|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#1411 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 20
|
Ostatnio znalaz豉m swoje zdj璚ie sprzed 10 lat. Wygl康a豉m tak m這dziutko 瞠 postanowi豉m za przeproszeniem opier**** w這sy na kr鏒ko i za farbowa. Zrobi豉m pasemka blond na farbowane w這sy (od p馧 roku "szampa雟ki blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia豉bym ciep造 br您 najlepiej jasny bez rudo軼i. Kto ma pomys ?
Edytowane przez calista87 Czas edycji: 2014-09-26 o 13:51 |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 284
|
Dot.: Br您owow這se - ploty i inne g逝poty, a czasem jakie farbowanie ;) cz窷 VII
Cytat:
![]() Jak podrzucisz chciany kolorek to si pomy郵i 豉twiej
|
|
|
|
#1413 |
|
Przyczajenie
|
Wrzucam zdj璚ia. Podobaj mi si "zimne br您y" mam zielono-br您owe oczy i jasn karnacj dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl康a jak trup
Ta Pani z tym soczkiem..ma pi瘯ny kolor ehh
Edytowane przez calista87 Czas edycji: 2014-09-26 o 15:04 |
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 714
|
Cytat:
U mnie kolor bez zmian, czyli ciemny br您. Nie chc was zanudza moimi fotkami, skoro to ci庵le ten sam kolor.Jestem ciekawa jak tobie wyjdzie 6/71. Ja ostatnio tez farbuje na ten kolor i jestem w nim zakochana Teraz postanowi豉m znowu rozja郾i w這sy, 瞠by efekt by lepszy, czyli nie a taki ciemny. Teraz to po kazdym farbowaniu doznaj zawa逝 serca widz帷 t ciemnic. Dopiero jak mixton si wyp逝kuje, to wy豉zi kolor, jaki mnie zadowala. Cytat:
Podobaj ci si zimne br您y, a zdj璚ia, kt鏎e wrzuci豉 pokazuj ciep貫 br您y. A co do koloru... ja r闚nie mam zielono-br您owe oczy i jasn karnacj, a lepiej wygl康am w bardzo ciemnym br您ie ni w jasnym
|
||
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisa nie znasz si
![]() jak trup wygl康asz Witaj w klubie A co tam u ciebie s造cha ? zajeta jestes, ze tak cie malutko ?
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Og鏊nie poziom 7 i wariacje odcienia z這tego (.3) lub mo瞠 popielato z這tego (.31 lub .13).
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 52
|
Calista87 fajne s te...ciep貫 br您y.
Sama bym sobie sprawi豉 takowy gdyby nie fakt, 瞠 jestem typowym ch這dnym, letnim typem. Dlatego moim ostatecznym celem jest popielaty jasny/鈔edni br您. Dzisiaj po wr璚z maniakalnym obserwowaniu w這s闚 w r騜nym o鈍ietleniu dosz豉m do wniosku, 瞠 sklepowa "natura" jest o wiele bardziej naturalna ni ta z mojego (teoretycznie) profesjonalnego salonu. Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.
|
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Przyczajenie
|
Widze ze nie tylko mnie z豉pa jakis dolek. Zamowilam karte multisport,mam nadziej ze ona uleczy moje rozleniwienie.
Jesli chodzi o br您y przyznaje wam racj. Slabl sie znam na kolorkach wpisalam w google "zimny br您" i wybra豉m zdj璚ia...dzieki wam juz nawet wiem po co sa syferki na farbach Jeszcze musze nad produktem pomy郵e.
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/ |
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
![]() Wczoraj pofrabowalam sie Fanol 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze ![]() Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za t瘼a jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna
|
|
#1422 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 19
|
Dziewczyny pewnie mnie mato豉 pogonicie...sorki bardzo,瞠 jak ten bumerang wracam...
|
|
|
|
|
#1423 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny ja mam w domu farb oyster (chyba si tak to pisze) 6.11 mo瞠 kt鏎a z Was chce? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
wszystkie prezenterki w tv maj przy jasnym blondzie ciemnobr您owy odrost ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
ja s造sz 瞠 wygl康am jak trup i w br您ie i teraz jak mam blond to te jak nie mam mejkapu to si "rozmywam" niezale積ie od koloru w這s闚
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
||||
|
|
|
|
#1424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
te si "rozmywam" , cz瘰to nawet z mejkapem ![]() Teraz tak sobie wydedukowa豉m patrz帷 na zdj璚ia dziewczyn z blondem,瞠 w豉軼iwie , to mimo ,瞠 farbuj blondami, to moje w這sy i tak bardziej w br您 wpadaj ni w blond, moje naturalne s mi璠zy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do嗆 mocno je rozja郾i豉 , ale wol jednak poziom 8 i dlatego chc przyciemni.Nie zdziwi si jak ci篹ko b璠zie Wam cokolwiek zrozumie z tego co tu wypisuj...
Edytowane przez joanna45o Czas edycji: 2014-09-27 o 14:45 |
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
鑿icz od 10.07.2012. M鎩 trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa
Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
T瘰kni czasem za takim ciemnym kolorem ![]() Masz racje - przy siwych w這sach chyba lepiej k豉嗆 na 4,5%.
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
laski u篡wacie szczotek obrotowych do suszenia?
chodzi mi po g這wie zakup jakiej...
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wlosy za ramiona wi璚 my郵isz, 瞠 zb璠na rzecz? do tego uk豉daj mi si beznadziejnie po wysuszeniu suszark.
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej
. Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwa瘸m, 瞠 mo瞠sz spr鏏owa na takiej szczotce. Gdybym sama mia豉 wi璚ej kasy to bym sobie tak kupi豉. Ale wola豉m kupi poprzednio normaln suszark, bo z niej korzystaj 陰cznie ze mn 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by這 z tak obrotow.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() w這sy myj codziennie rano i b璠 musia豉 zacz望 je jako modelowa do pracy, 瞠by jak cz這wiek wygl康a ![]() wcinaj si zawsze i wsz璠zie |
||
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.electro.pl/Suszarko_lokow...ceneo_spo=true
Ja mam starszy model. Nie susze nia calkiem mokrych wlosow, podsuszam zwykla suszarka a ta ko鎍z dzielo
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika ja r闚nie mam Rowent obrotow i nie wyobra瘸m sobie 篡cia bez niej. Mam j ju jakie 7 czy lat i nadal dzia豉! U篡wa豉m jej zar闚no do uk豉dania kr鏒kiego boba, jak i teraz moich d逝窺zych w這s闚, a mam w tej chwili do ramion, wystopniowane i jak s wyprostowane, to wygladam jak J霩ia ze wsi, a jak podkr璚, to wygl康a za raz jakbym mia豉 dwa razy tyle w這s闚.
Teraz czekam a moja mi padnie, to od razu lec kupi nast瘼n ![]() Aha, tak jak Beata nie susz ni w這s闚, bo jest za s豉ba. Najpierw susz w這sy suszark, albo same schn, a dopiero potem podwijam t Rowent ![]() Poni瞠j wklejam fotk po u這瞠niu w這s闚 Rowent obrotow - kolor zaraz po farbowaniu par tygodni temu, ale teraz mam chyba identyczny. A kolejne fotki, to m鎩 obecny kolor. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2014-09-28 o 17:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Beata i Weronisia dzieki za opinie
waham sie miedzy Rowenta, Babyliss i Philips. ten ostatni jest najdrozszy. Skusilabym sie na Rowente ale nie znam tej firmy. Ale sroro Weronisi dziala 7lat to musi byc git
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 273
|
Mam Rowent tak, do kt鏎ej link poda豉 Beata, u篡wam codziennie od kilku miesi璚y, dla mnie jest idealna, cho m鎩 m捫 twierdzi, 瞠 jest straszliwie g這郾a
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

Ta Pani z tym soczkiem..ma pi瘯ny kolor ehh
Podobaj ci si zimne br您y, a zdj璚ia, kt鏎e wrzuci豉 pokazuj ciep貫 br您y. 

Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.

ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze