![]() |
#1411 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
<3
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
"Ile razy jeszcze się poddam zanim los zmieni bieg ."
"Ile razy zniknie ta pewność że gdzieś tam czeka ktoś ." "Nie tak łatwo lęk dziś przezwyciężyć " "Nie tak łatwo znów odsłonić wnętrze " "Drugi raz mogę nie podnieść się Gdy zabraknie Cię" "Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być " "Ile szans straconych jest we mnie" "Choć słaba tak bardzo że milczniem mnie złamać łatwo " Patrycja Markowska - Kilka pytań |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
xxedkaaxx
destinyxB 88natalia MartyYysia1 Sabiiina ewka xd AnusiaPn r0zunia kocham ;* ;* ;* kradnę... i proszę o więcej;* mały mix; Coś co przyszło tak szybko i przeszło jak wiatr. Czego właśnie najbardziej mi brak 'Chcę Ci coś opowiedzieć, ale brakuje słów, żeby wyrazić to co czuję...' 'Mogłabym to namalować, lecz nie wymyślił nikt kolorów, które można użyć...' Och Marzycielu ... o czym Ty smerfujesz ? Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie (..) Lecz teraz wiem Że źle się skończył ten dzień! Odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest ... ! Co takiego jest w nim, że nic już nie chcę więcej ? ;* Chcę uciec gdzieś ... przed wspomnieniami ... ! Moje serce nadziane dżemem malinowym. Spróbujesz? Nie możesz się we mnie zakochać . ! Powiedzmy ze Cie nigdy nie znałam.Powiedzmy ze nigdy nie byles moim zyciem. Mam tyle snów o Tobie jasnych.I tyle tęsknot wcześnie zgasłych. A jednak...w Tobie niczego dla mnie nie było. gdzie Twój ciepły dotyk?gdzie Twoje spojrzenie ? Tak,Tak,Jasne! I co jeszcze ? Moze powiesz ze mnie kochasz ? Piękne chwile znowu ominęły nas.. może dzisiaj spróbujemy jeszcze raz ? Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz.. na horyzoncie uczuć już nikt na mnie nie czeka. i że uśmiech nie znika z mojej twarzy.. to również dzięki Tobie Nie jestem taka jak wszystkie i nie mam na imie KAZDA .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
Ponawiam prośbę, macie jakieś opisy lekko bezczelne, ale wesołe?
Np. Trust me, everything you can do, i can do better than you. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
a jakies o tesknocie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękujee ![]() chciałabym , kochać , chciałabym. wszystko będzie inne, nowe, lepsze.! a jakieś takie zachęcające? że chciałabym... ale nie wiem czy On chce.... macie może? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kradnij ile tylko chcesz! ![]() my - Każdy uśmiech kryje bezczelne kłamstwo a świat jakby piękniejszy ![]() bądź jawą, nie snem! patrząc na świat przez różowe okulary! ![]() Nabiłam szczęście w butelkę. ![]() Do życia czasem potrzebny jest doping.. Zabrakło odwagi na realizacje marzeń... Rzuć wyzwanie porażce. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuję. ![]() Myślami wciąż obok ciebie. siedząc z myślami o tobie Tylko to mi na myśl przychodzi. nie mam weny dzisiaj ;PP my- Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń, ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zauważasz mnie, obrażam sięęę. xD Cudne opiski <33 Samo Czekanie Jest Nadzieją. Czekam, A Więc Mam Nadzieję... wszystko sie może zdarzyc, gdy głowa pełna marzeń... ![]() tak teraz se mysle, ten post mi sięwtedy chyba nie wstawił.... xdd
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8005350]a jakies o tesknocie?
![]() Coś takiego mam : Ja chcę twej obecności... Nie umiem zapomnieć O oczach twoich patrzących w mą stronę Tęsknię za tobą - ubierzmy to w słowa Jak zasnąć, gdy brakuje Twojej bliskości? W kierunku Ciebie płyną me myśli Nie potrafię przestać myśleć o tobie I czasie z tobą spędzanym Pustki po Tobie nie zapełni mi nikt. Pan głowną rolę gra w każdym śnie Jakaś część duszy zawsze tęskni za Tobą...
Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Asieczek0411 Czas edycji: 2008-06-26 o 11:57 Powód: Dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() twoje opisku są tez cuudne x33. my- 'drugi da mu wsparcie, miłość, przyjaźń i oddanie'
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
A jakieś opisy o tym że chcę o nim zapomnieć ale nie potrafię?
![]() |
#1423 |
Rozeznanie
|
Idzie cichutko ulicami robiąc zmysłowy hałas swoimi szpilkami... .. nikt nie mówił, że tak daleko jest ten drugi brzeg .. *** Nie szukam księcia z bajki - bo jemu zależy tylko na koronie. Nie szukam rycerza - bo w XXl! w. go nie znajdę. Nie szukam pięknego narcyza - bo on kocha tylko siebie. Nie szukam ideału - bo taki nie istnieje Nie szukam - bo to On mnie znajdzie.. ![]()
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Odnalazłam Siebie w Tobie, nie potrafię Cię zapomnieć... I nadal pamiętać o tym, żeby nie zapomnieć... Nieobecna, zatopiona gdzieś głęboko we własnych, skrytych myślach. Powróciło...? – Nie.. raczej nigdy nie minęło... " Nie potrafie czasem odwrócić się plecami Od tych ludzi którzy ranią mnie i mają mnie za nic" Może coś z tego wybierzesz ![]() ![]()
#1425 |
Raczkowanie
|
* Są takie wspomnienia, które nie chcą umrzeć.
* Co mi zrobiłeś, że nie mogę zapomnieć smaku twych ust? * Już lepiej. Czasem tylko przypomina mi się twój uśmiech, ale oj tam. * Niech nasze sny pogodzą się gdy trzeba zapomnieć. * Jak długo jeszcze będę zapominać? * Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać? I ode mnie coś. * -Nie wiesz jak smakuje gruszka? -Nie wiem jak smakuje Tobie. * Lubię gadać o niczym, ale ty już to wiesz... * Skaczemy z okien by mieć te trzynaście i jedną szóstą sekundy wolności * Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu * Znajomości nad ranem, samoloty z papieru. Poziomkowa dziękuję ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
BAN stały
|
1. Czasem lepiej stracic kogos na zawsze niz ciagle spotykac wiedzac ze to koniec.. 2. Pamietam ze zmieniles moj swiat..zmieniles mnie.. 3. Ze już nie widzisz we mnie tego co chciałes... 4. You know I love you..and I always will.. 5. Znow mi sie snisz..w ciszy. gdy jestes blisko.. 6. moje dłonie wciąż tęsknią do dłoni Twych.. 7. chciałabym znów przytulić do Twej twarzy swoją twarz.. 8. niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia... 9. cisza to kolejny cios. wymierzona. zaplanowana. 10. everytime she sees him she d i e s . i n s i d e everything she feels for him she is f o r c e d . t o . h i d e she knows he could never feel the s a m e . w a y so she pretends she d o e s n t . c a r e za każdym razem kiedy go widzi u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i Takie ode mnie ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- I Hope the ring you gave to her Mam nadzieje,że pierscionek który jej dałeś.. Turns her finger green.. Zafarbuje jej palec na zielono.. I hope when you're in bed with her.. mam nadzieje ze zeząc z nia w lozku, You think of me. Myslisz o mnie. I would never wish bad things.. Nigdy nie zyczyłabym nikomu zle.. But I don't wish you well.. Ale dobrze tez nie potrafię Ci zyczyc. Could you tell.. Czy zorientowałbyś sie.. But the flames that burned your words.. po płomieniach które wypalały Twoje słowa.. I never read your letter.. Ze nigdy nie przeczytałam Twojego listu? Cause I knew what you'd say.. Bo wiedziałam co byś powiedział.. Give me that Sunday school answer Dałbyś mi odpowiedz jak na lekcjii religii.. Try and make it all Ok. I spróbował wszystko wyprostować.. Does it hurt, Czy cierpisz? To know I'll never be there?.. gdy wiesz ze nigdy nie wróce? Bet it sucks.. Założe się ze jest Ci do bani.. to see my face everywhere... gdy wszędzie widzisz moja twarz.. It was you who chose.. To Ty postanowiles, To end it like you did.. Zakończyć to w taki sposob.. I was the last to know.. ja dowiedziałam się o tym ostatnia.. You knew exactly what you were doing.. Dobrze wiedziales co robisz.. Don't say you simply lost your way.. Nie mow ze poprostu sie pogubiłeś. She may believe you,but I never will.. moze Ona Ci uwierzyy..Ale ja nigdy.. never again.. Nigdy więcej... if she really knows the truth jesli ona rzeczywiscie zna prawde.. She deserves you a trphy wife.. To zasługuje na Ciebie..taka zona trofeum.. Oh,how cute.. Ah jakie to słodkie.. Ignorance is bliss.. Czasami lepiej jest nie wiedziec.. But when your day comes.. Ale gdy przyjdzie ten dzien.. And he's through with you.. W którym ona Cie rzuci.. You'll die together,but alone.. Umrzecie razem ale osobno.. You couldn't say it right to my face.. Ze nie umiales mi tego powiedziec prosto w twarz.. Give me that Sunday school answer.. Daj mi odpowiedz jak na lekcjii religii.. Repent yourself away.. i zachowaj swoj zal dla siebie.. Never again will I hear you.. NIgdy więcej Cie nie uslysze.. Never again will I miss you.. Nigdy wiecej za Toba nie zatęsknie.. Never again will i fall to you.. Nigdy wiecej mnie nie zauroczysz.. Never again will I kiss you.. Nigdy wiecej Cie nie pocałuje.. Never again will I want to.. Nigdy wiecej Cie nie zapragne.. never again will I love you.. Nigdy wiecej Cie nie pokocham.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz to sie normalnie zawstydziłam ![]() Oczy Twe tak pragnęły czułości, Twoje usta nadawały życiu smak... delikatność schować w środku... ukryć ocalić, nie zniszczcie mnie... zamykam oczy i daję się ponieść tysiącom małych impulsów tetniacym w moich żyłach nie ma mnie.. jeszcze troche mnei nie będzie.. jestem w oddali.. rozgrzewam myśli.. a ja ciągle wierzę, że jesteś gdzieś blisko.. no, kto dziś przygarnie mnie...? :P jakoś dzisiaj brak weny... a ja ponawiam moją prośbe... szukam jakis opisów tajemnieczych, metafory i ogólnie takie pisane miedzy wierszami ![]() ![]()
![]() |
#1429 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i don't have to talk with you . i feel you . / nie musze z Toba rozmawiać .Czuję Cię. Many times I looked in your eyes ../ wiele razy patrzylam w twoje oczy . I think you lost yourself too. / mysle ze zgubiles siebie tez . i'm spending my time .. watching the days goes by . / spedzam swoj czas ogladajac jak mijaja dni. 'One day is fine, next is black' / jeden dzien jest piekny/ok , następny jest czarny.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyda! Dziękuję. *: ------------------------------------------------------------ Zapomniałam pamiętać, żeby o nim zapomnieć.... Sto lat niech chociaż minie nim spotkam Cię znów. Tyle chciałam Ci dać, ubrać miłość w spokój snów. Gdzieś byłeś a ja, Twoich dłoni szukałam. I Twoich ust. Bo ja przez Ciebie zginę. Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć... Wiem, że grałam nie fair. Głupie kłamstwa, czasem flirt. Mogę zmienić swój świat, byleś ze mną był znów. Wierzyłam w to, co mówiłeś, chociaż czułam dziwny lęk... Namalować most z tęczy i przejść po nim z Tobą. W wieczność. <3 Na wiosenne zakochanie to się już nie załapię. Ale latem... : ) Spleć palce moje z Twoimi palcami. Chodź! Prowadź i daj się prowadzić. <3
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Hejjj.
![]() A macie może opisy, związane z śmiercią, tzn. że odchodzi bardzooo bliska mi osoba, że jest mi bardzo smutno, ale też chce zapamiętać Ją na zawsze, bo wiem, że dla niej moje szczęście było ważne? Ale też, że mam poczucie żalu do samej siebie, że nie podziękowałam .. ;(( ![]() Dzięki. ;*
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Gdzie sie podziewasz _Anusia_ ; > hmm.?
świetne opisy destinyxB ^^ `Wieczorny zachód, chłód i pustka w duchu `Duża kolejna kawa , to kofeinowy strzał `j.e.b.i.e mnie jaka jest pogoda która godzina i jaki dzień tygodnia `Sama w swoojej życiowej samotni. . .
#1433 |
Raczkowanie
|
Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce xD
Ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył? Na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych... Przy nadpalonych mostach...gdzieś między wierszami To tylko film....konstrukcja. Ale i tak boli. Tam gdzie horyzont sięga ku końcowi... Nadzieja? Tak, to moja matka. Łapię chwilę i nie czekam na ciąg dalszy... Z szarej ulicy...na okładki magazynów. Nie mów mi, ze jesteś dla mnie wszystkim! Księżniczka. To co, ze z plastiku... To jest jak rewolucja, gdy jeszcze spod dymu nie dostrzegasz rumowisk... Waniliowe niebo bez prawa jazdy... Żeby mieć coś do kochania i wytarcia łez...pluszowy miś. Z haustem powietrza w wieczność. Na dachach świata. Patrzę w górę i nie widzę nieba....? Zupełnie przypadkowy splot słów i zdarzeń. Zanim się resztki życia we mnie wypalą i zgasną... A to różne cytaty i moje wymysły ![]()
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
DZiękuję ;* I dla Ciebie cale zycie moge byc kim zechcesz ![]() Bezgraniczna radość twej bliskości.. Mówili taka branża, całe życie na melanżach. Dwa razy kochać tak samo... dwa razy cierpieć inaczej... a Ja żujęę gumęę i palęę stręęęta dobrzęę sięę Bawięę i nie pęękam nie jesteś głupia tylko zakochana.różnica mała bo mała ale jest!" zabrałabym twój ból lecz nie moge... oddałabym zdrowie... bys nie cierpiał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
It's no matter where you are, forever I'll be your star / bez znaczenia gdzie ty jestes, ja na zawsze bede twoja gwiazda
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, czego chcesz, lecz nic nie zdarzy się.. no cóż...
Czuję, czuję co jest - ktoś całkiem nowy tuli Cię do snu... Zapomnieć - nie ma mowy. Być razem - nie ma mowy. Wyrzucić - nie da rady, bo w sercu Ciebie mam. (z piosenki Normalsi - Nie ma mowy) |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
. Kto nie ryzykuje, ten nic nie ma.
. wybacz, że nago śpię . . podniosłeś mnie wyżej,rozświetliłeś mrok. . To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć . chwile przemijają,wspomnienia zostaja. . ja bez Ciebie nie mam szans. a macie jakieś fantazyjne? albo takie bezczelne ?
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
so close and still so far..
![]() |
#1439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że komuś się spodobało ![]() ** Czuję i wiem, ze ten sen jest o Tobie. Nie chcę by skończył się ... Znów ciepłe Twoje dłonie, jak płomień tulą mnie .. Poczuj jak pachnie deszcz, nim przyjdzie dzień ... ![]() A ciepło tak chroni nas ... Dotykam wciąż cieniem ust, ciepłem palców ... Cicho. Piszę podanie o miłość. Szukam mojego upoważnienia do szczęścia. Zgubiłam. Phi, znalazł się mistrz manipulacji ... Burza. A ja pragnę tańczyć w deszczu i słuchać kropel szeptu ... Twoją twarz i nas, namaluje dziś czas ;*
![]() |
#1440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() coś ode mnie: Iskrzyło. Iskrzyło i nie wmówisz mi że tylko ja to czułam. bo on nawet nie wie o tym, że jest w czyimś sercu. Już dość twych pięknych słów one nie są szczere po co to robiłeś? Pozwoliłeś urodzić się nadziej! Teraz ją zdepcz no zrób to! Brak miłości wcale nie wyklucza bycia szczęśliwym ;] Chcę żeby me Marzenia rzeczywistością sie stały . . A na niebie oddech gwiazd i anioły w moich snach Apokalipsa to za mało, to jest armagedon ;p i dni tak lekko biegną nie wiadomo gdzie... "...nie zgadzaj się by on dyktował każdy krok..." o! "...popłynąć chcę do naszych chwil..." Kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie... zawiruje cały świat... znów cierpienie. na własne, pie*dolone życzeni *I mam dwa tygodnie na wypoczynek...od złudzeń. Od Ciebie też. Chora na samotność. I nie chodzi tutaj o brak towarzystwa Późno przyszedł sen, przyszedł i był zły. Nie mam siły na zabawę w przyjaźń. Późno przyszedł sen, przyszedł i był zły. Nie mam siły na zabawę w miłość. A ja się śmieje ... Nie mam nic, prócz paru pięknych snów ... A przecież to takie oczywiste: kochać i być kochaną (?). I nie ostrzegałeś,że zapadniesz mi w pamięć... może kiedyś zrozumiesz. ja już nie umiem. już nie ja, nie ze mną, nie w ten sposób, nie tutaj. w nowych wciąż marzeniach. ;* Nie zastanawiaj się: rób, co ci serce dyktuje. Gdyby tak można sfotografować nasze sny! Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. Gwiazdy spadają i pozwalają wierzyć, że sny i marzenia się spełniają... usta już się śmieją..serce jeszcze się smuci.. Łatwo jest być smutnym... bycie szczęśliwym jest trudniejsze... chcesz się bawić [?] to kup sobie misia[!] ja nie jestem Twoją zabawką[!] ...ma racje.nic na sile. koniec z tym co bylo do tej pory... Przecież miłość to coś więcej niż tylko sezonowy hit ;] Zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kurz ... ! Tylko z Tobą ... ;* Inne cele, inne plany i pragnienia. Musze wszystko pozmieniać, tak jak czas wszystko zmienia. Nie ważne kiedy i nie ważne gdzie. Ważne z kim - a ja jestem z nim ;] tak. jesteśmy beznadziejni i nie da się nam dogodzić ;] Kiedyś sam powrócisz i wyksztusisz z siebie słowo "przepraszam" Sam jeszcze będziesz błagał o przebaczenie Powrócisz na kolanach... teraz ja powiem ŻEGNAJ!!! Nie musisz być zawsze. ale przez chwile mógłbyś... I nie ważne że Cie spotykam.Czy spotkam Twoja duszę? Przeminęli, zagubili się.. czasem tęsknią skazani na przeszłość... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.