Powiększanie piersi cz.7 - Strona 498 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 22:11   #14911
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

za późno wyslałam "adres do piekła"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:21   #14912
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen całusza dasz mamy takie same obwody więc bedzie dobry jak nic, dając go na forum właśnie o Tobie myślałam.
jak jeszcze nie klepnęłaś adresu to Ci podam maila i tam go puścisz
joasiu jaki rozmiarek tej bluzki kupilas??bo s juz niestety niema

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:22   #14913
gwendolinka
Zadomowienie

Mam refleksje:
W dzień przytulania... Ilosć osób które mnie przytuliły - okagła... niczym zero.
Muszę
a) być lepsza dla świata ?
b) zrobić coś, żeby latwiej było mnie objać. schudnać ? ....

haha Najlepiej jedno i drugie

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-25, 22:24   #14914
jooasi
Wtajemniczenie

Ania ja mam S, może spróbuj do sklepu w galerii podjechać.
Stary 2012-06-25, 22:26   #14915
issabel1
Raczkowanie

Zyje nie utopilam sie ale bede miala pewnie jutro zakwasy a teraz bjadam sie ananaskiem

Gwen

Mya oc trzy upieklam

uciekam dobranoc kobietki

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:27
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:33   #14916
ania 31
Raczkowanie

Cytat:

dzieki slonce bede musiala bo strasznie mi sie podoba ale po cyckach to chyba pojade palcem po mapie hehe trzymajcie za mnie kciuki please choc troszke

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:41   #14917
klaudeczka2010
Zadomowienie

ISSABEL ROZMiarek staniora w galerii to 75 C,bo nie robią pod biustem 70 w tym modelu..a tak to pasują na mnie 70 D najbardziej ,póki co

NO no no JOASI marynarski....fajnisty a i ten żółty..jutro Ci pokażę,wrzucę jak coś..bo już mi się nie chciało dziś

GWEN ty grubasiedawaj nam zdjątka Ciebie grubej z małym biustem!!!oczywiście żartuję,mam nadzieję że tak mogębo chyba WIEMY WSZYSCY JAK WYGLĄDASZ

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
dzieki slonce bede musiala bo strasznie mi sie podoba ale po cyckach to chyba pojade palcem po mapie hehe trzymajcie za mnie kciuki please choc troszke
ANIU JA BĘDĘtrzymać..ale to pojutrze?????

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 22:41   #14918
jooasi
Wtajemniczenie

Ania Ty już dwa dni wcześniej każesz mi kciuki trzymać? potrzymam pojutrze
tak myślę, że z tych bluzek to może i M by była dobra bo one są wąziutki i mocno rozciągliwe, pewnie nie ma duzej różnicy szerokości w rozmirakach. Klaudek wzięła w sklepie XS i S to niech przytknie jedną z drugą jak to cm wypada.
Stary 2012-06-25, 22:45   #14919
gwendolinka
Zadomowienie

dajcie linka na te topiki

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-25, 22:45   #14920
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Mam refleksje:
W dzień przytulania... Ilosć osób które mnie przytuliły - okagła... niczym zero.
Muszę

a to kiedy ten dzień? Dzisiaj?

to przytulaski dla Ciebie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:48
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 22:49   #14921
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
dajcie linka na te topiki
http://www.e-solar-company.com.pl/trykot,1580.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 22:52   #14922
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dzieńdoberek

KORINKO a kiedy planujesz dzidzię..masz już jakieś plany??ciekawe jak to z tymi piersiami wtedy,ja myślę że może bardzo nie powinny się zmienić,zależy ile urosną w ciąży i jak długo sie karmi,MAYA o tymm mówiłami urosły ze 3 rozmiary,a karmiłam 2 dzieci po roku to wiadomo co mi zostałoale niektórym moim koleżankom piersi mało się zmieniły,szczególnie tym które miały dużoo gruczołu!!
No ja właśnie o tym samym chciałam się nieco dowiedzieć, ale nikt mi nie odpisał i jest mi trosze smutno
Stary 2012-06-25, 23:15   #14923
belseno
Zadomowienie

zaczął mi żółty sinior wychodzić od spodu staniczka, zaglądam a ja cały mostek między cycorami mam żółty, czegoś takiego na sobie jeszcze nie widziałam
Dziewczyny jest jakiś sposób na złagodzenie swędzenia pod staniorem? Mimo, że bardzo wygodny to już mnie cholernie upija dookoła obwodu i pod pachami i swędzi jakby stado komarów mnie obsiadło, boję się go odpiąć sama a kontrole mam dopiero w środę.
Stary 2012-06-26, 00:25   #14924
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No tak miałam-i mogę tylko napisać, że cieszę się ze teraz ma mentory Po pierwszej operacji już nie chciałam słyszeć o tamtej firmie - niestety ja nic dobrego nie mogę napisać, bo się po prostu na nich bardzo zawiodłam. Na nich i na samej firmie którą bym musiała pozwać do sądu by uzyksać to co podobno gwarantuje gwarancja. Miałam model 510- a więc implant dość rzadko stosowany .

Nie będę się rozpisywać - bo właśnie sobie uświadomiłam, że ktoś mnie kiedyś na privie bardzo ciągnał za język wypytując o ten temat i być może już jakaś teczka powstaje
Dodam jeszcze, że jest tu sporo dziewczynek zadowolonych , z pięknymi piersiami które mają różne modle implantów właśnie tej firmy Firmy która jako druga przy mentorze ma atasty FDA.
Mya, ja żadnej teczki nie tworzę, zależy mi na uzyskaniu jak największej ilości informacji "z pierwszej ręki" o Allerganach Piszesz że są tu dziewczyny z takimi cycuszkami, ale ja ich tu nie widzę
Co do dopuszczenia przez FDA to widziałam że są dopuszczone Allergany Natrelle, a to co mi lekarz wybrał to Style 410 MX, a to chyba co innego, czy się mylę? One też mają atest?

Cytat:
Pytałaś jeszcze o to jak czesto może się przydażyć przekręcenie implantu. Zaraz poszukam co na to statystyki- jednak są to dane baaardzo okrojone, no bo nie ma takiem opcji by wszystkie przekręcenia ktoś wciągnał w statystyki. Nie ma bowiem konieczności by takie wydarzenia gdziekolwiek zgłaszać.
O np mój przypadek- nie jest nigdzie odnotowany
Ale teoretycznie jeśli stosuje się do zaleceń i odpowiednio dba o piersi to czy można to ryzyko zminimalizować?

Cytat:
I jeśli planujesz dziecko za dwa lata- ja bym Ci poradzia poczekać i najpierw dzidzię zaplanować Dwa lata to chwila- piersi do roku się układają . Nacieszysz się nimi pare miesięcy i potem będziesz się martwić, wybierać lepsze dobro -karmić, nie karmić? jak długo karmić? I martwić żeby nic się im nie stało- tzn potem już się mamy nie martwią o piersi bo po prostu dziecko jest najważniejsze. Jeśli to dwa lata- to lepiej poczekać. A jeśli to czas nieokreślony/kiedyś- to robić
Masz absolutną rację, tylko że... ja nie chcę czekać tych 2 czy 3 lat, bo zanim urodzę, wykarmię i dojdę do siebie, to pewnie ze 3 lata miną... Zresztą tak naprawdę nie wiadomo, kiedy los nas obdarzy dzidzią
Nawet mój TŻ, który tak długo był przeciwny operacji, teraz mnie wspiera i mówi, że nie warto zwlekać z realizacją marzeń, jeśli ma się możliwość ich realizacji. A widzi, że ja o tym marzę. W tym momencie mam na to i pieniądze i czas, a nie wiadomo co będzie za te 2-3 lata... A jeśli po ciąży i karmieniu piersi mi się zmienią to cóż... TŻ powiedział że najwyżej zrobi się drugą operację...

Póki co mam termin na 20 sierpnia Na początku lipca wyjaśni się, czy dostanę "pozwolenie" od innego lekarza na tą operację i wtedy będę już o krok od cycuszków

Cytat:
SIF ja sie nie znam, nie mam faceta ))) wiekszego problemu być nie powinno... faceci i tak zazwyczaj delikatnie sie z cyckami obchodzą, bo kurde, każdy ma jakiś jednak ten próg bólu nawet przy bardziej "gwałtownych igraszkach" nie sądzę, zeby niewiadomo jak miał cie za te cycki ciągnać. Kobieta to nie Mućka W każdym razie nie powinien bo to zawsze delikatna pierś. Haha. Myslę, ze dasz sobie radę.
Oj tam oj tam Mnie nigdy pieszczoty cycków jakoś bardzo nie podniecały, ale boję się że jak staną się większe, to też zrobię się na ich punkcie zboczona tak jak Wy I wtedy będę miała większą ochotę by je dotykać, pewnie mój TŻ też Ale wiadomo, uważać trzeba, jak z każdym "dodatkiem" w ciele.

Cytat:
SIF I GWEN to ja się mogę wypowiedzieć dziś na temat sexuwiadomo...bez fajerwerków..tu na ..górzeale conieco można z nimi zrobić..tzn prawie nic ale stanior już ściągnełam..i CUDNE uczucie..tralalalala:brzy dal:..że nic mi nie zwisa i klapiej a obstawiam ze jeszcze z miesiąc nie dam się tarmosic..bo jeszcze póki co obolałe i blizny mnie szczypią...ale sutki jak najbardziej do dotykania
ogólnie jest git: jupi:
Woooow, tak szybko seks? Kobieto, dajesz mi nadzieję

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
A ja tez mam mieszane uczucia co do implantów i są dni ,że myśle sobie że ok. Są małe ale nie takie brzydkie i w grubym Staniku wyglądam dobrze . A są dni ze mnie to wkurza i mam tego dosyć a pózniej wchodzę na forum i czytam jak jedna z dziewczyn pisze juz po paru miesiącach od operacji , ze cos ja martwi bo jeden chyba cos na lewo czy prawo ucieka itd. I to mniewlasnie przeraża ze po jakimś czasie cos sie jednak z nimi dzieje i to nie jest tak ze robimy sobie cycki i juz zawsze są piękne i idealne . Z naturalnymi tez jest tak ze mięsa wiecznie piękne i młode ale tu dochodzi ryzyko zdrowia , komplikacje mogą sie pojawić nawet po paru latach .
Wiesz co, ja mam dokładnie takie same odczucia, bardzo chcę zrobić te piersi, a jednocześnie cholernie się boję i mam takie same wątpliwości Dwa skrajne odczucia i pragnienia

Olivkaa200 bardzo mi przykro z powodu suni Może jeszcze jej się polepszy, póki co chyba dzielnie walczy, a Ty razem z nią, więc jest jeszcze nadzieja Nie ma w tym nic dziwnego, że tak to przeżywasz - zwierzak w domu to jak członek rodziny...

Dziewczynki cycolinki czy ja mogę dołączyć do waszych znajomych i zobaczyć fotki waszych cycuszków? Bo jak zobaczyłam dostępne na tym wątku kilka zdjęć cycorków Myi i Jooasi, to nabrałam apetytu na więcej fot pięknych cycków

A co do odchudzania, to jak ktoś ma tylko w niektórych miejscach trochę za dużo tłuszczyku, to polecam liposukcję ultradźwiękową. Ja dzięki niej, w połączeniu z codzienną 20-minutową gimnastyką, straciłam kilka cm w biodrach i udach i efekt trzyma się do tej pory (czyli już pół roku).

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-06-26 o 00:26
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 09:14   #14925
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
No ja właśnie o tym samym chciałam się nieco dowiedzieć, ale nikt mi nie odpisał i jest mi trosze smutno
nikt nie odpisał,no widzisz,ja nie widziałamkurde cieżko powiedzieć coś na ten temat bo ja jestem w odwrotnej sytuacji ale tak myślę...hmmm...że pewnie ta własna tkanka się poluzuje trochę,swoja pierś, ale wizualnie nie powinno być problemu,tak mówię jak wyobrażę sobie siebie z tym implantem co mam ...włożonym przed ciążami np,no i pewnie w ciąży urosły by mi tak jak mówiłam,nawet 2-3rozm i ostatecznie miałabym to co mam,czyli jest oknamieszałam,al e może ma to trochę sensupo prostu twoja pierść zrobi się bardziej miękka,ja to tak odczuwam teraz,czuję swoją pierś pod spodem i wiem że gdybym miała większy rozm to ta pierś byłaby bardziej napięta,ale i tak jest okech..a najlepiej to poszukać takiej kobiety co juz rodziła z implantami,niedługo horo nam opowie!!!

ta w ogóle HORO buziaki dla WAS dziewczyneczkimyślę o tobie!!

GWEN to masz..przyłożyłam xs do s i s jest szersza o dokładnie 2cm a dłuższa aż o 5cm...ale na cycochach obie leżą dobrze..tyle że xs mocno trzyma cycai myślę że M też by leżała tyle że może za długa by byłaale są świetne..JOAŚ jeszcze raz
dziękujęęęęęę

SIF nie martw się tym sexem...po 2 tyg możesz już coś tam,a później to już z górki

co do nastrojów skrajnych,miałam identycznie,po cholere mi to,a za chwilę tego pragnęłam,ciężko jest podjąc decyzję,ale rzadko spotkacie osobę która żałowałaby,dr mówił mi że kobiety żałują że tak późno zrobiły operacje,ze mogły wcześniej,a przez obawy(wiadome)zwlekają!!i ja też mogłam już przed 2 ciążą sobie zrobić...ale już nie wracam wstecz i cieszę się ze mam je teraz..i to jak

a tak w ogóle,joaś czy ten stanior w tym bardziej sportowym kostiumie nie za mały??mogę go jeszcze oddać do 6dni,na zdjęciu wyszedł nawet jakby był za duży ale nie wiem czy nie powinnien więcej piersi zakrywać ???nie miałam nogdy takiego stanika i nie wiem

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-26 o 09:18
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 09:28   #14926
gwendolinka
Zadomowienie

Ja sobie właśnie licytuję stanik LaSenza na allegro, zobaczymy czy będzie mój, 65E chyba będzie za mały?? Najwyżej też oddam... ale nie am komu, bo kto ma mniejsze niż ja...
LaSenza ma jaka rozmiarówkę? Bo mi wyglądają na male, ale 30e to jak brytyjska..a oni maja takie calkiem calkiem

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Hahaha..gotuję jajka i zaraz mi wyskoczą, bo zapomniałam...

Klaudeczka Ja lubie długie bluzki, i luźne oversize... a powinnam nosić bardzo dopasowane bo nie mam wcale za duzo boczków, brzuch płaski i cycki byłoby widać... pochodzę i pewnie nakupuję jak zwyklę prążkowanych bokserek...do galerii sobie może podjadę, w necie S już nie ma

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-26, 09:49   #14927
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen Ty masz szczupły brzunio w przeciwieństwie do mnie i myślę że xs bedzie na Ciebie ok bo są mocno rozciągliwe ale lepiej jechać do galerii bo oni doliczają 15zł za kuriera, ja brałam jeszcze sukienke więc to przełknęłam, do samego topu się nie opłaca.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Klaudek napewno ten stanior od kostiumu ma wiecej nie zakrywać nie po to dr cycki strugał żeby teraz je chować a on ma z tyłu zapięcie czy wiązany? załóż sobie na troche i się w nim pokręć po chałupie czy czujesz się komfortowo, czy się nie wżyna albo sutek nie wyłazi przy schylaniu, to jedyny sposób
Stary 2012-06-26, 09:51   #14928
gwendolinka
Zadomowienie

Hahaha. No Jooasiulku dla mnie możliwość jest już jedna... Noszenie dopasowanych bluzek pod cyckami, wtedy widać rożnice. Inaczej tych cyckow nie wyeksponuję. No i z profilu widać jeszcze Ale xs jak mnie scisnie ta guma to mi calego cycka spłaszczy

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-26, 09:55   #14929
Littaleya
Raczkowanie

HEY DZIEWCZĘTA

To jest jakaś masakra, jaki ja dzisiaj miałam sen

Wchodzę do gabinetu dentystycznego,do mojej detystki z podstawówki .
Pani doktor mówi co sie dzieje ? , a ja chcem powiekszyc sobie piersi ,
Pani doktor mówi , rozumiem proszę sie położyć . Usypia mnie i pochwalić budzę się juz z cyckami .wstaje mówię dziękuje bardzo i dowidzenia . Czuje sie swietnie zero bólu i mam cycki . Ale w domu stwierdzam ze są zamałe i wracam do pani doktor z prośbą o wymianę implantu na większy

Szok ja nie wiem jak mozna mieć takie popie.....one sny
Juz mi siada na mózg przez te cycki
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 10:00   #14930
jooasi
Wtajemniczenie

wiesz co ta guma nie jest właśnie taka mocna i splaszczajaca jak w tego typu bluzkach, ta w S na mnie jest tylko tyle że trzyma a nic nie dusi. mi tam pod pachami a nad cyckami obwód 87cm wychodzi możesz sobie prównać. ale i tak najlepiej zadzieraj kiece i leć do sklepu przymierzyć
Stary 2012-06-26, 10:04   #14931
gwendolinka
Zadomowienie

Pojdę sobie jutro jak szybciej wstanę bo zaraz idę do "fabryki" ( nie, nie snów ) ciężko pracować. Muszę jeszcze moje super rachunki tele internetowe opłacić bo mi wyłączą fona i będzie dopiero TRAGEDIA

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-26, 10:22   #14932
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Littaleya chyba kupię kolczyki, bo mała dostała na chrzciny bransoletkę z wygrawerowanym imieniem i datą urodzin.
A powiem Ci, że różne dziwne sny to każda z nas już chyba miała:P. Masakra
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:33   #14933
belseno
Zadomowienie

Ale mnie kusi, żeby zdjąć ten stanior i pooglądać co ja tam mam tak sobie zaglądam z boku i przy dekolcie i nadziwić się nie mogę, że wszędzie widzę ciałko i to takie mocno naprężone żadnej luźnej skóry i też miałam pierwszy cyckowy sen. Że się kąpie pod prysznicem w jakiejś publicznej łazience bez drzwi i tak szybko chciałam się umyć, żeby mnie nikt nikt nie nakrył nagiej ale oczywiście ktoś wlazł wiec szybko czmychnęłam a przedemną lustro i widzę odbicie moich cycorów: pełne, jędrne, sterczące z bliznami tam gdzie miałam cięcia i nagle uświadomiłam sobie, że ja się jeszcze nie mogę kąpać, że mam szwy nie zdjęte, opatrunki, że nie wolno mi zdejmować staniora a w lustrze widzę zagojone blizny i pojąć nie mogłam co się stało, ze strachu, że zamoczyłam rany obudziłam się
Stary 2012-06-26, 10:37   #14934
anne001
Raczkowanie

Belseno-masaż,delikatnie masuj te miejsca, mnie szczypie do dzis pod nacięciem a swędziało strasznie do niedawna,po zdjeciu szwów bedziesz smarowała,alantanem to lepiej będzie.
Stary 2012-06-26, 11:06   #14935
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Belseno-masaż,delikatnie masuj te miejsca, mnie szczypie do dzis pod nacięciem a swędziało strasznie do niedawna,po zdjeciu szwów bedziesz smarowała,alantanem to lepiej będzie.
Tam gdzie mam szwy to mnie nie swędzi, sądzę, że ja tam jeszcze nie mam czucia najgorzej jest na obwodzie biustonosza. Wczoraj odkryłam, że po boku w okolicach pachy mam zaczerwienienie takie jak od otarcia. Posmarowałam to, żelem aloesowym, poczekałam chwilę, przyłożyłam chusteczkę higieniczną i na to biustonosz, dziś po zaczerwienieniu śladu nie ma więc ten patent zastosowałam przy każdym swędzącym i czerwonym odgnieceniu - oczywiście tam gdzie mogłam dosięgnąć a teraz dorzucę jeszcze delikatny masażyk
Stary 2012-06-26, 11:20   #14936
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

wolne żarty ! Ja już raz byłam !na baseniku...wieć wiesz
nie no raz to i ja byłam- połowe czasu w bąbelkach leżałam

Cytat:
HEJOS HEJOS

JOASIII słoneczko...weszłam dziś na forum na chwilę,oblukalam ten topik i los chciał ze znalazłam się obok solarai domyśl się co się później działo...zakupiłam dwa,,,jeden mam w galerii,drugi całkiem gładki żółty,są cudowne,bo podwójny materiał jest na piersiach z gumką,potrzymujący je,ale kiedy JA będę mogła na trochę go włożyć???za miesiąc,na trochę???dziękuję że nam tu go pokazałaśbo gdyby nie to to bym ich nie miała..był ten z kwiatem ale 42rozm ,a ja kupiłam 36 i 34 żółtyno i odwiedziłam CALZEDONIĘa to co kupiłam mam w GALERII...

MAYA leć do solara..ja Ci dobrze radzę:c mok:
najpierw lece do Twojego albumiku

Cytat:
Gwen z największą przyjemnością Ci go oddam dawaj adres na priv mam nadzieję, że Twoich żeberek dusił nie będzie bo same miseczki świetnie leżą

Mya jak Ci się wzorek podoba to bierz ja mam pierwszy raz w życiu taką bluzkę, wcześniej splaszczały mi góre i resztke tego cycka i wyglądało to a do takich piersi są po prostu stworzone tylko jeszcze nie wiem czy odwage w sobie znajde na miejskie występy bo nigdy się jakoś nie obnażałam

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Klaudek no jakże się cieszę że się przydałam świetne są, no nie?? super ten niby staniczek pod spodem ja też mam ochote na drugi, na stronce jest z taką jakby łódeczką, marynarski i chyba się skuszę gładkie też wcześniej były ale już ni ma lecę oblukać zakupki
no własnie ja też nie wiem czy będę chodzić taka goła włosami się przykryje napisz jeszcze jaki rozmiar kupiłaś
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Hej kobietki juz nie pamietam kiedy mogłam w spokoju posiedziec wieczorkiem na forum

Byłam dzis z moja sunia na kroplówce, jutro ostatni dzien i mozed wyjma jej ten welfron bo ciagle mysle ze ja to boli

belseno ja tez mam nadzieje ze psinka wyzdrowieje, musze byc cierpliwa.

Mya wielkich zmian to ja nie widze psinka jak była osowiała tak i jest moja psikne kupiliśmy po 8 miesiacach od smierci pierwszego psiaka. Ciagle rozpaczałam i nie mogłam pogodzic sie z tym ze musialam go uspac. Ja to wszystkie zwierzeta kocham, miałam chyba wszystkie nawet szczury i myszy hihi mam nadzieje ze jej sie polepszy i ze narazie nie bede musiala z nia sie zegnac
z pewnością trzeba czasu by postawić ją na nogi oby było dobrze

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:36   #14937
Olivkaa200
Zakorzenienie

ania 31 27.06 - JUTRO
Olivkaa200 12.07 - 18
anika75 16.07 - 22
kasikkk87 23.07 - 28
patrycjaw1989 02.08 - 33
Sif 20.08 - 56
Lenkii 06.09 - 79

Cześć dziewczynki

Sif dodałam Cie do odliczanki

U mojej psikni coraz gorzej ;( dzis w ogole nie wstaje z łózka

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-06-26 o 20:52
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:56   #14938
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
za późno wyslałam "adres do piekła"
no to będziesz tańczyć z diabłami

Cytat:
Mam refleksje:
Muszę

no tak musisz schudnąć- a za rok nikt Cie nie zauważy

Cytat:
o już napisałaś wcześniej- dopiero doczytałam

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczynki

U mojej psikni coraz gorzej ;( dzis w ogole nie wstaje z łózka
ojej- bardzo przykro mi to słyszeć

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Właśnie pokazywali w telewizji psiaka który trafił do schroniska. Jego pani zasłabła na ulicy a on zaczepiał ludzi żeby ktoś podszedł i jej pomógł. Niestety jego pani umarła a psina trafiła do klatki, do schroniska i teraz usycha tam z rozpaczy i gaśnie w oczach... nie tylko my cierpimy po stracie psa.
Mam nadzieję że ktoś biedaka przygarnie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:14   #14939
celina777
Rozeznanie

Cytat:
no to będziesz tańczyć z diabłami

no tak musisz schudnąć- a za rok nikt Cie nie zauważy

o już napisałaś wcześniej- dopiero doczytałam

ojej- bardzo przykro mi to słyszeć

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Właśnie pokazywali w telewizji psiaka który trafił do schroniska. Jego pani zasłabła na ulicy a on zaczepiał ludzi żeby ktoś podszedł i jej pomógł. Niestety jego pani umarła a psina trafiła do klatki, do schroniska i teraz usycha tam z rozpaczy i gaśnie w oczach... nie tylko my cierpimy po stracie psa.
Mam nadzieję że ktoś biedaka przygarnie
Kurcze zwierze cierpi chyba bardziej niż my...
OLIVKA bardzo Ci wspolczuje:przyt ul:
Stary 2012-06-26, 12:32   #14940
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie kciuki please choc troszke
Aniu to już jutro ja będę trzymać mocno, życzę Ci byś przeszła przez to bezboleśnie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości