![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Kiedyś w jakiejś piosence chyba Verby był taki tekst : WIELKA MIŁOŚĆ TRAKTOWANA JAK ZNAJOMOŚĆ. macie jakieś opisy na mniej wiecej taki temat? Kurcze bo kombinuje z koleżanką i coś nie potrafimy obie nic fajnego ułożyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! A coś o tym, że jest całym moim światem? : ) Albo jakieś opisy o tym, że jest moim Misiem (wiem, że oklepane słowo, ale to z zabawnej sytuacji wynikło
![]() ![]() ----------------------------------------- Metoda małych kroczków? To dlaczego ja Cię wyprzedzam? Możesz zrobić krok w tył i dwa kroki do przodu, tylko nie wycofuj się! Mieć coś, dla czego warto znosić ten paranoiczny świat... Dziękuję za to, że nauczyłeś mnie wypowiadać słowo na 'ka' . <3 Gdy mi Ciebie zabraknie, to.... Chyba bardziej wszystkomijedno być już nie może. Kochać to przywilej. Umiej to uszanować. Cytat:
Mam tylko taki ^^: 'Kiedy spotyka go serce i brzuszek płonie. Chociaż bardzo by chciała, nie widać tego po niej...'
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
On nie chce nikogo prócz mnie
![]() I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką. Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań. Potrzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna. Ja jak mała dziewczynka się poddaję posłusznie. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze ![]() ![]() Jego zapach do gorączki rozgrzewa ![]() Inna dziewczyna obok niego sprawia, że dostaję szału Wiem, że ma mój numer jako pierwszy na liście ![]() ![]()
#1324 |
Przyczajenie
|
![]() Dziewczyny.. mam naprawde wieeeelką prośbe.. no wiec tak : spotykałam sie z kims niby to byla wielka milosc która sie pieknie zaczynała.. po czasie zorozumialam ze jest tylko zwykłym dupkiem.. nie wartym mnie.. a teraz jeszcze sie dowiedzialam ze na boku mial inna która tak samo czarował jak i mnie !!! czujecie to ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cos ode mnie na szybko: *Moja dusza jest dostępna tylko dla nielicznych, Ty jesteś jedynie tłumem oglądającym ciało* *Dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było Ci tak słodko* *Piorunochron na szczycie kościoła jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy czasem wątpliwości* chyba z wizazu o ile dobrze pamietam ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
"Śmiej się, a świat będzie się śmiał z tobą. Płacz, a będziesz płakał sam."
"Może i jestem głupi, ale wiem co to miłość." "Na podstawie tego kogo masz kolo siebie wiesz kim naprawdę jesteś." "Na końcu świata gdzie płacze lew i rodzą się marzenia." "Owszem, żyję na gównianym świecie. Ale żyję i nie boję się." "Nawet twój głos wewnętrzny ma wadę wymowy." ![]() Cytaty z filmów ![]()
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie coś o tym że ktoś jest uparty, szuka dziury w całym? ;*
*** Kiedy żar się budzi, nic go nie ostudzi zwłaszcza w tak gorące dni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje;* < rumieni sie> cos ode mnie; czacha dymi:PP co by tu nabroić ![]() oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba.. ![]() Szczęście ma smak truskawek. mniamś,jakie ono dobre ![]() Ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię Ciebie Pozwól poczuć mi słodycz Twych ust ![]() "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" .... hymmm ;o] Jak to dobrze ze skoczył sie już ten podły dzien co mi Cie zabrał Wiem, że trudno jest uwierzyć -jak łatwo się stać tylko wspomnieniem Były znaki, sygnały, ale cóż z tego, skoro dla Ciebie są nieczytelne. Do niedzieli jakoś szło...Likier, miód, liryczne cudo. Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś,kogo się kiedyś kochało. wystarczy mi tylko uśmiech usta pełne szeptu i najczulszych uśmiechów. ! bo chcę a nie mogę ... rozumiesz ? ...przyznaję to szczerze, że mam słabość do Ciebie... Oddechem otul mnie... <marzyciel> najpiekniejsze jest to czego nie ma co dopiero ma zdarzyc sie... skłamałabym powiedziawszy, że o nim nie myślę. życzę Ci szczęścia, i żeby ktoś w życiu kochał Cię tak jak ja. zgubiłam upoważnienie do szczęścia! ;( wolę nie mieć nic, niż mieć coś na niby. w niebie... gdzie anioly czytaja bajki...' kochane.... a znalazło by sie cos o tęsknocie za przyjaciółmi?? prosze...;* Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2008-06-24 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehz zle sie wyrazilam, bardzo chora, znaczy, ze mnie strasznie zaatakowalo , ale to tylko angina ropna, wiec zapewnie niedlugo minie. ale te opisy co dalas o chorobie, tez sie przydadza, poniewaz ktos mi bliski walczy z choroba, ale wyniki sa lepsze ,i wierze , ze bedzie dobrze no generalnie , ostatnio bardzo kiepskie czasy nastaly, ale nie przemuje sie, wiem, ze dam sobie rade.. dziekuje jeszcze raz za opisy, i za slowa otuchy ![]() _____ wiem że jutro przyjdzie, rozegrać kolejna partie. co było wczoraj to przeszłość, pier**. jedną szansę miałeś i sam ją zmarnowałeś Powiedz dokąd dalej biec, gdy mi Ciebie brak? kolana odsłania ,sukienka rozpięta, sunięta po piętach . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
yhhhh chyba nikt nie zauważa moich próśb.. trudno :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Rozeznanie
|
Ehh dziewczęta mam prośbe... wiem, że każda mam jakiś problem i czegoś szuka i jestem jedną z wielu które czegoś bardzo potrzebuje wiec ładnie prosze jeśli któraś z Was coś znajdzie do sytuacji mojej to bede wdzieczna.
Chodzi mi o coś co bedzie odzwierciedlać obecny stan... totalne przygnębienie spowodowane ostatnimi wydarzeniami, ogólnie niec w życiu dobrego mnie nie spotyka od kilku miesiecy ![]() ![]() z góry dziekuje za pomoc ![]() Brak weny ale zeby nie bylo offa: Chociaż nikne w śród wyblakłych miejsc... w duszy wciaż gra... Tylko jak powoli nie zmieniać siebie w głaz... ? Nie pragnąć tak mocno do utratu tchu... samotnie kroczyć w blasku... bo to co dla mnie miało sens odeszło razem z Tobą... Twoje usta nadawały życiu smak... ... i jak łatwo jest zacząć oszukiwać się Jak mam żyć, jak mam prosić o więcej ?
#1331 |
Raczkowanie
|
mała porcja ode mnie
![]() tak móc zacząć życie na nowo... życia gorzki smak. błądzę sama pośród szarych myśli. wiatr już dawno zdmuchnął tamte dni... nie chcę znów pustki, jaką jest bez Ciebie świat. nie wiem czym bez Ciebie byłby mój świat ![]() gdzieś między ziemią a niebem... ![]() chcę być Twoim światłem, gdy dzisiejsze słońce zajdzie. dni, które w sercu biją blaskiem... ![]() pozwól mi, by słowo "kocham" nabrało znaczenia. zatrzymam w miejscu czas dla Ciebie... ![]() odbuduję to, co wykradłam z Twoich marzeń... zobacz! jestem tutaj i Cię kocham! ![]() jesteś moją dziką plażą. dzikość fal, słodkie spojrzenia... ![]() a ja myślałam, że żyjemy dla siebie... tak, są rzeczy, które bolą ![]() upłynęły te dni, kiedy czułam się wolna. ten dzień w moim sercu przenigdy nie zgaśnie ![]() mam wrażenie, że trafiłam do siódmego nieba... ![]() spojrzę Tobie w oczy i wtedy zrozumiesz. mija dzień, mija noc, a ja nadal tęsknię ![]() przytul mnie do rozgrzanych ust ![]() jesteś jak melodia, którą chce nucić codziennie. nie pytaj więcej, ile dla mnie znaczysz. czekać z Tobą na tą jedną, najpiękniejszą z chwil... ![]() wygrać walkę o rzeczywistość. pozwól zostać mi na wieczność! poszukuję prostej drogi, by znów się nie zagubić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy o to chodziło, ale może coś wybierzesz... sorki, ale nie moge znależc innych, a dziś nie mam weny... ![]() wyobraźnia jest wazniejsza od wiedzy-ciagle pocieszam sie tym faktem Dziś nawet nie potrawię powiedziec gdzie leży niebo..;(( "I want to run away but I can't take it, I don't understand" //Chcę uciec daleko ale nie mogę.. nie rozumiem.. „To taki boski układ, dać życie ale szczęście ukraść…” ;( * Każdy ma w życiu takie chwile, że w życiu pada deszcz... - \"Są dni kiedy mówie dość..Zyję chyba sobie sama na złość...\" ;(( CzemuWszystkoNieTakJakMaB yć...CzemuCzasemNieChceSi ęŻyć...? Chce znów uwierzyć, że warto walczyć o jutro, że jeszcze trzeba żyć. Jestem tam, gdzie spokój, cisza i dziwne myśli .. ...wTuLiĆ sIe w CzArNe skRzyDła aNioŁa i oDpLynĄc w SaMoTnOśĆ... ![]() Nie ważne, że świat na którym przyszło Ci żyć..lepszym wydawał się być CzAsAmi Są TaKiE dNi, Że CzŁoWiEk PrZyTuLiŁbY SiĘ NaWeT Do JeŻa.. ;( Może nasz świat jest piekłem jakiejs innej planety . . . ? Nastrój=smutna |Uczucia=Mieszane |ChęćDoŻycia=Brak|DóŁ ZpuzzliUkładamSwójŚwiatJe dnejCzęściZabrakłaTejZNap isemSzczęście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zadomowienie
|
a coś o tym, że szukam chłopaka?
![]()
#1334 |
Wtajemniczenie
|
może coś wybierzesz:
nie ma mnie... chyba, że jesteś niebieskookim blondynem kto mi podaruje słońce... zimno... poszukiwane dodatkowe 36,6 C mój książę z bajki... gdzie jesteś?? Tysiace ideałow,ale gdzie ten jeden...wymarzony . Paru słów...Zaledwie kilka słów...Potrzebuje, żeby zdarzył się mój cud. : ) Coraz bardziej, intensywniej,mocniej, brakuje Ludzia... szukam chetnego wariata... na wyprawe walcem dookoła świata czekam na zaproszenie na spacer.. alejami gwiazd... przez całe życie... Zatrudnię Anioła na cały etat... i diabełka na nocną zmianę Jeszcze nigdy nie zgłupiałam dla kogoś. Może pokażesz mi o co chodzi? "...Nastał nowy dzień,dziś swe życie zmień..na lepsze oczywiście.."=) |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zadomowienie
|
AnusiaPn
to nie tak że Cię nikt nie zauważa ! po prostu nie wszystkie prośby są spełniane... ja tez miałam wiele próśb i nie zostały spełnione, ale masz rację domagaj sie o swoje!! ![]() ...że jeśli spadnę, nie podniosę się... Dziś jestem sam, sam siedzę tu, myślę o tych, którzy tak źle życzą mi znów... Zasnę przygnieciona ciężkimi myślami. Tak, dzisiaj po prostu się martwię... chyba nie o to chodziło, sama nie wiem, nie mogę nic porządnego dobrać do sytuacji... Pozdrawiam ;**
![]() |
#1336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to jednak koniec. .. Okazało się, że zamienił mnie .. na moją przyjaciółkę.. Czuje sie okropnie .. Nie wiem czy płakać czy co.. Proszę o opisy związku z tym. Nie dosłowne. bo nie jestem pewna co do 'zamainy' na 100% . Bardzo pilne . Ostatni gnojek z niego! jestem wolna jak dziecko snów. życie nie jest takie proste jak zrobienie zdjęcia.
![]() |
#1337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() • Zawsze będziesz w moim życiu. Ale od dziś będziesz już tylko historią • I nie powiem Ci, że tęsknię.. że myślę.. Nie powiem.. • Już nigdy nie powierzę całego świata komuś, kto nie dorósł do kochania a tak poza opisami, głupia sytuacja, faceci to jednak świnie, wiem cos o tym,niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
Bo tylko My we dwoje możemy przejść cały świat.!
![]() I wiesz co.? Tamtych dni mi brak.! Księciu jestem przeznaczona.! Czekam na Ciebie każdym moim tchnieniem.! Czekam, aż druga strona powie przepraszam.! ![]() W tęsknocie za miłością.!
![]() |
#1339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I'm strong enough to mend my broken heart... / Jestem wystarczająco silna, by naprawić moje złamane serce Nie cieszy nic.. Nawet sny są z lodu dziś.. Zamykam oczy. Nie chcę widzieć, nie chcę czuć.. Bo w życiu tak jest, że czasem po prostu się nie udaje.. Nie żałować tego, co było i nie bać się tego, co będzie.. ______________ chyba trochę nie na temat. ale można chociaż jeden się przyda. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sprobuje ![]() i w tym świecie liczysz sie tylko ty! jesteś jak ten pluszowy mis do którego można sie przytulić. Kocham cię kochanie moje ; * Coś sie przyda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Podbijam Bo To Dla Mnie Naprawde Baardzo Ważne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zadomowienie
|
Tobie było miło, mi też. To remis.
Skompromitowany. Szczęśliwa. Kto ma lepiej ? ![]() Kiedyś i Ty dostaniesz po du_ie , ale wtedy nie będzie ani jednej... happysadowa , a może z przyjaciółką rozmawiał na temat tego w jaki sposób ma Ci pokazać że mu zależy, albo że nie wie jak się zachować i prosi o radę... ' powiedz , ze bardzo potrzebujesz mnie .. `
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki na poprawę:
Trzymaj się dzielnie! ![]() Większość z piosenek Myslovitz.
Swoją drogą- cudne na smutne dni. <3
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-06-24 o 23:07 Powód: poprawka i dodanie. ; ] |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Wtajemniczenie
|
a jakies nie o milości? w stylu:
Got no boundaries and no limits!If there's excitement put me in it! ![]() lub Trust me, everything you can do, i can do better than you ![]() Z góry dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamienił stryjek siekierke na kijek, ot co! Cóż, niektórzy to lubią sie cofać... Widzę Twoją/Wasze twarz/twarze... już bez maski...
![]() |
#1346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje Ci bardzooo ![]() ![]()
![]() |
#1347 |
Zadomowienie
|
Chyba nic optymistycznego się jednak nie znajdzie
![]() "...zostanę w ukryciu, trochę dla żartu, a trochę po to, żeby nie umrzeć przy pierwszym spotkaniu..."
#1348 |
Wtajemniczenie
|
ja tez dodam kilka swoich
świat przysłoniły mu czerwone szpilki. kiedy wstaje, on jest przy mnie,gdy zasypiam przytula sie do mnie gdy się smieje, to smieje się ze mną, kiedy płaczę, to mowi:'jestem tu' codzień spełniam swe marzenia kazdego dnia dotykam nieba! uśmiechnij się do mnie każdego dnia tak niewiele potrzeba mi,tak niewiele potrzeba nam! otwieram parasol, aby nic na Twoja głowe nie moglo spasc i tylko trzeba mi byc blisko Twego nieba gdzie źródło zycia to najwspanialszy smak! wystarczy mi bym przy Tobie wstawała i zasypiała i proszę boga bym tak miala przez cale życie! Myslisz ze nie wiem o jej zdjęciu w szufladzie pod zemsta Fredry? Choc ze mna by sens nadac zycia krokom* Jestem ksiazka nie okladka wiec przeczytaj każdy wers ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
a ja bym prosiła opisy jakieś takie o pracy. że zaczęłam pracować ale jakieś takie wesołe bo praca nawet miła i tak ciężko nie jest.
![]() ;* "W sytuacji sam na sam każda kobieta jest dla mężczyzny jedyna." Mogę być twoją Supersztuką chyba że nie wiesz czego szukasz... |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
może coś wybierzecie z tego:
Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko mnie nazywa - kochaniem To mój teren pod jego ubraniem To moje imię ma na ramieniu Tylko ze mną na tylnym siedzeniu Moje paznokcie na jego plecach I to ja będę matką jego dziecka Miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.