![]() |
#1411 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() A puder propolisowy jest w aptekach i jest on na wszystkie wypryski zmiany skórne itp.. Laylaa też go używa.. mathilda dobrze, że z P sie wczoraj wszystko wyjażniło ![]() Loloinka 9 miesięcy i już ślub ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ywonula widzę, że będzie to już trzecia miłosna historia na wątku w któą się wkręcę (od kąd jestem to pamiętam historię Krówki (W.) i Blaque (p. Kręcony )) ![]() ![]() ![]() Krowka już Ci chyba nie raz mówiłam, ze wierzę w Ciebie i W. ![]() ![]() Lolinka sukienkę też bym bardzo chciała zobaczyć - patrynia1989@o2.pl ![]() Cytat:
![]() Mathilda całkowicie zgadzam się z Krówką olej go.. nie dawaj mu satysfakcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() źle mi.. ze wszystkim.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
blaque krówka uhahana pamelija macie rację! Już mu nie odpisze choć by nie wiem co.
A wiecie co on mi napisał? CHAM! "dopiero teraz wiem co to miłość... i wzajemność" aż się gotuję jak to piszę teraz (serio rumieńce mi wyskoczyły od złości! JA NIGDY nie powiedziałabym że nie kochałam go. Dorosłe dziecko po prostu! Jak można nie doceniać tego co się miało? Tak jakby nas nigdy nie było???? :/ I koniec z tym! Kocham P. i mam zamiar (jestem) być szczęsliwa! To jest niewytłumaczalne i nie do wypowiedzenia jak go kocham... to magia ![]() Pamcia nie obrażam się. Ja wiem jak jest przebyłam trochę dlatego mam takie złe dni że boję się że to wszystko szlag trafi, a tak bardzo tego nie chcę. Chcę żyć chwilą cieszyć się z tego co mam. Nie wyobrażam sobie żebym mogła być z kimś innym ale to normalne bo kocham mojego TŻ. Nie planuje bynajmniej ślubu i czegoś w stylu "żyli długo i szczęśliwie" Ale to nie znaczy że bym nie chciała. mieć tylko jego kochać go i nie szukać już szczęścia.
#1413 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, sukienka wysłana
![]()
#1414 |
Zakorzenienie
|
#1415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepraszam, że jakoś tak to wszystko napisałam, ale jakąś handrę mam.. mam dość niektórych rzeczy i tak jakoś mi się zebrało na wyżalanie.. śliczna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
A do mnie nie doszło
![]() ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie z W. ![]() ![]() Cytat:
![]() ja dzis bylam u dermatologa, kolejny 'specyfik' na recepte dostalam.. Cytat:
ale P. to nie B., prawda? ![]() a co do M. to nie wiem po co pisac takie rzeczy, chyba tylko zeby druga osobe wkurzyc.. Cytat:
bo ja na poczatku jakas tam minimalna poprawe widzialam, tak jakby zmniejszal wypryski, ale strasznie wysusza.. zreszta watpie czy kiedykolwiek mi cos pomoze ![]() tez mam podobne zdanie co do slubow po krotkiej znajomosci.. bo dla mnie 9 miesiecy czy nawet rok, poltora to jest za malo.. chyba ze sie szybko zaczelo z kims mieszkac, zyc jak malzenstwo.. sama raczej bym sie nie zdecydowala na slub nie mieszkajac wczesniej z 'moim wybrankiem' chociaz przez krotki czas.. bo wlasciwie tylko wtedy mozna naprawde poznac ta druga osobe. i od pary tez to zalezy.. nie znam lolinki i jej tzta, ale zycze jak najlepiej ![]() to romantyczne ![]() ![]() czemu zle? ![]() ![]() dzis uczylam sie duzo (jak na mnie) czyli wiecej niz godzine, heh ![]() i czuje ze mam taka dziure w glowie, ze nic nie wiem. no i nic mi sie nie chce.
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
Pamelija , cieszę się, że Ci się podoba
![]() Tak więc jest sukienka, a nie wiem, co z fryzurą ![]()
#1419 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba jestem jakaś dziwna, ale nie potrafię się uczyć.
Nie umiałabym nawet godzinę chyba siedzieć i wkuwać, bo doskonale wiem, że i tak nic bym się wtedy nie nauczyła. Takie dziwne stworzenie ze mnie. Na szczęście sporo zapamiętuję z lekcji. Naszła mnie nagła ochota wyłączenia kompa i wybrania się spać. Ostatnio tam mam coraż częściej ![]() ![]() PS.: Teraz popatrzałam na zegarek ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też uważam jak Ty i też chyba musiałabym pomieszkać z przyszłym mężem (jej jak to brzmi ![]() a źle mi chyba dlatego, że malinowe za tydzień będą i właśnie teraz mam te tzw. humorki.. zbyt dużo myślę i dlatego jest mi źle.. a może zbyt dużo mam teraz wolnego czasu i dlatego za dużo myślę.. może to głupie, ale ja chcę już do szkoły wkręcić się znów w szybkie tempo.. ale już w piątek idę na me biologie.. Uhahana rzeczywiście jak na Ciebie to bardzo wcześnie.. bo z tego co wiem, my takie nocne marki jesteśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
lolinka chyba o fryzurze narazie nie ma co myslec.. w koncu to jeszcze prawie rok
![]() mi osobiscie nie podobaja sie zadne misterne koki itp.. nie wiem czemu, jakos tak, moze dlatego ze sama nigdy nie zwiazuje ![]() czyli jak dla mnie tylko rozpuszczone wlosy, loki.. ![]() edit: pamelija mi tez kilka wiekszych niespodzianek dosc szybko wyleczyl, ale teraz uzywam tych na recepte od dermatologa takze puder na chwile odstawie. ja nie moge 'przeczuc' czy zblizaja sie malinowe dni czy nie.. tzn wiem kiedy maja byc wd daty, ale moj nastroj jakos tego nie sygnalizuje nigdy ![]() ![]() uhahana jaby byly wakacje to tez by bylo dla mnie baaardzo wczesnie. kiedys w roku szkolnym czesto kladlam sie juz po 21, taka bylam zmeczona.. ale po np 6 h snu jestem bardziej wypoczeta niz po 8, 9.. dziwne.
#1422 |
Zakorzenienie
|
Lolinka:Ja też poprosze o zdjęcia marta6704@wp.pl
![]() a z fryzurą to do fryzjera ![]() ![]() ![]() Mi się najbardziej podobają różne upięcia i loki ![]() Takie romantyczne ![]() Pamelija:Mamy takie same podejście do miłości. Ja czasami myśle,ze jestem strasznie nieufna do miłości.Wiele osób mnie zraniło i skrzywdziło,ale teraz nie oddałabym TŻ za żadne skarby.I bym chciala z nim być jak najdłużej ![]() Krówka:No no się rozwija nam tu romansik ojj sie rozwija ![]() ![]() Laylaa:Ja też uważam,że przed ślubem powinno się pomieszkać ze sobą jakiś czas bo wtedy najlepiej poznajemy osobę ![]() Byłam na korkach,a później u TŻ zeszyty przepisać,ale oczywiście utuczył mnie Petitkami i innymi słodyczami oraz masą buziaków (oboje jesteśmy chorzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak sobie myślę, że jutro się musimy koniecznie wieczorem zgadac na gg ![]() A co do M. to niech się w cztery litery pocałuje i obliże, o! Najlepsze jest to, że nic nie robiliśmy innego niż zwykle ![]() ![]() Lolinka dzięki za zdjęcie sukni. Niestety, ale nie podoba mi się za bardzo ![]() ![]() Wróciłam dopiero co od W. i nie chce mi się nie robić, a powinnam jeszcze angielski odrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
A ja pisze notki biograficzne z woku
![]() Lolinka:Mi się podoba góra sukienki,dół już mniej.Ogólnie zgadzam się z Martusią,że modelka jakaś dziwna i te jej ,,ozdobniki" . Ale mysle,że ładniej wyglądałaby na innej pani. |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
co by tu napisać
![]() widziałam super piórnik w Empiku, a tylko 6,99, więc jutro będzie mój ![]() ![]() ![]() to Wam pisałam, że z ich dwóch lekcji (a jeden temat) mam 11 stron notatek? ![]() ![]() ![]() ![]() ale lubię to, kurczę no, naprawdę z chęcią się tego nauczę (tylko wygonię lenia ![]() a pochwalę się jeszcze ![]() ![]() ![]() tak mniej więcej wyglądałam, jak się dowiedziałam, że ja tak dobrze wypadłam... -> ![]() nic się nie uczyłam, nic nie powtórzyłam, generalnie wydawało mi się, że nic na anglu nie robimy, inne grupy jakieś spicze co chwilę, zadania pisemne, recenzje, eseje, a my siedzimy i gramatykę robimy... ![]() ![]() i mimo wszystko czuję niedosyt, bo jakbym chociaż sobie przeczytała teorię jak się to wszystko robi co do strony biernej, trybów warunkowych (zapomniałam jak się robi 2,3 i mieszane), czasowników modalnych, o bym to napisała o wiele lepiej, wręcz wydaje mi się, że to co zaprezentowałam to była dolna granica moich możliwości ![]() ![]() buziak na dobranoc ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Nija:Jejku zazdroszcze ci takiego nastawienia do historii,jak czytam twoje posty to są takie pełne zapału gdy piszesz,że sie uczysz.
A mnie już powoli historia męczy,zasypiam nad książka i taki finał nauki,nawet zastanawiam sie czy jednak dorze wybralam zdając historie. ![]() Co do angielskiego musisz sie zastanowić poważnie.Ja pod wpływem dobrze napisanego testu chyba nie sugerowalabym sie zdawaniem rozsz. angielskiego |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Nija jaki w Tobie zapał do tej historii
![]() ![]() A co do angielskiego, jeżeli czujesz się na siłach zdawac roszerzony to próbuj. Chociaż ja uważam, zresztą tak jak moja nauczycielka, że między podstawą a rozzerzeniem jest ogromna różnica. Idę wreszcie spać, jestem już nieźle padnięta, ale jakoś nie umiałam sobie odmówić kąpieli w wannie z pianką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nija podziwiam strasznie Twój zapał do historii.. a co do angielskiego.. to nie sugeruj sie testem.. mój TŻ zasugerował się próbną maturą i wziął angielski rozszerzony który nigdy mu się nie przydał.. a dziewczyny właśnie.. nie pamiętam czy Was sie już pytałam... słyszałyście o tym, że ma nie być MATURY PRÓBNEJ W TYM ROKU??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pamelija, byłam z TŻem 3 lata, rozstaliśmy się, ale ciężko jest zacząć żyć inaczej... A ja mam dziś wyjątkowo na 11 (codziennie na 7 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
ej, kurcze
![]() a potem matury nie zdacie ![]() hehe....nie chce mi się nadrabiać w tył, powiem tylko : Mathildo- super tatuaż ![]() poza tym chodzę na korki do innej osoby, mojej babki od chemii z gimnazjum (jesli w ogole to kogos interesuje ![]() ![]() buzi dla Was wszystkich ![]()
#1431 |
|
shatje, a Ty już tak solidnie zakuwasz?
![]() Nie mów, że nie zdam matury, bo jeszcze Ci uwierzę. ![]()
![]() |
#1432 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie poszłam na pierwszą lekcje
![]() Nie odrobiłam pracy domowej i wolałam nie ryzykować... (A teraz jak sie wziełam za odpisywanie to i pewnie na drugą sie spóźnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje za wiarę ![]() ![]() Cytat:
Ja bym mogła w ogóle nie chodzić do szkoły, bo z lekcji nic nie wynoszę, a jeśli czegoś sie uczę to tylko w domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z TŻem to masz słooodko ![]() Bo zdolniacha jesteś ![]() Cytat:
![]() A ja chce, bo ona dużo daje. Wiem, bo miałam próbna w drugiej klasie ![]() Głupek ![]() ![]() Nija- świetny jest ten Twój zapał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja Ciebie też kocham ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
|
Cytat:
![]() Odstawiłam się, bo miałam dużo czasu, a teraz mykam do szkoły. Fajny dzień. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja naprawdę więcej skorzystałabym na siedzeniu w domu i uczeniu się samej niż kiszenie się w tej cholernej szkole;/ Mogłabym chodzić tylko na polski, angielski i tyle.. A nie..;/ W ogóle to cześć ![]() Byłam dzisiaj na 12 do fryzjera podciąć moje okropne końcówki. Jaki gość mnie ścinał ![]() ![]() Dłuuuugie, kręcone, czarne włosy, niebieskie i szare pasemka, spięte jakoś tak dziwnie; kolczyki w brwi, uchu, nosie, koło ust, na 6 paznokciach miał.. TIPSY! ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam, że tam zejdę na zawał.. Ale koleś strasznie sympatyczny ![]() A teraz włosy mam o 2cm krótsze [ ![]() Do wieczora ![]() A dziewczyny jakie macie prostownice? Bo planuję kupić? Tylko nie jakaś droga. Tak 100zł mogę dać. Bo nie potrzebuję jakiejś najlepszej, bo prostuję tylko pozostałości po grzywce.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Podłączam się pod pytanie o prostownicę. Chciałabym czasem mieć proste włosy, tylko boję się, że się zniszczą.. ![]() ![]() Pomyliłam się. Jednak dzień jest okropny. Czuję się jakbym się naćpała, w ogóle nie mogę racjonalnie myśleć. ![]() Co myślicie o tej bluzie? H&M, allegro, 28zł + przesyłka. Strasznie mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie kupić.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak szczerze to nie chcialabym pisac probnej matury z glownego przedmiotu.. bo tylko sie zalamie wynikiem. za to z polskiego i angielskiego raczej chcialabym. Cytat:
hehh ![]() niezle dziwadlo ![]() ja nie mam prostownicy takze nie doradze. Cytat:
ogolnie nie nosze bluz i zadne mi sie nie podobaja, ale ta jest zwykla no i oplaca sie za ta cene. tylko na Twoim miejscu zmierzylabym ja w sklepie, bo (jesli jest z dzieciecego, tego nie jestem pewna) to moze byc mala.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym brała ![]()
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
em, laylaaa-o tak
![]() ![]() em-mi się nie podoba. Za dużo osób w takich lata, a grochy mi się już przejadły
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.