|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Ufff normalnie padam, zmarzlam jak nie wiem co i pije herbatke z nalewka malinową
![]() niunia - ja mam to samo spie i spie i spie i nic innego moglabym nie robic wypiłyśmy kawkę z koleżanka malinn ale pizzy nie zjadłysmy - bo nie ma w ikei ![]() ale tu cisza dzisiaj ![]() ide cos zjesc |
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Hej lasencje!
Ja już się chyba ze wszystkim uporałam. Łazienka pomalowana, umowa z biurem nieruchomości zawarta, teraz tylko czekać na pociąg Mam nadzieję, że uda mi się przespać większość podróży.Co do tabelki to ja naprawdę będę uzupełniać, po prostu ostatnie dni mam takie, że nie mam czasu iść siku, naprawdę. Kostko i Malinn - zazdroszczę spotkania! Szkoda, że nie mogłam uczestniczyć ![]() Niunius - to teraz skoro to tak nagłośnili, to może coś się zmieni. Ciekawe kto w ogóle wpadł na tak "genialny" pomysł ![]() Aha i mama do mnie właśnie dzwoniła żeby się pochwalić, że jedzie na basen z moim bratem i bratową. Moja mama, która nigdy nie była na basenie, wyobrażacie sobie? Cieszę się strasznie, że chce jej się ruszać. Jutro zapowiedziałam jej, że zagramy w tenisa stołowego (bo mamy w piwnicy), a w sobotę długi spacer. Obydwu nam to wyjdzie na zdrowie i na figurę - no i tak jak zauważyłyście na poprawę stosunków też się zanosi |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Laleczki drogie wrocilam i mam super humor Spotkanie z Kostka jak zwykle boskie a za te konfiturki totak jestem na diecie i jem mini zestawy dla dzieci z mg nuggetsami, przepijam piwem i zagryzam konfiturami.. to tak w skrocie moje dzisiejsze menu.... Wracajac ze spotkania, dorwal mnie francuz z grupy, ktorego dzisiaj poznalam i wyladowalam jeszcze city rock... a zeby zrozumiec tego zabojada i zeby rozmowa sie kleila wychlapalam 2 piwa.... No a teraz rozpracowalam zestaw malego chemika, ktory mi kosteczka przynisola i zrobilam sobie odzywke.....ale mam wlosy teraz Niuniusko, dla Twojej uczelni gromkie mysle, ze smialo mogli by sobie przybic 5 z moja kochana uczelnia... Dziwi mnie tylko, ze Ci ktorzy zarzadzaja maja zazwyczaj tytuly Prof. a iloraz inteligencji grubo pozniej normy![]() Joyce milej podrozy ![]() Limonko, joyce oczywiscie ma racje to co na allegro to zapewne podroby.... Generalnie mam wrazenie, ze na All sa same podroby i znalesc cos orginalnego to trzeba miec na prawde spore szczescie... Ludzie sa tak parszywi i falszywi, ze slow brak ![]() Co do architektury wnetrz... to mam dokladnie tak samo Najchetnie bym tylko cos zmieniala i przemeblowywala... miesiac temu nawet myslalam, czy nie zaczac jakiegos studium arch. wnetrz..... ![]() I odzywac sie....
Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-10-29 o 20:42 |
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
oczywiście nie samą kawkę ale rozumiemy, że już jesteś jedną nogą na pomorzu i pamietaj, że zaraz masz się zameldowaćA z mama widzisz jezeli przeszła taka metamorfozę, ze idzie na basen i ogólnie zaczęła sie ruszać to myślę, ze bedzie ok. jeszcze Ty o to zadbasz napewno ![]() Cytat:
francuz?? nonono![]() niunia - mnie tez sie wydaje, ze to paranoja z tymi książkami, to niby jak macie zbierac te materiały do pracy moze wszystko sie jeszcze wyjaśni![]() Ale ja sie wyspałam, znowy spałam 9 godzin i przypomniało mi się, ze jestem umowiona dzisiaj do fryzjera musze coś zrobić z tym czerepem bo nie moge w lustro patrzeć![]() malinn - Ty ten kwas kładziesz na włosy?? jak?ide na sniadanko i do pedze do stefana, a potem moze zajrze do rossmana wczoraj kupiłam sobie super kaloszki w lidlu w odcieniu fiolet ![]() miłego dnia dziołchy gdzie, ines, blokerka,tysia i cała reszta???? |
||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
A tu dalej cisza
![]() ![]() czy aby ta cisza nie jest spowodowana tabelką :confuse d: dziewczyny wydaje mi się, ze nic na siłe, sama mam watpliwosci jak codzien wpisuje tam kolejne minusy i niestety nie działa to na mnie w zaden sposób, chociaz przyznaje na poczatku mnie motywowała, natomiast jak tych dni bez diety jest wiecej to juz nie dziala na mnie motywujaco ani nijak...![]() ale terroru tabelkowego wprowadzać nie bedziemy, ja bym nie naciskała kto chce sie wpisuje kto uzna, że na niego to nie działa daje sobie spokój bo inaczej wydaje mi się, ze forum bedzie swieciło pustkami i wszystkie rozejda sie po innych beztabelkowych watkach ![]() ![]() ![]() macie pomysl jak rozwiazac ten tabelkowy problem??? |
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello kobitki
Anielllko, oj...przykro mi z powodu cioci Tysiu, u mnie też królowały prezentacje na wielu przedmiotach Malinn, fajny ten Francuz? Jakieś romansidło się szykuje? ![]() Kosteczko, ten olej kokosowy, o którym mówiła Malinn, znalazłaś też w Lidlu?? Nadaje się na włosy czy tylko do smażenia?:P Ja ostatnio znalazłam przepis na maseczkę na włosy (oliwa z oliwek, woda i jakieś tam inne bajery). Nałożyłam to na włosy, ooooo mamusiu, jak śmierdziało, nie mogłam wytrzymać ![]() Joyce, czyli wszystko już załatwione i wyruszasz w podróż do domku?? Super, że mama tak się zmobilizowała! Teraz tylko czekać na poprawę jej zdrówka i samopoczucia! fiolusiek, oj tam rzadziej się widywać? Po prostu, jak on pije te piwko czy winko to Ty siorbaj jakąś zdrową herbacinkę Sprawa rozwiązana bez ograniczania kontaktów![]() Od razu mówię, że zaniemówiłam nie z powodu tabelki ![]() Miałam kiepskie dni ostatnio, a wczoraj chyba dopadło mnie przeziębienie. W nocy trzęsłam się z zimna, obudziłam się cała mokra i z bólem gardła na deser;/ Pięknie, pięknie. To pewnie przez te anomalnie pogodowe: raz ciepełko, raz mróz, deszcz, śnieg i słoneczko. Weź tu nie zachoruj. ;/Wiecie dziewczynki, kolejna ciekawa sprawa - ponieważ jestem studentką dzienną, idę dzisiaj do szkoły na godzinę 16.15. Ekhm, może przenieśli całą moją grupę na wieczorówkę i ja nic o tym nie wiem?A co do tabelki... Nie no mam nadzieję, że nie z tego powodu, zapadła tu grobowa cisza Ja tam nie wiem, jak rozwiązać ten problem bo szczerze mówiąc, mi też spadła motywacja, ale do całego odchudzania, a nie do wpisywania danych do tabelki... bo to akurat nadal czynię, mimo, że grzeszki wpadają... Cóż, jeśli jest taka potrzeba, to możemy wprowadzać nową tabelkę co tydzień, z nowymi danymi, a nie kontynuować tę. Możemy też zerować minusy po tygodniu, żeby nie działały demobilizująco... Nie wiem, nie wiem, więcej pomysłów brak. Ja tylko modlę się o to, by moja motywacja i mobilizacja wróciły bo jeśli nie, będę nadal tyła;/![]() No nic, zmykam do czytania głupot o początkach osadnictwa w moim regionie ( eeekkk?! na co mi to, nie wiem?!?). Buziaki, miłego dnia dziewczynki Aaaa, zapomniałam. Wiecie co, wygrałam na dzisiaj podwójne zaproszenie na Noc grozy i horrorów w kinie (od 23 do 6 rano Ewentualnie pośpię sobie, a on będzie oglądał masakrę![]() Ciał
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry.....!
Kostko na mnie tez tablka działała na początku motywująco....ja na prawdę chcę się w nią wpisywac ale nie moge znależc motywacji ![]() ![]() Staram się coś ze soba zrobic ale mi nie wychodzi ![]() ![]() Wiem jestem beznadziejna ![]() U mnie nic ciekawego, wysprzątałam dom ale tylko jedno piętro, jeszcze zoatał cały dół ale jakoś juz straciłam wene... Zrobiłam sobie na obiad kotlety swojowe...średnio dietetyczne, a smakują jak jakieś kotlety z grzybów ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
czy u was tez jest tak zimno czy to tylko u mnie antarktyda sie zrobila, co prawda sniegu nie ma (jeszcze) ale jest zimno jak cholercia, siedze sobie pod kolderka i dumam czym to sie zajac ![]() ide chyba odpalic swoja torpede ![]() a co do maseczek na wlosy to moze i ja sobie dzis strzele ja lubie taka z zoltkiem, oliwa z liwek, sokiem z cytryny i miodem(ale takim od dziadziusia ze wsi a nie ze sklepu) wlosy po niej sa boskie ![]() Ines jak tam twoj samochodzik sie sprawuje?
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
A w miarę dobrze... w sumie póki co to w gruncie rzeczy tylko po mieście śmigam, czasem do szkoły na zajęcia
ale zauważyłam, że człowiek bardzo szybko do dobrego się przyzwczaja i na pieszo już chodzic się nie chce ........... Gdyby jeszcze paliwo było tańsze ehhhh....a co do pogody to faktycznie zimno chyba jest, co prawda ja dziś jeszcze nosa z domu nie wystawiłam ![]() Niuniuska ale wam plan ustawili i to jeszcze w piątek Czasem się zastanawiam czy na tych wszystkich polskich uczelniach to same bałwany pracują i takie nieżyciowe osoby czy co
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
U mnie nic ciekawego - rano miałam spotkanie z szefem tej szkoły, z którą współpracuję, potem pojechałam z koleżanką na basen i z TŻetem na gazetki. Wypiłam właśnie kawkę i zjadłam 2 kostki gorzkiej czekolady na lepszy rozruch . Zaraz będę miała Halloweenowe lekcje.A tak w ogóle to nic mi się dzisiaj nie chce .
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten olej nic nie pachnie jest neutralny (mozna smazyc i nakladac na łeb ) ja jeszcze na nim nie smazylam ale malinn mowi, ze jak sie smazy to troche smierdzi![]() a ten na zimno tłoczony pachnie cudnie kokosem, tez nie jestem fanka kokosa ale ten olej pachnie booosko ale jest troche drogi ![]() miłego horrorowania ![]() ines - ja to samo nawet jakbym tam miala 200 minusow to nie pomagaja mi sie one odchudzac
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Na pewno myślę nad przemalowaniem ścian- na razie są białe i biuro wygląda tak... chłodno i bezpłciowo. Widziałabym tam też więcej roślin, a na ścianach oprawione w ramy plakaty z jakąś industrialną tematyką (żeby dopasować się do profilu firmy) i ładnie oprawione nasze dyplomy z różnych szkoleń (żeby dać do zrozumienia jak bardzo jesteśmy profesjonalni). Obowiązkowo będę też mocno się kłócić o nowe krzesła, bo te które mamy teraz to morderstwo dla naszych kręgosłupów. Niestety od prawie dwóch miesięcy mam surowy zakaz uprawiania wszelkich sportów obciążających kręgosłup, w tym również boksu. Mam małe problemy z kręgosłupem, ale ortopeda zapewnił mnie, że jeśli będę grzecznie przyjmować leki i chodzić na rehabilitację wszystko powinno być ok. Tak że teraz czekam na poprawę... Cytat:
Staram się jeść raczej złożone węgle, rzadko sięgm po inne pieczywo niż razowe. W porze podwieczorku chrupię orzeszki. Generalnie zmieniło się to, że nie zwracam już taką uwagę na zawartość białka w posiłkach, nie gotuję sobie oddzielnego obiadu tylko grzecznie zjadam to co akurat jedzą rodzice (chociaż zawsze w rozsądnych ilościach) i bez wyrzutów sumienia sięgam co kilka dni po jakieś kaloryczne pyszności ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Malinn- co się kroi między Tobą i tajemniczym Francuzem? ![]() Blokerko- gdzie się podziewasz? Wieki się nie odzywałaś... Aliczka- wciąż nie pochwaliłaś się nową fryzurką... Nu nu nu ![]() Cześć kochane Właśnie wróciłam z małej rundki po sklepach. Nie byłabym sobą gdybym w dzień wypłaty nie sprawiła sobie jakiejś małej (lub też nieco większej przyjemności ). Dziś jestem bogatsza o bosssską spódnicę w kolorze brudnego różu, T-shirt oversize i jeansowe rurki. Oczywiście fotki będą w stosownym czasie ![]() Teraz czekam na koleżankę, która ma wpaść na kawkę. Chyba pierwszy raz w życiu nie umówiłyśmy się na piwo, ale muszę się przyzwyczajać. Koleżanka zdradziła mi, że spodziewają się z mężem na Wielkanoc Małej Pisanki ( ![]() Miłego wieczoru, dziewczyny
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
hello
mam wogole humor do d... moge sie pochwlic bo wygralam suszarke brauna i tak bardzo mnie to nie cieszy
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, wrociłam z ikei
chyba musze isc na odwyk z ikeą znowu kupilismy kilka "niezbednych drobiazgow" jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zmienic nazwe watku na "milczenie na diecie" |
|
|
|
#1425 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Mógłby ktoś zrobić jakieś badania i określić średni poziom inteligencji np. Pań z dziekanatuno to jak brak chęci to niuniuśka ponęci ![]() Cytat:
U mnie Bomi jest, poszukam tam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulejszyn![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale podobno grunty są już kupione, będą budować Nie mogę się doczekać!A ja obstawiam, że milczenie to przez pogodę i ogólną jesienną deprechę. Byłam dzisiaj na seminarium. Nie było aż tak źle, jestem w szoku. Chociaż przeraziłam się, ile pracy przede mną, zwłaszcza jeśli chodzi o statystykę i liczenie tych różnych dziwnych korelacji, współczynników itp. To istna masakra dla humanistki. ![]() No nic, nie marudzę i spadam się szykować na horrory. Zieffffffffff. Buziole
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, lece na cmentarz
|
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
|
#1429 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ale towarzystwo rozgadane
|
#1430 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Limonko ja to Ci zazdroszcze, że w końcu uwolniłaś się od słowa dieta ja to chyba nigdy tego nie doświadcze ![]() Cytat:
a moja wakacyjne oszczędności bardzo szybko się kończą ![]() A tam nie żałuj sobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
????Trzymałaś mocno TŻ za rączkę ... ![]() ?to się rozpisała :P a ja na miasto ![]() dobry ![]() Virgiono jak korki Halloweenowe ,.... ????Mamrotko jak się czujesz ???? ![]() Dziewczyny u mnie jest mróz i białe dachy normalnie ...brrrrr Wczoraj poszłam w ślady Limonki i i kupiłam sobie nowy ciuszek - spodnie Tak poważnie to powoli nie mam w czym chodzic, bo mi się wszystko przeciera Kupiłam sobie jeansy rurki chyba nie wyglądam tak strasznie, dobrze, że w ogóle znalazłam coś na swój wieeelkie tyłek ....od razu mówię, że nie wkleję zdjęcia bo nie mam jak a za chwilę ide pochodzic z siostra po mieście ..... ![]() miłego dnia laseczki
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-31 o 09:43 |
|||||
|
|
|
#1431 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() O żeby tylko za rączkę ![]() Dosłownie uczepiłam się go i owinęłam Normalnie mówię Wam, to było przerażające! Nigdy więcej nie obejrzę żadnego horroru! Myślałam, że pierwszy film będzie lżejszego kalibru, a tu jakaś rzeź, krew, emmmmmmm mnóstwo krwi, latające głowy i inne atrakcje z piekła rodem. Na koniec pierwszego filmu siedziałam już tak odmóżdżona i dosłownie wyczerpana oglądaniem, że Tż zabrał mnie do domu. ;P Oczywiście potem nie mogłam zasnąć bo nadal byłam naszprycowana emocjami Nigdy więcej! Teraz poluję na noc zmierzchu i wampirów Mam nadzieję, że będzie mniej hardcorowo Aaaa, i oczywiście w kinie i na naszej sali, było pełno nastolatków (pewnie młodzików nie wpuszczają na disco to odrabiają sobie w kinie z piwkiem w plecaku ), którzy naprawdę chyba są niestabilni emocjonalnie bo na faktycznie przerażające i obrzydliwe sceny reagowali zanosząc się śmiechem. Chyba, że to ja jestem dziwna, taka ewentualność też może być prawdziwa![]() Aaaaaaaaaaaaa, chyba wykrakałaś bo u mnie właśnie zaczął padać śnieg!!! ........ o już przestał lolMiłego chodzenia po mieście z siostrą Kurczę, kiszkowato się czuję, przeziębienie znów mnie dopadło Całuję czule
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
A ja wczorajszy wieczorek spędziłam z mężusiem . Było czule, namiętnie i dziko .A dziś rano, jak go goniłam do odkurzania próbował mnie zahipnotyzować przemawiając 'zapominasz o odkurzaniu, zapominasz o odkurzaniu' .Zmykam, mam o 11 korki.
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
A odpiszę Wam trochę
![]() Cytat:
Zajrzyj do nas i zdaj relacje z pierwszej nocki w nowym miejscu! Cytat:
. Co ja bym dała, by móc swoją wypłatę spożytkować tylko na siebie .A na kręgosłup polecam pływanie Skądś znam ten ból.... ![]() A dziękuję bardzo sympatycznie A gdzie nam się zapodziała Tyśka i Blokerka?
|
|
#1434 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines
dzis od godziny zeby nie sklamac 11/12 bylam za kolkiem, masakra, korki wszedzie, jeszcze moj braciszek wymyslil ze samochod sobie kupi no i kupil a ja za pisarza bylam bo musialam im umowy pisac,jeszcze zapomnialam go wpisac na wsp to do mnie przyjezdzali, a kiedy ja cos w domu zrobie, mam taki balagan ze sama siebie nie moge znalesc ![]() no i co do jazdy to lalki apel do was uwazajcie za kierownica bo juz dzis nie jeden w rowie lezal a co bedzie jutro/pojutrze? ![]() a no i bylam dzis w mojej ulubionej kiedys biedronce i powiem ze juz nie jest moja ulubiona mimo ze jest po remoncie, dziwna jest, moze sie przyzwyczaje ![]() no i mam problem bo zapomnialam kupic cynamon a chcialam szarlotke zrobic, i co ja mam zrobic teraz i jestem zla bo nie mam przelewu na koncie a mialam zlozyc zamowienie w aptece ![]() ale tu pustki ostatnio, co sie dzieje dziewczynki? Marei, Olenka, Ala, Tysia i reszta towarzystwa gdzie jestescie? Virgo zazdroszcze przytulanek, ja jako ze juz jestesmy w 9mc to wole unikac co by malej nie pospieszyc
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-10-31 o 19:31 |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
mamrociu a miałaś odpoczywac
![]() ![]() ![]() ja jestem padnieta posprzatałam wszystko, runda po spozywczych marketach z mama, cmentarz, ide spac buzi |
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() w koncu jestem ![]() kurcze no co ja mge wam napisac co do diety lipa, nie wiem czy mi to kiedy wyjdzie do konca ale sie nie zalamuje i zyje dalej
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyneczki,
widze ze nie jestescie ostatnio zbyt rozgadane, ale i dobrxe bo ne imam zbyt duzo do nadrobienia ![]() u mnie mróz, wdzialam dzis juz pierwszsszy raz czapę i jest okej hihi ![]() teraz siedze i ogladam jak oni durnowato spiewaja, od wczoraj mnei straszliwie oczy gryza i juz nei wiem co mam poczac z tym fantem;/ mam nowe szkiełka, 3 dniowe a gryza mnei ze zok, nei wiem co jest z nimi;/ niedawno wróciłam z rodzicami z biedrony...kupiłam sboei owoce ktorych nigdy nei jadlam, miedzy iinnymi persymone, granata i to cos co nei wiem jak sie nazywa i sie zajadam presymona........pyyyyyyy cha ![]() a jakies 15 min po powrocie do domu juz sie oczywiscie poklucilam z matka, nie pytajcie o co bo nie mam ppojecia, juz mnie to tak drazni ze rozpacz, niegdy nie wiadomo kiedy i o co strzzeli focha i przestanie sie odzywać.................. ......................... ........... mam dosc tego domu, i tej babki wiedzmy i wogoe wszyskiego. a tu nie idzie ku lepszemu, siedze sama wieczorami w domu, w tygodniu siedze calymi dnaimi an uczelni ood 8do16,wracam nieprzytomna i tak dalej, i do tego robie sie coraz bardzie jnerwowa;/ wscioakam sie wszyskim , i zaczynam sie drzec juz po wszykim, juz ludzie co malo co mnei znaja mowi mi ze straszny nerwus ze mnie i wrzysztko mnie wku, no ale co poczac, ...kupilam se dzis meliski pudeleczko, ale nie sadze zeby na mnie podziałała
|
|
#1438 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W rurkach na pewno wygląda bardzo apetycznie i zaraz znajdzie się jakaś kolejna para braci, która nie będzie mu się mogła oprzeć Swoją drogą zawsze omijałam rurki szerokim łukiem, bo wydawało mi się, że przy moim typie figury (a konkretnie obwodzie bioder ) będę w nich wyglądać jak 'idź stąd i nie wracaj', ale okazuje się, że wcale tak nie jest. W tym tygodniu gdy założyłam czarne rurencje i obcasy panowie w pracy tak mnie komplementowali, że hej ![]() Zdrówka życzę Cytat:
![]() Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę, ale chyba nigdy w życiu nie przełamię swojego strachu przed wodą... Cytat:
Cytat:
Nie masz wyjścia. Musisz tu zaglądać regularnie ![]() Cytat:
Mamrotko- czy ty przypadkiem nie miałaś sobie dać na wstrzymanie jeśli chodzi o gotowanie i inne domowe obowiązki? Jesteś niereformowalna, kochana! Cześć dziewczyny Witam Was w zimny, ponury jesienny poranek otulona kocem po czubeczek nosa, z gorrrrrącą herbatą malinowo-cytrynową w łapce. Czy ja już wspominałam, że nienawidzę tej pory roku? Szczerze i z całego serca nienawidzę. Wczoraj nie udało mi się zajrzeć, bo jak zwykle ostatnio zabiegana byłam niemożliwie. Rano pojechałam z mamą do supermarketu na wielkie zakupy, później czekała na mnie codzienna, domowa krzątanina czyli sprzątanie, pieczenie, pranie i inne tego typu atrakcje, a popołudniu wybrałam się z pewnymi przesympatycznymi wizażankami na kawę... która przeciągnęła nam się do późnej nocy Bawiłyśmy się tak dobrze i śmiałyśmy się tak głośno, że zagłuszałyśmy wszystkich pozostałych gości- miałyśmy prawo podpaść ![]() Trzymajcie się, dziewczyny
|
|
#1439 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaglądaj do nas częściej A ja Ci życze żebys jednak już nigdy o tym nie myślała Cytat:
Ale dzięki za miłe chęci itd ![]() Cytat:
W sumie dziś nawet trudno dostac jakie kolwiek inne, modne spodnie jak nie rurki Limonko co najwyżej innym razem zmienicie po prostu lokal i już ![]() Tysia nie denerwuj się tak może podejdz do sprawy bardziej spokojnie..aczkolwiek z drugiej strony to trochę Cię rozumiem bo moja mama tez mam focha od wczoraj na mnie i sie nie odzywa a oczywiście jak zwykle wszystkiemu winna jestem ja i ta wielce uniosła się honorem.......Dzie dobry ![]() Wczoraj W. zaprosił mnie na kawe, to ten drugi z braci Ogólnie było sympatycznie i rozmiawialiśmy chyba ok. 4 godz.....Ogólnie jest sympatyczny, strasznie rozgadany tylko ma trozkę niewyraźną wymowę i w pewnych momentach nie mogłam go w ogóle zrozumiec ![]() Jemu ogólnie widac ze sie podobało, bo nawet do rana chciał ze mną posiedziec .....I wiecie co coś tam zeczeliśmy rozmawiac o wyglądzie, ja jak to kobieta coś tam pomarudziłam a on do mnie, że się mylę że ja wcale grubo nie wyglądam i powiedział, że waże jakieś 60kg nie wiem czy on jest ślepy czy jak ale żeby przeoczyc moje nadprogowe 20 kg Potem mówił, że powinnam w miniówkach chodzic ![]() Ja uciekam zaraz na cnmentarz na msze za dziadka.....ale chyba brrrr jest zimno ... Miłego dnia dziewczynki
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-01 o 08:43 |
||||||
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
A ja słucham nowej płyty Heya i HappySad i podczytuję 'W głębi lasu' Cobena. TŻet od kilku dni męczy mnie o pizzę i chyba dziś skoczymy do pizzerii na obiad .Mamrotko dbaj o siebie!! To nakazuję Ci ja - Virginia . Rozkaz wykonać, odmaszerować!! Trzymajcie się ciepło laseczki!!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

mysle, ze smialo mogli by sobie przybic 5 z moja kochana uczelnia...

nonono

To istna masakra dla humanistki. 

Normalnie mówię Wam, to było przerażające! Nigdy więcej nie obejrzę żadnego horroru! Myślałam, że pierwszy film będzie lżejszego kalibru, a tu jakaś rzeź, krew, emmmmmmm mnóstwo krwi, latające głowy i inne atrakcje z piekła rodem. Na koniec pierwszego filmu siedziałam już tak odmóżdżona i dosłownie wyczerpana oglądaniem, że Tż zabrał mnie do domu. ;P Oczywiście potem nie mogłam zasnąć bo nadal byłam naszprycowana emocjami
........ o już przestał
.
.