|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Takie jest życie - masz prawo mówić wszystko, ale wiąże się to z pewnymi konsekwencjami - od braku zgody, poprzez rękoczyny, do pozwów sądowych. Warto też pamiętać o podstawach kultury osobistej, której - jak już wielokrotnie mówiłem - zabrakło wielu kobietom w tej dyskusji.
Prawo do wyrażania opinni zmienia więc niewiele. |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
No niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nudny jesteś, i tyle. I jestem pewna, że najzwyczajniej w świecie masz małego, i jesteś samotny. Kobiety cię (tak, z małej litery) skrzywdziły. o czym zresztą świadczą Twoje wątki. Zdrowy, szczęśliwy i zaspokojony facet nie siedzi na babskim forum w wątku o rozmiarze penisa i robi nieco bardziej interesujące rzeczy w czwartek w nocy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1416 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar może i jest ważny, ale liczy się też technika.
Facet z ogromnym bez techniki i tak nie da kobiecie satysfakcji.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to ja wrócę do swojego pytania. Czy facet mający te 20 i więcej centymetrów nie jest bardziej poszkodowany? W sensie że mniejszy wejdzie cały do pochwy a duży? Ok pochwa się rozciąga ale jak bardzo?;p A jeśli nie wejdzie cały to w tym momencie na miejscu faceta lepiej mieć chyba mniej niż więcej centymetrów. ![]() No i tak samo z oralem, dziewczynie będzie trudno włożyć tyle do ust a z mniejszym to nie jest taki problem:p
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy mój jest duży czy średni, ale moja Ż od lat ma problem z lekkim, ale przeszkadzającym bólem w czasie "głębokiego" stosunku. Podczas seksu oralnego nie ma problemu, nie jestem fanem jakiś akcji "deepthroat", więc tyle ile Jej tam wchodzi, tyle mi jest aż za dobrze. Lekarz powiedział mojej Ż, że pochwa ma swoją rozciągliwość i o ile po ciąży jest lepiej, to jednak te niedogodności są w Jej przypadku z powodu dużego OBWODU członka - o długości tu nie wspomniał, więc może mam jakiś duży obwód? Nie wiem, rzadko się nad tym zastanawiamy.
... pomijam ciągłe kłopoty z niekontrolowanym wzwodem w ciasnych dżinsach - to NAPRAWDĘ może boleć ![]() Co do tej całej dyskusji - jest tu tyle punktów widzenia ilu uczestników. Ja nie mam dużego doświadczenia w tym temacie (miałem tylko kilka partnerek przed moją Ż, które nie komentowały mojego przyrodzenia), ale generalnie uważam, że na pewno JEŚLI kobieta lubi oglądać ładne męskie ciało, to adekwatny do sylwetki, w miarę duży penis na pewno będzie jej się podobał, tak jak mi podobają się piękne, jędrne piersi albo krągłe pośladki. Podziwiamy piękno ludzkiego ciała, mimo, że w domach często nasi partnerzy takiego nie mają! Co nie znaczy, że przez to, że moja Ż nie jest ideałem według jakiś norm czy kanonów, ja jestem przez to nieszczęśliwy. Jeżeli mężczyzna ma małego członka według jednej kobiety, może dla drugiej już być średnim, a dla innej całkiem dużym. Ale jeśli się dla kobiety postara, jeśli da coś z siebie, to na pewno zostanie to docenione, o ile kobieta go kocha i o ile nie jest pustą idiotką oczywiście. Co do techniki - przeczytałem w swoim życiu książki o seksie dojrzałym (nie poradniki, nie wpisy w czasopismach, ale książki, kompletne opracowania) i każdy autor oraz autorki twierdziły, że nawet 8cm penis (pomimo może swojej śmieszności dla niektórych osób) da satysfakcję dla kobiety pod warunkiem zaangażowania swojej energii, chęci i opanowania techniki dla obu stron. Mały, ale figlarny, kolos, czołg, średniak - chyba trzeba spróbować z takim jaki się ma i nie przejmować się zdaniem niektórych kobiet, tak jak one nie przejmują się męskimi "normami" i swobodnie paradują po ulicach z tym, co im dała natura. I całkiem dobrze wszystkim to wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S Skrót od Towrzysza/szki Życiowego/ej to TŻ Ż brzmi śmiesznie jako ze znaczy tylko "Życiowa". A mnie osobiście przywodzi na myśl Żabę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
No proszę, bardzo ciekawa opinia - dodatek do faceta
![]() ![]() hmm, ja piszę Ż bo to moja Żona ![]() ![]() Skrót TŻ mi nie podchodzi po prostu, a że jestem strasznym indywidualistą, to mam i swój skrót ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ale to kwestia budowy jak sądzę. Tak samo z oralem, jednym się mieści więcej, innym mniej ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Ja jednak jestem zdania, że rozmiar ma znaczenie
![]() ![]() Edytowane przez martyncia1204 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wg. Twojej logiki - jak przeglądasz wątki na temat wizażu, to jesteś brzydka. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może i kwestia budowy. Dla facetów też chyba ogólnie lepszy rozmiar europejski. Najłatwiej się dopasować w łóżku chyba. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1427 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Temu ja się już przestałam bawić w polemikę słowną z Tobą - nie ma ona sensu. Zauważasz tylko hasła, do których można się przyczepić - tak się dyskusji na poziomie prowadzić nie da. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() Ja to uważam, że najważniejsza jeśli chodzi o dopasowanie w łóżku, jest zgodność temperamentów. Sprawy techniczne da się wypracować (chociaż wiadomo, przy dużej różnicy w budowie będzie z tym więcej kombinowania) - jest tyle pozycji, że każdy znajdzie coś dla siebie ![]()
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Ależ to, że publiczne porównywanie penisów konkretnych osób, jest niekulturalne i nie w porządku - to ogólnie panująca opinia na ten temat, a nie 'moja racja'. Dorwałyście się do internetu i juz się wam w głowach przewraca?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
po drugiej stronie szafy
|
Tak.
#1431 |
Zadomowienie
|
Szkoda nerwów, przecież on ma małego towarzysza i stąd to wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmm..ja uwielbiam jak facet ma silne przedramiona. Strasznie seksowne ![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Nie bardzo rozumiem z czego niby ma wynikać, że go zignoruję?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi. Zastanów się 3 razy, poczytaj poprzednie posty, potem znowu się zastanów i znajdziesz odpowiedź
![]()
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit-tak się zastanawiam czym ty się różnisz od nas. my obgadujemy penisy swoich partnerów,a ty masz czelność ubliżać nieznanej ci osobie na forum (wątek chłopaka ,który użala się nad swoim losem,bo dziewczyna nie była cnotliwa". nie różnisz się niczym i wypowiadasz się w podobnym tonie.jakie masz prawo mówić co jest dobre ,a co nie? może zacznij od siebie Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-08-29 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żadna osoba nie jest twoją własnością i jak sobie nie życzy podawania takich informacji gdziekolwiek, to nie powinno się tego robić. I tyle. Niezależnie czy to były partner, czy aktualny. Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-29 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-29 o 15:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam tylko,że nam raczysz prawić kazania,a sam nie jesteś lepszy. obrażasz kogoś kogo nie znasz opierając się na wpisie jakiegoś kolesia i nazywasz jego kobiete lafiryndą i puszczalską.nie znasz całej prawdy i nie wiesz jak jest. osobiście uważam,że twoja wina jest gorsza,bo można obgadać częśc ciała nie obrażając osoby,a ty nie dość,że obraziłeś ją (nie jej postępowanie) to jeszcze nauczasz nas co jest dobre ,a co złe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem w którym świecie tak jest, ale jak żyję prawie ćwierć wieku, to takich cudów jeszcze nie słyszałem. Może nie mieszkasz w Polsce? Znasz znaczenie słów: intymność, prywatność, lojalność? Cytat:
Oczywiście można napisać, że złodziej po prostu zabiera sobie rzeczy, a zdradzający to zagubiona, spragniona seksu osoba. Tylko niewiele to zmienia. Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-29 o 16:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.