmy ze szpitala i wszystko z Jula w porzadku...
Świetna wiadomość
Dlaczego się nie cieszysz? Tzn może nie, ze nie cieszysz, ale tak smutno to napisałaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości