|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Widzę lato jak talala
Kostiumiki wybieracie ... mi też by się przydało jakieś bikini ale najpierw -milion kg . Kurde powiem Wam, że leżę chora na antybiotyku w domu i nie poszłam na ostatni egzamin w sesji.... Wiec sesja poprawkowa należy do mnie Jedyny niezdany egzamin .... UWAGA.....angielski.... Hahahaha....wyobrażacie sobie ? Dziewczyny powiedzcie mi Bo ja jestem glupia jakaś. Jak mam antybiotyk brać 30 min przed posiłkiem... to osłonki brac przed, po , czy obojetnie, tylko byle brać?
|
#14372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Preparaty osłonowe powinny być brane przez cały okres zażywania antybiotyków oraz kilka dni po skończeniu kuracji antybiotykowej. Podyktowane jest to koniecznością odbudowania flory fizjologicznej w przewodzie pokarmowym. Probiotyki należy przyjmować około 2-3 godzin po zażyciu antybiotyku, popijając dużą ilością wody. Co najważniejsze: probiotyku nigdy nie należy przyjmować równocześnie z antybiotykiem, ani tuż przed! |
|
|
|
|
#14373 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
Moj ostatni dzien urlopu Jutro w poludnie wylatujemy![]() Za szybko zlecialo ![]() Porobilam dla Was zdjecia golaskow Jestem wypoczeta , wygrzana, malo opalona i przytylam hehehehe. 2 tygodnie bez cwiczen i na fast foodach robia swoje
|
#14374 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanko jak już pisałam mam zaplanowane polytechy 330 11x11 i 5,7 projekcji, słyszałam że podobne są menotry cpg 333 więc np. kamilaw ma te mentory 11,5x12 5,8 projekcji czy dobrze rozumiem że rozmiarem jeśli chodzi o wypukłość itd. będą podobne dodam że nasza wyjściówka o wiele się od siebie nie różni też mam mieć anatomy i po prostu zakochałam się w jej cyckach marze żeby i mi takie wyszły dla porównania polytech 380ml ma takie wymiary: 11.5x11.5 5,9 projekcji.
więc co mam robić zostać przy 330 czy brać 380...? |
|
|
|
#14375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14376 |
|
Raczkowanie
|
Leki osłonowe zawsze należy brać w pewnym odstępie czasu od przyjmowanego antybiotyku (najlepiej 2-3 godziny po przyjęciu leku). Leki osłonowe zawierają organizmy żywe: bakterie, które są tak samo wrażliwe na działanie antybiotyków, (czyli leków zabijających lub unieszkodliwiających bakterie), co bakterie chorobotwórcze. Przyjazne bakterie będące składnikiem leków osłonowych, przyjęte równocześnie z antybiotykiem zostaną najzwyczajniej - unieszkodliwione, i nie będą mieć szansy wykazania pozytywnego - osłaniającego działania.
|
|
|
|
#14377 |
|
Zadomowienie
|
Wiolu obejrzałam Twoją galerię, jak Ty miałaś wkładany implant? Nie widać żadnych szwów. Jakie wymiary miałaś przed op.?
|
|
|
|
#14378 |
|
Wtajemniczenie
|
ja za Wiole bo ona żadko zagląda
ma cięcie pod piersią, dr Skwiercz tylko tą metodę stosuje
|
|
#14379 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
kurcze...to wogóle u niej nie widać tych szwów fajnie się ukryłyAAA i dodam, że będę miała to co mi się zamarzyło dr mi zrobi 325 i 275 ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-15 o 19:03 |
|||
|
|
|
#14380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#14381 |
|
Zadomowienie
|
za tydzień
21-go mam zabieg Dziewczynki a zdarzyło się, że któraś żałowała, że nie wzięła mniejszych wkładek? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-15 o 20:21 |
|
|
|
#14382 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
U mnie z humorem ciut lepiej Wiecie co u mnie to ja nie wiem czy ktos zauwazyl bo sie troche kryje z cycorkami w luzniejszych kamuflujacych bluzkach bo mi jakos glupio a tro dlatego ze sytrasznie mi suty stercza non stop a wczoraj poszlam po core do szkoly i mialam normalna bluzke i sweterek i tak jakos mi sie ten swterek odslonil i koles tak na mnie spojrzal znaczy na nie bo wygladalam jakbym bez staniora byla myslalam ze padne
|
|
#14383 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak jooasi napisała cięcie miałam pod piersią i blizny już dosyć ładnie się ułożyły. Przed operacją miałam 89 cm w biuście i 78 cm pod. Teraz mam 96 cm
|
|
#14384 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I witam w klubie wrześniowych... Ech, zazdroszczę Ci podejścia, mnie to strasznie przybiło. Na którym roku jesteś, jeśli mogę spytać? Ciekawe, jak tam Olivka, chyba imprezuje po obronie bo coś jej dziś nie widze
|
||
|
|
|
#14385 |
|
Raczkowanie
|
Ups, soooorki, cos mnie zacmilo na moment!
|
#14386 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno ale super, czyli z tego wychodzi, że wszystko albo prawie sie da jak sie chce bo to przecież duży przeskok z proponowanego pierwotnie rozmiarku
![]() belseno a jakie Ty masz mieć wkładki? anatomki chyba...
|
|
#14387 | |
|
Raczkowanie
|
No nareszcie!
Cytat:
A poza tym widze, ze jak zdejmuje biustonosz to sutki sa docisniete do otoczki i robi sie na niej cos jakby odcisk (?), odparzenie(?), sama nie wiem. To nie szczypie, nie boli, nie jest zaczerwionione, tylko tak dziwnie wyglada: wystajacy sutek potem 2-3 mm koleczko dookola niego i dalej otoczka. Czy tez zauwazylyscie u siebie cos takiego? Czy to znaczy, ze mam za maly biustonosz? O co tu chodzi???
|
|
#14388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zaraz cisza u kolegów była |
|
|
|
|
#14389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak to zawsze dziewczyny mówią, że mogłyby być większe
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#14390 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzę Twojego zaproszenia, zobacz czy masz odemnie? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-15 o 20:48 |
|
|
|
|
#14392 |
|
Zadomowienie
|
a propo tych sytow stojacych
to planuje sobie kupic takie oslonki na nie bedzie lato bede po operacji goraco a kiedys zamierzam w koncu wyjsc z domu miala to ktoras??nan pewno jakas tam roznice bedzie widac a nie chce zeby ktos sie zorientowal...pytanie do uzytkowniczek topu gatty jak go zaloze na to zalozmy jakas koszulka szersza to mimo wszystko bedzie mi suty widac coooo????
|
|
|
|
#14393 |
|
Wtajemniczenie
|
Issabelko jak humor lepszy to się cieszę bardzo
a antenek się nie wstydź głuptasie, faceci wariują od takich widoków, wciskaj się w obcisły top i poświeć trochę cycuniami moje też widać nawet spod stanika i całkiem mnie to bawi jak faceci i kobiety zresztą też mi za cyckami oczami wodzą![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- kasikk jak masz sterczące to w topie ich nie ukryjesz
|
|
#14394 |
|
Rozeznanie
|
Mi sutki nawet przez sportowy gruby sterczą :P ale jakoś mi to przestało przeszkadzać... gorzej jak stoi przede mną jakiś pan i one nie sterczą i nagle zaczynają to pale buraka i UCIEKAM!!!
|
#14395 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakis czas temu juz poruszalysmy ten temat. Po tej rozmowie postanowilam powzorowac sie na ktorejs z Was i jestem przygotowana na odpowiedz, ze "nabylam droga kupna". A czy stanior czy cycki to juz niech sobie glowkuja ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
No dobra, to ja sie juz sutkami nie bede przejmowala, niech stercza! ![]() Tylko co z tymi obwodkami odcisnietymi dookola sutka? Bo ja sie boje ze w lecie mi sie cycunie odparza!!!! ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dziewczynki, napiszcie mi prosze, moze ktoras z Was wie jak sie powinno postepowac w przypadku, gdy rozmiar biustu jest pomiedzy rozmiarkami staniczkowymi? Czy wtedy na nasze piersiatka nalezy kupowac staniczek z tego mniejszego czy wiekszego rozmiarku? Nie wiem czy sie jasno wyrazilam, chodzi mi o to, czy majac rozmiar piersi z pogranicza D i E powinnam dobierac sobie raczej rozmiar D czy E?
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-15 o 21:08 |
||
|
|
|
#14396 |
|
Wtajemniczenie
|
Andziku jak rozmiar jest na pograniczu trzeba kupować większy stanior, nigdy nie może być za mały a już napewno fiszbina nigdzie nie może się wgniatać.
z tymi sutaskami to chyba wiem o czym piszesz i tak myśle czy właśnie powodem nie jest za bardzo uciskająca miseczka. zawsze Ci się tak robi, w topie też czy w konkretnym staniczku?
|
|
#14397 |
|
Zadomowienie
|
Andzikusku
Ja brałabym większy rozmiarek biustonosza po pierwsze dlatego, że Twoje cudeńka jeszcze chyba trzymane są przez mięśnie, więc powiększą się niedługo; po drugie chyba żadne piersi - ani naturalne, ani żelkowe nie znoszą za małych biustonoszy . Ale to tylko moja intuicja, nie wiem, jak jest w rzeczywistości Dziewczyny od dr Skwiercz - który to dokładnie topik Gatty trzeba kupić? Ten z szerokimi ramiączkami, czy cienkimi? Mi kazała kupić 70-kę pod biustem i nieważne jaki rozmiar, ale na allegro są tylko rozmiary literkowe - S, M itd. Rozumiem, że mam kupić S-kę? Bo oczywiście w mojej wiosce Gatty niet, allegro pozostaje
Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-06-15 o 21:32 |
|
|
|
#14398 |
|
Wtajemniczenie
|
jejciu co Wy dziewczyny z tymi sutaskami macie, skąd ten wsyd? mężczyźni nam go chyba wpajają swoim gapieniem wymownym
pomyślcie że to taka sama część ciała jak czubek nosa
|
|
#14399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Kostiumiki wybieracie ... mi też by się przydało jakieś bikini ale najpierw -milion kg . Kurde powiem Wam, że leżę chora na antybiotyku w domu i nie poszłam na ostatni egzamin w sesji.... Wiec sesja poprawkowa należy do mnie
Jedyny niezdany egzamin .... UWAGA.....angielski.... Hahahaha....wyobrażacie sobie ?
ESy florESy (.)(.) 

Jutro w poludnie wylatujemy

I witam w klubie wrześniowych... Ech, zazdroszczę Ci podejścia, mnie to strasznie przybiło. Na którym roku jesteś, jeśli mogę spytać?