Powiększanie piersi cz.7 - Strona 480 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 12:44   #14371
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Widzę lato jak talala Kostiumiki wybieracie ... mi też by się przydało jakieś bikini ale najpierw -milion kg . Kurde powiem Wam, że leżę chora na antybiotyku w domu i nie poszłam na ostatni egzamin w sesji.... Wiec sesja poprawkowa należy do mnie Jedyny niezdany egzamin .... UWAGA.....angielski.... Hahahaha....wyobrażacie sobie ?

Dziewczyny powiedzcie mi Bo ja jestem glupia jakaś. Jak mam antybiotyk brać 30 min przed posiłkiem... to osłonki brac przed, po , czy obojetnie, tylko byle brać?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 12:52   #14372
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Widzę lato jak talala Kostiumiki wybieracie ... mi też by się przydało jakieś bikini ale najpierw -milion kg . Kurde powiem Wam, że leżę chora na antybiotyku w domu i nie poszłam na ostatni egzamin w sesji.... Wiec sesja poprawkowa należy do mnie Jedyny niezdany egzamin .... UWAGA.....angielski.... Hahahaha....wyobrażacie sobie ?

Dziewczyny powiedzcie mi Bo ja jestem glupia jakaś. Jak mam antybiotyk brać 30 min przed posiłkiem... to osłonki brac przed, po , czy obojetnie, tylko byle brać?
Jak stosować probiotyki w czasie brania antybiotyków?
Preparaty osłonowe powinny być brane przez cały okres zażywania antybiotyków oraz kilka dni po skończeniu kuracji antybiotykowej. Podyktowane jest to koniecznością odbudowania flory fizjologicznej w przewodzie pokarmowym. Probiotyki należy przyjmować około 2-3 godzin po zażyciu antybiotyku, popijając dużą ilością wody. Co najważniejsze: probiotyku nigdy nie należy przyjmować równocześnie z antybiotykiem, ani tuż przed!
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 13:21   #14373
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Moj ostatni dzien urlopu Jutro w poludnie wylatujemy
Za szybko zlecialo

Porobilam dla Was zdjecia golaskow Sa teraz w trzech kolorach hehehe i jakies wieksze sie wydaja
Jestem wypoczeta , wygrzana, malo opalona i przytylam hehehehe. 2 tygodnie bez cwiczen i na fast foodach robia swoje
Stary 2012-06-15, 13:47   #14374
patrycjaw1989
Raczkowanie

mam do was pytanko jak już pisałam mam zaplanowane polytechy 330 11x11 i 5,7 projekcji, słyszałam że podobne są menotry cpg 333 więc np. kamilaw ma te mentory 11,5x12 5,8 projekcji czy dobrze rozumiem że rozmiarem jeśli chodzi o wypukłość itd. będą podobne dodam że nasza wyjściówka o wiele się od siebie nie różni też mam mieć anatomy i po prostu zakochałam się w jej cyckach marze żeby i mi takie wyszły dla porównania polytech 380ml ma takie wymiary: 11.5x11.5 5,9 projekcji.
więc co mam robić zostać przy 330 czy brać 380...?
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 16:32   #14375
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Jak stosować probiotyki w czasie brania antybiotyków?
Preparaty osłonowe powinny być brane przez cały okres zażywania antybiotyków oraz kilka dni po skończeniu kuracji antybiotykowej. Podyktowane jest to koniecznością odbudowania flory fizjologicznej w przewodzie pokarmowym. Probiotyki należy przyjmować około 2-3 godzin po zażyciu antybiotyku, popijając dużą ilością wody. Co najważniejsze: probiotyku nigdy nie należy przyjmować równocześnie z antybiotykiem, ani tuż przed!
dlaczego nie mozna??ja zawsze przed bralam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:03   #14376
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dlaczego nie mozna??ja zawsze przed bralam
Leki osłonowe zawsze należy brać w pewnym odstępie czasu od przyjmowanego antybiotyku (najlepiej 2-3 godziny po przyjęciu leku). Leki osłonowe zawierają organizmy żywe: bakterie, które są tak samo wrażliwe na działanie antybiotyków, (czyli leków zabijających lub unieszkodliwiających bakterie), co bakterie chorobotwórcze. Przyjazne bakterie będące składnikiem leków osłonowych, przyjęte równocześnie z antybiotykiem zostaną najzwyczajniej - unieszkodliwione, i nie będą mieć szansy wykazania pozytywnego - osłaniającego działania.
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:48   #14377
belseno
Zadomowienie

Wiolu obejrzałam Twoją galerię, jak Ty miałaś wkładany implant? Nie widać żadnych szwów. Jakie wymiary miałaś przed op.?
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:57   #14378
jooasi
Wtajemniczenie

ja za Wiole bo ona żadko zagląda ma cięcie pod piersią, dr Skwiercz tylko tą metodę stosuje
Stary 2012-06-15, 18:05   #14379
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

ale miałam dzisiaj wtopę w pracy , ogólnie pracuję z samymi facetami, po operacji bałam się wracać, że zaraz coś zauważą ale nie zauważyli, no aż do dzisiaj.....

wchodzi taki jeden i od samego wejścia Beatko ale Ci cycuszki urosły, a ja burak i myślałam że się pod ziemię zapadnę

no to nie wiele myśląc odpaliłam a bo to dlatego, że dzidziusia będę miała (myśląc oczywiście o mojej adopcji)

a on na to :.. no tak kobietom w ciąży rosną piersi....

a ja mu powiedziałam ale ja w ciąży wcale nie jestem dzidziunie adoptuję i tak po prostu to na mnie wpływa

i tym razem on zonka załapał

ale powiem wam, że nie myślałam, że ktoś mi tak wprost powie jak coś zauważy.... no i się zdziwiłam
Ja dziś jechałam na ustalanie ostatecznego rozmiaru i całą drogę obmyślałam co ja będę mówić po zabiegu hihii....i czy powinnam powiedzieć moim przyjaciółkom przed czy po? Na początku chciałam mieć nieduże, byleby były jędrne, podniesione i ciut większe tak ze jak założe biustonosz bez pushapów to właściwie nie byłoby w ubraniu różnicy, planowałam raczej małe ale jak posiedziałam trochę na forum, napatrzyłam się na Wasze cudne fotki, ponalewałam w woreczki wody, porobiłam przymiarki to stwierdziłam, że chce większe. Takie 325ml Dr powiedział, że wyjdą mi z tego już całkiem duże cycunie i wiem, że tego już się nie da ukryć hihiii...na 100% będzie widać moje cudne nowe nabytki i nadal nie wiem co ja mam mówić po a już na tak wprost zadane pytanie to chyba bym padła hihhiiii

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ja za Wiole bo ona żadko zagląda ma cięcie pod piersią, dr Skwiercz tylko tą metodę stosuje

kurcze...to wogóle u niej nie widać tych szwów fajnie się ukryły

AAA i dodam, że będę miała to co mi się zamarzyło dr mi zrobi 325 i 275 alez będę miała CYCORY

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Jejku ja też miałam z 2 dni temu sytuację, że się przeciągałam i kolega do mnie , że mi piersi urosły i czy zoperowałam?? na co ja czerwona jak burak , że chyba oszalał że mi na cycki się gapi :P a ten bez pruderyjnie: Bo ja jestem wyczulony na kobiece piękno!
hahahahaa i teraz jak przechodzi to sie robie czeeerowna!
...dziewczyny da się jakoś przygotować na takie sytuacje?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-15 o 18:03
Stary 2012-06-15, 18:13   #14380
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
będę miała to co mi się zamarzyło dr mi zrobi 325 i 275 alez będę miała CYCORY
Cudnie Ci sie udalo! Brawo!!! Tylko kiedy? Belseno, kiedy?!!!!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:27   #14381
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Cudnie Ci sie udalo! Brawo!!! Tylko kiedy? Belseno, kiedy?!!!!
za tydzień 21-go mam zabieg

Dziewczynki a zdarzyło się, że któraś żałowała, że nie wzięła mniejszych wkładek?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-15 o 19:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 18:56   #14382
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

U mnie z humorem ciut lepiej
Wiecie co u mnie to ja nie wiem czy ktos zauwazyl bo sie troche kryje z cycorkami w luzniejszych kamuflujacych bluzkach bo mi jakos glupio a tro dlatego ze sytrasznie mi suty stercza non stop i tak jakos mi glupio a wczoraj poszlam po core do szkoly i mialam normalna bluzke i sweterek i tak jakos mi sie ten swterek odslonil i koles tak na mnie spojrzal znaczy na nie bo wygladalam jakbym bez staniora byla myslalam ze padne ja nie wiem ale ja sie przez te sutki czuje taka skrepowana a co bedzie w towarzystwie znajomych jakas masakra
Stary 2012-06-15, 19:03   #14383
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Wiolu obejrzałam Twoją galerię, jak Ty miałaś wkładany implant? Nie widać żadnych szwów. Jakie wymiary miałaś przed op.?
Cytat:
Dzieki Jooasi.
Tak jak jooasi napisała cięcie miałam pod piersią i blizny już dosyć ładnie się ułożyły. Przed operacją miałam 89 cm w biuście i 78 cm pod. Teraz mam 96 cm.
Stary 2012-06-15, 19:28   #14384
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Jestem wypoczeta , wygrzana, malo opalona i przytylam hehehehe. 2 tygodnie bez cwiczen i na fast foodach robia swoje
Oj tam, wakacje to wakcje. Na ćwiczenia będzia czas, zresztą Twojej figurze to chyba nic nie zaszkodzi : )

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
No to pięknie wakacje zaczynasz, chorując biedaku I witam w klubie wrześniowych... Ech, zazdroszczę Ci podejścia, mnie to strasznie przybiło. Na którym roku jesteś, jeśli mogę spytać?

Ciekawe, jak tam Olivka, chyba imprezuje po obronie bo coś jej dziś nie widze
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:32   #14385
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Ups, soooorki, cos mnie zacmilo na moment!

Stary 2012-06-15, 19:39   #14386
jooasi
Wtajemniczenie

belseno ale super, czyli z tego wychodzi, że wszystko albo prawie sie da jak sie chce bo to przecież duży przeskok z proponowanego pierwotnie rozmiarku
belseno a jakie Ty masz mieć wkładki? anatomki chyba...
Stary 2012-06-15, 19:40   #14387
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
U mnie z humorem ciut lepiej
No nareszcie!

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
sytrasznie mi suty stercza non stop [...] nie wiem ale ja sie przez te sutki czuje taka skrepowana a co bedzie w towarzystwie znajomych jakas masakra
Mnie tez stercza jak antenki, szczegolnie lewa, bo prawy sutek jest jakis mniej wydatny. Tez sie zastanawiam czy tak bedzie zawsze czy sie jakos uloza?

A poza tym widze, ze jak zdejmuje biustonosz to sutki sa docisniete do otoczki i robi sie na niej cos jakby odcisk (?), odparzenie(?), sama nie wiem. To nie szczypie, nie boli, nie jest zaczerwionione, tylko tak dziwnie wyglada: wystajacy sutek potem 2-3 mm koleczko dookola niego i dalej otoczka. Czy tez zauwazylyscie u siebie cos takiego? Czy to znaczy, ze mam za maly biustonosz? O co tu chodzi???

Stary 2012-06-15, 19:42   #14388
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Ja dziś jechałam na ustalanie ostatecznego rozmiaru i całą drogę obmyślałam co ja będę mówić po zabiegu hihii....i czy powinnam powiedzieć moim przyjaciółkom przed czy po? Na początku chciałam mieć nieduże, byleby były jędrne, podniesione i ciut większe tak ze jak założe biustonosz bez pushapów to właściwie nie byłoby w ubraniu różnicy, planowałam raczej małe ale jak posiedziałam trochę na forum, napatrzyłam się na Wasze cudne fotki, ponalewałam w woreczki wody, porobiłam przymiarki to stwierdziłam, że chce większe. Takie 325ml Dr powiedział, że wyjdą mi z tego już całkiem duże cycunie i wiem, że tego już się nie da ukryć hihiii...na 100% będzie widać moje cudne nowe nabytki i nadal nie wiem co ja mam mówić po a już na tak wprost zadane pytanie to chyba bym padła hihhiiii

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

kurcze...to wogóle u niej nie widać tych szwów fajnie się ukryły

AAA i dodam, że będę miała to co mi się zamarzyło dr mi zrobi 325 i 275 alez będę miała CYCORY

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

...dziewczyny da się jakoś przygotować na takie sytuacje?
kochana da się jak mnie się zapytano to ja powiedziałam tak i do tego zrobiłam sobie błonę dziewiczą i zaraz cisza u kolegów była
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:43   #14389
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczynki a zdarzyło się, że któraś żałowała, że nie wzięła mniejszych wkładek?
z tego co za moich czasów forumowych to tylko Dalmatynka mówiła że za dużo dostała, ona chyba niespodzianie z 500CC u Polaka się obudziła ale chyba przywykła do tych piersiaków, nie wiem do końca bo znikła nam z forum a tak to zawsze dziewczyny mówią, że mogłyby być większe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 19:44   #14390
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

powiedz mi jakie masz wymiary?/i u kogo robisz bo nie pamietammasz moze fote wyjsciowki??wyslalabym Ci zaproszenietez mam miec 325
Stary 2012-06-15, 19:47   #14391
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
powiedz mi jakie masz wymiary?/i u kogo robisz bo nie pamietammasz moze fote wyjsciowki??wyslalabym Ci zaproszenietez mam miec 325
kasikk mam 164 cm wzrostu, 72 w pasie, 78 pod biustem, w biodrach 98 a wyjściówka zmasakrowana, już Cię szukam Robię u dr Szczyta
Nie widzę Twojego zaproszenia, zobacz czy masz odemnie?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-15 o 19:48
Stary 2012-06-15, 19:48   #14392
kasikkk87
Zadomowienie

a propo tych sytow stojacych to planuje sobie kupic takie oslonki na nie bedzie lato bede po operacji goraco a kiedys zamierzam w koncu wyjsc z domu miala to ktoras??nan pewno jakas tam roznice bedzie widac a nie chce zeby ktos sie zorientowal...pytanie do uzytkowniczek topu gatty jak go zaloze na to zalozmy jakas koszulka szersza to mimo wszystko bedzie mi suty widac coooo????
Stary 2012-06-15, 19:50   #14393
jooasi
Wtajemniczenie

Issabelko jak humor lepszy to się cieszę bardzo a antenek się nie wstydź głuptasie, faceci wariują od takich widoków, wciskaj się w obcisły top i poświeć trochę cycuniami moje też widać nawet spod stanika i całkiem mnie to bawi jak faceci i kobiety zresztą też mi za cyckami oczami wodzą

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

kasikk jak masz sterczące to w topie ich nie ukryjesz
Stary 2012-06-15, 19:52   #14394
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Mi sutki nawet przez sportowy gruby sterczą :P ale jakoś mi to przestało przeszkadzać... gorzej jak stoi przede mną jakiś pan i one nie sterczą i nagle zaczynają to pale buraka i UCIEKAM!!!
Stary 2012-06-15, 20:06   #14395
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
kochana da się jak mnie się zapytano to ja powiedziałam tak i do tego zrobiłam sobie błonę dziewiczą i zaraz cisza u kolegów była
wow, ostro pojechalas Jakis czas temu juz poruszalysmy ten temat. Po tej rozmowie postanowilam powzorowac sie na ktorejs z Was i jestem przygotowana na odpowiedz, ze "nabylam droga kupna". A czy stanior czy cycki to juz niech sobie glowkuja

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
gorzej jak stoi przede mną jakiś pan i one nie sterczą i nagle zaczynają to pale buraka i UCIEKAM!!!
Ise, to Ty wrazliwa na meskie wdzieki jestes bardzo
No dobra, to ja sie juz sutkami nie bede przejmowala, niech stercza!
Tylko co z tymi obwodkami odcisnietymi dookola sutka? Bo ja sie boje ze w lecie mi sie cycunie odparza!!!!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Dziewczynki, napiszcie mi prosze, moze ktoras z Was wie jak sie powinno postepowac w przypadku, gdy rozmiar biustu jest pomiedzy rozmiarkami staniczkowymi? Czy wtedy na nasze piersiatka nalezy kupowac staniczek z tego mniejszego czy wiekszego rozmiarku? Nie wiem czy sie jasno wyrazilam, chodzi mi o to, czy majac rozmiar piersi z pogranicza D i E powinnam dobierac sobie raczej rozmiar D czy E?

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-15 o 20:08
Stary 2012-06-15, 20:24   #14396
jooasi
Wtajemniczenie

Andziku jak rozmiar jest na pograniczu trzeba kupować większy stanior, nigdy nie może być za mały a już napewno fiszbina nigdzie nie może się wgniatać.
z tymi sutaskami to chyba wiem o czym piszesz i tak myśle czy właśnie powodem nie jest za bardzo uciskająca miseczka. zawsze Ci się tak robi, w topie też czy w konkretnym staniczku?
Stary 2012-06-15, 20:26   #14397
anika75
Zadomowienie

Andzikusku
Ja brałabym większy rozmiarek biustonosza po pierwsze dlatego, że Twoje cudeńka jeszcze chyba trzymane są przez mięśnie, więc powiększą się niedługo; po drugie chyba żadne piersi - ani naturalne, ani żelkowe nie znoszą za małych biustonoszy . Ale to tylko moja intuicja, nie wiem, jak jest w rzeczywistości

Dziewczyny od dr Skwiercz - który to dokładnie topik Gatty trzeba kupić? Ten z szerokimi ramiączkami, czy cienkimi? Mi kazała kupić 70-kę pod biustem i nieważne jaki rozmiar, ale na allegro są tylko rozmiary literkowe - S, M itd. Rozumiem, że mam kupić S-kę?
Bo oczywiście w mojej wiosce Gatty niet, allegro pozostaje

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-06-15 o 20:32
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 20:28   #14398
jooasi
Wtajemniczenie

jejciu co Wy dziewczyny z tymi sutaskami macie, skąd ten wsyd? mężczyźni nam go chyba wpajają swoim gapieniem wymownym pomyślcie że to taka sama część ciała jak czubek nosa
Stary 2012-06-15, 20:39   #14399
anika75
Zadomowienie

Cytat:
jejciu co Wy dziewczyny z tymi sutaskami macie, skąd ten wsyd? mężczyźni nam go chyba wpajają swoim gapieniem wymownym pomyślcie że to taka sama część ciała jak czubek nosa
Joasi
A te sutki to tak już zawsze będą sterczały?????
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 20:45   #14400
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
grazia doskonałe ot taka promocja

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
ja mam teraz takie kompleksy z powodu mojego biustu, że jak mi coś zacznie sterczeć to oszaleję ze szczęścia nie wiem tylko czy u mnie to zadziała bo ja te sutki to takie rozplaśkane mam a cięcie dookoła otoczek bede miała i mam mieć je zmniejszane. A w sumie to już niedługo i wszystko będę wiedziała...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości