|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
![]() No wiem, ja tez zazwyczaj sie staram mieć dobry nastrój, ale od wczoraj coś mi źle, jeszcze męża nie ma w weekend, ech. Posłucham Maciejki i wyjdę na spacer. Poza tym dziś odkryłam 3 rozstępy na brzuchu ![]() Trzymamy mocno! |
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jak Mnie tz wku.rwia
ja już chce do domu
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba coś przegapiłam-to gdzie Ty jesteś jak nie w domu??? Poniżej zdjęcia nowej bluzki/tuniki i mojego brzuszka (23t2d) ![]() Jak bajgle przestygną to też wrzucę fotkę
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Też bym chciała korzystac ze słoneczka a musze odpoczywac i nie spacerowac
bardzo to lubię---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Bardzo fajna sprawa: wylicza Wam dokładnie tygodnie i trymestry. I pokazuje jak dzidzia wygląda http://www.pregnology.com/due-date.php |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
skróciłam dziecku rozum
czyli byłam u fryzjera od razu lepiej się czuję ![]() na zakupach jeszcze nie byłam - tak mi się siku chciało po wyjściu od fryzjera że musiałam czym prędzej wracać do domu.
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to co ja piszę jest niewidzialne???
No nic, w każdym razie pokazuję jeszcze moje bajgle i jakby ktoś pytał to idę jeść
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś u teściów. wracamy wieczorem
To nic nie da. nie mam ochoty na nic. dość że Mnie tu wyprowadzają gadaniem z równowagi to jeszcze tz i do tego źle się czuje boli Mnie ciągle ten bok aż Mnie Mdli pogoda śliczna tz na dworze się nie nudzi a ja w domu Leze ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
ładnie wygladaja! brzusznek już masz Taki okrągły bluzka Ladna jaki to kolor? na telefonie u Mnie wyszedł pistacjowy![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Mama moja Dzwonila że kupiła dziś dla Wnusi dużo ubranek ciekawa jestem jakich już się nie mogę doczekac aż wrócę i je zobacze już będę miala tyle że hej. teraz czas kupować większe trochę
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor rzeczywiście taki jasny pistacjowy. Kompletnie nie mój, ale ta bluzka bardzo mi się podoba A szczególnie to że jest asymetryczna![]() Niedługo będziemy i tak chodzić przede wszystkim w tym, w co się zmieścimy
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej bym takiego kolor'u nie założyła a teraz będę zmuszona bo przewiewna i duża
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
![]() Ja już po zakupach, kupiłam sobie kurteczkę wiosenną i cienką bluzę next, do tego 3 lekkie bluzeczki (jedna z długim rękawem, będzie idealna też na po ciąży do karmienia, bo ma rozpinany dekolt) i rurki na gumce - idealne na spodnie ciążowe, chyba jeszcze nówki bo z oryginalną metką. Do tego małżowi kupiliśmy 2 koszulki i 3 koszule. I chyba tyle. Za wszystko daliśmy 150 zł A potem mi się strasznie zachciało mcflurry liona więc pojechaliśmy do maca, uwielbiam ich lody ![]() dzień więc póki co udany ![]() a teraz Was ponadrabiam eee tam, bez przesady, to i tak nie jest wiele. A co do tego zaklinacza - osobiście go nie cierpię, a jego metod tym bardziej. Są strasznie szkodliwe i oszukańcze (jak na przykład - podduszenie psa tak, że mało co pies nie zemdlał i mówienie, że pies się w końcu "zrelaksował". No kur.wa, niech on sam się tak relaksuje. Albo kopanie psa w słabiznę, że pies aż piszczy i odskakuje i mówienie, że to "lekkie szturchnięcie". Używanie obroży elektrycznej, ale ukrywanie tego faktu i udawanie, że psa się samym głosem i gestem uspokoiło itd. itp.). Nie radziłabym stosować metod tego pana fajny i brzusio i tunika Cytat:
Cytat:
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-17 o 14:31 |
||
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() dzisiaj u nas taka sliczna pogoda, ze az zal siedziec w domu... od rana bylismy na zakupach. Chcielismy kupic cos dla naszego synka, ale za duzo slicznych rzeczy bylo i TZ chciałby od razu wszystko brac ![]() kupiłam sobie biale spodnie lniane, bardzo fajne, mam nadzieje, ze pogoda tu dopisze aby je nosic ![]() w sumie mielismy jeszcze w planie pojechac w pare miejsc, ale TZ obiecał znajomym, ze im pomoze cos tam, wiec zostałam sama. Przynajmniej ogarne sobie pare rzeczy i zrobie moze jakas dobrą sałatkę, bo za mna chodzi juz jakis czas
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
agunia82
super ! pokaż zdjęcia ja w tyg Ide kupić spódnice bluzke sukienkę może znajde płaszcz i jakieś buty już się doczekac nie mogę
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie piekę ciasto ze śliwkami, ale zapomniała dodać proszku do pieczenia. No nic mistrz cukiernictwa to ze mnie nigdy nie był i już nie będzie
|
|
|
|
|
#1428 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale Wy sie kochacie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę się brać za żeberka. Na szczęście wczoraj je umyłam, pokroiłam i zamarynowałam, ale reszta też sama się nie zrobi. Cytat:
"39 tygodni+6 dni" to przecież czterdziesty tydzień. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1430 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na szczęście przeszło mu, przynajmniej tak twierdzi ![]() Hanjah słodki brzuszek i fajna bluzka ![]()
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy czegoś takiego nie jadłam Czuć, że to ciasto drożdżowe, trochę słodkawe (pewnie zależy ile się doda cukru). Pycha po prostu Chyba tak z raz w tygodniu będę je piec Z pół kg mąki wychodzi 10 sztuk.Ja dziś tylko frytki sobie zrobię, a do tego gulasz-robiłam wczoraj tż do pracy. |
|
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ363490723
co myślicie o tym zestawie 3w1? |
|
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej bez wychodzenia z domu i przymierzania czegokolwiek, ale muszą dobrze leżeć. Cytat:
|
||
|
|
|
#1434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Coś pokombinuję
|
|
#1435 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pełen optymizm, który zaraża. To się chwali! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niedawno wróciłam z pracy i chyba położę się do małża spać. Zazdroszczę Wam pięknej pogody, tutaj szaro-buro i ponuro
Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2012-03-17 o 16:06 |
|||||
|
|
|
#1436 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokażesz zakupki? Kurcze nie wiedziałam, że on ma takie straszne metody. Oglądałam jeszcze program z taka babką Victorią Stilwell, ale ona w kółko faszerowała psy smakołykami, nie wiem czy taki pies cos wykona na sucho. Polecasz jakąś dobrą książkę na ten temat? Cytat:
|
||||
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Maciejka, nie wiem nic w związku z moim niskim cukrem, dowiem się we wtorek, bo idę na wizytę Ale nie martwię się tak szczerze.... Dzisiaj badałam mocz jeszcze, także ciekawa, czy wytępiłam te bakterie antybiotykiem. Podejrzewam, że tak, bo to dobry lek i b.szybko działa. Właśnie wróciłam z długiego spaceru, od 10 rano chodziliśmy po lasach z psem, może później wrzucę wam jakieś fotki. Przepiękna pogoda, jestem zachwycona. Jutro wielkie zakupy do domu, polki, pojemniki, fotel do karmienia, może łóżeczko Nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wszystko znajdziemy ![]() Humor mi dopisuje, tż się dobrze sprawuje, nie mam na co narzekać ![]() Pozdrawiam was serdecznie i wieczorem postaram się co nieco nadrobić
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
uuu jaka tu cisza, wszystkie weekendują
![]() my lecimy na te urodzinki, moze cos dobrego do jedzonka beda mieli ![]() buziaki
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z polskich wszelkie książki Zofii Mrzewińskiej, z jej bloga "zdaniem psubratki" też się wiele można dowiedzieć. Z zagranicznych autorów na pewno Turid Rugaas i Inki Sjosten (świetna jest jej książka "posłuszeństwo na co dzień", my głównie na niej bazowaliśmy). Inki miałam okazję i przyjemność poznać osobiście, kiedy pracowałam jako tłumacz na warsztatach o pracy węchowej, które ona prowadziła. Świetna babeczka, a jej wiedza o psach jest niesamowita po prostu!
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się najadłam
Chyba do wieczora nic nie ruszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Zjadłam śniadanie i pewnie wybierzemy się gdzieś na spacer choć pogoda dziś u mnie średnia. Musimy trochę posprzątać bo wieczorkiem przychodzą znajomi. 

czyli byłam u fryzjera 

ładnie wygladaja! brzusznek już masz Taki okrągły

tydzień 19 dopiero zaczęłam