Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 17:04   #1411
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ooo ten jest super.
I fajniejszy bo ma nóżki metalowe - ja jakoś tym plastikom nie ufam
I nieco tańszy choć i tak mnie narazie na niego nie stać
A powiedz mi od kiedy sadzałaś dziecko w nim? Od urodzenia by można? Bo chyba się reguluje wysokość oparcia? Da się tak bardziej na płasko rozłożyć?

calkiem plasko nie jest podobnie jak w nosidelku ja go wkladalam po tygodniu gdzies od urodzenia a jak przekrzywial glowke a uwielbia to robic to podkladalam mu pieluszke zeby byla prosto

sms od aniaa24:

od wczoraj sa z Michasiem w kielcach w szpitalu ma podlaczona sonde przez nos przez 24 godziny podejrzewaja refluks nic wiecej nie wiedza jutro juz ich wypuszcza i okazalo sie ze to nie skaza tylko tradzik noworodkowy dostal masc i juz schodzi znowu przeszli na normalny bebilon

a ja sie pochwale ze Hubcio lacznie juz zrobil dzisiaj 3 kupki dwie pozniejsze byly spore czyli jednak mleko mu nie pasilo tzn to nan bo od dzisiejszej nocy zupelnie przeszlismy za bebiko i sam juz robi kupki ale jestem szczesliwa
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 17:23   #1412
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Hej,
Chciałam się zameldować w naszej odchowalni
Nie jestem jeszcze zorganizowana dobrze, więc dopiero teraz się melduję ale postaram się częściej już zaglądać.

Na początku mieliśmy problem z karmieniem, bo mały nie umiał ssać a potem było za mało mleka i dokarmialismy Go butelką co w rezultacie spowodowało brak kupki i siku. Teraz już jest dobrze. Mały wcina jak złoto - tylko ja mam sutki pogryzione...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 17:24   #1413
niezawsze
Zakorzenienie

Mam nadzieje, z Michasiem Ani w porzadku i szybko wyjdzie ze szpitala

Anixa no to super mam nadzieje, ze tak zostanie

Dzis moje dziecie od 10 marudzilo jak Sebus Siali nic nie pasowalo jej, na chwile cisza byla jak jadla a w sumie nie jadla tylko zarla caly dzien cycki mi cale osuszyla i modyfikowane musialam podac teraz na spacerze tez byl ryk moze teraz zasnie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 17:40   #1414
żabka19
Raczkowanie

Moje dziecko w koncu zasnelo ,wiec moge cos napisac

aniaa trzymam kciuki za Michasia zeby wszystko bylo dobrze
scoobs mam bardzo podobny lezaczek do twojego ,fajnie ,ze jestes zadowolona z niego ja jeszcze Szymona w nim nie sadzam ,uzywam takiego w ktorym moge go polozyc na plasko. A kreske mam nadal,niestety.
Linka ja tez krwawie caly czas ,prawie 5 tyg.,ale to juz chyba koncowka
niezawsze a moze to skok rozwojowy w 3 tyg. ,nastepny jest chyba w 6
farminka rozbawilo mnie zdjecie Lenki bo moj Szymon robi podobna minke jak robi kupke Twoja coreczka sliczna i jak ladnie trzyma glowke juz pod katem 90st.

U nas jest niezle ,choc maly ma tak ,ze od 5 nad ranem codziennie ma lekka histerie i musi byc lulamy. Mi troche ciezko bo dzis spalam 3 godziny na szczescie od 8 pomogl M. i uspil malego. Bylismy na spacerku to pieknie spal z 2 godzinki,niestety u nas zimno.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 18:11   #1415
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
calkiem plasko nie jest podobnie jak w nosidelku ja go wkladalam po tygodniu gdzies od urodzenia a jak przekrzywial glowke a uwielbia to robic to podkladalam mu pieluszke zeby byla prosto

sms od aniaa24:

od wczoraj sa z Michasiem w kielcach w szpitalu ma podlaczona sonde przez nos przez 24 godziny podejrzewaja refluks nic wiecej nie wiedza jutro juz ich wypuszcza i okazalo sie ze to nie skaza tylko tradzik noworodkowy dostal masc i juz schodzi znowu przeszli na normalny bebilon

a ja sie pochwale ze Hubcio lacznie juz zrobil dzisiaj 3 kupki dwie pozniejsze byly spore czyli jednak mleko mu nie pasilo tzn to nan bo od dzisiejszej nocy zupelnie przeszlismy za bebiko i sam juz robi kupki ale jestem szczesliwa
Bieda, napewno wszystko sie ulozy
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 18:36   #1416
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
To trzymamy kciuki, ze mu sie odmienilo i zdecydowal sie byc grzeczny teraz.

Dziewczyny, a macie jeszcze ta kreske na brzuchu od ciazy? Ja mam i wcale nie widac, zeby bladla jak na razie.
mam i też nie blednie niestety :/

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Za każdym razem myślę, zeby go zmienić i zapominam

J kupiłam podgrzewacz TT on podgrzewa w 4 minuty, mam nadzieje, ze sie sprawdzi.

anoxa fajny ten lezak chyba go zamówię.
jak już przyjdzie to koniecznie daj znać czy faktycznie podgrzewa w 4 minuty bo ja będe kupowac w przyszłym tygodniu i zastanawiam się nad TT i aventem

Cytat:

sms od aniaa24:

biedny Michaś mam nadzieję, że będzie dobrze

anoxa super oby się skończyły te problemy z kupkami

a ja się cieszę bo przyznali mi 2 becikowe trochę kombinowania było bo niby nam przekraczało bo ja mam rente ale z 2 strony tż od stycznia na bezrobociu i cos tam coś tam i jakoś tak panie zrobiły i wyliczyły,że nam przyznali więc zawsze do przodu coś

niezawsze mój dzisiaj też marudny coś albo cały czas chce cmoka, jak zazwyczaj rzadko chce, albo na ręce, co go do łóżeczka wsadze to się złości

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-08-10 o 18:37
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 19:05   #1417
Morgana le Fay
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Morgana le Fay

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a macie jeszcze ta kreske na brzuchu od ciazy? Ja mam i wcale nie widac, zeby bladla jak na razie.
ja mam ta kreskę i oprócz niej chyba z 50 innych ( rozstępy ) gorzej byc nei mogło....

fajny wózek w ogóle

Myśmy kupili espiro atlantic... ale reszta to historia... Sam model w ciąży będąc wybierałam 3 miesiące... poszliśmy do sklepu i "umówiliśmy się", że kupimy go jak urodzę, wszystko spoko, ale w dystrybutorni nie było już fioletowych (a na taki się uparłam) no więc witaj allegro i szukamy, na 2 aukcjach był więc jak tylko urodziłam K. zamówił , do tego ZADZWONIŁ do firmy i napisał maila. Kurier przywiózł wózek, ale okazało się że pomylili rodzaj zapłaty i wymagal od nas kasy , zabrał spowrotem opłacony wcześniej wózek, przywiózł kolejnego dnia z dobrym kwitem i okazało się, że zapomnieli o foteliku który jutro ma do nas w końcu dotrzeć ( kurier odesłał go do firmy)... brak słów.

K. kupił mi dzisiaj pas poporodowy... to se noszę, ale czuje jakby mi macica w doope weszła

ej jak długo skóra na brzuchu wraca do normy ???? no tak z grubsza mniej więcej... ???

moge sie jedynie pochwalić, że do wagi sprzed ciąży zostało mi dobre 10 kg ( co znaczy, że spadło mi już 10 ciążowych kilogramów ) hah !

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
laski co rodziły Sn, jak długo po porodzie będzie jeszcze tam ciekło? Bo mi leci 5 tydzień i ciągle musze nosić podpaski, ew wkładki..
myśle, że nie ma na to reguły. Ponoć około 4 - 6 tygodni nawet. W moim wypadku - tydzien po porodzie mam już tylko mętne resztki, mogłabym wkładki nosić. Ale połóg jest nieprzewidywalny wczoraj mi się nagle wylało dużo, po czym do teraz nic. Tyle, że przy rodzeniu łożyska chlusnęłam krwią, aż mnie zemdliło prawie i mnie wyłyżeczkowali, więc pewnie to ma znaczenie.
Zwykle jednak ponoc do 6 tygodni

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

ola_k11 - hey hey pochal sie dzieciątkiem

wiolek - a ile czeka sie na becikowe ? my jesteśmy z K. w identycznej niemalże sytuacji

Edytowane przez Morgana le Fay
Czas edycji: 2010-08-10 o 19:08
Morgana le Fay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 19:10   #1418
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
niezawsze a moze to skok rozwojowy w 3 tyg. ,nastepny jest chyba w 6
cholera ja wie, ale ma dopiero 2t i 4 d wiec chyba za wczesnie aczkolwiek cztalam gdzies, ze jak dziec siedzial w brzuchu np o tydzien dluzej to skok bedzie szybciej o 1 tydzien i odwrotnie.

Maciuś
Stary 2010-08-10, 19:32   #1419
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
cholera ja wie, ale ma dopiero 2t i 4 d wiec chyba za wczesnie aczkolwiek cztalam gdzies, ze jak dziec siedzial w brzuchu np o tydzien dluzej to skok bedzie szybciej o 1 tydzien i odwrotnie.
Co do skoków.. to skok 5 tygodnia powinien być jak maluch zaczyna piąty tydzień czy jak już 5 tygodni skończy?
Aaaa już kumam.. czyli można powiedzieć, ze u nas się niby zaczął.. może stąd to jego zachowanie!
http://img84.imageshack.us/i/skokiou8im61se8.jpg/

http://parenting.pl/noworodki-i-niem...rok-zycia.html

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 19:44   #1420
Xawmeli
Rozeznanie

aniaa--mam nadzieje, ze z michem ok bedzie
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 19:45   #1421
wiolek1
Zadomowienie

Morgana le Fay ja składałam podanie tydzień temu we wtorek ( wcale nie potrzebny był pesel- doniosłam dzisiaj ) dzisiaj pani dzwoniła, że jest decyzja więc poszłam podpisać a pieniążki mam dostać na konto 20 sierpnia. ale z tego co pamiętam karolcia dostała po paru dniach czy jakoś tak pisała ( chodzi mi, że dostała to "zwykłe" becikowe, ja dostane oba 20 sierpnia ) więc pewnie zależy od gminy
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 19:57   #1422
Xawmeli
Rozeznanie

wiolek--jak sobie radzicie......mieszkacie sami??
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:09   #1423
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dziewczyny... a do obliczenia czy się należy to drugie becikowe czy inne dodatki podawałyście ze skarbówki zaświadczenie o dochodach/czy pit za który rok? Mnie babka z mopsu mówiła o 2008.

Stary 2010-08-10, 20:21   #1424
Basia84
Rozeznanie

czesc mamuski Oscar zaczal juz przesypiac ladnie noc jak zasnie kolo 8.15 to nastepna pobudka dopiero 3 a pozniej juz rano jednak zageszczanie mleka pomoglo.

siala wspolczuje ci problemow z synkiem, moze cos mu nie odpowiada u was w domu? moj synus np nie bedzie jezdzil w samochodzie meza. jak samochod jedzie to jeszcze jest wszystko w porzadku ale jak stanie np na swiatlach to ryk i nic nie pomaga, za to w moim samochodzie cisza. nasze dzieci czasami sa skomplikowane w obsludze
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:24   #1425
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Co do skoków.. to skok 5 tygodnia powinien być jak maluch zaczyna piąty tydzień czy jak już 5 tygodni skończy?
Aaaa już kumam.. czyli można powiedzieć, ze u nas się niby zaczął.. może stąd to jego zachowanie!
http://img84.imageshack.us/i/skokiou8im61se8.jpg/

http://parenting.pl/noworodki-i-niem...rok-zycia.html
dzięki za te linki, mój ma dziś początek 5 tygodnia właśnie i myślałam że dziś zwariuję, dopiero zasnął, nie spał prawie wcale i marudził od ok 13, padam na pysk, zostawiam bajzel w chacie i idę spać, nawet kąpać się nie mam siły
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:25   #1426
anoxa
Zakorzenienie

u nas niestety zeby zlozyc wniosek o becikowe chca od razu pesel
Stary 2010-08-10, 20:32   #1427
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
dzięki za te linki, mój ma dziś początek 5 tygodnia właśnie i myślałam że dziś zwariuję, dopiero zasnął, nie spał prawie wcale i marudził od ok 13, padam na pysk, zostawiam bajzel w chacie i idę spać, nawet kąpać się nie mam siły
łączę się z Tobą w bólu bo wiem co to znaczy
Ja jak wczoraj wieczorem podałam czopka Viburcol tak mały przespał jak nigdy 7 godzin ciągiem! I dziś spał jak zabity, zero problemów - boję się, że w nocy jak odeśpi wszystko to będzie wojna ale zobaczymy.

Viburcol
Wskazania: Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.

Zamierzam się niem ratować w stanach ostatecznych.
One są chyba tylko na receptę :/ ale chyba można poprosić pediatrę i naściemnieć mu kapkę co do histerii jakie dziecko urządza i wyolbrzymić by na pewno te czopki przepisał.. u nas akurat żadne ściemy nie były konieczne.. niestety :/
Czopki są homeopatyczne i zupełnie bezpieczne, można dac pół ale nam wyjeżdżał z dupki i daliśmy cały.

Stary 2010-08-10, 20:38   #1428
Morgana le Fay
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Morgana le Fay

Siala - ano za 2008 Sprawdźcie Wasze dochody za tamten rok, może Wam przyznają "

Edytowane przez Morgana le Fay
Czas edycji: 2010-08-10 o 20:42
Morgana le Fay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:44   #1429
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
i jeszcze prezentacja prawie tygodniowego Wojtusia dla wizażowych cioć
o mamo! jaki malutki przy tym wielkim misiu )))))))))

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 20:48   #1430
anoxa
Zakorzenienie

siala a na opakowaniu jest napisane ze tylko na recepte? bo homeopatyczne chyba bez recepty sa co?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

siala u nas tez bylo za 2008
Stary 2010-08-10, 20:53   #1431
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
I tu chciałabym napisać "a nie mówiłam!" ale nie napiszę bo jednak nie mówiłam chodzi o to karmienie..
(kasha - bardzo miło, że napisałaś to głośno - że to ogromne wyzwanie i trzymam kciuki za powodzenie ) ja tez byłam nastawiona na cyc i pewnie większość.. chyba nie było żadnej dziewczyny co od początku chciała karmić butlą i nawet nie chciała spróbować karmić cycem (z tego co ja kojarzę, mogę się mylić) i jednak jak się nie ma dziecka to to wszystko wydaje się takie łatwe, można przewidywać jakieś problemy ale to wszystko jest niczym w porównaniu z rzeczywistością. Dlatego denerwuję się lekko jak ktoś potępia mamy butelkowe.. jak sam jeszcze nie miał okazji karmić z cyca. Jak dla mnie (pomijając kwestię zdrowotności dziecka) to nie było w tym nic przyjemnego.. kompletnie, żadna tam więź czy coś tam.. może inne dziewczyny odczuwają to inaczej, dla mnie to nie było przyjemnością, nawet nie było neutralne, bolało, że łbem waliłam w ścianę i żadne tam maści dupen szwancen nie pomagały, ból i tyle.. już wolałam rodzić
Ja też chciałam być MATKĄ POLKĄ karmiącą tylko piersią

W szpitalu, po akcjach z głodówką, kroplówką, komplikacjami itd okazało się, że mam za mało pokarmu i małemu spadała waga zalecono dokarmianie butlą. Rozbeczałam się na całego...

To był 4 dzień po porodzie. Wiedziałam, że obniżony poziom prolaktyny w organizmie robi mi z mózgu wodę i wszystko będzie problemem.

Wyprawa po pierwszą dawkę sztucznego mleka do położnych była jak droga krzyżowa. Szłam kilka razy i za każdym razem po drodze się rozbeczałam, wracałam do sali i wybierałam się ponownie.

Teraz jest lepiej ... Powiedzmy - ok. 90 % karmienie udaje się piersią ale jednak butelka jest potrzebna.

Stary 2010-08-10, 20:53   #1432
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Viburcol jest BEZ recepty, 22zł za 12 sztuk
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:56   #1433
Basia84
Rozeznanie

maly usnal na brzuszku na naszym lozku. zobaczcie jak sobie spia z kotem
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:57   #1434
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala a na opakowaniu jest napisane ze tylko na recepte? bo homeopatyczne chyba bez recepty sa co?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

siala u nas tez bylo za 2008
o kurde zabiłaś mnie.. lecę zobaczyć co jest napisane bo zgłupiałam
http://www.*******/apteka/p9530-Heel..._Nczopki_12szt
na necie na receptę.. i mnie się zdaje że mieliśmy receptę wypisaną.. choć na opakowaniu i ulotce nic nie ma... a widnieje "homeopatyczny produkt leczniczy"
na ulotce jest "lek ten został przepisany ściśle określonej osobie i nie należy go przekazywać innym, gdyż może im zaszkodzić, nawet jeśli objawy ich choroby są takie same"

Zaraz zapytam koleżanki bo jej polecałam te czopki i wiem że kupiła ale dopytam czy była po receptę

* - w miejscu gwiazdek " doz pl/ " - bez spacji

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:06
Stary 2010-08-10, 20:59   #1435
Konto usunięte

Nie, dzisiaj kupowałam BEZ recepty
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:02   #1436
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Urodził się 12 lipca a te atrakcje mamy dokładnie od 31 lipca.. już półtora tygodnia.
Siala - współczuję. Czasem pediatrom wydaje się, że matki przesadzają w swoich opisach, że "dziecko trochę płacze a ona już narzeka". Trzeba trafić na kogoś z powołaniem.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość
EDIT: Jeszcze sobie pozwole pozdrowic agravke oraz hd2005 - widze, ze macie dzieciakow z 19-go lipca. Z tego dnia jest rowniez moj synek - mowie Wam, dzieciaki urodzone 19-go lipca maja w sobie cos bardzo szczegolnego Gratulacje
pozdrawiam

Stary 2010-08-10, 21:04   #1437
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
jak slodko jeden na brzusiu, drugi na pleckach

Siala zycze aby u Ciebie byl skok i zeby sie juz skonczyly histerie malego.

Moja spi od 19, ale juz sie boje bo 3 h mijaja juz i sie zbudzi na zarelko zaraz, ale mam nadzieje, ze mi przespi noc

Maciuś
Stary 2010-08-10, 21:04   #1438
Siala_Bala
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21288691]Viburcol jest BEZ recepty, 22zł za 12 sztuk [/QUOTE]

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21288881]Nie, dzisiaj kupowałam BEZ recepty [/QUOTE]
no i nie zdążyłam dopytać
Szaja - szpiegulo jedna :P

Teraz się boję, że jak ten Viburcol działa takie cuda to będę jechać na nich do 10 roku życia dziecka dopóki już nad nim nie zapanuję by zaaplikować czopek boszszsz ja to popaprana jestem.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Siala - współczuję. Czasem pediatrom wydaje się, że matki przesadzają w swoich opisach, że "dziecko trochę płacze a ona już narzeka". Trzeba trafić na kogoś z powołaniem.
No właśnie mimo, że mam zaufanie do tej lekarki to jednak poczułam się trochę jak właśnie taka matka co jest przewrażliwiona i jak dziecko kwęknie to odrazu robi panikę.
Nawet na dowód nagrałam właśnie te jego akcje.. była dziś położna u nas, miałam jej pokazać ale się jakoś speszyłam i zawstydziłam i było mi głupio i nie pokazałam.
Ale jakby akcje trwały dalej to nagranie mam i przy wizycie u lekarki jakby znowu mnie chciała zbyć słowami "małe dzieci tak mają, że czasem płaczą" to jej pokażę!

Stary 2010-08-10, 21:12   #1439
Konto usunięte

A bo ja kula szpiegula jestem

Siala, a lekarkę też rozumiem - ona na pewno ma również mnóstwo faktycznie przewrażliwionych matek (lub tylko takich, co to na forum nie siedzą i guzik same wiedzą ). A filmik pokazać możesz, czemu nie.
Stary 2010-08-10, 21:19   #1440
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
laski co rodziły Sn, jak długo po porodzie będzie jeszcze tam ciekło? Bo mi leci 5 tydzień i ciągle musze nosić podpaski, ew wkładki..
u mnie leci już 4 tydzień
Cytat:
sms od aniaa24:

Mam nadzieję, że z Misiem będzie wszystko wporządku.
Super, że Hubcio wkońcu nie będzie cierpiał z powodu kupek

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
Jak słodko

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości