Powiększanie piersi cz.7 - Strona 476 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 20:37   #14251
grazia78
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam, witam
Graziu za dobra z Ciebie kobieta jest i na za duzo pozwalasz swojemu TZ...

Andzikus nie wyciagaj fiszbin, bo staniczki straca fason i juz ich nie zalozysz

Nadrobilam 2 ostatnie strony zaleglosci:ju pi: Tych 30 poprzednich pewnie nie dam rady
Jeszcze tylko 5 dni wakacji mi zostalo I wracam do pracy
witaj kochana
Masz rację powiem ci,że już pomału mam to gdzieś waże 55 kg schudłam prawie 3 kg i zajmuję się sobą. Mimo,że je a chudnę na potęgę z nerwów mam dosyć z tego
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:40   #14252
jooasi
Wtajemniczenie

Andziku czyli chcesz czy nie to Twoje cycuszki idą do przodu nie zwracając uwagi na to że są anatomkami u płaskich z nierozciągniętą karmieniami skórą dziewczyn ten proces jest nieunikniony jak u mnie były już wory to sie wypychać za bardzo nie miało co, tylko mięsień górą puścił i się zaokrągliły a przy chłopięcej klatce implanty mają wielką pracę do wykonania

Graziu ja Ci powiem, że mam zupełnie inny może ciut męski punkt widzenia na takie flirciki. myślę, że powinnaś trochę wyluzować i mieć więcej pewności siebie, znać swoją wartość i się tym nie przejmować. dla faceta powiedzenie do obcej baby żabciu czy kiciu naprawde nic nie znaczy i jestem tego na 100% pewna. jak tylko pierwszy raz zobaczyłam Twojego męża od razu pomyślałam, że jest "babiarzem" ech to spojrzenie słodkiego łobuza aż za dobrze je znam. jak tlenu potrzebują uwielbienia otaczających kobiet sami przemili dla nich i szarmanccy. jak bym się tym przejmowała to już dawno bym męża nie miała.
z drugiej strony Ty mi też na taką super grzeczną i potulną żoneczkę nie wyglądasz, nie uwierzę, że obcy Ci jest flirt, zalotne spojrzenia i eksponowanie wdzięków tak by koledzy z pracy skrętu kiszek dostawali
dla mnie w związku potrzebna jest odrobina luzu i maksimum zaufania bo można się udusić inaczej, ja nie widzę problemu w wyjściu z koleżanką na kawę czy w odwiedzinach u kolegi ale musi też być wyznaczona wspólna nieprzekraczalna granica. to nie jest proste, nam zajęło kupę czasu, szarpaniny, rzucania garami i setki przegadanych nocy. wszystko da się przepracować jak się tego chce.
Stary 2012-06-11, 20:46   #14253
zabulek1
Wtajemniczenie

Graziu kochanie nie zadreczaj sie tak, bo to sie u was dzieje to nie Twoja wina
Moze pozwol TZ troche sie pomeczyc i daj jemu powod do zazdrosci, niech zobaczy jak to jest A Ty kochana potrafisz napewno przyciagnac miliony spojrzen Choc bys miala urzyc swojej tajnej broni.................... ... nowych nabytkow Wydaje mi sie, ze jestes za dobra i zbyt wiele mu wybaczasz, a on robi co chce, bo wie, ze wszystko mu ujdzie na sucho....... A moze daj mu troszke powalczyc o siebie??? Noech poczuje troszkke zagrozenia i to go na ziemie sprowadzi??? Niech wie , ze to on powinien zabiegac o Ciebie , a nie odwrotnie
Stary 2012-06-11, 21:08   #14254
grazia78
Raczkowanie

ZABCIU I JOASIU kochane moje kofffffffffffam was macie racje w 100% i tak zrobię. Grzeczna nie jestem ale nigdy nie pisałam tak z facetem jak on z tą kobietą w dniu dzisiejszym odezwał się do mnie mój były przez FB pisząc mi że wygladam zjawiskowo
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:28   #14255
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
ZABCIU I JOASIU kochane moje kofffffffffffam was macie racje w 100% i tak zrobię. Grzeczna nie jestem ale nigdy nie pisałam tak z facetem jak on z tą kobietą w dniu dzisiejszym odezwał się do mnie mój były przez FB pisząc mi że wygladam zjawiskowo
witam dziewczynki

Graziu i to jest dobra okazja zeby wzbudzic w nim zazdrość fajnie by było gdyby to zobaczył jak inny facet Ci takie komplementy sypie

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Dziewczyny dziś zrobiłam zdjecia swojej wyjściówki i zgrałam na kompa. I koniec bo nie wiem jak dodac zdjecie do albumu na wizażu
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:51   #14256
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
andzikus a jak z ubieraniem sie rozumiem ze normalnie przez glowe

mialas opuchlizne brzucha??

ej no ja nie mam zadnych bluzek rozpinanych trza zainwestowac)kurcze jeszcze troche i bede miec termin mykam na skakanke trzeba wykorzystac ja poki moge hhehepotem dupa po operacji ale mam nadzieje ze tak po 6 tyg bede mogla sie zalapac na rowerek stacjonarnyy zeby sie nie roztyc hehe
ooo faktycznie! coś rozpinanego do spania by się przydało, musze w weekend do jakiegoś piżamowego sklepu się wybrać
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:53   #14257
Sif
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Zaczęłam czytać ten wątek od początku, ale po 20 stronach przeskoczyłam na 400, bo gdybym chciała przeczytać cały to musiałabym chyba robić to przez kilka miesięcy, a nie mam tyle czasu Mam nadzieję że od tej 400. strony jakoś dobrnę do aktualnej
Od dawna chcę powiększyć sobie piersi, ale dopiero teraz udało mi się przekonać TŻ że to przede wszystkim dla mojego dobrego samopoczucia i że o tym marzę
Mam kilka pytań i na pewno nie raz już one tu padały, ale naprawdę nie jestem w stanie przebrnąć przez te kilkaset stron, mam nadzieję że wybaczycie Macie duże doświadczenie i wiedzę w temacie, a przy tym jesteście bardzo miłe i pomocne, więc mam nadzieję że i mi pomożecie
A zatem - chciałabym mieć operację w 1-szej połowie sierpnia (wtedy mam urlop...), jak myślicie, jest szansa że uda mi się zapisać na taki termin? Zdążę porobić wszystkie badania itp.? I w ogóle kogo polecacie w Warszawie? W Waszych podpisach najczęściej pojawiają się nazwiska 3-4 lekarzy, ale chyba żaden nie jest z Wawy...
Mam 2 tygodnie urlopu, czy to wystarczy by w miarę dojść do siebie i wrócić do pracy? Pracę mam typowo biurową, nie przemęczam się
Inna sprawa - mam 30 lat, nigdy nie byłam w ciąży, planuję dziecko za jakieś 1,5-2 lata, czy to nie za wcześnie po op.? Z drugiej strony im bardziej będę zwlekać z ciążą tym gorzej, bo jednak wiek robi swoje
Mam jeszcze inne pytania, ale nie chce od razu tworzyć posta na pół strony, więc może później zapytam Mam nadzieję że mi pomożecie, z góry dziękuję!
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 08:26   #14258
belseno
Zadomowienie

Sif klinika w której ja zamierzam się operować ma terminy oczekiwania na konsultacje ok. 1 miesiąc, na zabieg od wpłaty zaliczki ok. pół roku, jeśli ktoś zrezygnuje i termin się zwolni może być wcześniej. Tak było w moim przypadku i z pół roku zrobiło mi się 2 tyg. Z tego co ja się orientowałam to są kliniki w których czas oczekiwania jest krótszy 2-3 miesiące. Termin masz mocno wyśrubowany ale nie niemożliwy, dzwoń, pytaj może Ci się uda- umów się najpierw na konsultacje. Co do badań to robi się je w 1 dzień.

Klaudeczka szczęściaro jak dzisiaj samopoczucie?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-12 o 08:30
Stary 2012-06-12, 09:14   #14259
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 8
belseno 21.06 - 10
ania 31 27.06 - 16
Olivkaa200 12.07 - 31
patrycjaw1989 02.08 - 46
Lenkii 06.09 - 92

Cześć dziewczynki

No to został mi tylko MIESIĄC

Ząb dalej szalejew nocy spac nie mogłam

Sif jest tu troche dziewczyn które miały operacje w Warszawie lub będa miały w Warszawie. Ja bede sie operowała u Doktora B. w Warszawie nazwisk nie używamy na forum przez ostatnią niemiła sytuacje

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-06-12 o 10:09
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:00   #14260
belseno
Zadomowienie

Olivkaa no to wielkimi krokami i Twój termin się zbliża ojjjj A powiedz mi proszę jak to jest z tym odliczaniem, bo mi wychodzi, że do zabiegu mam 9 dni? 21 szego w dniu zabiegu w odliczance powinno być zero dni czy jeden? Cholera ale mam stresa już kg zgubiłam od kiedy się dowiedziałam o terminie ale to akurat plus
Stary 2012-06-12, 10:14   #14261
ania 31
Raczkowanie

to znaczy ze niemozna nawet napisac u kogo robie cycki smieszne bo przeciez decyzje podejmujemy same i kazda z osobna odpowiada za to co pisze i ja sorry ale niemam zamiaru ukrywac u kogo robie piersi a jak mi spieprzy cos to poprostu krytyke zachwam dla siebie i to bedzie fer bo jak ktos nowy tu zaglada to czasami potrzebuje jakis namiarow i zadnego hallo z tego nie powinno byc napisac u kogo ja robie piersi to moj i tylko moj wybor nie uraze tym innych lekarzy

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

oj oj ja tez mam stresa coraz wiekszego patrze w lustro i pytam sie czy mi to potrzebne i zaraz sobie odpowiadam ze tak ze chce bez wzgledu co bedzie i jak bedzie.no ja olivke od poczatku pamietam jak tu weszlam chyba jest druga po klaudeczce oczekujaca na cycki no i popatrz juz tylko 31dni i beda

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

dobra ja mykam zajac sie moim diablem milego dzionka wam wszystkim i do pozniej bo napewno tu wroce

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 10:17   #14262
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

belseno chyba każda z nas stresowała się przez operacją, także to zupełnie normalne.

Sif a gdzie Ty chcesz robić operację? Masz już coś konkretnego? Bo to mało czasu do sierpnia zostało.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:25   #14263
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Zaczęłam czytać ten wątek od początku, ale po 20 stronach przeskoczyłam na 400, bo gdybym chciała przeczytać cały to musiałabym chyba robić to przez kilka miesięcy, a nie mam tyle czasu Mam nadzieję że od tej 400. strony jakoś dobrnę do aktualnej
Od dawna chcę powiększyć sobie piersi, ale dopiero teraz udało mi się przekonać TŻ że to przede wszystkim dla mojego dobrego samopoczucia i że o tym marzę
Mam kilka pytań i na pewno nie raz już one tu padały, ale naprawdę nie jestem w stanie przebrnąć przez te kilkaset stron, mam nadzieję że wybaczycie Macie duże doświadczenie i wiedzę w temacie, a przy tym jesteście bardzo miłe i pomocne, więc mam nadzieję że i mi pomożecie
A zatem - chciałabym mieć operację w 1-szej połowie sierpnia (wtedy mam urlop...), jak myślicie, jest szansa że uda mi się zapisać na taki termin? Zdążę porobić wszystkie badania itp.? I w ogóle kogo polecacie w Warszawie? W Waszych podpisach najczęściej pojawiają się nazwiska 3-4 lekarzy, ale chyba żaden nie jest z Wawy...
Mam 2 tygodnie urlopu, czy to wystarczy by w miarę dojść do siebie i wrócić do pracy? Pracę mam typowo biurową, nie przemęczam się
Inna sprawa - mam 30 lat, nigdy nie byłam w ciąży, planuję dziecko za jakieś 1,5-2 lata, czy to nie za wcześnie po op.? Z drugiej strony im bardziej będę zwlekać z ciążą tym gorzej, bo jednak wiek robi swoje
Mam jeszcze inne pytania, ale nie chce od razu tworzyć posta na pół strony, więc może później zapytam Mam nadzieję że mi pomożecie, z góry dziękuję!
Ja polecam swojego lekarza z opisu poniżej. Przyjmuje na konsultacje w kilku miejscach ma swoją stronę w necie, a na operacje tez się za bardzo nie czeka. Jak masz dobre wyniki to w przeciągu miesiąca wszystko ogarniesz. a dr wg mnie miły i cierpliwy, do tego bierze udział w akcji Drugs and roll i pomaga kobietom po amputacjach piersi w NFZcie polecam bo jestem zadowolona ale od razu powiem że u innego NIGDY nie byłam więc nie wiem jakby to było )
Stary 2012-06-12, 10:27   #14264
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
to znaczy ze niemozna nawet napisac u kogo robie cycki smieszne bo przeciez decyzje podejmujemy same i kazda z osobna odpowiada za to co pisze i ja sorry ale niemam zamiaru ukrywac u kogo robie piersi a jak mi spieprzy cos to poprostu krytyke zachwam dla siebie i to bedzie fer bo jak ktos nowy tu zaglada to czasami potrzebuje jakis namiarow i zadnego hallo z tego nie powinno byc napisac u kogo ja robie piersi to moj i tylko moj wybor nie uraze tym innych lekarzy
Aniu w podpisie masz napisane u kogo robisz operacje wiec nie trudno sie domyslic Widzisz moim zdaniem własnie jak cos bedzie nie tak powinno sie o tym pisac na forum, ostrzec dziewczyny a nie zachowywac to dla siebie. Bo teraz co ja moge powiedziec na temat mojego lekarza? nie miałam operacji bede go zachwalac dopiero po jak wszysko bedzie dobrze. No własnie ostatnie dziewczyny tez "chciały pomocy" i co z tego wyszło? Jezeli Sif bedzie chciała sie dowiedziec cos o np. moim lekarzu zawsze moze napisac na priv Oczywiście nie pisze tego zeby Cie urazic tylko moje zdanie wypowiadam Ty swoje powiedziałas ja swoje))

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Olivkaa no to wielkimi krokami i Twój termin się zbliża ojjjj A powiedz mi proszę jak to jest z tym odliczaniem, bo mi wychodzi, że do zabiegu mam 9 dni? 21 szego w dniu zabiegu w odliczance powinno być zero dni czy jeden? Cholera ale mam stresa już kg zgubiłam od kiedy się dowiedziałam o terminie ale to akurat plus

Oj tam Twój blizej jest no ale nie powiem odliczam od 324 dni wiec te 31 cieszy jak cholercia kochana ja licze od dnia dzisiejszego do operacji czyli 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, i 21 i 21 bedziesz miała w podpisie dzis

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:27   #14265
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka dziewczynki!!!!!!!!!!moje kochane!!!!i
ŻABCIUKOCHANIE MOJE!!!całuję

JOASI i żabciu macie rację co do podejścia do chłopów,ja już się wypowiedziałam wcześniej i bardzo podobne mam zdanie!!!

GRAZIU nooo tiaaa...i o to chodzi,były pisze że pięknie wyglądasz...przecież mu wolnoa i ty jak rozwiniesz rozmowę to nic złego..kultura wymaga podziękowaćhihi..jej żeby nie było że do złego namawiam..ojj nie nie,ale wiadomo o co chodzi

BALSENOdziś rewelka,tylko tyle że w nocy nie wzięłam ketonalu ,już nie chcę się truć i budziłam się co godzinkę znów bo łapały mnie skurcze w piersi,niezbyt to przyjemneale dziś delikatnie coś tam nawet posprzątałam..ale delikatnie powtarzam

ja jutro do Wrocka na ściągnięcie szwów...a dziś wrzuciłam WAM foteczki w staniczku..taki dostaje się od mojego pana dr,bardzo go lubięiwrzuciłam WAm bo mam wrażenie że w nim widać bardziej rzeczywistą wielkość mojego ''teraźniejszego rozmiarku''!!jak chceta TO ZAPRASZAM!!!

joaś włożyłam wczoraj na chwilę ten czarny staniczek bo biały uprałam i dobry super...ale po godz cisnął mnie ,chyba 70pod biustem to dla mnie za mało narazie widzę,nie wiem czy opuchlizna i rany to spowodowały???ale jak już wydobrzeję to będzie GIT
Stary 2012-06-12, 14:47   #14266
MILENKA2012
Raczkowanie

Klaudeczko, fajny ten staniczek pooperacyjny a tak wogóle to wydają mi się w nim większe niż na golaska

Ise, ale jakie zmiany u Ciebie dopiero niestety dzisiaj zobaczyłam album z 30maja i szczęka mi opadła jak wypiękniały

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-06-12 o 14:54
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:50   #14267
kasikkk87
Zadomowienie

klaudek jakie masz wymiary w pasie i w biodrach jakos te piersi tak idealnie Ci PASUJA AA I ILE WZROSTUUU
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:04   #14268
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
klaudek jakie masz wymiary w pasie i w biodrach jakos te piersi tak idealnie Ci PASUJA AA I ILE WZROSTUUU
no też tak myślę że idealny rozmiarzobaczymy co to z nich wyrośnie,a mam 163cm wzrostu,w pasie 63-64cm jakoś...a w biodrach to 86,już głupieję bo dziś nawet się pomierzyłam i niby mam 84 w biodrach ale coś chyba aż tyle to za mało....a w piersiach teraz 89 dkoładnie mierząc wiec i tak będzie więcej niż w biodrach, przy takiej średniej wkładce 330 nie jest źle!!!

MILENKO noo własnie dlatego dałam w staniczku bo na żywo przynajmniej 40%golaski są większe niż na zdjęciach,dlatego w staniczku dałam żeby było bardziej wiarygodnie
Stary 2012-06-12, 15:31   #14269
gwendolinka
Zadomowienie

Kochane , wygramy! Już znam sekret zwyciestwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lewandowski.jpg (45,6 KB, 26 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:38   #14270
kasikkk87
Zadomowienie

gwen a TY jakie masz wymiaryy
Stary 2012-06-12, 15:47   #14271
gwendolinka
Zadomowienie

ja mam 92 w cyckach , i w biodrach roznie od 89-91 calezy jak zmierze, waha u mnie się to jak i moja waga, w pasie 65

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:55   #14272
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Morgen wszystkim
Ja nie wiem ale ja Cię podziwiam - z tego co pamiętam to już jakiś czas temu było coś na rzeczy... Że Cię niby przestał kochać czy jakoś tak...
Chyba czegoś brakuje w Waszym związku - jeśli on zaczyna wypisywać z jakąś laską to się "nudzi" - wiesz nie zrozum mnie źle - piszę to ze swoich obserwacji
Stary 2012-06-12, 16:31   #14273
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Andzikus nie wyciagaj fiszbin, bo staniczki straca fason i juz ich nie zalozysz
Juz wyjelam , ale na szczescie nie wyrzucilam...

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku czyli chcesz czy nie to Twoje cycuszki idą do przodu nie zwracając uwagi na to że są anatomkami u płaskich z nierozciągniętą karmieniami skórą dziewczyn ten proces jest nieunikniony jak u mnie były już wory to sie wypychać za bardzo nie miało co, tylko mięsień górą puścił i się zaokrągliły a przy chłopięcej klatce implanty mają wielką pracę do wykonania
No i dokladnie tak jest One sie rzadza jakimis swoimi prawami Pomimo powiekszajacego je obrzeku, ktory byl wczesniej, pomimo tego, ze odstaja od poziomu klatki piersiowej dokladnie tyle ile maja projekcji (zmierzylam, a co?!!! ), optycznie wydaja sie wieksze a i biustonosze o rozmiarek wieksze sa potrzebne

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
No wlasnie, ja rowniez nie rozumiem tego zarzadzenia, ktorym, moim zdaniem wylewa dziecko z kapiela. Przeciez tu nie chodzilo o rozmowy na temat lekarzy w ogole, ale o wypowiadanie sie osob postronnych na temat nieznanych sobie i nie sprawdzonych osobiscie praktyk lekarskich. A to jest ogromna roznica!

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
moim zdaniem własnie jak cos bedzie nie tak powinno sie o tym pisac na forum, ostrzec dziewczyny a nie zachowywac to dla siebie. Bo teraz co ja moge powiedziec na temat mojego lekarza? nie miałam operacji bede go zachwalac dopiero po jak wszysko bedzie dobrze.
Otoz to, zgadzam sie z Olivka w 100%. Dziewczyny, nie dajmy sie zwariowac, prosze

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
wrzuciłam WAM foteczki w staniczku..taki dostaje się od mojego pana dr,bardzo go lubięiwrzuciłam WAm bo mam wrażenie że w nim widać bardziej rzeczywistą wielkość mojego ''teraźniejszego rozmiarku''!!jak chceta TO ZAPRASZAM!!!
Oooo, jest na co popatrzec!!! Piekniste sa! Gratuluje

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 16:32   #14274
Littaleya
Raczkowanie

Heyka dziewczyny mam propozycje dla dziewczyn które maja już swoje skarby

Bardzo proszę wszystkie dziewczyny które maja już operacje za sobą , żeby krótko zwieźle i na temat napisały co na dzień dzisiejszy czuja i myślą o powiększeniu piersi . Czy żałują czy nie , co by powiedziały kobiecie ktora sie jeszcze wacha. Jak to na was wpłynęło itd. Coś w tym rodzaju

Taki krótki post może wiele pomodz dziewczyną przed

Kto nie chce to nie zmuszam

Z góry dziękuje
Stary 2012-06-12, 16:49   #14275
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość

Bardzo proszę wszystkie dziewczyny które maja już operacje za sobą , żeby krótko zwieźle i na temat napisały co na dzień dzisiejszy czuja i myślą o powiększeniu piersi . Czy żałują czy nie , co by powiedziały kobiecie ktora sie jeszcze wacha. Jak to na was wpłynęło itd. Coś w tym rodzaju

Z góry dziękuje
ja jestem prawie 4 miesiące po i poszłam sobie dzisiaj na solarium bez stanika. jak schodziłam po schodach to mi tak fajnie się trząchały i się cieszyłam i tak właśnie sobie dzisiaj myślałam o tym, że cieszę się, że zrobiłam sobie tę operację, niczego nie żałuję. poza tym w sprawach łóżkowych jest fajniej bo się nie krępuję a tak to zawsze taka czajana była
uwielbiam moje cycuszki jak nie wiem co, uwielbiam je miętolić i w ogóle czadowe są
jakbym nie zrobiła (a miałam takie chwile) to teraz bym pewnie siedziała i płakała a jakbym miała mniejsze to już w ogóle byłby ryk
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 16:55   #14276
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja jestem prawie 4 miesiące po i poszłam sobie dzisiaj na solarium bez stanika. jak schodziłam po schodach to mi tak fajnie się trząchały i się cieszyłam i tak właśnie sobie dzisiaj myślałam o tym, że cieszę się, że zrobiłam sobie tę operację, niczego nie żałuję. poza tym w sprawach łóżkowych jest fajniej bo się nie krępuję a tak to zawsze taka czajana była
uwielbiam moje cycuszki jak nie wiem co, uwielbiam je miętolić i w ogóle czadowe są
jakbym nie zrobiła (a miałam takie chwile) to teraz bym pewnie siedziała i płakała a jakbym miała mniejsze to już w ogóle byłby ryk
Toniu dzięki właśnie o to michodziło fajnie to opisalaś

Zachęcam inne dziewczyny do wypowiedzi
Stary 2012-06-12, 17:11   #14277
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość

Z góry dziękuje
ja tam jestem w pelni zdecydowana ale tez z checia poczytam
Stary 2012-06-12, 17:54   #14278
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Sif jest tu troche dziewczyn które miały operacje w Warszawie lub będa miały w Warszawie. Ja bede sie operowała u Doktora B. w Warszawie nazwisk nie używamy na forum przez ostatnią niemiła sytuacje
Ok, będę pytać na priv

Cytat:
SifTermin masz mocno wyśrubowany ale nie niemożliwy, dzwoń, pytaj może Ci się uda- umów się najpierw na konsultacje. Co do badań to robi się je w 1 dzień.
No właśnie ja bym chętnie zaczęła dzwonić, jakbym wiedziała gdzie Dlatego zapytałam kogo polecacie, ale rozumiem że nie chcecie pisać o tym na forum (jak wspominałam jestem na 400. stronie więc trochę się zejdzie zanim dojdę do tej afery z nazwiskami ), więc będę pytać na priv

Z tym moim urlopem to kiepska sprawa, to w zasadzie jedyny termin kiedy mogę dostać urlop, bo urlopy innych pracowników są już rozplanowane Kurczę no, trochę się zdołowałam że się nie uda, bo się już tak nastawiłam

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Sif a gdzie Ty chcesz robić operację? Masz już coś konkretnego? Bo to mało czasu do sierpnia zostało.
No właśnie nie mam nic, mam nadzieję że Wy mi pomożecie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja polecam swojego lekarza z opisu poniżej. Przyjmuje na konsultacje w kilku miejscach ma swoją stronę w necie, a na operacje tez się za bardzo nie czeka. Jak masz dobre wyniki to w przeciągu miesiąca wszystko ogarniesz. a dr wg mnie miły i cierpliwy, do tego bierze udział w akcji Drugs and roll i pomaga kobietom po amputacjach piersi w NFZcie polecam bo jestem zadowolona ale od razu powiem że u innego NIGDY nie byłam więc nie wiem jakby to było )
Dzięki! Kurde ja jestem totalnie zielona w tym temacie i naprawdę chciałabym żebyście mi kogoś poleciły, w końcu jest to jedna z najważniejszych decyzji w życiu (przynajmniej dla mnie ).
Ise, idę czytać stronę Twojego lekarza

Dziewczyny, a odpowiecie mi na tamte pytania które jeszcze zadałam? Proooszę... Chciałabym też byście mi doradziły z rodzajem implantów... Z tego co zdążyłam się zorientować po przeczytaniu tych kilkudziesięciu stron w różnych częściach wątku, najczęściej wybieracie Mentory, tak? Na jakiej podstawie decydujecie czy chcecie okrągłe czy anatomiczne?
Stary 2012-06-12, 19:01   #14279
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
toniu miód na moje zestresowane serducho lejesz tzn. ja nie mam wątpliwości i wiem, że chce new cycory tylko wiadomo człowiek się stresuje i zabiegiem i tym jak po uda się wszystko ogarnąć, w moim przypadku prace. Nie chciałabym, zawalić jakiegoś terminu wykonania zlecenia o to że np. będę długo cierpiąca... także muszę czytać dużo pozytywnych postów, nakręcać się i wierzyć, że wszystko będzie super. Dzięki

Sif w moim przypadku zdecydował lekarz, uzależnione to było od moich warunków fizycznych. Wielkość jeszcze będę z nim negocjować w piątek ale wiem, że nie wszystko da się w nas wcisnąć

Dziewczynki właśnie się dowiedziałam, że w 6,7,8 dobie po zabiegu zostanę w domu zupełnie sama - no z kotem, ale on mi raczej nie pomoże - czy powinnam sobie zorganizować jakąś koleżankę do pomocy? czy to już takie dni, że powolutku dam rade sobie zrobić jakieś jedzonko?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-12 o 19:12
Stary 2012-06-12, 19:15   #14280
Sif
Raczkowanie

Cytat:
toniu miód na moje zestresowane serducho lejesz tzn. ja nie mam wątpliwości i wiem, że chce new cycory tylko wiadomo człowiek się stresuje i zabiegiem i tym jak po uda się wszystko ogarnąć, w moim przypadku prace. Nie chciałabym, zawalić jakiegoś terminu wykonania zlecenia o to że np. będę długo cierpiąca... także muszę czytać dużo pozytywnych postów, nakręcać się i wierzyć, że wszystko będzie super. Dzięki
No właśnie ja jak czytam takie posty to utwierdzam się w przekonaniu, że chcę tej operacji. Jednocześnie bardzo się denerwuję na myśl o niej, mimo że nawet nie mam ani lekarza, ani terminu
Też jest dla mnie ważne by jakoś ogarnąć się po operacji by po 10-14 dniach normalnie pójść do pracy - z nowymi cycuchami

Cytat:
Sif w moim przypadku zdecydował lekarz, uzależnione to było od moich warunków fizycznych. Wielkość jeszcze będę z nim negocjować w piątek ale wiem, że nie wszystko da się w nas wcisnąć
A od jakich konkretnie warunków to zależy? Od budowy ciała tak ogólnie?

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-06-12 o 19:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości