Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Notka

Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2014-09-26, 13:42   #1411
calista87
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 20
Smile Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII

Ostatnio znalaz豉m swoje zdj璚ie sprzed 10 lat. Wygl康a豉m tak m這dziutko 瞠 postanowi豉m za przeproszeniem opier**** w這sy na kr鏒ko i za farbowa. Zrobi豉m pasemka blond na farbowane w這sy (od p馧 roku "szampa雟ki blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia豉bym ciep造 br您 najlepiej jasny bez rudo軼i. Kto ma pomys ?
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg 20140926_131916.jpg (89,9 KB, 6 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 20140926_130338.jpg (162,1 KB, 10 za豉dowa)

Edytowane przez calista87
Czas edycji: 2014-09-26 o 13:51
calista87 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-26, 14:20   #1412
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 284
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII

Cytat:
Napisane przez calista87 Poka wiadomo嗆
Ostatnio znalaz豉m swoje zdj璚ie sprzed 10 lat. Wygl康a豉m tak m這dziutko 瞠 postanowi豉m za przeproszeniem opier**** w這sy na kr鏒ko i za farbowa. Zrobi豉m pasemka blond na farbowane w這sy (od p馧 roku "szampa雟ki blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia豉bym ciep造 br您 najlepiej jasny bez rudo軼i. Kto ma pomys ?
Znajd w Google fotk koloru jaki by ci odpowiada, bo tw鎩 jasny br您 mo瞠 si sporo r騜ni od tego co ja sobie wyobra瘸m my郵帷 o tym kolorze
Jak podrzucisz chciany kolorek to si pomy郵i 豉twiej

Nie udzielam 瘸dnych porad przez PW, prosz nie pisa.
mcromance jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-26, 14:59   #1413
calista87
Przyczajenie

Wrzucam zdj璚ia. Podobaj mi si "zimne br您y" mam zielono-br您owe oczy i jasn karnacj dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl康a jak trup Ta Pani z tym soczkiem..ma pi瘯ny kolor ehh
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg ombre-refleksy-piekny-braz-nugat.jpg (50,2 KB, 13 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg Kolorek.jpg (20,3 KB, 19 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg naturalny_light_brown.jpg (30,6 KB, 13 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg 79_500x640.jpg (29,5 KB, 47 za豉dowa)

Edytowane przez calista87
Czas edycji: 2014-09-26 o 15:04
Stary 2014-09-26, 15:47   #1414
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 714

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka wiadomo嗆

Odebra豉m dzi moj CT 6/71. Oczywi軼ie jak si pofarbuj, to wrzuc fotki.

Martwi mnie, 瞠 Weronisia rzadko co wkleja
A co mam wkleja? U mnie kolor bez zmian, czyli ciemny br您. Nie chc was zanudza moimi fotkami, skoro to ci庵le ten sam kolor.

Jestem ciekawa jak tobie wyjdzie 6/71. Ja ostatnio tez farbuje na ten kolor i jestem w nim zakochana tylko 瞠 tobie pewnie wyjdzie ja郾iej ni mi, bo ja mam do嗆 ciemny podk豉d, a do tego u篡wam mixtona, kt鏎y mocno przyciemnia.

Teraz postanowi豉m znowu rozja郾i w這sy, 瞠by efekt by lepszy, czyli nie a taki ciemny. Teraz to po kazdym farbowaniu doznaj zawa逝 serca widz帷 t ciemnic. Dopiero jak mixton si wyp逝kuje, to wy豉zi kolor, jaki mnie zadowala.

Cytat:
Wrzucam zdj璚ia. Podobaj mi si "zimne br您y" mam zielono-br您owe oczy i jasn karnacj dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl康a jak trup Ta Pani z tym soczkiem..ma pi瘯ny kolor ehh
Podobaj ci si zimne br您y, a zdj璚ia, kt鏎e wrzuci豉 pokazuj ciep貫 br您y.
A co do koloru... ja r闚nie mam zielono-br您owe oczy i jasn karnacj, a lepiej wygl康am w bardzo ciemnym br您ie ni w jasnym
Weronisia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-26, 15:51   #1415
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 097
GG do Beata.

Weronisa nie znasz si
jak trup wygl康asz
Witaj w klubie

A co tam u ciebie s造cha ? zajeta jestes, ze tak cie malutko ?

Beata. jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-26, 15:55   #1416
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram Weronisi. To co powkleja豉 to wszystko s ciep貫 odcienie Og鏊nie poziom 7 i wariacje odcienia z這tego (.3) lub mo瞠 popielato z這tego (.31 lub .13).

Stary 2014-09-26, 16:36   #1417
Nephalem
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 52

Calista87 fajne s te...ciep貫 br您y. Sama bym sobie sprawi豉 takowy gdyby nie fakt, 瞠 jestem typowym ch這dnym, letnim typem. Dlatego moim ostatecznym celem jest popielaty jasny/鈔edni br您.

Dzisiaj po wr璚z maniakalnym obserwowaniu w這s闚 w r騜nym o鈍ietleniu dosz豉m do wniosku, 瞠 sklepowa "natura" jest o wiele bardziej naturalna ni ta z mojego (teoretycznie) profesjonalnego salonu. Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.
Nephalem jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-26, 18:03   #1418
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka wiadomo嗆
Weronisa nie znasz si
jak trup wygl康asz
Witaj w klubie

Ano... i zaj皻a, czyli zapracowana, no i jeszcze jako tak nie mam o czym pisa. Zagl康am tu codziennie, tylko odezwa si nie mam jak. Przewa積ie zagl康am z telefonu, a wtedy nie widz 瘸dnych zdj耩, to i komentowa nie mam czego. Jaki taki do貫k mnie dopad i nawet kompa nie chce mi si w陰cza. A mo瞠 to lenistwo :P

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-26, 20:23   #1419
calista87
Przyczajenie

Widze ze nie tylko mnie z豉pa jakis dolek. Zamowilam karte multisport,mam nadziej ze ona uleczy moje rozleniwienie.
Jesli chodzi o br您y przyznaje wam racj. Slabl sie znam na kolorkach wpisalam w google "zimny br您" i wybra豉m zdj璚ia...dzieki wam juz nawet wiem po co sa syferki na farbach Jeszcze musze nad produktem pomy郵e.
Stary 2014-09-27, 12:37   #1420
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 974

pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/
goldika jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-27, 12:46   #1421
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
Wczoraj pofrabowalam sie Fanol 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze
Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za t瘼a jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna

Stary 2014-09-27, 14:06   #1422
joanna45o
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 19

Dziewczyny pewnie mnie mato豉 pogonicie...sorki bardzo,瞠 jak ten bumerang wracam... mam konkretne pytanie i Wy z pewno軼i znacie odpowied.Czy je郵i chc o ton przyciemni w這sy , to farb powinnam nak豉da jak zawsze tzn. najpierw odrosty, potem reszta czy k豉嗆 na ca這嗆 czerepa? , a tak a'propos do趾闚 , to mnie te jesienna chandra dopada. Nie dajmy si , odkopujmy si od razu ...
joanna45o jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-27, 14:25   #1423
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez joanna45o Poka wiadomo嗆
Dziewczyny pewnie mnie mato豉 pogonicie...sorki bardzo,瞠 jak ten bumerang wracam... mam konkretne pytanie i Wy z pewno軼i znacie odpowied.Czy je郵i chc o ton przyciemni w這sy , to farb powinnam nak豉da jak zawsze tzn. najpierw odrosty, potem reszta czy k豉嗆 na ca這嗆 czerepa? , a tak a'propos do趾闚 , to mnie te jesienna chandra dopada. Nie dajmy si , odkopujmy si od razu ...
najpierw na odrost, potem reszta, i s豉by oksydant do tego wszystkiego

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
Wczoraj pofrabowalam sie Fanol 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze
Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za t瘼a jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna
Nie wysz這 ch這dno?? Dawaj fotk

Dziewczyny ja mam w domu farb oyster (chyba si tak to pisze) 6.11 mo瞠 kt鏎a z Was chce?

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Poka wiadomo嗆
pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/
Teraz chyba tak si nosi wszystkie prezenterki w tv maj przy jasnym blondzie ciemnobr您owy odrost

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Weronisa nie znasz si
jak trup wygl康asz
Witaj w klubie

Dobre ja s造sz 瞠 wygl康am jak trup i w br您ie i teraz jak mam blond to te jak nie mam mejkapu to si "rozmywam" niezale積ie od koloru w這s闚
MorganLeFay jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-27, 14:43   #1424
joanna45o
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka wiadomo嗆
najpierw na odrost, potem reszta, i s豉by oksydant do tego wszystkiego

Dobre ja s造sz 瞠 wygl康am jak trup i w br您ie i teraz jak mam blond to te jak nie mam mejkapu to si "rozmywam" niezale積ie od koloru w這s闚
mam w domu oksydant 6%, mo瞠 by ?

te si "rozmywam" , cz瘰to nawet z mejkapem
Teraz tak sobie wydedukowa豉m patrz帷 na zdj璚ia dziewczyn z blondem,瞠 w豉軼iwie , to mimo ,瞠 farbuj blondami, to moje w這sy i tak bardziej w br您 wpadaj ni w blond, moje naturalne s mi璠zy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do嗆 mocno je rozja郾i豉 , ale wol jednak poziom 8 i dlatego chc przyciemni.Nie zdziwi si jak ci篹ko b璠zie Wam cokolwiek zrozumie z tego co tu wypisuj...

Edytowane przez joanna45o
Czas edycji: 2014-09-27 o 14:45
Stary 2014-09-27, 17:23   #1425
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez joanna45o Poka wiadomo嗆
mam w domu oksydant 6%, mo瞠 by ?

te si "rozmywam" , cz瘰to nawet z mejkapem
Teraz tak sobie wydedukowa豉m patrz帷 na zdj璚ia dziewczyn z blondem,瞠 w豉軼iwie , to mimo ,瞠 farbuj blondami, to moje w這sy i tak bardziej w br您 wpadaj ni w blond, moje naturalne s mi璠zy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do嗆 mocno je rozja郾i豉 , ale wol jednak poziom 8 i dlatego chc przyciemni.Nie zdziwi si jak ci篹ko b璠zie Wam cokolwiek zrozumie z tego co tu wypisuj...
Teoretycznie do przyciemnienia wystarczy豚y oxy 3%. 6% mo瞠 ju ROZJA吉IA w這sy o 1 ton. Najlepiej jakby zrobi豉 pr鏏 na pasemku najpierw.
Stary 2014-09-27, 18:16   #1426
joanna45o
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka wiadomo嗆
Teoretycznie do przyciemnienia wystarczy豚y oxy 3%. 6% mo瞠 ju ROZJA吉IA w這sy o 1 ton. Najlepiej jakby zrobi豉 pr鏏 na pasemku najpierw.
zrobi tak DZI艼I ja mam sporo siwych w這s闚 i dlatego u篡wa豉m oksydantu 6% .Ju nie zawracam gitary, bo wieje nud z mojej strony. Mi貫go weekendu
Stary 2014-09-27, 18:51   #1427
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa W sloncu wygladaja na czarne . Ale mialam nadzije ze bede widziala wiecej tego popielu

Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie

Stary 2014-09-27, 21:22   #1428
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa W sloncu wygladaja na czarne . Ale mialam nadzije ze bede widziala wiecej tego popielu

Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie
To chyba tylko mixton jest w stanie bardziej ochlodzic kolor.
T瘰kni czasem za takim ciemnym kolorem

Masz racje - przy siwych w這sach chyba lepiej k豉嗆 na 4,5%.
Stary 2014-09-28, 11:05   #1429
goldika
Zakorzenienie

laski u篡wacie szczotek obrotowych do suszenia? chodzi mi po g這wie zakup jakiej...
Stary 2014-09-28, 11:38   #1430
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.

Stary 2014-09-28, 11:54   #1431
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.
ja mam wlosy za ramiona wi璚 my郵isz, 瞠 zb璠na rzecz? do tego uk豉daj mi si beznadziejnie po wysuszeniu suszark.
Stary 2014-09-28, 12:01   #1432
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej Ale myje wlosy codziennie, zazwyczaj poznym wieczorem , samo suszenie suszarka mnie troche meczy .
Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.

Stary 2014-09-28, 12:45   #1433
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wlosy za ramiona wi璚 my郵isz, 瞠 zb璠na rzecz? do tego uk豉daj mi si beznadziejnie po wysuszeniu suszark.
Wetn si
Ja uwa瘸m, 瞠 mo瞠sz spr鏏owa na takiej szczotce. Gdybym sama mia豉 wi璚ej kasy to bym sobie tak kupi豉.
Ale wola豉m kupi poprzednio normaln suszark, bo z niej korzystaj 陰cznie ze mn 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by這 z tak obrotow.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 13:32   #1434
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej Ale myje wlosy codziennie, zazwyczaj poznym wieczorem , samo suszenie suszarka mnie troche meczy .
Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.
dasz linka do tej swojej Rowenty?

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka wiadomo嗆
Wetn si
Ja uwa瘸m, 瞠 mo瞠sz spr鏏owa na takiej szczotce. Gdybym sama mia豉 wi璚ej kasy to bym sobie tak kupi豉.
Ale wola豉m kupi poprzednio normaln suszark, bo z niej korzystaj 陰cznie ze mn 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by這 z tak obrotow.
akurat mam przyp造w got闚ki takiej "tylko dla mnie" i chcia豉bym kupi co przydatnego, a nie kolejne kosmetyki kt鏎e zasil szeregi dziesi徠ek w szafie
w這sy myj codziennie rano i b璠 musia豉 zacz望 je jako modelowa do pracy, 瞠by jak cz這wiek wygl康a
wcinaj si zawsze i wsz璠zie
Stary 2014-09-28, 13:35   #1435
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
akurat mam przyp造w got闚ki takiej "tylko dla mnie" i chcia豉bym kupi co przydatnego, a nie kolejne kosmetyki kt鏎e zasil szeregi dziesi徠ek w szafie
w這sy myj codziennie rano i b璠 musia豉 zacz望 je jako modelowa do pracy, 瞠by jak cz這wiek wygl康a
wcinaj si zawsze i wsz璠zie
Widzisz? Sama sobie poda豉 powody dla kt鏎ych powinna (i jeste w stanie) kupi sobie tak suszark

Stary 2014-09-28, 16:07   #1436
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

http://www.electro.pl/Suszarko_lokow...ceneo_spo=true
Ja mam starszy model.
Nie susze nia calkiem mokrych wlosow, podsuszam zwykla suszarka a ta ko鎍z dzielo

Stary 2014-09-28, 17:15   #1437
Weronisia
Zakorzenienie

Goldika ja r闚nie mam Rowent obrotow i nie wyobra瘸m sobie 篡cia bez niej. Mam j ju jakie 7 czy lat i nadal dzia豉! U篡wa豉m jej zar闚no do uk豉dania kr鏒kiego boba, jak i teraz moich d逝窺zych w這s闚, a mam w tej chwili do ramion, wystopniowane i jak s wyprostowane, to wygladam jak J霩ia ze wsi, a jak podkr璚, to wygl康a za raz jakbym mia豉 dwa razy tyle w這s闚.
Teraz czekam a moja mi padnie, to od razu lec kupi nast瘼n

Aha, tak jak Beata nie susz ni w這s闚, bo jest za s豉ba. Najpierw susz w這sy suszark, albo same schn, a dopiero potem podwijam t Rowent

Poni瞠j wklejam fotk po u這瞠niu w這s闚 Rowent obrotow - kolor zaraz po farbowaniu par tygodni temu, ale teraz mam chyba identyczny.

A kolejne fotki, to m鎩 obecny kolor.
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0414.jpg (54,2 KB, 9 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0436.jpg (68,4 KB, 9 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0437.jpg (84,0 KB, 10 za豉dowa)

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2014-09-28 o 17:31

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 18:49   #1438
Gomra
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 751
GG do Gomra

Cytat:
To co wrzuci豉 to ciep貫 br您y, na bazie z這tego pigmentu.
Gomra jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2014-09-28, 20:18   #1439
goldika
Zakorzenienie

Beata i Weronisia dzieki za opinie
waham sie miedzy Rowenta, Babyliss i Philips. ten ostatni jest najdrozszy.
Skusilabym sie na Rowente ale nie znam tej firmy. Ale sroro Weronisi dziala 7lat to musi byc git
Stary 2014-09-28, 21:07   #1440
unhumblee
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 273

Mam Rowent tak, do kt鏎ej link poda豉 Beata, u篡wam codziennie od kilku miesi璚y, dla mnie jest idealna, cho m鎩 m捫 twierdzi, 瞠 jest straszliwie g這郾a

unhumblee jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.