|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska ja wczoraj porobiłam te skrętoskłony, skręty itp i powiem Ci, że też się przy tym zmachałam
![]()
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() Makaron ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Nosz whaaaat jak to jest możliwe?! ![]() ![]() http://i.pinger.pl/pgr178/cf56052a000cf4a8513a585e/ 12 tygodni?! ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- http://i.pinger.pl/pgr148/338f0656002807cc512e6c69/ po 1 tygodniu?! ![]() ![]()
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Makaronie ja to zmarzluch okropny jestem, więc u mnie ten chłodzący odpada
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...tu.html&next=1 no i te z Eveline ![]()
#1414 |
Zakorzenienie
|
Ja spadam dziewczyny do pracy
![]() Do wieczorka ![]()
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Albo może jakaś oliwka z ziaji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa.html&next=1
mam rollon z garniera do masażu więc może najpierw oliwka, później masaż, a na koniec folia na jakiś czas i może ćwiczenia ![]()
#1417 |
Zadomowienie
|
Zośka Jakbyśmy się tak spięły, ćwiczyły z godzinę czy półtora dziennie, były na diecie wysokobiałkowej to też miałybyśmy takie ciała
![]() ![]() Medzik Też się zastanawiałam nad tymi z Ziaji, ale te z Eveline miały więcej pozytywnych opinii i powiem Ci, że jestem zadowolona ![]() ![]() Ja się po wypłacie chcę szarpnąć na taki koncentrat: http://forever-redhead-girl.blogspot...wo-algowy.html Ma lepszy skład, może będą lepsze efekty ![]() To ja się jeszcze pochwalę, że zrobiłam Mel B na pośladki ![]()
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad jakimiś tabsami. Myślałam o Thermo speed extreme bo czuję, że potrzebuje jakiegoś wspomagacza ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-22 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Makaron ja się trochę boję tego efektu grzania/mrożenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cocktail i jak, zadowolona z niej jesteś? Chyba wydajna ona jest, jak taka butla duża ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wspomagaczy to ja brałam Thermo speed extreme na początku odchudzania, jakoś przy 58 kg i rok później właśnie jak zastój miałam na 52-53 kg i chyba cos pomogło, bo waga ruszyła ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Makaron ten specyfik który chcesz kupić widać, że działa ![]() ![]()
#1420 |
Zadomowienie
|
Meedzik Efekt super u tej dziewczyny
![]() Skusiłaś mnie tą oliwką z Ziaji ![]() ![]()
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posmarowałam się tym rozgrzewającym i owinęłam folią, ale grzeje masakra ! Kochana a po ile tabletek dziennie brałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Makaron myślę, że tą oliwkę to nawet ze względu na fajne nawilżenie warto stosować
![]() ![]() ![]() Cocktail dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że 30 minut przed posiłkiem i/lub 30 min przed ćwiczeniem ![]() ![]() widzisz szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy bo miałam 3 blistry czyli jakoś 60 tabl i wyrzuciłam, bo ważność się skończyła, a leżało to u mnie w domu chyba z rok czasu.
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-03-22 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to w necie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiesz co ja to ubóstwiam ten czerwony krem Ev, on na mnie na prawdę działa i widzę efekty. A po tych wyszczuplających zwykłych to nic nie widzę także ja mogę go tylko polecić ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1425 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wiem jeszcze, że jak się kąpiesz i puszczasz raz zimną, raz ciepłą wodę to też działa, ale nieprzyjemne ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() No jasne, że nie możesz mniej jeść przy Twoim trybie życia ![]() Zajęło mi to dokładnie 5 min ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ja tam siedzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1426 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ja mam dokładnie tak jak Ty. Dieta mi nie idzie jakoś. Już wczoraj miało być tak pięknie, a tu w nocy się zrobiłam głodna w pracy i zjadłam Big Maka i ciasteczko z jabłkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja muszę robić te przysiady bo chcę mieć do lata piękną pu.pcię a nie jakieś płaskod.upie! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ważne, że diety trzymasz, a w pracy się nalatasz ![]() Może jakąś infekcje masz? ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja też jestem zadowolona z Eveline ![]() Ten krem może być fajny. A drogi? ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() Ja kiedyś używałam Therm Line II i Therm Line Forte z Olimpu i na mnie super zadziałały, ale dużo ćwiczyłam na siłowni i na basen chodziłam. Ale 5 kg schudłam w miesiąc! Ahhh to były czasy ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A ja wzywam do tablicy LadyWithWeapon! Gdzieś się podziała piękności?? Brakuje mi Cię tu!!! ![]()
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Cindy Nie całe 30 zł
![]() http:// naturica.pl/p/67/128/koncentrat-cynamonowo-algowy-bingospa-z-l-karnityna-250g-zabiegi-wyszczuplajace-kosmetyki.html (usuń spację)
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Macie pomysł co można zrobić dobrego na kolacje jakieś przekąski czy coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() jak doslownie na sekundkę, padam na pysk ![]() ![]() zastanawiam się, czy pokatować się dziś cwiczeniami czy walnąć coś lekkiego ;> Zosia - 12 tyg to 3 miesiace, jak trzymała się wzorowo diety, nawadniała się, cwiczyła intensywnie cardio przeplatane z siłowymi - jak najbardziej mozliwe ![]() ![]() Coctail - ja jem dziś np sałatkę z tuńczykiem z puszki, fasolą czerwoną, ogórkiem kiszonym i cebulką - do tego można odrobine majonezu, jak daję mała lyżeczkę light ![]()
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Znalazłam przepis na rolsy z ciasta francuskiego z szynką i masełkiem czosnkowo ziołowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Cocktail ja robiłam parówki z serem żółtym zawijane w cieście francuskim i pieczone w piekarniku
![]() ![]() ![]() A za mną chodzą jajka faszerowane, albo jajka w majonezie ![]() ![]() ![]() Cindy no wtedy to raz dwa centymetry mi poleciały ![]() Co do pogody to brak mi słów ![]() ![]() Dzięki za wskazówki, zaraz owinę się folią i zacznę ćwiczenia ![]() Kupiłam dziś tą oliwkę z ziaji ![]() ![]() ![]() Przed chwilką wypiłam koktajl z banana i kiwi ![]() ![]() ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
A weź!! Brak mi słów i nerwów!! Dzis zjadłam paczkę monsterów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IBulka fitnes z serem i jajkiem II- 2 kromki z serkiem i masło z midem III- ziemniaki + lyżka śmeitany +dorsz w panierce smażony no i nieszczesna paczka monsterów to prawie 500kcal ![]() Cholera byłam w biedrze i nakupowałam rzeczy które powinnam jeśc i wpadły mi w rece chrupki. I jak przyniosłam do domu to wiedziałam ze wygrają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Basia
![]() ![]() ![]() Ja już poćwiczyłam owinięta folią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z ćwiczeń dziś melduję : 10 minut hula hop 60 ścisków agrafką 150 skrętoskłonów 40 skrętów 40 przysiadów 40 nożyc 40 brzuszków 40 pompek 30 unoszeń ( na plecy ) 20 wspięć na palce ![]()
#1435 | ||||
Zakorzenienie
|
Sieeema
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cindy Plastry odstawiłam we wrześniu już!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Baśka Eeeeeee no laska, Ty chyba nie chcesz schudnąć!!!! Weź się w garść kobito ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() A Tobie wieeeeeelkie brawa!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Idę robić to: http:// uroda-kosmetyki-opinie.blogspot.com/2012/10/laminowanie-wosow-po-wegansku-czyli.html
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Zoska to tylko tak wygląda, że dużo ale powtórzeń wcale za wiele nie ma. Przeciez kiedyś robiłam po 200 ścisków, 200 nożyc, 150 brzuszków a teraz?
Ale na razie nie chcę zaś pleców obciążać.
#1437 |
Zakorzenienie
|
Hiehie nażarłam się wieśniaka i siedzę z ciapa na głowie z tym lnem
![]()
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
A ja już wykąpana siedzę z maseczką na buźce
![]() ![]() Na później piwko, ale jeszcze masaż oliwką ![]()
#1439 |
Wtajemniczenie
|
Ale dziś wymarzłam, zima się trzyma
![]() Chciałam w tesco kupić odżywkę, którą Like pokazywała ale mój sklep "upośledzony" asortyment ma ale na pocieszenie masaki z bingo spa wziełam (2 rodzaje) bo nie pamiętałam, którą zooska bardziej zachwalała a w takiej cenie, że jak się nie sprawdzą to jako żel do golenia będą robić ![]() Odmarzam z kubkiem herbaty i dokładnie poczytam co tam u Was ![]() Dziś ładnie 1200kcal było ![]() ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sie u mnie pieką http://alebabka.blogspot.com/2012/12...l#comment-form ![]() ![]() Zapomniałam powiedzieć, że dzisiaj zrobiłam skalpel II jeśli chodzi o ćwiczenia i wymasowałąm sie bańką i zafoliowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.