|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
A zebym to ja wiedziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
witajcie dziewczynki
![]() deramer gratulacje!!! klaudeczka cieszymy sie ze juz do nas wrocilas, ojj na wyjezdzie to chyba mialas caly czas uszy czerwone od naszego plotkowania ![]() krystel super ze czujesz sie coraz lepiej ale odpoczywaj!! ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- niezadowoloencja dzieki za kawaly sa swietne ![]() Do sypialni, w momencie zakładania przez tate prezerwatywy, bezceremonialnie wkracza maly Jasio. Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem. - Co robisz? - pyta Jasio - A szukam kota - odpowiada tatuś. - I co, będziesz go ruchał ?? Idzie niedźwiedź i spotyka na drodze zajączka, całego okrwawionego. Miś pyta go: - Zajączku, co się stało? - Słonica użyła mnie jako podpaski! - Biedny. Chodź, odprowadzę cię do domu. I poszli razem. Po jakimś czasie spotykają orła, też całego we krwi. - Co się ci stało? - pytają jednocześnie. - Zabiję gnoja, który powiedział słonicy, że podpaski ze skrzydełkami są lepsze! W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi": - Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę? - Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać! Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi: - Może się troszkę popieścimy? No wiesz...? Żona: - Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać! ![]()
06.032013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chiquitkaaa Czas edycji: 2013-02-17 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja miałam taką sytuację- lekarka mi mówiła, że max 295 bo tkanka jędrna, młoda i więcej się po prostu nie da. a poszłam do innego lekarza i co? mam 425.. i ciągle pytam: dało się? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli zapalenie jest nie wielkie to proponuje na samym początku wybrać się do dermatologa w celu przepisania maści robionej z antybiotykiem. W diecie możesz zwiększyć spożycie NNKT, wit. E i wit. z grupy B ![]()
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
a już myślałam, ze tylko ja spać dzisiaj nie mogę
![]() miłego dnia dziewczynki ![]() ![]()
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TRZYMAMY KCIUKASY WSZSYTKIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- cześc dziwczyny ![]() ![]() klaudeczka- fajnie że już wróciłaś do nas ![]() ![]() krystel,dreamer super, że tak dobrze znosicie ból po op i się dobrze czujecie i niedogodności są znośne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- no szybkimi krokami wyliczanka nam się kurczy co chwilę mamy nową cycolinkę ![]()
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-18 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
I ja witam się z rana i życzę miłego dzionka
![]()
#1420 |
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie. 7 stron do nadrobienia
![]() Co do mężczyzn to łatwo z nimi nie jest.. Po mniej lub bardziej przyjemnych doświadczeniach ja wyszłam za mąż za starszego od siebie o 20 lat mężczyznę. Niestety zdążyłam się wcześniej przekonać jak to jest zostać porzuconą z kilkumiesięcznym dzieckiem bez dachu nad głową... (bo nie tego się spodziewałem i "mam prawo do własnego życia") stąd moje preferencje pobiegły w stronę odpowiedzialnego, kochającego i wiedzącego czego chce faceta. Teraz jestem szczęśliwą mamą dwójki chłopaków i chciałabym, żeby w przyszłości potrafili traktować swoje kobiety tak jak mnie mój mąż. Prawdą jest też to co któraś z Dziewczyn napisała - dużo zależy od naszej samooceny - to co myslimy o sobie promienieje na innych. Kochajmy więc siebie! Ja już przestałam się zastanawiać czy mój wybrany rozmiar jest odpowiedni ![]() Mam 26 lat. Powiedzmy, że za 10 lat będę musiała wymienić implant... a później, znów po 10... Idąc tym tropem nasuwa się pyatnie - ile razy mogę je wymienić? Nie wyobrażam sobie, że powiedzmy mając 46 lat muszę je wymienić i np już nie mogę bo za dużo?? Abstrachuję od sytuacji w której np. są przeciwskazania zdrowotne lub nie mam na zabieg pieniędzy.. różnie w zyciu może być... Rozmawiałyście o tym z lekarzem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana i uciekam na kontrolę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jusi84;39296762]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TRZYMAMY KCIUKASY WSZSYTKIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justi czy możesz mnie dopisać do tej zacnej listy? 19.03 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TRZYMAMY KCIUKASY WSZSYTKIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- gawisz zrobione ![]() ![]()
#1424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1425 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie dziewczyny z 3Miasta - polecacie kogoś na wypełnienie ust? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie, jakoś nie mam szczęścia, bo rozpisywałam się tutaj ale bez powodzenia- posty są sprawdzane przez moderatora. Spróbuję "cytować" może się uda? Czytałam Wasze forum i jestem pod wrażeniem jak się nawzajem wspieracie i dajecie dobre rady. Super sprawa tym bardziej ,że jak czytam to utwierdzam się w przekonaniu, że powinnam to zrobić...... Jestem po pierwszej konsultacji ( lekarz JJ Wrocław) , ustaliliśmy wstępnie datę operacji na 7-05. Przede mną długa droga- badania ,szczepienia i najważniejsze PODJĘCIE DECYZJI. Mam mętlik w głowie i tłukę się z myślami. Co prawda dużo na temat czytam i zdaję sobie sprawę z możliwych powikłań ale jak widzę jakie jesteście szczęśliwe to odsuwam te myśli... Samej operacji i narkozy się nie boję, rozmiar już wybrany anatomy Mentor CPG 332 305cc, rozważa 350. Myślę ,że zdam się w tej kwestii na lekarza- zresztą już jedna bardzo miła dziewczyna przysłała mi fotki takich właśnie i .....są śliczne...... Dziewczyny stuknęła mi 40- stka. Czy to nie za późno na takie zabiegi? Młody organizm inaczej znosi takie ingerencje, skóra jest napięta i wszystko szybciej się goi. Boję się, że za parę lat skóra mi zwiotczeje i zaistnieje konieczność wymiany.....martwię czy dam radę finansowo itd. Mąż mimo tego ,że poszedł ze mną na konsultacje nie bardzo mnie wspiera, pyta po co mi te cycki. Nie ważne ,że całe życie płaska, z kompleksami, push-apy itd itd. Czy już za późno na spełnienie marzenia, by późno, bo późno ale poczuć się prawdziwą kobietą? |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
noseknosek trzymam kciuki i życzę powodzenia Wracaj do nas szybciutko i chwal się nowymi cycuszkami
#1428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jest za późno... mi tez stuknęła 40-tka ![]() wprawdzie biust mam od 2009 r, ale zaszłam w kolejną ciążę, do tego karmię piersią... skora nie zwiotczala, biust nie opadl, wiec jest ok ![]() I nie mam zamiaru wymieniać implantów ![]() ![]()
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Jutro widzę kulkaaga
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Pięknie! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oooo i jak tu z Wami się wahać? ![]() O to właśnie mi chodziło, bo sama pewnie się nie zdecyduję.....dzięki.... Zazdroszczę Wam tego wsparcia, które macie w swoich połówkach, mi jakoś trudno męża przekonać, mam ciężki orzech do zgryzienia i łatwo nie będzie. Widzę ,że się o mnie martwi, podaje argumenty, które trudno mi obalić chociaż usilnie próbuję ale już widzę ,że będzie mega trudno...... Jak Wam się udało przekonać mężów? Od razu powiem ,że argumenty małe, kompleksy, lepszy sex itd nie bardzo do niego przemawiają...... Z kolei jak ma później podchodzić do nich jak do jeża albo w razie tfutfu komplikacji zrzędzić "po ci to było" też nie będzie fajne.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a o komplikacjach nie myślimy ![]() ![]()
![]() |
#1432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po 40tce pytasz czy nie za pozno...ja mysle, ze nigdy nie jest za pozno, na stronach klinik sa fotki kobiet po 50tce ktore dopiero mogly pozwolic sobie na cycuszki a liftingi to kto robi 30tki ![]() ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-18 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mało tego - jak już nic nie stało na przeszkodzie to pilnował oszczędzania i zbierał kasę ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() P.s. Za rok mam 40 wiec nie ciesz sie...nie jestes tu taka az dorosła ![]() A maz jak je zobaczy to bedziesz musiala dawac po lapkach aby za szybko nie dotykal... ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-02-18 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, najlepiej dla nich całe życie się poświęcać, prać, sprzątać, gotować, wychowywać dzieci a jak chcesz coś zrobić dla siebie to od razu patrzy jak na UFO. "Cycki jakie cycki ? Oszalałaś? Masz już męża przecież...." No mówię Wam rozmowa jak trampka z kaloszem. Nic nie rozumie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. Czytam i czytam...i zazdroszczę podjęcia decyzji. Mam już 43 lata, praktycznie brak biustu, boję się operacji ale dajecie mi dużą siłę do działania. Piszę z trójmiasta.
Mąż uważa, że to poważna operacja, ale jeśli naprawdę tego chcę to powinnam się zdecydować. Jesteśmy razem od lat, w zasadzie od mojej 18 stki. On mnie w pełni akceptuje, jest kochanym facetem, tylko że ja nie akceptuję siebie. Ukrywanie, puszapy - na pewno to znacie. Kogo polecacie w 3 city? Czy po 2 tygodniach da się wrócić do pracy? Muszę jeździć samochodem. Chcę ale się boję... Edytowane przez Bettina43 Czas edycji: 2013-02-18 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki wpadlam tylko powiedziec noseknosek ze trzymam kciuki i powodzenia!!!!!!!!
![]() ![]() i witam z rana Was wszystkie ![]() fajnie ze gawisz dolaczyla do naszej wyliczanki ![]() kulkaaga jak nastroj??? ![]() unsafe daj znac co ci pow doktorek na konsultacji ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1438 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Z moim mężem podobnie. Po co ci to? To jest bardzo poważny zabieg. A jak ci się coś stanie? Kocham cię ![]() Mam takie okresy że zapominam i w ogóle się nie przejmuję. Potem znowu zaczynam jęki i płaczę. Idzie lato, jedziemy do Grecji ze znajomymi. fajnie, ale znowu będę umierać ze wstydu...Jestem szczupła, wyglądam nieźle tylko ten brak biustu. Dałbym radę zrobić do lipca i wydobrzeć? Edytowane przez Bettina43 Czas edycji: 2013-02-18 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do powrotu do pracy - u każdego rekonwalescencja przebiega inaczej - ja mam plan wrócić własnie po jakiś 3 tyg, tyle że pracę mam lekką, biurową. Co do jazdy samochodem - znam dziewczyny, które kierowały po 5 dniach autem z manualną skrzynią - czy to mądre - nie wiem ![]() Wg mnie możesz nie dać rady zmieniać biegów, nie zawsze też przewidzisz warunki na drodze - zajdzie potrzeba jakiegoś nagłego ruchu, skrętu i możesz narobić sobie bałaganu Jeszcze do mnie nie dotarło w pełni. Zaczynam się bać, mam jakieś jazdy, że się nie obudzę ale w środku aż kipię z radości ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Przyczajenie
|
![]()
Fajnie, że jesteście
![]() Kurcze, byłoby mi ciężko wziąć więcej niż 2 tygodnie zwolnienia. O urlopie nie ma mowy, pracuję w szkole. W weekendy też pracuję. Ciężko znaleźć te 2-3 tygodnie...Dojeżdżam do pracy samochodem, dałoby się inaczej, ale ciężko. Czytam, czytam i rozmyślam. Gadam o operacji od lat, ale tak od miesiąca na poważnie. Czytałam wątek o trójmiejskich lekarzach. Kulkaaga, ty już jutro masz operację? trzymaj się ![]() Edytowane przez Bettina43 Czas edycji: 2013-02-18 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.