|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
ale mi się trochę nudzi :P
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
mi też
:/a mówiłam Wam, że w piątek jedziemy z TŻ do Warszawy?
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
a można wiedzieć po co?
|
#1354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, że w takich rozluźniających warunkach najlepiej się zachodzi w ciążę? ![]() Szkoda, że te tabletki Ci tak namieszały w hormonach musisz teraz doprowadzić gospodarkę do ładu i składu i ruszać z działaniem po tabletkach ponoć często zdarzają się bliźniaki Cytat:
zleeeci Cytat:
! Nie przemęczaj się, dzisiaj to szło stopnieć w tym skwarze ![]() Bardzo dobre wiadomości ![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle trochę to do mnie nie dociera, bo jakoś utkwiło mi w głowie, że szykujesz się do ślubu, szukasz bukietów fioletowych a tu już planowanie dzidziusia wolno do mnie fakty docierają ale czekamy niecierpliwie na kolejne wieści o dwóch kreskach!!Komentarze bez komentarza przestrzelić przez pustą pacynę i się skończy takie gadanie. Nie przejmuj się nawet bo nie ma sensu wysłuchiwać takich pierdół szczęście, że Tż nadrobił.... wyjątkowa z Was para
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
na wakacje!
![]() ![]() jedziemy do brata TŻ na parę dni i przy okazji pomóc mu w opiece nad 5 letnim synkiem bo oni są po rozwodzie i teraz dziecko jest u brata TŻ, który miał mieć urlop ale coś mu poważnego wypadło w pracy więc mu troszkę pomożemy, a przy okazji sobie pozwiedzamy jeszcze i mam nadzieję odpoczniemy chociaż trochę. TŻ jest strasznie przemęczony i zestresowany pracą więc te parę dni mu się bardzo przydadzą
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to muszę Wam się pożalić, zebrałam się dziś w końcu i poszłam do dermatologa. W kolejce spędziłam równiusieńko 3 h
okej, więc przeszła od razu do zamrażania z czego po 40 sek. z tekstem "ups, to chyba nie kurzajki, to tylko odciski" zgodziłam się i teraz... nie mogę chodzić. Mam mega pęcherze z czego jeden podszedł mi na granatowo, spuchła mi stopa, rwie niesamowicie ![]() ![]() ![]() ![]() mam nogę na telewizorze jak to piszę, ohyyyyyyyyyyyyda!!!!!!!!! !! Chyba umieram
|
#1357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mądry polak po szkodzie w ogóle nie wiem co z tym zrobić teraz, przebić to może czy co? Najgorsze, że kobitka kazała mi wykupić maść, która jest tylko na receptę
|
|
#1359 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki ja właśnie wróciłam z Wawy byłam u chrześniaka potem na zakupach i teraz jestem mega padnięta ale nadrabia
![]() Cytat:
Cytat:
no to gratulacje i dalej ściskam kciuki żeby wszystko było okdalenka sper że wyjazd się udał
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak właściwie to duże to jest? a nie wypisała Ci recepty na tą maść?? Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-08-22 o 19:57 |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak do jutra nie zejdzie nic, to przebije tak jak napisałaś ![]() A może jak już jesteśmy tematycznie, to znacie jakiś godny polecenia preparat na kondycję włosów? Domyślam się, że na przyspieszenie wzrostu nie ma nic magicznego, ale chociaż na jakość włosa coś znać ![]() edit: takie średnicy 1 cm. Nie wypisała właśnie
Edytowane przez agaaga89 Czas edycji: 2011-08-22 o 20:02 |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie na włosy, skórę i paznokcie najlepszy był taki na literkę D tylko cholera nie mogę sobie przypomnieć... :/o! już wiem Dromin
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz taki gorąc a ja będę siedziała w domu, bo Tżtowi nie za bardzo się spodobał pomysł noszenia mnie na rękach po dworze A skoro podbiegło krwią to mogła być ta kurzajka?
|
|
#1364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz, że nawet nie wiesz jak ona mi stracha napędziła, ja miałam takie chore filmy przed wizytą, że aż szkoda o nich pisać, a jak czekałam w poczekalni to już była masakra co mi do głowy przychodziło-same czarne scenariusze. ![]() Cytat:
to wypocznijcie porządnie Cytat:
jak można pomylić odcisk z kurzajką A czego szukasz dokładnie na te włosy? jakie są Twoje włosy?
|
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak, bo odciski nie krwawią. Chyba, że uszkodzi się tkanki wokół odcisków, ale generalnie samoistnie nie. I to je właśnie odróżnia od kurzajek. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u Ciebie jedno maleństwo, tak na stówkę? Lanie dla lekarki i to ogromne, w taki stres wpędzać przyszłą mamę! Szczęście, że już po wszystkim, naprawdę szczęście...Włosy mam nie za bogate, bo dostałam od matki natury cienkie pierze z tendencją do szybkiego przetłuszczania po porodzie intensywnie mi wypadały, na szczęście już jest lepiej, obecnie wyrasta mi 2-3 cm szczecinka chyba na miejsce tych wypadłych.. Dromin, notuję ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
to ja się mam teraz bawić w dermatologa
|
|
#1367 | ||
|
sajkolidżist
|
Byłam w pracy i taka była burza i tak ✂✂✂✂✂✂✂nęło (za przeproszeniem) i wyłączyło się wszystko
dlatego nie odpisałam![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Aga, a może spróbój mycia odżywką, metody omo i olejowania? Ja stosuję od miesiąca i moje włosy to pokochały i w dodatku zaczęły mi się bardziej falować
|
||
|
|
|
#1368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no niestety czasami to wcale nie jest takie trudne Cytat:
![]() może być kurzajka. Nie powiem Ci, bo nie widzę, ale radzę naprawdę udać się na pedicure leczniczy i tam, skoro dermatolog powiedziała, że to nie kurzajka, to pediciurzystka będzie miała pełne pole do popisu. Chyba, że wykluczy odcisk, to niewiele będzie mogła zrobić |
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama widziałam ale jakby Bozia dała dwójeczkę teraz to też bym się cieszyła, mimo, że trochę by pokomplikowało plany ale na pewno jakby trzeba było to dała bym radę. a co do włosków, to nie umiem polecić, bo ja to mam suche i zniszczone i pod tym względem je pielęgnuje, a Twoje to trochę odwrotnie-bo jak przetłuszczają się to środki jakie używam do pielęgnacji włosów, raczej Tobie mogą nie pomóc
|
|
#1370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lubię burzy.. ostatnio u nas w nocy była taka mega.. w ogóle nie było grzmotów prawie, ale same błyskawice. Non stop jasno na niebie.. eh straszne no i w sumie to Żabcia ma dom ![]() a na czym ta metoda polega? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Kurde, TŻ skończył pracę o 19 i do tej pory ma jakieś durne zebranie w pracy.. |
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym mogla miec blizniaki
![]() a u nas duze prawdopodobienstwo jest
|
|
#1372 |
|
sajkolidżist
|
Żabcia kupiła
Metoda omo to odżywka-mycie-odżywka a mycie odżywką polega na...myciu włosów odżywką!
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() noo to fajna metoda i mówisz, że działa? może coś w tym jest
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia u nas też jest, przynajmniej od mojej strony, bo od Tż'ta raczej nie.
Morsi ja słyszałam o tej metodzie i podobno działa
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno co drugie pokolenie pojawia sie ciaza mnoga
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór kochane
![]() Zgłasza się druga mężatka z 20-tego ![]() Nie mam siły Was nadrabiać póki co-przepraszam, ale zaglądnęłam chociaż na chwilkę ![]() Ślub był cudowny, a wesele zabawne- w życiu nie sadziłam, że będzie tak świetnie Pogoda była cudowna, wiał wiatr dość mocno ale fryzura była tak porządnie zrobiona, że wytrzymała wszystko ![]() Oczywiście nie obyło się bez wpadek- były w większości zabawne, rozbawiały i gości i księdza nawet ale szczegóły opowiem jak napiszę relację ![]() Jutro jedziemy na sesję, więc pewnie też będę 'zalatana', w środę się pakujemy a w czwartek jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedzielę wieczorem ![]() Ale się za Wami stęskniłam strasznie ![]() A i zapomniałabym- dziękuję bardzo za wszystkie życzenia
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-08-22 o 20:57 |
|
|
|
#1377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, że się udało, czekamy na zdjęcia i relację
|
|
#1378 |
|
sajkolidżist
|
Aniczko!
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie wiecie jak się cieszę normalnie cieszę się Waszym szczęściem co chwilę któraś wychodzi za mąż i jest przy tym taka szczęśliwa, no to jest wspaniałe po prostu czekamy na fotki z niecierpliwością i gratulacje raz jeszcze! ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- miałam napisać w klubie, ale napiszę już tu od czerwca mój dziadek czekał na wizytę u nefrologa, która miała się odbyć 22 sierpnia. Wykryto u niego niewydolność nerek, ale nic wcześniej się nie dało załatwić. Żadnej wizyty, lekarstw, nic. Dzisiaj poszedł na umówioną wizytę i... okazało się, że nie ma niewydolności! cieszę się bardzo
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nio to jeszcze raz garulacje i buziaki ![]() kucze ale wy dziś aktywne a mi nic się nie chce wkońcu doszła mi sukienka ale głupi kurier nie zastał mnie w domu to zaniósł do sąsiadów z którymi mam na pieńku ale jutro z✂✂✂ke ode mnie dostanie firma a że dziś dostałam @ to jestem bojowo nastawiona
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

:/

.
musisz teraz doprowadzić gospodarkę do ładu i składu i ruszać z działaniem
zleeeci
żadnych leków na podtrzymanie mi już nie dawała, jak tylko usłyszała o tym spłaszczonym pęcherzyku i luteinie to dziwnie na mnie patrzyła, tak trochę ze strachem w oczach i z niedowierzaniem, ale na całe szczęście wszystko w porządku ! cieszę się bardzo 

mam nogę na telewizorze jak to piszę, ohyyyyyyyyyyyyda!!!!!!!!! !! Chyba umieram 

nie olałam kochane.... wiem, że sie nie odzywam w ogóle, nawet nie zdążyłam od porodu się zameldować, ale naprawdę ciężko z czasem... mała prawie w ogóle w dzień nie śpi... albo wisi na cycku, albo pędzimy na spacer, wolne chwilę staram się spędzić z tż...
i dalej ściskam kciuki żeby wszystko było ok