|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Zebys tak bardzo mi nie zazdroscila, to wyobraz sobie nieogrzewane mieszkanie, z metalowymi drzwiami i framugami, szparami, gdzie to tylko mozliwe, pojedynczymi oknami na cala sciane i zewnetrzna klatka schodowa. Masz to? To teraz idz pod prysznic albo do toalety... Lepiej Ci? ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Kolejna masakryczna noc od 3 co sekunde pobudki, brzuch bolał, masowanko nic nie dało... biedna moja..
Zaraz jedziemy na egzamin;]
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
WITAM WAS!!!!
DEBRAH!!!!!!!! proszzz http://allegro.pl/poduszka-kotek-z-i...911176717.html ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Wczoraj padł mi telefon...gdybym ja wiedziała- u nas tugeza zakończona po 23.....ostra balanga,jak u WAS?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za egzamin ![]() Ifwka nie kąpiemy w wannie z prostej przyczyny- nie mamy wanny tylko prysznic ![]() poza tym Kuba trochę się boi i strasznie płakusia, więc póki co czekamy aż się oswoi ![]() w ogóle mam wrażenie, że Wasze dzieci to ogóle się nie boją, jak się uderzą to nie płakusiają, u nas niewiele potrzeba, żeby Kuba zrobił tą swoją minkę, usta w podkówkę i płaksusiak. Chyba naprawdę wychowuję mamincycka (tak tż na niego mówi). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Debrah ja jeszcze przed porodemjak już byłam na chorobpwym to takie przytulaki stworzyłam: rózwoy siedzi u Oliwki w łóżeczku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dalej u mamy. Wczoraj wybraliśy się do brata w odwiedziny. Jaka Oliwka była grzeczna, bawiła sie super, Lanka ją całowała, głaskała a ta nic,nawet się śmiała do niej, z Wiktorek się bawili (wyrywali sobie zabawki ale bez rękoczynów), bratowej dała się na ręce wziąść. No super Tylko ze śpika ma strasznego, w nocy się mękoliła biedulka, spać nie mogła no a ja razem z nią. No i chyba tęskni za Tż bo do brata mojego wczoraj ją strasznie ciągnęło.
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś Ty moja to nawet jak myśli że się z niej śmiejemy to już płacze. Raz ąpiemy ją z mamą i mama kichła, zaraz ja tez kichłam no i śmiejemy się że teraz Oliwka powinna kichnąć a ona w ryk taki że nie mogłam jej uspokoić.
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
hejka!
coz to byla za noc! ![]() mlody urzadzil sobie wczoraj tugeze od 3 do 4.30 ![]() jedynie lulanie na chwile przynosilo jakotaki skutek tak wiec pierwsza czesc przebiegla pod haslem "a sprobuj mnie tylko odlozyc" ![]() ![]() na szczescie wszystko rozgrywalo sie u nas na lozku bo jakbym miala jeszcze uskutecznic z nim pieszonocne wedrowki po hawirze to byl padla tak wiec dzis, jesli nie bedzie dzieciakow to zamierzam udac sie do skladzika wfistow, polozyc sie na materacu, przykryc drugim i odespac to co mi sie prawnie i konstytucyjnie nalezy ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Zakorzenienie
|
powodzenia!
Cytat:
![]() my nie gratki! u nas to standard! smiejemy sie w pracy ze powinni nam w pracy placic dodatek odnosnie extremalnych warunkow dojazdowych ![]() Cytat:
![]() powodzenia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
dopiero wstaliśmy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kobieto, ja już po kawie i śniadaniu jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ja nadaję do Was z kibla, ale woda na kawę już się gotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
To i ja pogrzesze...
Wstalismy 3 min temu ![]() Ale zeby nie bylo tak fajnie to od 4 pobudki co 1h :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć,
dziwczyny, mam dobre wiadomości, antybiotyk szybko zaczął działać ![]() rany, ja wczoraj umierałam ze strachu, mały nam leciał przez ręce, oczy zaszklone, buzia czerwona i duszący kaszel w nocy obudził się tylko raz ![]() Cytat:
![]() o jaaaaaa, zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my planujemy małego wynieść do pokoiku gdzieś wiosna-lato, pokoik jest na piętrze i mysle,ze wtedy bedzie przeprowadzka jak juz nie bedzie budzenia się na jedzenie u nas drzemki niestety bardzo krótkie [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44878424]Surowe warzywa - pomidor, avocado (wiem że owoc ![]() mój za pomidorem aż się trzęsie papryki boję się dawać nie wiem czemu, może dlatego że TZ jest baaardzo uczulony na surową paprykę, kiedyś aż przytomność stracił natomiast ja się strasznie zatrułam i rzygałam pół nocy aaaa Leo ostatnio wsuwał oliwki czarne i wyjyadał mi z sałatki kapary i pieprz marynowany ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
Piękna noc, dawno tak się nie wyspałam. Jeden cyc o 2 na śpiocha. Pobudka razem ze mną o 6. Tak ładnie spał i to u siebie w łóżeczku, nie brałam go po cycu do siebie. Tak twardo spałam że nawet nie słyszałam budzika TŻta o 5 ani jak się krzątał po kuchni ani jak wychodził. Myślałam że Igi będzie słabo spał w nocy bo wczoraj długo spał w dzień: pierwszy raz od 9:15 do 12:10 i później od 16 do 17:40. czyli 4, 5 godziny w sumie
![]()
#1429 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jak narazie doczytałam że : Blogerka się pojawiła Polcia od Hje już śmiga Nawijki synek miał bliskie spotkanie ze sreberkiem :p Fefcia pracuje gdzie indziej i pomimo tego że zmęczona to szczęśliwa ![]() WITAJ MARSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! tęskniłam no i może w końcu jakieś spotkanko????? Szaja torcik wyborowy Neti razem z Bokeh robią pompony Sylwietta pogoń drania !!!!!!!! No ide czytać dalej ![]() Nie zapominajcie o mnie plisssss Dom, praca na swoim, częste wyjazdy nie zawsze pozwalają mi być na bieżąco aczkolwiek jak na samym początku napisałam " jak się raz pokazałam to już nie zniknę - chyba że tragedia nastąpi" Lecę czytać |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
w ogóle gotowanie 3 minuty na miękko to bujda na resorach, NIGDY w tyle czasu mi się nie zrobiło ![]() Cytat:
![]() francuski piesek normalnie Cytat:
u nas - ja lubię drobiową, ale z kolei wszyscy niby odradzają, że to najbardziej zanieczyszczona część zwierząt w ogóle :/ Cytat:
reh. proszę - nie dzwoń do końca tygodnia bo w Kambodży jest ![]() http://www.matyja-gabinet.com.pl pani Iwona Dranka W katowicach na 1000leciu przyjmuje ![]() ![]() Neurolożka prywatnie w Siemcach, z dnia na dzień przyjęła, ale fuksem, z reguły tydzień się czeka: Ewa Głuszkiewicz http://www.pkt.pl/głuszkiewicz-ewa-l...a/2705991/5-1/ znasz siemce troszkę? bo nie wiem czy ci tłumaczyć dojazd, bo jest banalny a gps nas prowadził głupio autobusem też mogę wytłumaczyć SI - mogę reh. w czwartek spytać, pewnie ktoś z tego ośrodka prywatnie przyjmuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A smaki po mamusi wysublimowane ma ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wieści z frontu kapciowego - ubierałam dzisiaj bąbla, kapcie leżały na fotelu, podchodzi, bierze lewego i próbuje ubrać na prawą stópkę ![]() chyba się spodobało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj za to Pietraszko siadł na parapecie...... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Nadrobiłam przy śniadanku. Czas na kawę ![]()
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szaja: tak, nie lubi tetrówki, rzuca nią. Za to musi mieć łapkę położoną na mojej klacie przy zasypianiu (przy uu) Juz przytula misie i lalki super, najbardziej lubi się bawić chyba szczeniaczkiem, ale ukochany przytulak jeszcze się nie pojawił, nikt nie został wyróżniony ![]() My po drzemce. Wcześnie, bo wstała przed 7. Spałam razem z młodą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Oskar dzisiaj by się oparzył o piec,moja matka akurat wyciągała z niego rozpałke a ten wyciągnął rękę w stronę gorącego blatu. Złapałam go za tą rączke żeby go odciągnąć i pech chciał że nie złapał równowagi i uderzył policzkiem o nogę stołu (ma siniaka sporego). A matka do mnie:"co ty mu zrobiłaś?!" - tak jakbym go rzuciła o ten stół... Może i moja wina że się uderzył ale chyba lepszy siniak jak poparzenie...
Poza tym zrobiła ze mnie wyrodną matkę a zapomniała jak sama doprowadziła do tego że uderzył buźką o taboret (też siniak na policzku)bo go nie pilnowała jak poszłam do wc albo rozciął usta o szafke na jej oczach... ![]()
#1435 |
Konto usunięte
|
Mała buziak dla Oskarka!
Znów temacik machnęłam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=741275&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak tam Twoja @, przyszła? Przegapiłam może ![]() Cytat:
![]() U nas spanie tylko z cyckiem w buzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1437 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Szaja słusznie pisała że maluchy szybko się nudzą. posłuchałam i odniosłam małe zwycięstwo. Ps mój też początkowo po kilku łyżeczkach udawał mega zmęczonego i tarł oczy i smarował się kaszą po całej buzi, a odeszliśmy od stołu i energia wracała ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaki duży Kawaler ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Daria śpi a ja czekam na dostawę z tesco ![]() Cytat:
![]() Tylko że ona nie płacze w nocy tylko się śmieje , gada i jest 2-3 godzinne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też lubię ![]() Od Darii też ![]() ![]() ![]() ---------------- obudziła się....drzemka trwała 25 min ![]()
![]() |
#1439 |
Konto usunięte
|
Silver, u nas też szalone 30minutowe drzemki od wczoraj
![]() Przyszedł właśnie kubek-stryczek Nuby, dałam Dorce i pije z niego, aż miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() uczulenie nie zniknęło, także będę piękna na roczku ![]() Hania dzisiaj strasznie niespokojnie spała, tak myślę, że to może po chlebku domowym z siemiem lnianym? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oj grzeszysz kobieto ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szaja pokażesz ten kubek jeszcze raz? może też kupię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.