|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
witam
![]() wszystkim Wam zazdroszczę udanych weekendów ![]() my zrobiliśmy małą imprezkę przy walce Adamka, jednak codzienne wstawanie o 6 od 3 miesięcy dzień w dzień sprawiło że punkt 00.00 już mi się oczy kleiły ![]() wczoraj było u mnie mega gorąco, a w nocy była wielka burza, która trwała z godzinę jak nie dłużej nie wiem co dzisiaj zrobić na obiad ![]() ![]() pogoda się zrąbała, ciemno szaro i ponuro u mnie, ale dosyć ciepło bo ok 19 stopni co do diet to ja też ostatnio pofolgowałam a już było tak dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Aaby- to super, że Ł. się udało ![]() ![]() ![]() Dodaja- w takim razie w środę trzymam kciuki za Ciebie ![]() ![]() ![]() U nas weekend średnio na jeża... W sobotę byliśmy na zakupach, a później zalegliśmy na kanapie przy serialach ![]() ![]() ![]() Wieczorem w domu mała sprzeczka i przypuszczam, że kilka dni się będzie ciągnęła...:/ Także zazdroszczę Wam fajnych weekendów ![]() Plus taki, że 2 dni mam obiady z głowy, bo dostaliśmy od mamy TŻ ![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
Haniula nie znalam takiego sposobu ,musze sprobowac ,ale mimo to i tak kratke na owady kupimy
Oj zeby mi sie tak chcialo, jak mi sie nie chce ![]() kompletnie nie mam weny do pracy
#1414 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta dziewucha jest najgorzej wychowaną i najbardziej bezczelną osobą jaką znam!!! Mam już tego po dziurki w nosie, mieszkanie mam opłacone do 15 września i stanę na rzęsach by się do czwartku wyprowadzić (oczywiście bez słowa, nawet jej nie poinformuję!) i nie zapłacić jej już ani grosza ![]() proszę 3majcie kciuki bo wieczorem idę oglądać malutką kawalerkę, którą szwagierka mojej kuzynki chce wynająć za przyzwoite pieniądze, jest więc szansa że będzie mnie stać na wynajem i będę mieszkać sama (ewentualnie z Sewerynem bo coraz bardziej myślę o tym żeby go zabrać ze sobą!!!) ![]() dziękuję za wysłuchanie, nie muszę chyba mówić jaka wściekła, roztrzęsiona i smutna jestem- przykro mi, że znowu trafiłam na kogoś tak popapranego jak ona!!! ![]() p. s Nurku dziadek się czuje dobrze, dziękuję ![]() p.s 2 Hania bardzo ładna torebka! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Kash- trzymam kciuki
![]()
#1416 |
Zakorzenienie
|
kash obowiazkowo musisz poszukac spokojnego lokum. kawalerka to super pomysł
![]() ![]() dziewczyny , ale cuda dorwałam w lumpiku dla Lenki ![]() ![]() ide robic obiadek, dziś po łatwiznie kurczak w sosie seczuańskim ( ze słoika) ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-12 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A hipcio też podobno dziś poszedł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Marzą mi się domowe gołąbki ![]() Cytat:
![]() O mamo! Co za ***** ![]() ![]() Życzę, byście szybciutko zakopali toporek wojenny i by sprzeczka okazała się chwilową, a nie kilkudniową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tacy ludzie chodzą po świecie?! ![]() Kochana, szybkiej wyprowadzki (najlepiej z Sewerynem! ![]() ![]() Niemoc mnie ogarnęła. Chce mi się już do domku ![]() Aaa, zapomniałabym... W temacie okresowym - jeśli którąś to i interesuje ![]() Jak wiecie w piątek umierałam, na szczęście w odpowiednim momencie wzięta Solpa dała radę. Od wtedy już nic mnie nie boli. Co prawda jestem trochę ociężała, ale raczej nie wina okresu, a tych paskudnych kg ![]() Obfitość rzeczywiście mnie przytłacza, ale idzie wytrzymać. Zobaczymy, jak będą wyglądały następne miesiące...
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Kash zycze sily duzo, bo ta dziewczyna ma nie po kolei w glowie
I trzymam mocno kciuki za ta kawalerke ![]()
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem myślami przy aucie, jazdach, testach i takich tam. Kto by myślał żeby pracować. Dziś stwierdziłam, że chcę zrobić wszystko by móc zdać, dlatego też napisałam do szefowej o przedłużenie terminu o dwa dni ![]() ![]() ![]() Już po jazdach. Dziś jeździłam z szefem szkoły i chwalił mnie tyle, że aż buraki waliłam ![]() ![]() Teraz trochę popracuję jeszcze (z racji, że rano weny nie było ![]() Kashmirka kompletnie nie mieści mi sie w głowie, że tacy ludzie istnieją i trzeba z nimi obcować. Kilka podobnych przykładów mogłabym podać, ale zawsze myślałam, że jak komuś wynajmuje się mieszkanie, to się chce zrobić jak najlepsze wrażenie ! Życzę powodzenia w szukaniu mieszkanka! ![]() Aaby super, że ból odpuścił. Ja teraz wyjątkowo się męczyłam. Oby w kolejnych okresach nie było tak ciężko. Ala u mnie z kolei muszki to do winka lecą, bo robimy z tż znowu, ale tym razem małą butlę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Konto usunięte
|
kash trzymam
![]() I oczywiście czekamy na Twój przyjazd ![]() Nie było mnie, bo miałam wyprawę do domu, a tam nigdy komputera nie biorę, żeby spędzić czas z rodziną. Byliśmy na weselu u naszych przyjaciół, ale powiem szczerze, że byłam trochę rozczarowana ![]() Dzisiaj dłużej w pracy, bo trzeba było odrobić zwolnienie się. Ale było miło i przyjemnie. I czas leciał jak szalony. Tak powinno być codziennie ![]() Na ten tydzień na obiad mamy paszteciki ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że pazury mi zaczynają przeszkadzać w pisaniu :P Ale nie chcę obcinać, bo są takie ładne jak nigdy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dodaja;29354502]
Już po jazdach. Dziś jeździłam z szefem szkoły i chwalił mnie tyle, że aż buraki waliłam ![]() ![]() Kashmirka kompletnie nie mieści mi sie w głowie, że tacy ludzie istnieją i trzeba z nimi obcować. Kilka podobnych przykładów mogłabym podać, ale zawsze myślałam, że jak komuś wynajmuje się mieszkanie, to się chce zrobić jak najlepsze wrażenie ! Życzę powodzenia w szukaniu mieszkanka! ![]() Dodaja bedzie dobrze ![]() ![]() a co do wynajmowania to ja już sie przekonałam ze Ci którzy chcą wynajac to sa strasznie mili ale tylko do momentu az sie umowe podpisze i jak juz maja na papierze ze kase co miesac beda dostawac do koniec udawania ![]() ja dzis byłam w moim starym liceum sprzedac ksiazki bo tylko leza i sie kurza i 110zł zarobiłam ![]() ![]() ![]() aaa i te wasze termofory sa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie tym razem będziesz mieszkać? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
kash a teraz M. mial zakaz nocowania u Ciebie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wytrzymam wytrzymam bo vis a vis mieszka moja najlepsza kuzynka ![]() ![]() ![]() ![]() no oczywiście, że tak! i w dodatku mógł być u mnie max do 22 bo takie miała widzimisie moja wspólokatorka, jej za to wolno wszystko! ale jeszcze 3 dni i spadam z tego bagna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W końcu będziesz miała święty spokój ![]() ![]()
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() fajowo tylko biedny Seweryn ![]() Danaee właśnie się zastanawiałam gdzie Cię tak wywiało ![]() ![]() ![]() Zupa się gotuje, jeszcze miksowanie mnie czeka, i mycie i spać. Wymęczyła nas babeczka na ćwiczeniach, wymęczyła ![]() A w ogóle znalazłam aplikację do mojego telefonu, która pokazuje mi ćwiczenia i ja je mogę robić sobie w domu, albo 5 min, albo 7,5 albo 10 min i zamierzam ją w pełni wykorzystać.
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyli w sobotę ![]() ![]() Oj jak ja chciałabym zobaczyć minę tej dziewuchy! ![]() ![]() I zabieraj Seweryna, bo inaczej ja po niego pojadę ![]() Wysłałam wczoraj konspekt ![]() ![]() Dziś po pracy idę do urzędu i składam wniosek o nowy dowód - ogólnie mi się nie spieszy, ale prawdę mówiąc jest problem choćby z tym, jak się przedstawiać i podpisywać ![]() A w sobotę muszę jechać na uczelnię złożyć wniosek o zmianę danych i pewnie załatwić te nieszczęsne warunki ![]() Poza tym jestem kulką. I tak też się czuję. Wyprzedzając Wasze pytanie - nie, nic z tym nie robię. A wręcz przeciwnie - jem mnóstwo mega niezdrowych i tuczących rzeczy. Nie wiem, co jest. Czy odstawienie hormonów mogło pobudzić wilczy apetyt? Myślałam, że to na hormonach się żre i tyje, a nie bez nich ![]()
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dziś spało mi się wyjątkowo dobrze, bom melise zapodała sobie przed snem ![]() POmimo, że mam dziś o połowę pracy mniej, to i tak nie wiem czy się dobrze na niej skupię.Muszę dzis też trochę ogarnąć mieszkanie, bo robi się kosmos ![]() Pomysłu na obiad, jak zwykle brak ![]() Aaby ja po tych nowych tabletkach mam taki apetyt, że głowa mała. Jak tak dalej pójdzie, to wracam do starych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny przemyślałam wszystko i niestety nie mogę zabrać kota ze sobą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle fb mi przypomniał, że wczoraj minął rok od mojej przeprowadzki do P. - zobaczcie dziewczyny ile przez rok może się pozmieniać ![]() ![]() aaa no i ofkors moja wspólokatorka mnie nie przeprosiła, nie skomentowała sytuacji, nie odkupiła tej cholernej wędliny więc pewnie uważa, że nic się nie stało ![]() ![]() Aaby ja po odstawieniu plastrów przytyłam ok 2-3kg, też miałam napady wilczego głodu i ciągle miałam na coś ochotę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A łudziłam się, że po odstawieniu zrzucę to, co przy hormonach przytyłam (jakieś 3-4kg). Czyli poważnie trzeba się za siebie brać ![]()
![]() |
#1433 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A o której? ![]() Muszę zarezerwować w kalendarzu czas na trzymanie kciuków? ![]() ![]() Serio, spłakałam się ze śmiechu. ![]() A wycieczka super. ![]() Cytat:
![]() Chociaż może niekoniecznie w poniedziałek rano - wiecie te weekendowe pozostałości. ![]() Cytat:
Niestety ataki muszkowe przybywają od czasu do czasu. Cytat:
![]() IMPREZKA! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też. ![]() ![]() Ja przytyłam po odstawieniu tabletek - 2-3kg. U mnie dzisiaj cycek: dla mnie pod serem żółtym, a dla TŻa z sosem i kluskami na parze (tak sobie zażyczył). Do tego fasolka zielona. ![]() Cytat:
![]() Przygotuj sobie dla niej taką wiązankę, żeby jej w pięty poszło. Co za babsztyl! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam te śniadania w pracy przy naszym wątku, no normalnie uwielbiam.
![]() MPK zafundowało mi dzisiaj lekki sprint od rana. Siadły tramwaje, a do autobusu 1,5 przystanku. Włączyłam turbodoładowanie i... zdążyłam. ![]() Ale co się zasapałam to moje. Matko jaką ja mam kondycją. Albo właściwie, jakiej W OGÓLE nie mam. :mdleję: W związku z powyższym nawet kawusia dzisiaj nie potrzeba. ![]() ![]() Pracy sporo, Szef mnie trochę rozwala (z resztą nie tylko mnie) - jak mu któregoś dnia wygarnę to będzie dym. Jak nic. ![]() Poza tym co? W sumie nic. ![]() Można by jakiś rower dzisiaj zarządzić - pogoda aż się prosi. W ramach ogarnięcia się, za mną zdrowe śniadanie. ![]() ![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
O godzinie 8 mam egzamin teoretyczny. O której będzie praktyka pojęcia nie mam. Mniemam, że trochę się naczekam, bo moje nazwisko na P. czyli nie tak blisko
![]() Także dam cynka Aaby (bo do niej mam chyba tylko telefon), że możecie już puścić. Jak trochę potrzymacie za mnie kciuki i wyślecie trochę pozytywnych fluidów to będzie idealnie ![]() My z tż po śniadanku. On poszedł odsypiać nocki,a ja biorę się w koncu za pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Czemu Wy mi tego nie powiedziałyście przed odstawieniem?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koleżanka przyjechała dziś do pracy nowym autkiem. Kia Sportage. Czarna. ![]()
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
I co całe życie byś jechała na hormonach?
![]() Dasz radę. Pilnuj się Kochana i będzie dobrze. ![]() A w ramach wszczepiania samozaparcia - pomyśl, że jak dołożysz do tego co masz jeszcze z 3kg to se nie zmieścisz w zimowy płaszcz/kurtkę. ![]() ![]() Chcesz tego? Chcesz? Chcesz musieć wydać kilka stów na wierzchnie odzienie zimowe? ![]() Ja to potrafię pocieszyć prawda? ![]()
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Ijaa, Kraven i Kash
![]() ![]() Kiedyś pisałyście o kremach BB. Wczoraj wstępnie je opisywalam i przeglądałam. Mam do oddania odlewkę Misshy Perfect Cover nr 21 (dosyć jasna, obejrzyjcie swatche w internecie). Jeśli jesteście chętnie to ja mogę Wam ja porozdzielać na jakieś małe testy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Od czasu używania Effacler K, starłam sobie pół twarzy - nie no żartuję. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.