|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowa wymianka
Za Essie podziekuje (jest już po terminie)
Wymiana tylko za kalendarz, legginsy i odżywke nie jest ekonomiczna biorąc pod uwagę koszty wysyłki. Dobrałam gre i puzle i pytalam o ksiazke Ryby/Cukiernia, zeby tą wymienkę powiększyć i zrobić opłacalną
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
spodobal mi sie jeszcze cicaplast baume
te rzeczy, ktore są pod innym adresem - zostawmy, może innym razem zatem wzielabym cicaplast, legginsy M czarne, kalendarz Pawlikowskiej i odżywke Eveline 8w1 |
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia dla Iryska
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-03-11 o 14:53 |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dzięki za propozycję i za fotki, ale tak głupio zabierać Ci prezent. Może zamiast kolorowanki wezmę ksiąźkę "chujowa pani domu" , jeśli jej wartość jest większa, to coś dołożę, w wątku dużo nie mam, ale poszperam w szafie w razie co
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuć fotke pudełka. Porysowane pudełko mi nie przeszkadza, a odżywka może byc ta w pogniecionym pudełku, możesz wysłać bez niego bo i tak wyrzuce zaraz. I wolałabym książke zamiast kalendarza, bo kolorowanka miała byc dla córki, a kalendarz ma wiszący i ksiązkowy więc ma dość
Zanim sie ostatecznie dogadamy, to się okaże, że bagażówke będziesz do mnie wysyłac |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
pudełko w kwiaty fioletowe+pojemnik na dlugopisy z tego samego zestawu (ten sam wzor)-na zyczenie zdjecie - poprosze fotki legginsy 2szt rozmiar 4
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
zdj
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-03-11 o 14:54 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Pudełko z pękniętym lusterkiem też by wzięła. Dobrze, że piszesz o kredkach, bo Shalimara mam w negocjacjach,ale od 3dni dziewczyna milczy, jak do jutra się nie odezwie, to Shalimar będzie do wzięcia, może uzbieramy na cały : ) Jakiej firmy są kredki?
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
zdj1
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie przepakuj w jeden karton i go nie zaklejaj jeszcze ; ) może się da coś w coś powkładać, leginsy mogą być bez opakowań, pokombinuj, żeby się zmieścić w gabarycie A. Chyba, ż wysyłasz poleconym, to i tak będzie B
Kredki wezmę. |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie:
leginsy x2 lampa odżywka Eveline x2 pudełko do herbaty teczka na zeszyty pudełko w napisy pudełko+pojemnik na długopisy pudełko z pęknietym lustrem pudełko w kwiaty ksiazka kredki i jakby dało rade, to jeszcze świeca któraś ode mnie 2 Guerlainy, Shalimara jest ok.23ml, foto na maila moge wysłac, bo z telefonu nie moge w wątek wrzucic ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Ok. Możesz pierwsza napisać pw? Z telefonu to skomplikowane, a jak już będę miała w skrzynce, to bez problemu odpowiem |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
No nic,szkoda
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic,pozdrawiam
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
w opisach masz na wymianę 2 pomadki Rouge Edition Velvet, a na zdjęciach widać 4. Czy te 2 pozostałe są na wymianę? Jeśli tak jakie to są odcienie i zużycie? |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym wysłać kurierem, ale samo pakowanie tak dużej kuwety w folię powietrzną nie będzie najtańsze
Niestety nic dla siebie nie widzę na wymianę |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

Niestety nic dla siebie nie widzę na wymianę