|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska ja wczoraj porobiłam te skrętoskłony, skręty itp i powiem Ci, że też się przy tym zmachałam
a nie sądziłam nawet.
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Ja dlatego to cardio ćwiczę, bo wszystkie partie ćwiczą i to jest fajne, bo non stop jesteś na podskokach ![]() Makaron ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Nosz whaaaat jak to jest możliwe?! http://i.pinger.pl/pgr178/cf56052a000cf4a8513a585e/ 12 tygodni?! To co ona robiła?!---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- http://i.pinger.pl/pgr148/338f0656002807cc512e6c69/ po 1 tygodniu?! no nie uwierzę
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Makaronie ja to zmarzluch okropny jestem, więc u mnie ten chłodzący odpada
chyba rozgrzewający wybiorę. Zastanawiam się jeszcze nad tymi:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...tu.html&next=1 no i te z Eveline
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spadam dziewczyny do pracy
Do wieczorka
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Albo może jakaś oliwka z ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa.html&next=1
mam rollon z garniera do masażu więc może najpierw oliwka, później masaż, a na koniec folia na jakiś czas i może ćwiczenia
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
Zośka Jakbyśmy się tak spięły, ćwiczyły z godzinę czy półtora dziennie, były na diecie wysokobiałkowej to też miałybyśmy takie ciała
Ale moim zdaniem to wszystko musi być idealnie i jak w zegarku, więc te dziewczyny chyba mają dużo wolnego czasu ![]() Medzik Też się zastanawiałam nad tymi z Ziaji, ale te z Eveline miały więcej pozytywnych opinii i powiem Ci, że jestem zadowolona ale warto przetestować też inne kremy, może też będą dobre ![]() Ja się po wypłacie chcę szarpnąć na taki koncentrat: http://forever-redhead-girl.blogspot...wo-algowy.html Ma lepszy skład, może będą lepsze efekty ![]() To ja się jeszcze pochwalę, że zrobiłam Mel B na pośladki ćwiczenia na brzuch i Tiffoczki odpuszczam, bo nie podołam.
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad jakimiś tabsami. Myślałam o Thermo speed extreme bo czuję, że potrzebuje jakiegoś wspomagacza
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-22 o 11:04 |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron ja się trochę boję tego efektu grzania/mrożenia
wolę nic nie czuć a po oliwce pewnie ciałko jest fajne i nawilżone dziś będę w Rossmannie to się rozejrzę za czymś ![]() Cocktail i jak, zadowolona z niej jesteś? Chyba wydajna ona jest, jak taka butla duża ja już myślę, że do opalanie by się nadała zawsze oliwkę Johnsons baby używałam do opalania a ta widzę większa i będzie wydajniejsza ![]() A co do wspomagaczy to ja brałam Thermo speed extreme na początku odchudzania, jakoś przy 58 kg i rok później właśnie jak zastój miałam na 52-53 kg i chyba cos pomogło, bo waga ruszyła ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Makaron ten specyfik który chcesz kupić widać, że działa jaki efekt u tej dziewczyny
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik Efekt super u tej dziewczyny
będę testować to też się podzielę efektami.Skusiłaś mnie tą oliwką z Ziaji ale tylko jako cos do nawilżania, wypróbowałabym
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wole tak bo później cała podłoga uwalona.Posmarowałam się tym rozgrzewającym i owinęłam folią, ale grzeje masakra ! Kochana a po ile tabletek dziennie brałaś
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Makaron myślę, że tą oliwkę to nawet ze względu na fajne nawilżenie warto stosować
lubię ciało po oliwce ![]() Cocktail dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że 30 minut przed posiłkiem i/lub 30 min przed ćwiczeniem stosowałam się do tego co w ulotce pisze widzisz szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy bo miałam 3 blistry czyli jakoś 60 tabl i wyrzuciłam, bo ważność się skończyła, a leżało to u mnie w domu chyba z rok czasu.
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-03-22 o 13:39 |
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia.Ja to w necie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Na początku mnie piekło bardzo, ale skóra po pewnym czasie się przyzwyczaja. Teraz czuję tylko takie rozgrzanie, ale nie piecze. Ważne, że działa zrobię wszystko żeby się pozbyć tego syfu za nie jedzenie chipsów ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Wiesz co ja to ubóstwiam ten czerwony krem Ev, on na mnie na prawdę działa i widzę efekty. A po tych wyszczuplających zwykłych to nic nie widzę także ja mogę go tylko polecić ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
#1425 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze! Ja wiem jeszcze, że jak się kąpiesz i puszczasz raz zimną, raz ciepłą wodę to też działa, ale nieprzyjemne ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
No jasne, że nie możesz mniej jeść przy Twoim trybie życia Zajęło mi to dokładnie 5 min ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ja tam siedzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|
#1426 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja mam dokładnie tak jak Ty. Dieta mi nie idzie jakoś. Już wczoraj miało być tak pięknie, a tu w nocy się zrobiłam głodna w pracy i zjadłam Big Maka i ciasteczko z jabłkami ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Ja takich polskich cudów to już dawno nie jadłam i teraz o tak mi ślinka cieknie a moja mama oczywiście robi najlepszy ![]() No ja muszę robić te przysiady bo chcę mieć do lata piękną pu.pcię a nie jakieś płaskod.upie! A teraz to tym bardziej mam motywację, bo tak wstyd się rozebrać przed nowym TŻ ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Ważne, że diety trzymasz, a w pracy się nalatasz Może jakąś infekcje masz? ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() Ja też jestem zadowolona z Eveline Ten krem może być fajny. A drogi? ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() Ja kiedyś używałam Therm Line II i Therm Line Forte z Olimpu i na mnie super zadziałały, ale dużo ćwiczyłam na siłowni i na basen chodziłam. Ale 5 kg schudłam w miesiąc! Ahhh to były czasy ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A ja wzywam do tablicy LadyWithWeapon! Gdzieś się podziała piękności?? Brakuje mi Cię tu!!!
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Cindy Nie całe 30 zł
![]() http:// naturica.pl/p/67/128/koncentrat-cynamonowo-algowy-bingospa-z-l-karnityna-250g-zabiegi-wyszczuplajace-kosmetyki.html (usuń spację)
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Macie pomysł co można zrobić dobrego na kolacje jakieś przekąski czy coś.
|
|
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
jak doslownie na sekundkę, padam na pysk wadlam do domu, pocwicze cos, zmyje naczynia, spakuję się, i jade do mamy <3 ![]() zastanawiam się, czy pokatować się dziś cwiczeniami czy walnąć coś lekkiego ;> Zosia - 12 tyg to 3 miesiace, jak trzymała się wzorowo diety, nawadniała się, cwiczyła intensywnie cardio przeplatane z siłowymi - jak najbardziej mozliwe W 3 miech yto sie ciało tak może zmienić, że szok! ![]() Coctail - ja jem dziś np sałatkę z tuńczykiem z puszki, fasolą czerwoną, ogórkiem kiszonym i cebulką - do tego można odrobine majonezu, jak daję mała lyżeczkę light
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam przepis na rolsy z ciasta francuskiego z szynką i masełkiem czosnkowo ziołowym
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja robiłam parówki z serem żółtym zawijane w cieście francuskim i pieczone w piekarniku
przed włożeniem do piekarnika posmarowane białkiem z jajka do tego sos czosnkowy ![]() A za mną chodzą jajka faszerowane, albo jajka w majonezie już od tygodnia jem jajka na kolację ![]() Cindy no wtedy to raz dwa centymetry mi poleciały ![]() Co do pogody to brak mi słów u mnie na nowo zima :/ a Tobie współczuję jazdy na rowerze w taką pogodę ![]() Dzięki za wskazówki, zaraz owinę się folią i zacznę ćwiczenia Kupiłam dziś tą oliwkę z ziaji do tego balsam z bielendy antycellulitowy ( akurat była promocja no i folię, zaraz działam ![]() Przed chwilką wypiłam koktajl z banana i kiwi pyszniutki był a na wieczór mam desperadosa
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
A weź!! Brak mi słów i nerwów!! Dzis zjadłam paczkę monsterów
Dlatego nie odywam się bo chwalić to nie mam się czym.. Szkoda gadać. Wściekłą jestem na siebie a nic z tym nie robie NApisze dla przykłądu moje menu i sama zobaczysz.. IBulka fitnes z serem i jajkiem II- 2 kromki z serkiem i masło z midem III- ziemniaki + lyżka śmeitany +dorsz w panierce smażony no i nieszczesna paczka monsterów to prawie 500kcal Cholera byłam w biedrze i nakupowałam rzeczy które powinnam jeśc i wpadły mi w rece chrupki. I jak przyniosłam do domu to wiedziałam ze wygrają |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Basia
żeby mi to było ostatni raz wiosna tuż tuż więc nie możemy pozwalać sobie na takie grzeszki ![]() Ja już poćwiczyłam owinięta folią i nasmarowana balsamem antycell zaraz lecę się kąpać i zrobię sobie peeling później będzie masowanko i oliwka z ziaji aaaa i maseczka na buźkę, kupiłam dziś w Rossmannie truskawkowo waniliową Z ćwiczeń dziś melduję : 10 minut hula hop 60 ścisków agrafką 150 skrętoskłonów 40 skrętów 40 przysiadów 40 nożyc 40 brzuszków 40 pompek 30 unoszeń ( na plecy ) 20 wspięć na palce
|
#1435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sieeema
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Nie doczytam i się bulwersuję, że jak to możliwe ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
One to tylko fit, kawka w starbaksie i hejka na orbitek na siłke w różowym topie ![]() Za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cindy Plastry odstawiłam we wrześniu już!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Baśka Eeeeeee no laska, Ty chyba nie chcesz schudnąć!!!! Weź się w garść kobito ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() A Tobie wieeeeeelkie brawa!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Idę robić to: http:// uroda-kosmetyki-opinie.blogspot.com/2012/10/laminowanie-wosow-po-wegansku-czyli.html
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska to tylko tak wygląda, że dużo ale powtórzeń wcale za wiele nie ma. Przeciez kiedyś robiłam po 200 ścisków, 200 nożyc, 150 brzuszków a teraz?
Ale na razie nie chcę zaś pleców obciążać.
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Hiehie nażarłam się wieśniaka i siedzę z ciapa na głowie z tym lnem
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już wykąpana siedzę z maseczką na buźce
i jem sałatkę z sałaty lodowej, rzodkiewki, cebulki, pomidora, ogórka konserwowego i odrobinkę majonezu ![]() Na później piwko, ale jeszcze masaż oliwką
|
#1439 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziś wymarzłam, zima się trzyma
![]() Chciałam w tesco kupić odżywkę, którą Like pokazywała ale mój sklep "upośledzony" asortyment ma ale na pocieszenie masaki z bingo spa wziełam (2 rodzaje) bo nie pamiętałam, którą zooska bardziej zachwalała a w takiej cenie, że jak się nie sprawdzą to jako żel do golenia będą robić ![]() Odmarzam z kubkiem herbaty i dokładnie poczytam co tam u Was Dziś ładnie 1200kcal było
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sie u mnie pieką http://alebabka.blogspot.com/2012/12...l#comment-form Ja dodatkowo dałam żółtego serka. Do tego ulubione winko ![]() Zapomniałam powiedzieć, że dzisiaj zrobiłam skalpel II jeśli chodzi o ćwiczenia i wymasowałąm sie bańką i zafoliowałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

a nie sądziłam nawet.

Ja dlatego to cardio ćwiczę, bo wszystkie partie ćwiczą i to jest fajne, bo non stop jesteś na podskokach 
To co ona robiła?!
no nie uwierzę
Ale moim zdaniem to wszystko musi być idealnie i jak w zegarku, więc te dziewczyny chyba mają dużo wolnego czasu 

za ćwiczenia
a miał byc taki super hiper delikatny
kurcze! 
bo bić będę za malkontenctwo
Jeszcze 2 kawałki zostały ale Tż się zaoferował, że zje rano do kawy

przed włożeniem do piekarnika posmarowane białkiem z jajka
? Trzymasz się?:
Nie doczytam i się bulwersuję, że jak to możliwe