![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Moja się otwiera normalnie, bez problemów
![]() Dla mnie pianka zielona jest b.wydajna. Mamy ją zawsze ze 2 miesiące(tak na oko mówię, może i więcej, nigdy nie liczyłam), a używam ja i mama codziennie. Moja mama sobie nią całkiem zmywa makijaż. Nic nie zostaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ma z Was któraś tusz do rzęs SuperShock o kolorze Plum i mogłaby zrobić fotki oraz wkleić je na forum Avonu ze zdjęciami? Chciałabym zobaczyć czy tusz na rzęsach faktycznie jest fioletowy
![]()
#1413 |
Wtajemniczenie
|
nie było mnie parę dni a Wy tak się rozpisałyście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj testowałam Idealnie trwały podkład z próbek. Mimo iż pozamawiałam wszystkie odcienie, to nie udało mi się dobrać pasującego do koloru mojej cery. Cream i Almond były o dużo za jasne, a Warmest Beige za ciemny, wręcz pomarańczowy :/ Co prawda nie zdążyłam jeszcze wypróbować Nude, bo spieszyłam się na spotkanie, ale po jego odcieniu w katalogu to wydaje mi się że także będzie jasny. Mam nadzieję, że uda mi sie w końcu dobrać jakiś kolorek
![]() ![]() Planowałam zakup rozświetlająco-antystresowego, ale chyba teraz zmienię zdanie ![]() ![]() ![]() Chyba że ktoś testował i ten idealnie trwały podkład z Perfect Wear i ten rozświetlająco-antystresowy i może coś na ten temat powiedzieć? Który lepszy? Jaki jest ten drugi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
szeryfcio
|
A moje wszystkie tuby (peeling z granatem, krem antycellulitowy, mleczko solutions, żel solutions...) ciężko się otwierają. Mamy te same opakowania, tylko ty dobrze sobie z nimi radzisz, a ja (i nie tylko ja) się męczę.
![]() Ale u innych firm tego typu zamknięcia lekko się otwierają, więc to nie ja a avon powinien nad tym popracować, hehe ![]() ![]() ceres86 - ja używałam Perfect Wear (starego) i antystresowego. Oba fajne. Perfect Wear bardziej kryjący i matujący, antystresowy - lżejszy, bardziej naturalny. Ja używałam głównie PW, bo miałam dużo do ukrycia ![]() A tak w ogóle to jestem ciekawa czy nowy idealnie trwały Perfect Wear różni się starego Perfect Wear?
#1417 |
Zakorzenienie
|
czy moge gdzies w internecie dostać formularz zamowienia do katalogu nr 11 ? Tam gdzie są te oferty demo i spis kodow do próbek?
Bo mam 12, a 11 nie mogę znaleźć ![]() A czy te oferty demo to mozna np 2 sztuki zamowić ? Np jak są perfumy to wziąć dwie szt czy nie? Z góry dziekuje za pomoc ;*
#1418 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to czasem psuły nam się w domu zamykania od żeli Senses(odpadało zamykanie), ale od jakiegoś czasu o dziwo nie odpadają i jest z nimi wszystko ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
szeryfcio
|
No, a jak są mokre ręce to już w ogóle można się pożegnać z myciem
![]() (w przypadku żelu)
#1422 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
szeryfcio
|
A ja w desperacji nożem odpiłowałam ten bolec co wchodzi w dziurkę i powoduje zatrzask. No i żel już nie był szczelny i cały czas wyciekał, musiałam wyrzucić...
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedyne co mogę Ci zasugerować, to próbowanie poprzez wyszukiwarkę, choć wiem jakie to uciążliwe, jeśli tych produktów chcesz sporo zamówić ![]() Jeśli masz jeszcze czas do złożenia zamówienia, to podjedź do COK, powinni tam mieć formularz i na miejscu możesz wypełnić na papierze lub przez internet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie tez mi sie wydawalo, że tam na stronie było zawsze do sciagniecia ... a tu kuku i nie ma ![]()
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
A nikt nie ma tego formularza w domu by zeskanowac mi?
![]() Jakby ktos mial to bardzo prosze ![]() ![]()
#1428 |
Zakorzenienie
|
ja dostaję formularz w paczce w każdym terminie
#1429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny !
Może włączę się do dyskusji na temat tubek do żeli i peelingów. Ja probelmów z otwieraniem nie miałam, może troszkę przy peelingu, gdy miałam mokre ręce, ale było ok ![]() a peeling z granatem był wydajny, pachnący, a skóra po nim wygładzona i mięciutka. Serum na noc (to nowe) naprawdę fajne. Wyglądam młodziej ![]() tylko czy po urlopie czy po serum, ale wart jest polecenia. Zamówiłam jeszcze serum na dekolt i szyję, ale zobaczymy czy będą efekty? Do Ceres 86 - Przy skórze mieszanej u mnie nie sprawdził się podkład antytresowy, za bardzo się świeciłam, a w musie był latem za ciężki, może wykorzystam jesienią, ale poszukam czegoś matującego w płynie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Hej!!
Przyjmiecie zbłąkaną owieczkę ![]() ![]() Dziś dostałam paczkę z 11. Dla siebie brałam tylko tonik bezalkoholowy i balsam do ust z CT truskawowy ![]() Wiecie coś o tym urządzonku do manikiuru z 12 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Czy używałyście odżywki lub serum wygładzającego Advance Techniques? Warty kupna? Nie mam kręconych włosów ale czasami końcówki wywijają się w różne strony i chciałabym je jakoś ujarzmić.
Jeszcze nie dostałam zamówienia ![]() Oczywiście jeśli tak będzie to zwrócę bo nie będe płacić 20zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz z K11 skladałam skromne zamówienie na biuro. Niecałe 70 zł, a dla siebie wzięłam zmiękczający krem do pięt. Z K12 póki co zapowiada się to samo. Zamawiam dwa żele do mycia twarzy z nowych naturalsów + żel Senses Reflection ![]() ![]()
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
ja też używam serum wygładzającego,jest gęstsze niż to na końcówki i faktycznie poskramia puszące się włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
ja mam ten tusz zdjecie koloru na kartce wrzucilam na watek. a co do koloru na rzesach postaram sie zrobic jutro lub w najblizszych dniach. ja mam bardzo ciemne wrecz czarne rzesy i na moich lekko zalatuje na fioletowo ale jesli ktos ma jasniejsze mysle ze bedzie dobrze widoczny kolor.
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
Dla zorientowanych - dostałam odpowiedź od Avonu w sprawie tych nieszczęsnych kosztów realizacji małego zamówienia (brakowało mi 0,20 gr - bo źle policzyłam).
Rozpatrzyli pozytywnie - anulowali mi te koszty i dodali do kolejnego zamówienia reklamówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądałam katalog nr. 14 i pojawi się precyzyjny ołówek do kresek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.