![]() |
#1411 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Trzymaj się cieplutko i dbaj o maleństwo. Pozdrawiam.
#1413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bandola dziękuje i też pozdrawiam ![]()
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2008-08-26 o 13:12 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
ja obejrzalam strone o chustach i jeszcze bardziej jestem przekonana, moze nawet taka wiazana, szczegolnie przekonuje mnie jej uzytecznosc tak bardzo na co dzien i w podrozy, ciekawe czy Ci ludzie od strony w ogole mieli wozek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
znowu skpiowałam co pisałam w gangu...
Włąsnie wróciłam od innego gina skasował 70 zł nieważne! Ale wyszło to samo co u tamtego mojego, czyli z pecherzyka który ma 6 mm nie wychodzi jeszcze wiek płodu z pęcherzyka wychodzi 7 tydz. i 4 dzien ale serduszka tez nie słychac ![]() Powiedział że aby cokolwiek potweirdzic musze jeszcze raz przyjść 4 wrzesnia wiec ja poczekam juz do tego 9 wrzesnia!!! bo przynajmiej ten mnie w szpitalu przyjmie i nie bede płaciła ale wiem że dobrze to nie wygląda... no trudno, spytałam czy nie za mały jak na ten tydzien powiedział że za mały... moje malenstwo nie rosnie chyba, bo to duza róznica miedzy innymi kobietami i prawidłowościami ![]() Nawet nie wiecie jakie to straszne uczucie, szefowa dzwoniła do sklepu bo musiałm powiedziec ze zamykam na 30 minut, i tez sie popłakała a ja prze nią ona taka kochana jest tez miała jakies kobiece problemy w sierpniu i wszystcy ten sierpien przeklinaja!!! w dodatku tomka siostrzenica 5 letnia lezy w szpitali z podejrzeniem salmonelli od niedzieli!!1 szok ![]()
![]() |
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zalaczam fotki chust,jakie chcialabym kupic na poczatek kolkowa a potem wiazana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Postanowiła przyspieszyć swoją wizytę u gina na 19 wrzesnia. Zeby sprawdzic juz czy wszystko wporzadku. Bo to bedzie pierwsze usg.
Edytowane przez gosia j. Czas edycji: 2008-08-26 o 14:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny...
Ciekawe czy mnie ktoś pamieta. Długo mnie nie było. U mnie historia się powtórzyła, znów poroniłam. Byłam u gibki pierwszy raz i był sam pęcherzyk, 4 tydzień. Beta 1800 . Potem poszłam po miesiącu ,zarodek był ale za mały 6tydzien a miał być 8 tydzień, tętna brak. Zrobiłam bete i wyszło 20 000. To było tydzień temu. A w tą sobotę pojawiły się plamienia, szpital usg zarodka brak,nakaz leżenia i luteina. Wczoraj znów usg i zarodka brak,beta już 13 000. Na razie zabiegu nie trzeba, lekarka powiedziała żeby się samo oczyściło. Bo został sam pęcherzyk. Dziś zaczęłam porządniej krwawić, mam nadzieję że się samo oczyści i to jak najszybciej. Ehh... Trzymam kciuki madziwnia za Ciebie !!! I jeśli nie miałaś robionej bety to rób natychmiast, ona jest w 100% pewna. Żadne usg, tylko beta. Trzymaj się !
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
Nyana, bardzo mi przykro, oczywiscie ze Cie pamietamy, dlugo kazda pytala czy cos wiadomo o Tobie, a potem to juz tylko kciuki nam zostalo trzymac za Ciebie...
Scisckam Cie mocno i zycze powodzenia na przyszlosc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/...1__55324_10001_ podobno chusta jest zdrowsza dla dziecka, bo nosidełko może zniekształcić stawy biodrowe..hmm... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nyana - naprawde nie wiem, co powiedziec.... strasznie mi przykro, szkoda kruszynki ... powodzenia Kochana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Nyana bardzo mi przykro, obyś już nigdy nie przechodziła czegoś takiego. Bardzo Ci współczuję, trzymaj się Kochana
![]() Jak Wam minął dzień? u mnie było leniwie, byłam zawieźć L4 do pracy i odwiedziłam rodziców. nic ciekawego...
#1428 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Zaglądam tu od roku...teraz czas dołączyć. Mam termin na 19.04.Dwa tygodnie temu na USG zobaczyłam swoją Kropeczkę, albo Kropka ![]() Wszystkiego dobrego dla Was...mam nadzieję że w tym składzie będziemy na wiosnę wypisywać imiona wagę i wzrost naszych ukrytych jeszcze Maluszków. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
O jejku.... wchodze na forum i czytam i nie wiem, co odpisać....
Madzwina mimo wszystko bądź dobrej myśli, może nie wszystko jest stracone... Nyana pamiętamy, pamiętamy, sama o Ciebie pytałam... strasznie mi przykro... Trzymaj się mocno... Sorceress witamy cieplutko ![]()
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry,
jak któraś z nowych mamuś chce byc na liście to prosze o szczegółowe dane , a jakie to prosze wejsc w link w moim opisie na liste nasza długą....
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Co tu dzisiaj tak cicho?? Wczoraj byłam taka zmęczona wieczorem, że jak się tylko wykąpałam to poszłam spać i nawet szczekający cały wieczór pies sąsiadki mi nie przeszkadzał. Zamknęłam tylko oczy i już spałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
cześć
u mnie kiepsko, moja mama jest w szpitalu, już 4. raz w tym roku. Z jednej strony jestem spokojniejsza, że jak coś jej dolega i jest w szpitalu to ma przynajmniej opieke, ale z drugiej wolałabym, żeby nie chorowała. Strasznie ciężki dla mojej rodziny ten rok. Musimy wytrwać... ale czasami tracę siły i mam dość. Sorki, że się tak żalę. ![]()
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam dzis strasznie kiepski humor, jestem niemila, opryskliwa i mi sie ryczec chce i na dodatek cholernie mnie boli reka, bylam dzis na pobraniu krwi i teraz tak boli w zgieciu lokciowym ze nie moge wyprostowac i to mnie wkurza, wkurza mnie ze swieci slonce a ja siedze w pracy, wkurzaja mnie ze ludzie z pracy od rana gadaja i ani na 10 minut sie nie zamkna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mogłybyście wypisac skład witamin jakie łykacie??? Bo chciałabym porównać z tymi, które ja kupuję tutaj. Gdzieś kiedyś czytałam, że są gorsze i że lepiej sprowadzać z Polski, mogłybyście?
Tak dla porównania ja mam w składzie: Witamina D - 2.5 mikrogram Witamina E - 20 mg Witamina C - 70 mg Witamina B1 - 3 mg Witamina B2 - 2 mg Niacyna - 20 mg Witamina B6 - 10 mg Kwas foliowy - 400 mikrogram Witamina B12 - 6 mikrogram Betakaroten - 4,2 mg Witamina K - 200 mikrogram Żelazo - 20 mg Magnez - 150 mg Cynk - 15 mg Jod - 140 mikrogram Copper (miedź????glina???) - 1 mg ???? No i to wszystko, nie ma wapna, więc popijam dodatkowo od czasu, do czasu. Najbardziej mnie ta miedź???? zaskoczyła....Chyba, że jakieś inne znaczenie ten wyraz ma...
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wapn (Ca 2+ ) 100,0 mg Magnez (Mg 2+ ) 50,0 mg Fosfor (P5 + ) 50,0 mg Zelazo (Fe 2+ ) 10,0 mg Cynk (Zn 2+ ) 5,0 mg Mangan (Mn 2+ ) 1,0 mg Miedz (Cu 2+ ) 0,250 mg Jod (I – ) 0,075 mg Chrom (Cr 3+ ) 0,0125mg te mg to mam podane w jednej tabletce a lykam 2 tabletki dziennie , rano i wieczorem a Miedź jest m. in. niezbedna do prawidlowego przyswajania zelaza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki, ja z wrzesniowo-pazdziernikowych jestem
![]() Znalazma taka fajna stronke, gdzie mozna zapisac sie na darmowy kurs o ciazy, porodzie i pologu - jest naprawde fajny - obejmuje 25 lekcji i mnostwo ciekawych informacji. Dla mnie to juz troszke za pozno ale Wam na pewno tu sie przyda. Podaje linka: http://www.zapytajpolozna.pl/ Pozdrawiam i gratuluje Wszystkim przyszlym mamusia ![]() Edytowane przez Lija28 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny serdecznie,
Jestem tu pierwszy raz i zaraz się dopisuję. Mam termin na 14.04.09 !!!! Huraaa , bo po (uwaga) 9,5 latach starań ! I zaraz pytam , bo się trochę niepokoję , czy któraś z przyszłych mamuś ma ten sam termin co ja i jaka jest wielkość ich pęcherzyka (GS) widoczna na USG. U mnie było to 8,4 mm w 6 tygodniu (od @) i nie wiem czy to prawidłowo. A maluszek był ledwie widoczny i też nie wiem czy to jest prawidłowo , więc się martwię. Napiszcie coś ! Dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.