![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
co ja miałam pisać
aha xantia - no właśnie!!!! zamiast pomagać tym co chcą na własne nogi stanąć, pomóc wystartować nie tylko samotnym młodym mamom ale także młodym małżeństwom które też przecież żyją z teściami!! to durny kraj woli przeznaczać kasę na chlejtusów i obiboków. Bo nie wierzę że przez ileś lat nie mogą pracy znaleźć! W głupim mcdonaldzie nabór jest praktycznie non stop. Powinni limit wyznaczyć czasu na "bezrobocie" a potem zabierać zasiłki. Bo mnie ch. strzela że mojemu dziecku będzie się g. należeć a takiemu dają na przepicie ! patologiom dają mieszkania socjalne a my mieszkamy pokątem u rodziców, bo się nie należy. A w takich "rodzinkach" mieszkanie nowe po dwóch miesiącach wygląda tak że strach wejść (akurat nawet teraz mamy w szkole taki rpzypadek). Po co dawać tym co to marnują?I jeszcze więcej się domagają bo "biedni"??? Normalnie jak widzę takich śmierdzieli w tramwaju co tylko z piwem siedzą i odór sieją to mam ochotę ich gdzieś pod tramwaj wrzucić :/ Tyle co kasy przepijają to bym miała na rok na pieluchy i jeszcze by zostało!! Co do marzeń - u mnie na razie marzeniem jest mieszkanie własne. Facet hmmm. Nie wiem. Z facetem to nigdy nie wiadomo - nigdy nie masz pewności na czym stoisz. Trzeba mu prać gotować, będzie mecze oglądał a my będziemy mieć tylko dodatkowe "dziecko" :P Byłam w sądzie. Jakieś pełnomocnictwo podpisałam, papiery oddałam anglojęzyczne, babka na moje hasło że w. pewnie ma czujność uśpioną i jest przekonany że nic mu nie grozi odpowiedziała, że się zdziwi bo w uk bardzo energicznie podchodzą do spraw alimentów! Podniosło mnie to na duchu choć staram się ziemi trzymać i nie cieszyć za bardzo, bo zawsze jak za wcześnie się cieszę to potem jest dupa wo;łowa. Tak czy siak dobrze że to ruszyło. Na odpowiedz z tamtego sądu mam czekać khę khę uwaga : 3 miechy!! (alimenty mam zasądzone od września zeszłego roku!). I podobno to dopiero początek, bo tam jeszcze mają być rozprawy i w ogóle. Ale moze jednak prawdą jest powiedzenie że kurde nie pamiętam jak to szło haahaha że sprawiedliwość nierychliwa ale sprawiedliwa albo coś w tym stylu ![]() ![]() ![]() ![]() i spokój jego zburzony zostanie na wieki wieków amen ![]() ![]() w pracy poniosłam pierwsze ofiary w ludziach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Pisze dzis z jakims kolesiem
![]() Tez szczepie refundowanymi a syn ma juz prawi wszytskie podane(skonczyl 3 lata) i uwierz mi zyje i ma sie calkiem dobrze!! Pozatym luzne kupki i kichanie nie sa powodem do przelozenia terminu szczepieni ![]() Proponuje zmien lekarza ![]() Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2008-09-24 o 18:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Pisz, pisz, zdawaj relację
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
a ja mam jakąs doline od wczoraj... ciągle nie umiem wyrzucic z serca mojej poprzedniej miłosci
![]() ![]()
![]() |
#1416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() anulciak85 - a sprawę do sądu złozyłaś o podwyżkę? dorbar - no właśnie - mi też lekarka szczepiła Młodego mimo, że miał katar i nic sie nie stało. Ale 10 lat temu, jak mój starszy syn był malutki to byle sapka i szczepeinie odwołane. Może też trafiłaś na jakąś "przepotopową" lekarkę....
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Nie zlozylam bo sie boje....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
szczepionki refundowane sa rownie dobre jak platne ( jesli lekarz mowi inaczej tzn ze chce wyciagnac od Ciebie kase - oni dostaja rozne prezenty od tych firm i nic dziwnego ze namawiaja do ich szczepionek ) Jedyna roznica to to ze dziecko bedzie uklute wiecej razy - ale niektorzy ( w tym ja ) nawet szczepia tak celowo by dziecko nie dostalo za jednym razem naraz tyle szczepionki, ale to juz inny temat (rzeka) i nie chce go poruszac. dodam tylko ze jesli dziecko ma katar i lekarz odracza szczepienie to znaczy ze jest dobrym specjalista i jak najbardziej trzeba go sluchac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
ej ale Piotr to nie jest ojciec dziecka
![]() Kurna wczoraj założyłam profil na jednym z portali randkowych i co 20 wiadomości dziś... szkoda że tylko jedna konkretna bo reszta to jakieś seksualnie niedorobieni panowie... ehhh
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
aż tak mnie Kasieńka nie rypnęło w łepetynę, by kochać potwora- M...
![]() |
#1421 |
Zadomowienie
|
anulciak a chcesz dostać kopa????????? marsz do sądu o podwyższenie aliemntów! satysfakcja gwarantoana
![]() słyszeliście że inflacja ma być - 4 procent? to chyba też dobre uzasadnienie podwyższenia alimentów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze, ze napisałyscie mi o tych szczepionkach bo ja głupia jeszcze troche to bym kasę pożyczała
![]() W tym moim ośrodku są tylko dwie lekarki pediatry i obie jakieś dziwne ![]() Mukaa super, ze Twoja sprawa się posuwa. Ojcec Ali znowu się przeprowadził i znowu musze skombinowac jego adres. Coś mi się wydaje, ze jego sprawiedliwość nigdy nie dosięgnie. A o portalach randkowych - zarejestrowałam się na sympatii i wczoraj rozmawiałam z jednym kolesiem, ale normalnie na kolejnego dupka trafiłam, wygłosił mi monolog o tym jak laski się bzykają na prawo i lewo, jakie to jesteśmy okropne bo oni muszą nam stawiać i takie tam. Normalnie w szoku byłam. ![]()
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak już pisałam ja wczoraj miałam niezłą przygodę - monolog w wykonaniu gościa z sympatii-normalnie śmiech na sali.
![]() |
![]() |
#1424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A o portalach randkowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I niestety moje zdanie o facetach jest takie jak Mukii - po co mi drugie dziecko i to już takie mocno odchowane, które za nic w świecie nie potraktuje tego co mówię poważnie bo jakaś mamusia lata temu wychowała do niczego się nienadającego księcia od siedmiu boleści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
A ze mna jakis koles chce sie umowic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
anulciak z randek??
![]() ja tam n a co zień słucham wyznań miłosnych w moje pracy i to mi na razie wystarcza hahaha patałach mi się znowu śnił :/ matko ! czemu?? przecież normalnie prawie wcale o nim nie myślę!! to mnie w snach nachodzi :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
tak z serwisu randkowego....A drugi stwierdzil ze moj profil go pociaga....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Inny, który do mnie dość często dzwoni, jak mała się urodziła i byłam jeszcze w szpitalu zaproponował mi, ze da swoje nazwisko Ali (nigdy nie widzieliśmy się na żywo) , a jakiś tydzień temu spytał mi się, czy nie chcę z nim zamieszkać, ze ma dom w Wągrowcu. dziwny dla mnie ten gosciu bo nigdy mnie nie wiedział, moze jakiś psychol. Anulciak85 i co umówisz się? Ja wstępnie umówiłam się z takim jednym w czawrtek. Tylko w sumie to nie wiem czy jestem już gotowa na umawianie się z kimś.
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
oj ja przez Was też zaszalalam... no i efekty są
1. koleś jest głuchy... no ale pogadać mogę, nie jestem taka, co przekreśla człowieka bo ten jest niepełnosprawny.... kolege takiego mogę mieć 2. z Torunia zaprosił mnie na kolację, spacer i jacuzzi ![]() 3. no i 1 którego poznałam jest miodzio... nawet wieczorem jak zasypiałam miałam przez chwilę odczucie że się do mnie przytula ![]() ![]()
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Dorbar nie wiem czy jestes gotowa...Dopiero urodzilas a mi dojscie do tego stanu ze chce i moge umawiac sie z kims zajal mi 3 lata!!!
A ten facet ma na imie Tomek jest nauczycielem i niepoprawnym romantykiem...Nie pyta o moja sytuacje tylko np.Czy lubie patrzec na burze??Czy na łace polozylabym koc czy nie?Kiedy mozna dac sobie 2 szanse?? Wiecie ze w zyciu nie gadalam z takim facetem?? Jakie sa szanse ze to zboczniec albo psychoo?Korci mnie zyby dac mu numer gg i komorki.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
wg psychologów
![]() ![]() U mnie na randkach same zboki i dziwne typy. Ale jeden to mnie rozwalił!! napisał mi cały wywód o sobie - zresztą wkleję wam :P Witaj ! ![]() ![]() dziwny typ (21-09-2008 16:03) Wiem że masz 23lata że masz dziecko,wzrost masz 16-169cm,kolor oczu niebieski ,że jesteś brunetką ,znak baran,że jesteś wolna i szukasz miłości.Ja także szukam miłości.Wiem że niepalisz ,alkohol okazyjnie bardzo mi się to podoba .Wiem że studjujesz pedagogikę specjalną że masz jeszcze rok męki.Twoje zainteresowania jak podajesz to :muzyka,film,książki-literatura,praca społeczna,podróże.Z muzyki lubisz Rock tak jak ja .Wolny czas jak piszesz to :film,że przesiadujesz na forum,i lubisz wyrwać się za miasto.Piszesz że masz dziecko i chciałabyś mieć więcej .Wiem że nielubisz wstawać rano.Twoja data urodzenia 1984rok aż wydygałam hahahaha Za to poznałam przed wakacjami jednego faceta - po prawie, pracuje w UM w kraku, ułożony (aż za bardzo :P). Spotkałam się z nim 3 razy, w wakacje nie byłam w krakowie, ale pisze do mnie smsy niemalże codziennie. Mamy sie zobaczyć w październiku jak mi się zjazdy na studiach zaczną. Ale kurde nie wiem czy chcę. BO on nie bardzo mnie pociąga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widzę, że przez te portale jednak można spotkać kogoś fajnego oczywiście pomijając takich Panów jak ten z opisy z góry ...
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Nie to ten "moj" jest chyba normalny bo ten co piszesz porazka-szczegolnie lubie prac i prasowac bielizne!!!Sorki ale niezkle mnie to rozbawilo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam i czytam... I jakoś tak mi nieswojo... Ja wiem, każdy jest inny i inaczej odbiera i czego innego potrzebuje ale... Kilka tygodni po porodzie myśleć o nowym flircie?? Szukać okazji?? Tylko do czego?? Nie, ja jestem całkowicie na nie.
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem nie dlatego napisalam ze mi to zajeło 3 lata i nadal pewna nie jestem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Życie... trudne i wymagające...
![]() |
#1437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc można powiedzieć, ze u mnie od prawdziwej miłości minęły ponad 4 lata. Myślę jednak, ze tak jak tego kolesia, już nigdy nie będę kochała. Nie mam zamiaru nic na siłę robić.
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Dorbar, ja nie krytykuję ani Ciebie ani nikogo, nie odbieraj tego w ten sposób. Napisałam, że każdy jest inny itp itd... Napisałam że JA jestem na nie. JA nie szukam, bo nie chcę. Z mojego punktu widzenia i w mojej sytuacji dla mnie jest nie do pomyślenia, żeby SZUKAĆ. Nie wykluczam innego, nowego związku, ale nie szukam, bo po prostu NIC na siłę
![]() Tobie jednak życzę powodzenia, jeśli uważasz że ta droga jest ok ![]()
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
A coz to Xantia za mezczyzna na Twoim avatarze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
ja to w sumie dobrze się czuję sama - jeszcze znaleźć czas dla faceta?? jak mi i tak już teraz brakuje czasu. I znowu być niewolnicą miłości :P o nie
człowiek wtedy małpiego rozumu dostaje i wieczna niepewność - bo nigdy nie wiadomo na czym się stoi! ja to bym chciała jakiegoś takiego adoratora tylko ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.