|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
hahaha wpisałam swój nick w google (lepiej mi się wchodzi w ten sposób w swój profil
) i wyskoczyło mi się coś takiego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N3ZTILIpyXs całkiem całkiem
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia: ja jadłam 2 dni temu pierogi z truskawkami - Małej nic nie jest. Próbuj śmiało!
Nancy : bo zapomniałam : spacer aktualny - w ten weekend mam szkołę - w następny mam wolne - możemy się jakoś zgadać
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogerko, Ty ćwiczysz z tą zuzą ? Bo coś bym poćwiczyła, a tyle tego jest na yt, że nie wiem na co się zdecydować. Polecisz coś konkretnego? ![]()
|
|
#1414 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma mowy o nadrabianiu
![]() Dzisiaj i wczoraj miałam mega zalatany dzień, wykłady, jazdy, zęby Nadii, zakupy Posiedzę sobię jeszcze z 20 z maseczką jajową na włosach i mykam spać
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie z wątku sąsiedniego doradzcie coś...cora jutro kończy 4 miesiące. Karmie tylko mm. Od jakiegoś tygodnia śpi bardzo niespokojnie a mianowicie kilka razy potrafi się przebudzić z krzykiem/piszczeniem/placzem. Na pewno nie jest glodna bo takie sytuacje maja miejsce np.godzine po karmieniu. Czasami sie rozbudza kompletnie po takich akcjach a czasami z zamkniętymi oczami kreci głową i piszczy. Smoczek nie pomaga bo wypluwa. Poglaskana za jakiś czas zasypia by za godzinę znowu sie obudzić w taki sposób. Dodam ze mala slini sie bardzo ale nie widać by narazie szły zeby. Myślałam ze to właśnie przez zeby ale dziaselka nie są rozpulchnione. Może miała ktoras z mam podobny problem??? Bd wdzięczna za jakieś sugestie.
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba bym się posikała ze strachu, maskara ![]() a pomysł z wymianą niezły nawijko, wchodzisz w to?![]()
|
|
#1417 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Jak można w takim piękny miejscu mieszkać????Cytat:
Ale klocuś![]() Ale mnie ludzie wku*wiają
|
||
|
|
|
#1418 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
6 mleko 9 mleko z kaszką 12:30 obiadek 14:30 owoc, ale dałabym może w siateczce? spróbowałaś? 16 mleko 19 mleko z kaszką i wiesz, to jest tak... orientacyjnie w tych schematach długi czas Agatka po podaniu słoiczka obiadowego dojadła mlekiem, niewiele, ale jednak. Cytat:
Cytat:
![]() A czy mi się zdaje, czy nie napisaś nam jak załatwiłaś szanownego? ![]() Cytat:
Ha! za to masz bliziutko do Słowackiego Raju ![]() łooo jaka waga ![]() Cytat:
Cytat:
Po pierwsze - skąd by ktoś akurat obcy wiedział, z jakiego mieszkania wyjeżdża mąż? po drugie - jeśli by was znał, to widząc samego męża wiedziałby, że ty zostajesz, a nie puste mieszkanie Cytat:
![]() Pięknie ![]() Cytat:
![]() Silver, ja wiem, że to marne pocieszenie, ale... niespanie w dzień mija, poważnie Agatka mi tak robiła, prawie nie spała, zaczęła w 7 mcu dopiero E tam, kiedyś w pracy robiłam takie coś, ale miałam schemat całego czlowieka Cytat:
Balsam - miałam dove, bardzo ładnie skóra wyglądała https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html |
|||||||||
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że na tej stronce Lasów Państwowych można też bieliki podglądać?
i właśnie siedzi jeden w gnieździe http://www.lasy.gov.pl/bielik
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Badziu, ja wpierniczałam truskawki (mrożone w kefirze) już tydzień po porodzie
na szczęście przeszły i truskawki, i jagody, i maliny.....
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dom teściowej jest nasz tak naprawdę więc jak skończymy nasz dom to pewnie ten stary będziemy remontować działeczka niestety maleńka ale posadziliśmy już iglaki bo to zielone przez caly rok i myślę,żeby posadzić trawy panpasowe bo one sięgają do 3 m na szczeście po prawej stronie mam zielono bo sąsiedzi mądrze pomyśleli i posadzili też sporo iglaków jemy jemy nawet mały je |
|
|
|
|
#1422 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ci mala spi to czesciej na ktoryms boku czy tez w ktoras jedna strone trzyma glowke?? bo tak jak na zdjeciu co wstawilac po pierwsze przesliczna jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u Nas nie bardzo to wychodzi poki co na boczek sie przekreca i nie probuje dalej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() rozwalajaca jest Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj tez od 4 rano nie spie ;/ o 6 wkoncu przysnal ale tylko na 20 min i zas nie ma spania ;/
|
|
#1423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo przebodźcowana, nie spędza może dużo czasu przy tv włączonym w domu,może dużo gości Was odwiedza, albo wy ? Tylko to mi wpadło do głowy
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41273802]
Ha! za to masz bliziutko do Słowackiego Raju [/QUOTE]ano nie tak daleko
|
#1425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj Borys tez zawsze przed zasnieciem strasznie wierci sie w lozeczku
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też. Nie pocytuję za chiny ludowe. Dziękuję, za wszystkie kciuki i słowa wsparcia. Zawsze można na Was liczyć... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :pijemy :![]() :dziekuj e:![]() ![]() ja już się odmeldowuję, bo Julka co chwilę budzi się przez sen z płaczem i coś czuję, że cieżka noc nas czeka.. także ide pospać chociaz pare minut....Dzięki jeszcze raz!!!!! do jutra
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaczynam, i tez sie balam ze tego nie ogarne wiec z miesiac sie zbieralam, do tego ja nie mam sprzetow do cwiczen, wiec zaczelam od ZWOD1 a teraz cwicze zwow9 ale on jest prostszy od jedynki. Musisz po prostu sobie obejrzec filmik przed cwiczeniami i zobaczyc czy Ci bedzie pasowal lepiej tez nauczyc soe kolejnosci cwiczen i dopiero wtedy zaczac, bo np. w jedynce zuzka nic nie mowi, tak troche jak niemy film i ciezko wyczuc keidy nastepuje zmiana cwiczenia jak sie nie zna sekwencji
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
LiwkaO, a może zły sen?
Mój Pietraszko z takim przeraźliwym krzykiem i piskiem się budzi, jak się coś złego przyśni, parę razy się zdarzyło i wtedy od razu na ręce przytulamy, mówimy spokojnym głosem i rozbudzamy tak, żeby oczki otworzył, wtedy nas widzi i się uspokaja
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Ty! A Ty masz coś wspólnego z Agnieszką M.? Toż oni stadnine mają
(chciałam się obruszyć ,że ja do elllmi od siebie mam z 15 km |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
To sprobuje tych truskawek
. Jakby co bedzie na Was
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41273802]Godziny strzelam, zaznaczam, chodzi o kolejność:
6 mleko 9 mleko z kaszką 12:30 obiadek 14:30 owoc, ale dałabym może w siateczce? spróbowałaś? 16 mleko 19 mleko z kaszką i wiesz, to jest tak... orientacyjnie w tych schematach długi czas Agatka po podaniu słoiczka obiadowego dojadła mlekiem, niewiele, ale jednak. a teraz tak podaję, raz obiad, raz owoce biedni wy ![]() A czy mi się zdaje, czy nie napisaś nam jak załatwiłaś szanownego? ![]() Ha! za to masz bliziutko do Słowackiego Raju ![]() łooo jaka waga ![]() boski stół A mnie się zdaje, że przypadek. Po pierwsze - skąd by ktoś akurat obcy wiedział, z jakiego mieszkania wyjeżdża mąż? po drugie - jeśli by was znał, to widząc samego męża wiedziałby, że ty zostajesz, a nie puste mieszkanie ILE spał??? ![]() Pięknie ![]() Czymam kciuki ![]() Silver, ja wiem, że to marne pocieszenie, ale... niespanie w dzień mija, poważnie Agatka mi tak robiła, prawie nie spała, zaczęła w 7 mcu dopiero E tam, kiedyś w pracy robiłam takie coś, ale miałam schemat całego czlowieka Fajna cena Balsam - miałam dove, bardzo ładnie skóra wyglądała https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html[/QUOTE] P{o obiadku owoc - i mleka niet? Czyli ty traktujesz owoc jako posiłek i może być taka długa przerwa między obiadkiem a mlekiem - i tylko owoc pomiędzy? A jaka porcja owocu? Marsi: w jakiej formie te truskawki, papka? |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy
kochane jestescie wiem że musi byc dobrze bedziemy o to walczyc ale wiecie każda matak chciałaby żeby wszystko było ok a tu niestety nie zawsze tak jest co do wagi to przejmuje sie ale nie tak strasznie Tż jest strasznie chudy a Julus ciało ma po nim wiec pewnie taki juz bedzie bedziemy dokarmiac wiecej znaczy czesciej bo za duzo na raz nie chce zjesc dzis na wieczór dostał sinlaca z bananem ok pół banana i 80 ml sinlacku zjadł prawie wszystko od jutra kaszka dwa razy na dzień plus jakis deserek nie wiem jeszcze jak to zorganizowac bo widomo z nowych smaków to po kilka łyżeczek ale nastawiłam sie na jakies 7 kg a tu ledwo 6,5 wiec szok co do porazenie to niestety bardzo nma wstrzasneło teraz ana;izujac to raczej nie ale ja lekarzem nie jestem ale chyba miałby wtedy tylko te "złe" ruchy a on róznie układa i rusza raczkami strasznie mnie to martwi rehabilitacja za miesiac i to szybki termin bo narmalnie jak Tż poszedł go zapisac to na grudzien był termin ale czekał na ordynatora i jest za miesiac tak mu kazałam nie ruszac sie stamtad puki go nie zapisza na wmiare szybki termin jutro na usg brzuszka idziemy morfologie na pojutrze zostawiam co by za duzo wrazen nie było a na usg głowki jeszcze sie nie dodzwoniłam jutro bede próbowac a neurolog moze w sobote sie uda tyle ze mamy jechac do Krakowa ale moze rano przed wyjazem jeszcze uda sie umówic lekarza strasznie mnie zdołował dzisiejszy dzień ale musimy walczyc kocham go nad życie i musi byc dobrze Jeszcze odnosnie jedzenia jakby był głodny nie najadał sie moim mlekiem to by płakał nie spał 6-7 godz w nocy chyba dobrze mysle ??
|
#1435 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
szaja - mamy podobny schemat z tego co widze, z tym ze ja obiadek o 17 podaje i teraz widze ze to bykl ogromny blad, dzisiaj Borys zjadl ze 150 zupki i pozniej 220 kaszy i teraz jest nazarty jak bak i placze
cofa mu sie ta kasza. Chyba zaczne dawac zupke przy karmieniu o 14a tej siateczki sie boje - jakos podejrzane mi sie wydaja takie zwykle sklepowe owoce
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-11 o 21:36 |
|
|
|
#1437 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak samo jestusypia albo mocno trzymana na rękach u mnie, i też paluszka łapie, albo leżę opok bokiem, i trzymam jej obie rączki w górze tak jak lubi sobie za głowę dawać Cytat:
pisałam, głównie dla męża to, no i zimą pewnie wygodniej mi będzieCytat:
![]() ja tak zrobiłam kiedyś - ale wsiadłam obcemu facetowi do auta Cytat:
układ nerwowy zaczyna dojrzewać, potem zacznie się mega wiercenie przed spaniem, rzucanie się na wszystkie strony przytulaj, ogranicz bodźce (bo przeładowanie nimi też dokłada swoje).
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja truskawki wcinam juz od 2 tygodni i jest OK ![]() tyle nadrabiania uciekam spac
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, a ja teraz tak pomyślałam... bo Ty mu na noc do kaszki owoce dawałaś? Może dlatego płacze bo brzusio na noc boli i śpi niespokojnie?
Ja się już kolejny dzień zastanawiał co to za kilof na środku u żubrów -jak stryczek wygląda
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd ją znasz?chyba śpi, bo jak patrzyłam, to się rozglądał na boki; ale fakt, niewidzialne żubry są lepsze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

) i wyskoczyło mi się coś takiego 

my mielismy podobnie z fotografem jak wy z kamerzysta, moj kolega z roku robil zdjecia
uwielbiam! Ale boje sie, ze malej zaszkodza... mamy kp, wcinacie?

6 5 4 3 2 1
serce najpierw mi się zatrzymało, a później myślałam, że mi z piersi wyskoczy.Okazało się, że facet szedł piętro wyżej coś mu się pomyliło, grzecznie przeprosił i wyszedł zostawiając mnie wyglądającą tak: 

a ja się pytałam czemu mnie kręgosłup boli 

bez noszenia i lulania

:pijemy :
także ide pospać chociaz pare minut....