Powiększanie piersi cz.7 - Strona 479 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 17:26   #14341
Littaleya
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Heyka wczoraj miałam jakiś słaby dzień tak ciagle myśle o tych piersiach czy robić czy nie , aż sie wczoraj poryczałam jak wróciłam z pracy do domu , bo ciagle jeszcze myśle czy robić czy nie . I tak właśnie na ten temat pisałam do Ciebie . Obawiam sie o zdrowie i że może cos nie wyjść i jakieś poprawki , ze może złe wyjść i pózniej jedna pierś wyżej dróga niżej . Ja mam córeczkę ona jest całym moim światem i boje sie ze cos sie stanie a dla niej muszę być zdrowa i sprawna . I jeszcze ta wymiana po 10 latach i znowu wszystko przechodzić od nowa . I tak właśnie byłam ciekawa czy Ty nie mialaś takich myśli ? Bo nikt tu o czymś takim nie pisze .
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 17:33   #14342
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Niepytajozdanie 19.06 - 6
belseno 21.06 - 8
ania 31 27.06 - 14
Olivkaa200 12.07 - 29
patrycjaw1989 02.08 - 44
Lenkii 06.09 - 90

Cześć dziewczynki

Jutro juz mam obrone narazie stresa brak ale pod wieczór mnie pewnie dopadnie Trzymajcie za mnie kciuki jutro

Aaa i jutro mnie nie bedzie pewnie cały dzien, wiec niech któras z Was wklei odliczanke za mnie

Najgorsze jest to ze chyba bede chorajakies leki moge brac rutinoskorbin?da to cos zebym nie zachorowała??
wez sobie gripex w saszetkachpomaga nie zaszkodzi nawet jesli choroba jednak Cie nie złapie...powodzenia jutro

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Niestety aniu nasze organizmy nie wiedza ile jest w czym kalorii to my musimy to kontrolować nie mamy tej cudownej właściwości przyzwyczajenia się do obniżonego zapotrzebowania na kalorie, zgadzam się, że można skurczyć sobie żołądek i przyzwyczaić się do jedzenia mniejszych porcji ale jeśli to będą porcje np. tortu to mimo, że będą małe to będą kaloryczne i będą tuczyć.
Sposób jedzenia, który raz doprowadził do nadwagi będzie do niej prowadził zawsze kiedy będziemy go uskuteczniać także cudów nie ma. Jak ja zrzucałam swoje kg na topie był Dukan sporo moich znajomych przeszło na tą dietę cud, efekty były niemalże natychmiastowe zrzucali po 20 kg tylko żaden naprawde zaden z nich nie utrzymał tego efektu.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Olivkaa200 trzymam kciuki
znam osobe ktora schudla po dukanie tez ok 20 kg i waga nie wrocila

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Pani dr odbiera telefony po 20 oprócz czwartku. A o urlopie nic nie wiem, ja idę do pani dr w przyszły tygodniu, więc napewno będzie. kasikkk a masz już ustalony termin?
za 7 dni bede dzwonic ustalac termin
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 17:39   #14343
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochaniutkie
Ogłaszam wszem i wobec zakończenie strajku . Smutno mi bez Was było i tyle, o .
Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem . Boję się jak jasna cholera, wiecie, że ja strrraszna panikara, ale gdy tylko wejdę do Waszych albumików strach natychmiast mija i przychodzi euforia
Gratuluję bardzo Klaudeczko , pięknotki masz . Ja też chciałam mniejsze, nawet podczas umawiania się na operację próbowałam nieudolnie przekonać dr, żeby mniejsze mi zapakowała, ale nieugięta jest . No zobaczymy, co to będzie.
Dziękuję kochana Kamiluwko, że specjalnie dla mnie sesyjkę zdjęciową urządziłaś . Jak mnie wcześniej Twoje piersiątka przestraszyły, tak teraz cieszę się z tego rozmiarku
Ogólnie to mam tak, że strach i pytanie "po co mi to?" przeplata się z wielkim szczęściem. Niestety to pierwsze dominuje. Miałam czekać, aż będę gotowa, ale znając siebie wiem, że nigdy nie będę, więc idę na żywioł i już
Buziaczki dla Was wszystkich
I to wlasnie lubie super ze wrocilas

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

klaudek widzisz juz jest lepiek horo dbaj o siebei i dzidziepewnie piknie wygladasz w ciazy
Stary 2012-06-14, 18:13   #14344
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
A od jakich konkretnie warunków to zależy? Od budowy ciała tak ogólnie?
Sif, mysle, ze byloby dobrze gdybys to przeczytala http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty to Ci powinno wiele wyjasnic

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-14 o 18:42
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:14   #14345
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Heyka wczoraj miałam jakiś słaby dzień tak ciagle myśle o tych piersiach czy robić czy nie , aż sie wczoraj poryczałam jak wróciłam z pracy do domu , bo ciagle jeszcze myśle czy robić czy nie . I tak właśnie na ten temat pisałam do Ciebie . Obawiam sie o zdrowie i że może cos nie wyjść i jakieś poprawki , ze może złe wyjść i pózniej jedna pierś wyżej dróga niżej . Ja mam córeczkę ona jest całym moim światem i boje sie ze cos sie stanie a dla niej muszę być zdrowa i sprawna . I jeszcze ta wymiana po 10 latach i znowu wszystko przechodzić od nowa . I tak właśnie byłam ciekawa czy Ty nie mialaś takich myśli ? Bo nikt tu o czymś takim nie pisze .
dlaczego ma się coś stać? nie możesz myśleć, ze piersi wyjdą źle, że cokolwiek złego się wydarzy...
i nie ma konieczności wymiany implantów po 10 latach

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:30   #14346
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Z tym alkoholem to żartowałam On też rozrzedza krew, więc na pewno nie można. Pewnie tak samo jak kwasów omega-3, miłorzębu czy innych preparatów bez recepty, rozrzedzających krew...
To ja juz chyba wiem dlaczego tak bardzo i dlugo krwawilam.... omega 3 w duzych dawkach. Ciekawe co jeszcze lykalam nie wiedzac, ze sobie szkodze?! Oj durna, durna...:rolley es:

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Moja koleżanka z pracy coś takiego stosuje, codziennie jej przywożą zestaw na cały dzień, podpytam ją
U nie w pracy tez kobietki jak sie odchudzaja to zamawiaja gotowe, specjalnie opracowane i zbilansowane zestawy. Ale to nie sa batony tylko normalne zarelko. Dostawa rano w pojemniczkach na caly dzien. Fajne, tylko straaasznie droooogie.......

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
nauczyły mnie jak się zdrowo i racjonalnie odżywiać i to ma sens. Teraz już mają swoją stronę wiec jak ktoś chce tylko troszke zrzucić to myślę, że znajdzie tam jakieś info dla siebie, nie wiem czy jest nt. przytycia zdroweodchudzanie.pl
Belseno, a sa jakies oplaty za logowanie na tej stronie?

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Wiecie co z tymi staniczkami to jest tak ze ja to chyba sama nie wiem czego chce moze dlatego ze nigdy nie kupowalam miekkich tylko zawsze wypchane badziewie
Dokladnie mam to samo i dlatego bardzo prosze Was, Dziewczynki, zajrzyjcie na te staniczki powiedzcie co one moga byc warte? Nadaja sie na nasze cycochy czy raczej nie?
Wklejam powtornie linki:
http://www.kobieca.eu/biustonosz-ani...-twin-art.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5039.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5046.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5043.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-cia...nita-5168.html
http://www.kobieca.eu/biustonosz-anita-5465-flora.html

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Witajcie Kochaniutkie
Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem . Boję się jak jasna cholera, wiecie, że ja strrraszna panikara, ale gdy tylko wejdę do Waszych albumików strach natychmiast mija i przychodzi euforia
Gratuluję bardzo Klaudeczko , pięknotki masz . Ja też chciałam mniejsze, nawet podczas umawiania się na operację próbowałam nieudolnie przekonać dr, żeby mniejsze mi zapakowała, ale nieugięta jest . No zobaczymy, co to będzie.
Dziękuję kochana Kamiluwko, że specjalnie dla mnie sesyjkę zdjęciową urządziłaś . Jak mnie wcześniej Twoje piersiątka przestraszyły, tak teraz cieszę się z tego rozmiarku
Ogólnie to mam tak, że strach i pytanie "po co mi to?" przeplata się z wielkim szczęściem. Niestety to pierwsze dominuje. Miałam czekać, aż będę gotowa, ale znając siebie wiem, że nigdy nie będę, więc idę na żywioł i już
Buziaczki dla Was wszystkich
Anika!!!! Ciesze sie ogromniascie!!!! bo:
1. wrocilas,
2. zdecydowalas sie jednak zrobic cycunie,
3. termin masz taki niedaleki, ze nie zdazysz sie nawet dobrze przestraszyc jak juz bedzie po wszystkim i bedziesz nam tu swiecic nowymi piersiatkami!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-14 o 18:41
Stary 2012-06-14, 18:30   #14347
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny te które na dniach macie operacje, robiłyście to szczepienie przeciwko żółtaczce? ciekawa jestem bo wiem że któraś z was dowiedziała się niedawno że jej termin się zwolnił, ja sama nie wiem robić czy nie...a inne kobietki już po op. robiłyście? ja dalej się nie mogę zdecydować 330 czy 380 może któraś bardziej doświadczona z dziewczyn weszła by do albumiku i mi podpowiedziała, dodam że jestem wysoka 175 i mam raczej obfite biodra, więc i góra by się przydała rozbudowana
Nie wiem czy to zależy od kliniki czy nie w każdym razie mojego dr pytałam i powiedział, że nie ma potrzeby się szczepić.
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 18:31   #14348
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
dlaczego ma się coś stać? nie możesz myśleć, ze piersi wyjdą źle, że cokolwiek złego się wydarzy...
i nie ma konieczności wymiany implantów po 10 latach
Właśnie dlatego ostatnio pytałam co znaczy ze implanty maja dożywotnia gwarancje , ale nikt nie odpowiedział . Prawie wszędzie piszą ze trzeba wymieniać implanty po 10-15 latach . Wszystkie dziewczyny na tym forum maja piękne piersi i są zadowolone ale są przypadki ze same problemy z tego . Ja ogólnie zawsze jestem pozytywnie nastawiona i nie mam problemu z podjęciem decyzji ale w ty temacie jest cieżko .
Stary 2012-06-14, 18:40   #14349
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
jedną pierś mam mniejszą,przed operacją też tak miałam,normalna asymetria jak większośc z nas ma,a teraz z wkładkami mam wrażenie że jeszcze bardziej to widac,...i martwię się czy to się wyrówna..tzn wiadomo że ta większa bedzie zawsze WIĘKSZA ale mam nadzieję że opuchlizna zejdzie i suma sumarum nie będzie tak tego widaćczy możliwe żeby było gorzej widac niż wcześniej,przed operacjąj tą różnicę????????jak było u was???wiadomo że moja asymetra nie wymagała włożenia rożnego rozmiaru wkładek ale różnica mała była w wielkości!!!!
Klaudusiu, mialam tak samo, tez niewielka asymetria przed operacja nie kwalifikujaca sie do wyrownania roznymi implancikami, po operacji ta wieksza byla bardziej obrzeknieta, teraz tez jest troszke wieksza. Niby niewiele i naprawde nie widac chyba ale ja o tym wiem i troszke mnie to deprymuje. Ale chyba musimy po prostu zaczekac co czas nam przyniesie
Moj dodatkowy problem, ze mam piersiki dokladnie posrodku D i E i bardzo trudno dobrac mi taki staniczek zeby pasowal. Nie miala baba klopotu to zrobila sobie cycki!

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Właśnie dlatego ostatnio pytałam co znaczy ze implanty maja dożywotnia gwarancje , ale nikt nie odpowiedział . Prawie wszędzie piszą ze trzeba wymieniać implanty po 10-15 latach . Wszystkie dziewczyny na tym forum maja piękne piersi i są zadowolone ale są przypadki ze same problemy z tego . Ja ogólnie zawsze jestem pozytywnie nastawiona i nie mam problemu z podjęciem decyzji ale w ty temacie jest cieżko .
Littaleya, implanty maja dozywotnia gwarancje ale to nie oznacza, ze nie moga sie wczesniej zepsuc. Poza tym, my rowniez mozemy sie zepsuc, nasz organizm moze przestac je tolerowac, sama nie wiem co jeszcze.... Zwroc uwage, ze rzadko sie zdarza aby na forach wypowiadaly sie osoby z duzym stazem implantowym. Gdzies znikaja, wiec naprawde, trudno okreslic jak to jest naprawde i ile kobiet po augmentacji pozostaje ze swoimi piersiami do konca.

Pomimo roznych watpliwosci, ktorych przed i zaraz po operacji mialam tysiace, i tak jak porownuje do innych Dziewczynek na forum to chyba wiecej jak przecietna , to teraz, po 7 tygodniach, juz w ogole o tym nie mysle. Moje podejscie zmienilo sie calkowicie. Wiem, co moze mnie spotkac ale narazie ciesze sie tym co mam i zycze sobie aby to trwalo jak najdluzej

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-14 o 18:46
Stary 2012-06-14, 18:43   #14350
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
nie musisz implantów wymieniać... chyba, ze sama chcesz ze względów estetycznych, albo gdy zapragniesz innego rozmiarku

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:02   #14351
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość

Belseno, a sa jakies oplaty za logowanie na tej stronie?

nie ma, to jest zwykła stronka internetowa z takimi bardzo ogólnymi informacjami, ja oczywiście jak zrzucałam to chodziłam normalnie i systematycznie na wizyty i to było płatne, na szczęście zamknęłam się w 3 wizytach

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Moj dodatkowy problem, ze mam piersiki dokladnie posrodku D i E i bardzo trudno dobrac mi taki staniczek zeby pasowal. Nie miala baba klopotu to zrobila sobie cycki!
ahahaaa.... i to w rozmiarze D i pół ciekawe co mi wyjdzie, jutro jade na ostateczny wybór wielkości

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Witajcie Kochaniutkie
Witaj, cieszę się, że strajk zakończony Naprawde mi smutno było jak napisałaś, że nas opuszczasz... NO! i żeby to było ostatni raz bo będziem lać w dupsko

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Dziewczeta ja bylam dwa lata temu na diecie DUKANA powiem, ze rewelacja schudlam 10 kg tej diecie i teraz waze 56 kg i jem wszystko w tej chwili raz na jakis czas podjem cos na miejscie i nic mi waga nie skacze nie mam efektu jojo sprobujcie to moze tylko z glowa abyscie nie przesadzily z tym odchudzaniem
Grazia Cieszę się, że Ci się udało. Sama zmagałam się z kg i wiem jak to ciężko jest. Moi znajomi mieli mniej szczęścia z Dukanem albo się gdzieś pogubili w tym wszystkim bo niestety nabrali z powrotem i to z naddatkiem
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:17   #14352
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
nie ma, to jest zwykła stronka internetowa z takimi bardzo ogólnymi informacjami, ja oczywiście jak zrzucałam to chodziłam normalnie i systematycznie na wizyty i to było płatne, na szczęście zamknęłam się w 3 wizytach
Widze, ze sa w Warszawce. Musze pomyslec o tym bo niestety, troszke mi dupka przybrala Slodycze sa dla mnie jak narkotyk

Stary 2012-06-14, 20:03   #14353
jooasi
Wtajemniczenie

Andziku otwieram te Twoje linki i wysakuje mi że nie ma takiego produktu w sklepie, dopiero ostatni się otworzył to staniki Anity , kiedyś Mya mi je polecała bezpośrednio po operacji ponoć bardzo fajne i jak najbardziej dla nas ale ceny mają wysokie, w sklepach nie znalazłam a na internetowy zakup się nie zdecydowałam.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Littaleya nie ma przymusu wymiany po 10 latach, te implanty się nie zużywają. wymieniamy gdy ich estetyka przestaje nam odpowiadać bo i one mają prawo poddać się grawitacji albo rozmiar chcemy zmienić, mogą tez ulec uszkodzeniu np. w czasie wypadku. te wymiany co 10 lat dotyczyły chyba implantów wcześniejszej generacji.
co do podjęcia decyzji pewnie potrzebujesz wiecej czasu, nie poganiaj się bo nie warto, musisz być pewna, że tego chcesz no i wiedzieć dokładnie czego oczekujesz. dobrze jest poświęcić kilka miesięcy na przygotowanie się do operacji, choć niektóre kładą się z marszu nie wgłębiając się w temat
Stary 2012-06-14, 20:23   #14354
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Widze, ze sa w Warszawce. Musze pomyslec o tym bo niestety, troszke mi dupka przybrala Slodycze sa dla mnie jak narkotyk
znam to uczucie hehhe
Stary 2012-06-14, 20:38   #14355
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku otwieram te Twoje linki i wysakuje mi że nie ma takiego produktu w sklepie, dopiero ostatni się otworzył to staniki Anity , kiedyś Mya mi je polecała bezpośrednio po operacji ponoć bardzo fajne i jak najbardziej dla nas ale ceny mają wysokie, w sklepach nie znalazłam a na internetowy zakup się nie zdecydowałam.
Dzieki Jooasi. Faktycznie, linki sie nie otwieraja Trzeba klikac je z 477 strony naszego watku...
Masz racje, staniczki bardzo drogie ale wydaja sie takie fajne i kusza... Ja chyba sprobuje zamowic. Jak bedzie cos nie tak, to odesle i juz
Hahaha, co ja znalazlam! Wyszukiwarke sklapow stacjonarnych Anity!!! Jest tutaj: http://www.anita.com/pl-pl/Szukanie_sklepu

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:32
Stary 2012-06-14, 20:39   #14356
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chciałam mniejsze, nawet podczas umawiania się na operację próbowałam nieudolnie przekonać dr, żeby mniejsze mi zapakowała, ale nieugięta jest . No zobaczymy, co to będzie.
Zaufaj pani dr odnośnie rozmiaru, ona wie co robi. Napewno będziesz zadowolona Fajnie, że jednak się decydowałaś

A dobra rada dla Ciebie i kasikkk87 zaopatrzcie się odrazu we dwie sztuki tych topów z gatty, ja nadal muszę w nich spać. A czarny wykorzystuję jako górę od stroju na basen.

Wrzuciłam nowe zdjęcia. Ale muszę Wam powiedzieć, że jak patrzę w lustro to jestem zadowolona, a na zdjęciach widać, że potrzebują jeszcze czasu.

Edytowane przez Wiola33
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:02
Wiola33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:15   #14357
ania 31
Raczkowanie

ja tez znam niejedna osobe osobiscie ktora na dukanie schudla i efekt utrzymany nawet Grazia pisala ze dukan utrzymany efekt itd,jesli chodzi o diete 1000kalorii to wiadomo ze niewiemy co ma ile kalorii wiesz kochana i logiczne jest to ze dzielac 1000kcal na dzien nie mozemy opierdzielic kawalka tortu ktory ma 700 zalezy z czego.I i jak mowa o odchudzaniu to tez a przedewszystkim o poswieceniu, a zmieniajac sposob odzywiania to po to by byl lepszy i nie wracac do starych nawykow to tez tak rozumie bo chce schudnac a niemoge sie do czekac kiedy zaczne sie na nowo obzerac to po co zaczynac jakakolwiek diete

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:25   #14358
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Littaleya nie ma przymusu wymiany po 10 latach, te implanty się nie zużywają. wymieniamy gdy ich estetyka przestaje nam odpowiadać bo i one mają prawo poddać się grawitacji albo rozmiar chcemy zmienić, mogą tez ulec uszkodzeniu np. w czasie wypadku. te wymiany co 10 lat dotyczyły chyba implantów wcześniejszej generacji.
A można je po iluś latach po prostu wyjąć? Chociaż myślę że mało kobiet na coś takiego by się zdecydowało Ale ciekawa jestem...

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Graziu,
cycusie na razie w porządku, ale... chodzę bez stanika... nawet w sportowych, w topach nie daję rady, bo mi niewygodnie i ciężko się oddycha... więc nie wiem, jak będzie za jakiś czas. Mam tylko nadzieję, że uda mi się uniknąć poprawek
horo, a piersi zrobiłaś jak już miałaś troje dzieciaczków czy w międzyczasie? A teraz bardzo Ci urosły cycorki? Bo na awatarku widzę że masz duuuże Więc pewnie przy ciąży są jeszcze większe

Cytat:
Sif, mysle, ze byloby dobrze gdybys to przeczytala http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty to Ci powinno wiele wyjasnic
Dziękuję!
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 06:18   #14359
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Zaufaj pani dr odnośnie rozmiaru, ona wie co robi. Napewno będziesz zadowolona Fajnie, że jednak się decydowałaś

A dobra rada dla Ciebie i kasikkk87 zaopatrzcie się odrazu we dwie sztuki tych topów z gatty, ja nadal muszę w nich spać. A czarny wykorzystuję jako górę od stroju na basen.

Wrzuciłam nowe zdjęcia. Ale muszę Wam powiedzieć, że jak patrzę w lustro to jestem zadowolona, a na zdjęciach widać, że potrzebują jeszcze czasu.
tak wiem o topach ale dzieki planuje kupic 3
Stary 2012-06-15, 06:46   #14360
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
A można je po iluś latach po prostu wyjąć? Chociaż myślę że mało kobiet na coś takiego by się zdecydowało Ale ciekawa jestem...
Czasami trzeba wyjac i wyglada to koszmarnie, wiszacy pusty worek ze skory i gruczolu Mam nadzieje, ze nigdy takiej potrzeby nie bedzie. A jesli juz, to oby do tego czasu wymyslili jakis sposob na rekonstrukcje. Zreszta chyba juz sa...

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-15 o 17:22
Stary 2012-06-15, 09:34   #14361
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka cycolinki kochane i jeszcze nie cycolinki!!

ANDZIKUS noo właśnie mam nadzieję że ta ASYMETRIA nie będzie aż tak duża,bo to jedyna rzecz która mnie teraz denerwuje,moja koleżanka prze bluzke widziała że mam lewego większegotylko że w prawym opuchlizna zeszła a w lewym nie(od góry)więc co będzie jak z lewego zejdzie,jeszcze większ różnica?????????????/fakt że ten większy,prawy jest opuchnięty z boku i jakby od dołu..więc jeszcze trochę...nie będę panikować ale jak sobie wyobraziłam że jeszcze bardziej będzie to widać to się przejełam..jak zdjecie zrobiłam to dopiero było widać no nic..PEWNIE DOŚWIADCZONE CYCOLINKI POWIEDZĄ BYM CZEKAŁA I ŻE JESZCZ WCZEŚNIE..mam nadzieję.cioo???

MAYU GDZIE JESTEŚ??????????myślałam wczoraj o Tobie wlasnie...wszystko ok??pewnie zapracowana ...ale tak długo Cię tu nie było

GRAZIU noo mówiłaś że będzie dobrze....pamiętam. ..mimo ciężkiego początku..to moge powiedzieć że szybko mijadziś jest 12 dzień i jest superr,..mimo skurczy jeszcze mięśni w piersiach i w nocy..musiałam ketonal wziąć bo znów przykurcze jakieś i co godzinę się budzę,a po nim śpię długo...nie zawsze go biorę...kurcze bo mnie flaki bolą po nim jużale ogólnie jest super!

LITTALEYA słonko identyczne myśli miałam ja mam syncia 9lat i córcię 3,nie ma na świecie niczego ważniejszego od nich...najbardziej to zależało mi żebym się obudziła z narkozy...czułam się trochę egoistką momentami..ale rok nad tym myśląc dojrzałam do tego że nia ma innej drogi do ładnych piersi...tylko tak....zagłębiając się w temat i analizując za i przeciw..podjęłam tą dezycję oddając się w dobre ręce..czułam że nic mi nie będzie,przecież przed operacją przebadasz się z każdej strony..ja nawet spirometrię,przy okazji wizyty u alergologa robiłam(pojemność płuc)tego nie trzeba,ale jak kiedyś miałam operację jakników w szpitalu to mi robili,też ekg,usg.krewka..wiec jak wsio jest ok to nie ma co się bać!!a komplikacje .....hmmm..pewnie że się zdarzają,lecz rzadko a na tym etapie będec wiem że w razie czego i ich można się pozbyć!!!nie nakręcam się!!!i powiem co jest typowe..ale ja w to głęboko wierzę!!!SZCZĘŚLIWA MAMA TO SZCZĘŚLIWE DZIECKO!!!i nikt mi nie powie że jest inaczej!!
dodam że ja panikara to zrobiłam to każda to zrobi!!!:ju pi:
życzę udanej decyji,a ponoć i 3 lata kobiety dojrzewają do tej myśli..dr mi tak powiedział..także powoli do przodu..jesteśmy z TOBĄ!!

HORO całuję WAS dziewczynki!!!jeszcze ponad 2 miesiące..zleci;-)...ja już mówiłam syna rodziłam 02 września więc identycznie chodziłam w ciąży!!!!!a ty jeszcze pracujesz...oszczędzaj się a dasz radę !!!jestem z Tobą!!!kurcze 4 dzieci...będziesz miała co robić..a przypomnij ile twoje dzieciaczki mają lat;-)
a ja zdjątka porobię dziś lub jutro i wrzucę...możliwe że już widzę zmiany??zaokrągliły się myślę trochę!!!

ależ posta naskrobałam!!!JOASI powiedz mi czy ja na tym etapie mogłabym nosić ten triaction??pisalam wam że dr kazał mi wybrać stanik zbliżający piersi z troszkę mniejszą miską..oglądałam wczoraj w triumphie ale będę mierzyć w przyszłym tyg...a nie wiem jak z tym triaction ewentualnie

Taaa ANDZIKUS nie miała kobita problemu to cycki sobie zrobiła!!!dobreeeeeee:hah aha:

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-15 o 09:51
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:45   #14362
Littaleya
Raczkowanie

Dziendoberek dziewczynki

Dziewczyny jesteście kochane , bardzo dziękuje wszystkim za pomoc w zrozumieniu

KLAUDUŚ jesteś aniołem ,
Uwielbiam czytac Twoje posty , zawsze takie długie , pocieszajace ,wspierające i bardzo pomocne

Wszystkie Was całuje
Stary 2012-06-15, 12:09   #14363
beatabo1986
Raczkowanie

Hej Dziewczynki

ale miałam dzisiaj wtopę w pracy , ogólnie pracuję z samymi facetami, po operacji bałam się wracać, że zaraz coś zauważą ale nie zauważyli, no aż do dzisiaj.....

wchodzi taki jeden i od samego wejścia Beatko ale Ci cycuszki urosły, a ja burak i myślałam że się pod ziemię zapadnę

no to nie wiele myśląc odpaliłam a bo to dlatego, że dzidziusia będę miała (myśląc oczywiście o mojej adopcji)

a on na to :.. no tak kobietom w ciąży rosną piersi....

a ja mu powiedziałam ale ja w ciąży wcale nie jestem dzidziunie adoptuję i tak po prostu to na mnie wpływa

i tym razem on zonka załapał

ale powiem wam, że nie myślałam, że ktoś mi tak wprost powie jak coś zauważy.... no i się zdziwiłam
Stary 2012-06-15, 12:20   #14364
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Jejku ja też miałam z 2 dni temu sytuację, że się przeciągałam i kolega do mnie , że mi piersi urosły i czy zoperowałam?? na co ja czerwona jak burak , że chyba oszalał że mi na cycki się gapi :P a ten bez pruderyjnie: Bo ja jestem wyczulony na kobiece piękno!
hahahahaa i teraz jak przechodzi to sie robie czeeerowna!
Stary 2012-06-15, 12:39   #14365
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Jejku ja też miałam z 2 dni temu sytuację, że się przeciągałam i kolega do mnie , że mi piersi urosły i czy zoperowałam?? na co ja czerwona jak burak , że chyba oszalał że mi na cycki się gapi :P a ten bez pruderyjnie: Bo ja jestem wyczulony na kobiece piękno!
hahahahaa i teraz jak przechodzi to sie robie czeeerowna!
Jaki to facet musi być prostak żeby w ten sposób sie zachować , ślinią sie na każde cycki to rozumiem , ale kiego hu.... Taki głupi tekst . Przepraszam kochane ale krew mi sie gotuje jak pomyśle ze kiedyś ja bym mogła trafić na takiego inteligenta .
Stary 2012-06-15, 12:43   #14366
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Jaki to facet musi być prostak żeby w ten sposób sie zachować , ślinią sie na każde cycki to rozumiem , ale kiego hu.... Taki głupi tekst . Przepraszam kochane ale krew mi sie gotuje jak pomyśle ze kiedyś ja bym mogła trafić na takiego inteligenta .
Dziwne bo operacje miałam ponad 2 miesiace temu wiec niezły bystrzak hahaha :P
Stary 2012-06-15, 12:49   #14367
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Dziwne bo operacje miałam ponad 2 miesiace temu wiec niezły bystrzak hahaha :P
Pewnie długo zbierał sie na odwagę , żeby w końcu tak zabłysnąć
Stary 2012-06-15, 13:10   #14368
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie długo zbierał sie na odwagę , żeby w końcu tak zabłysnąć

niektórym wiele nie trzeba

a tutaj mój nowy zakup bo coraz cieplej się robi i niebawem chyba na plaże się wybiorę, ja postawiłam w tym sezonie na biały kolor

http://allegro.pl/show_item.php?item=2388035998

mam nadzieje tylko, że nie będzie za duży bo zawsze kupowałam s lub xs a ten jest uniwersalny ale wierze, że będzie dobry bo bardzo mi się podoba, najwyżej jakoś go przerobię
Stary 2012-06-15, 13:24   #14369
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudek na razie nie przejmuj się żadną niesymterycznością bo przecież Ty świeżynka opuchnięta jesteś. ale Ci powiem po sobie że jak jest różnica w wyjściówce w kształcie piersi to ona potem zostaje tylko na tych nędznych naturalkach to się nią nie przejmujemy a jak już zrobimy cycki to chcemy mieć perfekto lustrzane odbicie. nie dajmy się zwariować jedno oko czy ucho jest inne od drugiego a cycki chcemy bliźniacze nagle
ja triactiona nosiłam od zdjęcia szwów bo mi dr kazał mocnego sportowca nosić to i Ty też mozesz, on jest taki że jak w nim ułożysz piersi tak cały dzień się trzymać będą a mamabell też jest ok, skwierczowe go od początku noszą, jak dekolt potrzebujesz to jest jak znalazł
Stary 2012-06-15, 13:28   #14370
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
niektórym wiele nie trzeba

a tutaj mój nowy zakup bo coraz cieplej się robi i niebawem chyba na plaże się wybiorę, ja postawiłam w tym sezonie na biały kolor

http://allegro.pl/show_item.php?item=2388035998

mam nadzieje tylko, że nie będzie za duży bo zawsze kupowałam s lub xs a ten jest uniwersalny ale wierze, że będzie dobry bo bardzo mi się podoba, najwyżej jakoś go przerobię
No no ... Mega sexy ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości