![]() |
#1411 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Cytat:
![]() ja mam since i bardzo bym chciala zeby ten krem działał ![]() Cytat:
![]() dramat! Cytat:
tyle nerwów.a czlowiek chcialby dobrze :/
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Nie nazwalabym swojej skory cienka. Jestem blada, ale nie widac u mnie zylek. Nigdy nie mialam specjalnie widocznych cieni pod oczami - starcza mi zwykly korektor. U mnie raczej problemem jest zapadnieta skora pod oczami, ale jej rozjasnienie daje wrazenie bialych plam. Czasem rano wygladam jak wysuszony wior. :P Bardziej by sie przydalo mojej twarzy troche jedrnosci/tluszczu niz rozjasnienia. :P
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Coś ciężki ten poranek...
Miałam wizazowy sen. Miałam odwiedzić Schmett. Chodziłam, szukałam i nie wiedziałam gdzie. Nachodziłam się sporo tej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Konto usunięte
|
Hej
Mój mąż jest mistrzem obrażania się o glupote, ale to już wiecie. A jak się klocimy to się meble trzęsą. Co do godzenia, roznie, zależy o co pójdzie. Jak mi kiedyś dopiekl jednym zdaniem to tydzień czasu się nie odzywalam choćby słowem. Nawet jak mnie zaczęły skurcze straszyc 3 tyg przed rodzeniem, siłą mnie ubieral i chciał pakowac do auta. Na szczęście to był fałszywy alarm. No i wczoraj ni powiedział że nie chce sesji plenerowej" bo wiecznie go gdzieś ciagam i nie może chociaż jedną niedzielę w domu pobyć, on nie lubi zdjęć " takich niedziel bd miał jeszcze dużo a z sesji by pamiątka była.. ale nie to nie, bez łaski. Szkoda, że wcześniej mówił, że tak, termin pasował i teraz nagle on nie chce. Szkoda że w sobotę wieczorem nie powiedział. ![]() Zostaje nam wybrać coś ze slubnych i weselnych do albumu. Naprawdę wielką przykrość mi sprawił, ale ok, nie bd go zmuszać |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Ania współczuje sytuacji z oknami. Mama nadzieje mimo wszystko, że facet je przywiezie i zamontuje. Ale jeśli nie to rzeczywiście sąd to jedyne wyjście i trzymam kciuki żeby szbko się to rozwiązało.
Fajny wczoraj temat miałyście - na nas kłótnie głównie generuje ja ![]() ![]() ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
witam.
Ania współczuję bardzo. ale dajcie się bo kurde przegina facet. ( aczk. nie wiem co wcześniej pisałaś ![]() dzisiaj mam ulotkiiiiii :/:/:/ do 6 listopada musze za studia zapłacić ![]() A teraz oglądam kota z piekła rodem ![]() ja już mówiłam Wam ze kłócimy się oraz częściej ale tylko o jedno ![]() no i sami bez świadków. czasami wieczorem już się pogodzimy bo ja beczę a ostatnio dopiero rano xD Tż w nocy zaczął mnie przytulać |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Fajny temat wczoraj był
![]() Ale i tak nic nie przebije naszych przedślubnych kłótni na skajpie i trzaskania laptopem. ![]() Mój lubi się obrażać. Ale o takie głupoty, że czasami ręce opadają. Jak mówi stare przysłowie: rude to wredne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mi się nic nie chce a z drugiej strony mi się nudzi .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dopiero tydzień temu wymieniłam na nowy i wybór był prosty - kolejny Samsung ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;53337860]
My jedną z poważniejszych chyba kłótni mieliśmy przy wybieraniu zespołu. Mój telefon rzuciłam z całej siły o ścianę ale to na prawdę najmocniej jak umiałam. I najlepsze jest to, że nic mu się nie stało. No wypadła bateria wiadomo ale ekran nie pękł. Dopiero tydzień temu wymieniłam na nowy i wybór był prosty - kolejny Samsung ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] a ja nigdy samsunga juz nie chce xD dla mnie Sony najlepszy ![]() o macie tak zrobione ze internet z telefonu mozecie używac w tablecie lub laptopie? tak jakby tel był modemem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No brzmi to zabawnie, ale rzadko tam na siebie wrzeszczymy bo cała złość można tam wychodzić ![]() Zresztą takie kłótnie ostre zdarzają Nam się rzadko.I wolimy je załatwiać na spacerze bo nic bardziej nas nie denerwuje niż pozniejsza loza komentatorów ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- I Dobry tak w ogóle! ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Mój też jak się obraża to o głupoty a rudy nie jest ![]() A przy tym taki zawziety że nie da się jemu przetłumaczyć, trzeba poczekać aż jemu przejdzie.
![]() |
#1426 |
na przekór do celu
|
Mój telefon poważnie szwankował po tym, jak został przejechany
![]() ![]() ![]() Aczkolwiek jak już dojdzie do wymiany, to też chce Samsunga ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mi się wydaje, że dużo częściej się klocilismy na początku związku. Teraz i owszem poklocimy się, każdy coś od siebie powie, ja będę płakać i za chwile się godzimy. Nie zasne jak jestesmy pokloceni. ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Ja telefon będę swój wymieniac pewnie na święta i za bardzo nie wiem na jaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
na przekór do celu
|
My rozmawialiśmy wczoraj o tej naszej szafie. Mówię TZ-owi, że chcę, aby półki były albo na szerokość jego jednej złożonej koszulki czy spodni albo dwóch. Bo nasza szafa z przedpokoju ma szerokość 1,5 koszulki, przez co muszę je układać na zakładkę, co mnie wkurza i stwarza problemy przy ich wyciąganiu.
Na to TZ powiedział, że to i tak jest złe rozwiązanie, że każde będzie złe. I naburmuszony wstał. Skoro każde rozwiązanie będzie złe, to co za różnica które wybierze? ![]()
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() |
#1430 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja mama też wyznaje zasadę że kłócić powinno się za zamkniętymi drzwiami, chociaż z drugiej strony bardzo czasami chce wyciągnąć powód sprzeczki i trochę mnie wtedy wkurza bo my już dawno o temacie zapomnieliśmy a ona wywleka.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja nienawidzę jak M. robi mi jakieś wyrzuty przy innych ludziach. Albo jak niedosłyszy coś i później głośno powtarza coś co ja mu powiedziałam przez tzw.zęby ![]()
![]() |
#1431 |
... choć nie Westwood
|
Aaaaaaaaa, moj film, filmik, filmuncio gotowy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1432 |
na przekór do celu
|
A, miałam wam pokazać, ciekawy wykres
![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
My oboje jesteśmy dość temperamentni i nasze sprzeczki są ostre ale krótkie. Nie mamy cichych dni. Szybko się godzimy. Zdarza się ze sobie dogryzamy tak jak któraś z Was pisała przy Rodzicach ale staramy się tego unikać bo wychodzimy z założenia że to co się dzieje między nami to nasza sprawa i po co rodziców w to wciągać. W myśl zasady "nie mów nikomu co się dzieje w Twoim domu". I myślę że naszym Babciom nie chodziło tylko o pozory ale o to by takie rzeczy załatwiać samemu a nie z udziałem osób trzecich. Nigdy nie jest dobrze w związku jak się wtrąca osoba trzecia. Nieważne czy to mama,teściowa czy ktoś dalszy. A tak w ogóle to 4 miesiące po ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o nie... ;p Cytat:
Hey ![]() co do kłotni to czasami sie nam zdarza, jak wszystkim. Ja ogólnie wolę wykrzyczeć co mnie boli niż kisić w sobie bo wiem, że kiszenie nic nie da a tylko mnie bardziej frustruje, więc czasami sąsiedzi sobie posłuchają. Odkąd mieszkamy sami to moge sobie chociaż krzyknąć bo wcześniej to głupio było przy mojej mamie lub M. rodzicach i tak jakoś dochodziło do dłuuuugich rozmów, które mało co dawały. Teraz jak już do czegos dojdzie to szybka kłotnia i równie szybkie wyjasnienie sprawy a nie rozmowy ciagnące się dniami... tak jak bywało gdy musieliśmy załatwiać drażliwe tematy przez telefon. Ja tez jestem za tym, że jak kłótnia to w zaciszu a nie tak aby każdy słyszał (rodzice, znajomi itp). Nawet księża na kazaniach ślubnych często mówią, że problemy rozwiązywać we dwoje a nie wciagać w to rodziców nawet jak się wtrącają. Ja właśnie jestem na etapie zmiany abonamentu i wyboru telefonu i nie wiem.. mam trzy na oku i nie umiem sie zdecydować ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
mattko jaki poranek
totaly rak komunikacji w mojej pracy odbił sie tym ze od 8:50 do 9:30 4osoby na mnie krzyczały w tym nikt, kogo bym znała a czesc z nich to australijczycy!!! a ja glupio odpowiadałam bo nie wiedzialam o co w ogole chodzi. dramat. no masakra. pomine ze to pochłonęło tyle mojego czasu ze jest prawie 11 a ja jeszcze nic nie zrobiłam ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- aaa a ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2015-11-04 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam teraz nokie (no Microsoft sorki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siostra ma pakiet neta w telefonie a korzysta z niego na laptopie ![]() i ja bym tak chciała. tylko ja na tablet. Tż mówi że to duzo kombinowania. ale chyba nie skoro moja siostra (blondynka z charakateru ![]() ![]() czy w urzędzie skarbowym muszę ja zmienic dane osobowe czy to już z automatu idzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.