|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Cytat:
![]() super że mimo wpadek, wyszło wesoło Ja jeszcze 18 dni ![]() mam zdjęcia z drugiej przymiarki - specjalnie dla Was ![]() zaraz wyślę
|
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej a ja dziś od rana na nogach, byłam w urzędzie, potem u jubilera odebrać mój pierścień ![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i czekam na fotki
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie wygladasz
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna
i kolejna z takim welonem jak mi się marzy
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
ślicznie wyglądasz
suknia piękna, bo chyba wcześniej nie widziałam
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię dentysty a muszę iść :/ ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Super, ślicznie wyglądasz, i jaka ładna kobieta z Ciebie, ulalala
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu - ![]() Twój welon tez mi się strasznie podoba ![]() trochę kiepskie światło w tym salonie... ale może na ślubnych zdjęciach będzie lepiej widać detale ![]() Moni - możliwe, że nie widziałaś bo kupę czasu temu wklejałam zdjęcie z modelką ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- i się zaczerwieniłam
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() A jak pachnie ![]() A ja bardzo lubię chodzić, w dodatku wykupiłam ostatnio groupona na skaling, polerowanie i piaskowanie
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
mi u dentysty śmierdzi, a teraz kiedy jestem wrażliwa na różne zapachy, to się boję iść, żeby wstydu nie narobić...
![]() nuuudzi mi się
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
a że się was zapytam ile was kosztuje/ kosztował taki welon??
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, pierwsze.
Już nam zaznaczyli, że nie chcą długo czekac i mamy się nie ociągac hehe Cytat:
![]() My dzisiaj meble zamówiliśmy. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Agusia, ślicznie wyglądasz w sukience
|
||
|
|
|
#1425 |
|
sajkolidżist
|
Almik, poka meble
poza tym kiedy relacja i zdjęcia?![]() Glorię najłatwiej znaleźć właśnie w dużych sklepach typu Auchan czy Carrefour, ja ją kupuję w delikatesach Euro w sąsiedniej wsi w Rossmannie raczej jej nie znajdziesz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia mam narazie tylko z wesela, ale dzisiaj dusiłam kuzynkę męża żeby nam wysłała z Kościoła. Więc za chwilę prześlę kilka z wesela, póki co. A meble takie : http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/140 |
|
|
|
|
#1427 |
|
sajkolidżist
|
To czekamy
edit: a meble ładne, choć ja wolę bardziej klasyczne
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie 130, ale to już po negocjacjach - bo wstępnie 160 miał kosztować... ![]() dziękuję przyłączam się |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja właśnie takie lubięto czekamy ![]() ale padłam, normalnie tak mnie sen zmógł, że nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Jakiś taki dziwny dzień dzisiaj. Dziwna pogoda i w ogóle głowa mnie boli |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chwilkę czasu, więc spróbuję sklecic relację.
![]() No więc w sobotę rano wstałam o 7, wykąpałam się. Nie mogłam za bardzo nic przełknąc, więc wypiłam tylko małą kawkę i pojechałam do fryzjerki. Spotkałam u fryzjerki koleżankę, która też brała ślub w ten dzień, pogadałyśmy sobie, kiedy mnie czesała. Byłam bardzo wyluzowana. Po 2 godzinach byłam gotowa. Uczesanie było trochę inne, niż na próbnej i początkowo sobie pomyslałam, że szału nie ma, ale cóż... No, ale po powrocie do domu wszystkim się spodobało i ja też się przekonałam. ![]() W domu zjadłam śniadanko i trochę się zaczęłam stresowac... na 12 pojechałam do makijażystki. Malowała mnie godzinkę, tak że po 13 byłam w domu. Wtedy miałam chyba największy stres, siedziałam i nie wiedziałam, co ze sobą zrobic. Wszystko przeszło, jak ręką odjął, kiedy założyłam suknię ślubną. O 15:30 miał byc już mój narzeczony, ale kierowca miał obsuwę i się spóźnili. To był bardzo stresujący moment, najpierw przyjechała do mnie świadkowa, potem moi teściowie, którzy też zdziwili się, że Młodego jeszcze nie ma. Kamień spadł mi z serca, kiedy do niego zadzwoniłam i usłyszałam że już jadą i są blisko. Kiedy zobaczyłam narzeczonego myslałam, że się rozpłynę. Potem szybkie błogosławieństwo. Moja mama się prawie popłakala, a co za tym idzie ja też miałam łzy w oczach ale dałam radę. Szczerze mówiąc z tych emocji pamiętam tylko piąte przez dziesiąte z błogosławieństwa... Wiem tylko, że teściowa powiedziała, że z radością przyjmują mnie do rodziny, jak własną córkę. ![]() Potem pojechaliśmy do Kościoła. W samochodzie jeszcze usłyszałam od męza, że przepięknie wyglądam i że mnie kocha. Podjeżdżanie pod Kościól to dla mnie super moment. Jechaliśmy tak powoli i widziałam tyle bliskich osób, wszyscy patrzyli na nas, uśmiechali się, mówili że ślicznie wyglądamy jak wchodzili do Kościoła. Ustawiliśmy się , mój brat szybko poleciał zanieśc obrączki i jak tylko wrócił organista zaczął grac Marsz Wagnera. Podobno wyglądaliśmy pięknie, jak szliśmy przez Kościól. Mój tata płakał. Potem zaczęła się msza. cała ceremonia była piękna, wszystko nam wyszło, ksiądz miał piekne kazanie, uśmiechał się do nas. Przysięga- piękny moment. Myślałam wcześniej ze będziemy się denerwowac, ale nic z tych rzeczy. Spokojnie i głośno powiedzieliśmy przysięgę, patrząc sobie w oczy. Potem nałożyliśmy sobie obrączki. Podobno, gdy mój mąż ucałował moją obraczkę, mój tato znowu się rozkleił. Całą mszę trzymaliśmy się za ręce, patrzyliśmy na siebie, uśmiechaliśmy się. Msza przeleciała baaardzo szybko. Potem podpisywanie dokumentow i wyjscie. Spadł na nas grad grosików. Pozbieraliśmy i pojechaliśmy na salę. Przywitali nas rodzice chlebem i solą. Potem były życzenia. Następnie sto lat i kieliszki roztrzaskały się w drobny mak. Po obiedzie pierwszy taniec, wyszło ładnie. Nie przygotowywaliśmy się jakoś, zatańczyliśmy po prostu wpatrzeni w siebie ![]() No a potem wszyscy zaczęli się bawic. Goście nas pozytywnie zaskoczyli, baaardzo szybko zintegrowali się, wszyscy się wspólnie bawili. Na prawdę nie spodziewałam się, że będzie aż tak suuper. Było mnóstwo fajnych i śmiesznych momentów, było "gorzko.." no i w ogóle wesele było mega. Na oczepinach rzucałam tylko welonem, a mąz krawatem. Złapała kuzynka męza i jej narzeczony. Wesele trwalo do białego rana, o 5 rano jeszcze najwytrwalsi goście szaleli na parkiecie a my z nimi. O 6 mniej więcej był już koniec. Każdy z gości dostał od nas paczuszkę ciasta, wielu gości nie mogło się zebrac do domu tak im się podobało. Jeszcze całą niedzielę dostawaliśmy smsy i telefony z podziękowaniami za cudowne przyjęcie weselne. Super smsa dostałam od siostry Macieja w niedzielę rano, że wita w rodzinie i tym podobne, bardzo było mi miło. Wytańczyłam się za wszystkie czasy, wybawiłam się z goścmi. Kapela była trafiona w dziesiątkę, sami nie spodziewaliśmy się że będą tak świetnie grac, nie było gościa który by nie szalał na parkiecie. Stoły uginały się od jedzenia, a i tak jeszcze sporo zostało i jeszcze trochę porozdawaliśmy. No jednym słowem było super. Pięknie Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęsliwi. Piękny dzień i niesamowite emocje.
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne mebelki
Ja również czekam na foteczki i relację teraz czekam na obiad, aż mi tż przywiezie, mam nadzieję, że go przyjmę spokojnie bo potem jedziemy do jego babci, kopać ziemniaki tzn. zbierać :P
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
suuuuuuuuuper
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Almik super
|
#1435 |
|
sajkolidżist
|
Almik - super, że Wam się tak udało i że byliście szczęśliwi - no i zachowanie rodziny męża też super!
Teraz jeszcze czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Super
Almik, oczywiście się wzruszyłam jak to na relacji cieszę się, że Wam się wszystko tak udało i że jesteście tak zadowoleni
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

. Ale żebyście nie myślały, że czekamy na 5 awansów i dorobienie się willi z basenem 
)- jak powiedziałam, że taki mi się podoba i że pięknie wygląda na zdjęciach stwierdziła, że "na żywo już nie" 
).

i się zaczerwieniłam 

poza tym kiedy relacja i zdjęcia?