|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 8 - porodówka lutowych inwigilantek
Scarlett dziękuję w imieniu teścia za życzenia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak mnie stresują te samotne wyprawy tż do ikei i do obi chociaż tż kręcił nosem, no zobaczymy co z tego wyjdzie Najgorsze jest to, że zapomniałam napisać mu na liście do ikei o komodzie dla małej, a sam przecież nie pomyślał ![]()
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
ScarlettO, oby Ci juz odpuściła ta choroba, bo juz długo Cie trzyma
![]() To masz zaufanie do TZta jak pozwoliłaś mu kolory wybrac u nas to były przeprawy. Tzn. bardziej problemy zeby wspólnie sie na 1 kolor zdecydować, bo było duzo typów niekiedy niewiele sie od siebie różniących. Oj z apteką tez tak mam. Co prawda ja biorę po kilka opakowań na raz zeby co tydzien nie musieć chodzic i przeważnie 200 zł na raz zostawiam. A ruchy faktycznie robią sie coraz bardziej bolesne. Chociaż to zalezy od miejsca gdzie zaczyna fikać. Jak na samym dole, to strasznie nie lubie. Juz wole jak wypina pupę i plecy całe z 1 strony brzucha. ale kobiecie to nie dogodzisz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Koma wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
I witam się w nowym wątku.
|
|
#125 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale zgodnie z jego zaleceniem piłam w nocy i pomogło, ale ta woda była dla mnie taka ohydna.![]() Cytat:
Na ilość też bardzo ładnie, był początek, środek i koniec strumienia Jestem dobrej myśli. Ale weszłam w futrynę idąc w nocy do toalety Cytat:
Sto lat i spełnienia marzeń Cytat:
Mi się wydaje, że dzieci nie ruszają się więcej, tylko są duże i czujemy ich każde przełożenie się. Też tak mam ![]() Nie udało nam się odebrać wyników kiły, hiv itp., bo dziś akurat to okienko nieczynne. Będziemy musieli jechać w poniedziałek przed wizytą. Trochę mi to mało pasuje, bo mam na 12:00 to już może być spory ruch i pewnie nie uda się tego ładnie zgrać, tylko będzie troche na wariata ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Są wyniki dzisiejszego moczu I jednak dobrze czułam, że to w cewce coś mnie szczypało. Zwiększenie ilości żuravitu przez dwa dni pomogło i nie ma leukocytów, ph zrobiło się kwaśne. Gdyby infekcja była wyżej, to myślę, że sam żuravit by nie dał rady.Chyba unikniemy antybiotyku
|
|||||
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym chyba nie pozwoliła żeby mój mąż kupował i urządzał wszystko po swojemu bez mojego udziału. Raz, że chyba bym z nerwów sobie palce pozjadała a dwa - rzadko jego wybory przypadają mi do do gustu, pomimo że nie są najgorsze to jednak zawsze jakiś mały mankament w nich jest. Ale zrozumiałe, że musisz się oszczędzać i nie możesz biegać po sklepach i nadzorować prac, masz teraz ważniejszą MISJĘ do spełnienia! Oby chłop się spisał na medal~! ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Twoje oko nie zawodzi ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- o Boziu... Ale słodko te dzieci mówią |
||
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle mieliśmy już przygód z mieszkaniami, że szczerze mówiąc jest mi trochę wszystko jedno co tam będziemy mieć, żeby się tylko przeprowadzić przed porodem.. Na pewno będzie lepiej niż w wynajmowanym mieszkaniu, które chyba z 15 dobrych lat nie widziało remontu Część mebli zamówiliśmy trochę w ciemno przez internet, tż wybierał podłogi, oświetlenie i kuchnię. Byłam z nim w jednym sklepie i niestety nigdy więcej, serio zastanawiałam się czy nie usiąść gdzieś na podłodze, byłam wykończona, powinni pomyśleć w takich sklepach budowlanych o jakichś krzesełkach dla zmęczonych
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Komody skręcone
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
20180210_134924.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego !!!
![]() A tak przy okazji to ja chyba nie aktualizowałam waszego wieku po urodzinach Komu zmienić ? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Indolencja ludzi nas nie omija Ale swoją drogą pościel bardzo fajnej jakości, gramatura 200 a płaciłam 51 za komplet to stacjonarnie nie ma opcji żeby za taką cenę kupić taką pościel |
|||
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super! Ja właśnie zamówiłam łóżeczko ale jeszcze długo nie będę miała gdzie go postawić. Ekipa wykończeniowa spóźniła mi się tylko miesiąc z wejściem
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później przestawimy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/posciel-hotelowa-1...MDcwMTRlODk%3D |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Narazie mieszkam w mieszkaniu po teściu ale wiadomo, że nie będę się tu urządzać na chwilę. Stworzymy taki prowizoryczny kącik dla Młodego bo wiadomo że nie wytrzymam z porodem do końca remontu. U Ciebie bardzo ładnie wyglądają białe ściany. Ja się właśnie zastanawiałam nad białymi ale bałam się połączenia z białymi meblami. A dzięki Tobie widzę że to bardzo ładnie gra
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry! Chyba pierwszy raz sie witam w tym watku. Myslicie, ze wykonczymy go przed koncem lutego?
![]() Wczoraj upralam wszystkie ubranka 56-62 i mam nadzieje, ze w poniedzialek corka juz pojdzie do przedszkola i bedzie prasowanie. Kupilam sobie eurosport player na miesiac, wiec bedzie co puscic w tle Teraz ogladam skoki, corka jeszcze spi. Obiecala, ze da mi poogladac, ale u nas telewizor prawie zawsze wylaczony jak mala jest w poblizu, nie jestem pewna na ile jej cierpliwosci starczy...Widze, ze chorobska dalej tu panuja, duzo zdrowia dla wszystkich
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Koma, wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Wtajemniczenie
|
witaj w donozonym klubie
przybywa nas z każdym dniem!Sto lat kochana moja towarzszyko uczelnienej niedoli Cytat:
za dzisiejsze siki Ja się chyba nie pochwaliłam jakie mnie czeka cudowne badanie - DOBOWA zbiórka moczu!!
|
|
|
|
#141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() Mi do donoszonej zostało 6 dni, też nie wiem kiedy to zlecialo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Parapet brawa za wyniki moczu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() A to jest salon? Będziecie mieli w salonie łóżeczko? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
ScarlettO - to dziś wielki dzień! Ekstra!
Gratuluję odbioru! Selina - pieknie! ![]() Pannkaka - musimy skoczyć do 28 lutego! Albo wstrzymać porody marcowe do czasu utworzenia nowego wątku! ![]() I super, że pranie do przodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett gratuluje odbioru mieszkania
Ja własnie po obiedzie jestem i pije kawke przy skokach
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Koma wszystkiego najlepszego!!
Scarlett super ze odebraliście klucze
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
docelowo tak. Jak młoda będzie większa będą zmiany, będziemy dzielić salon, a później i tak się przeprowadzimy , więc jak będzie miała kilka latek już będzie miała normalny duży pokój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _Selina_ Czas edycji: 2018-02-10 o 15:49 |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jednym okiem patrzę na skoki, będą emocje
![]() Dziewczyny z nomen-omen skokami ciśnienia - jaki aktualnie prowadzicie tryb dnia? Taki aktywny czy bardziej oszczędzający, kanapowy? Bo dziś zauważyłam, że w moim przypadku chyba jest tak, że im bardziej jestem aktywna, więcej chodzę, schylam się itp. tym ciśnienie jest niższe! Dziś wstałam po 8.00, na 10.00 poszłam dość szybkim marszem do mojej kosmetyczki (Bunia znów bulgotała że na piechotę idę a to jakieś 700 metrów jest Przed chwilą wrzucałam kolejne pranie więc znowu dół-góra po schodach. Usiadłam do ciśnieniomierza i w sumie bez dłuższego odczekania zmierzyłam i było 115/79!!!! A dopegyt wzięłam ok. 9.30, jeszcze nie brałam popołudniowej dawki. Czyżby lenistwo miało zły wpływ na ciśnienie?
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam bo spotkalam się z łóżeczkiem w sypialni rodziców a w salonie jeszcze chyba nie |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w nocy chcemy ją przenosić do salonu, a w dzień i tak będzie z nami. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj nadrabiamy wczorajszy dzień
IMG_1518276622.067222.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

niemniej jednak troche mi smutno ze nie moge w tym uczestniczyć, jakies to takie symboliczne dla mnie
zeby sie obrobić ze wszystkim na nowym mieszkaniu...

za jutrzejszy mocz
Na ilość też bardzo ładnie, był początek, środek i koniec strumienia
Twoje oko nie zawodzi 

Mamy już nascie! Ale spokojnie, jeszcze kilka z Was chetnie przepuszcze w kolejce jeśli któraś ma ochotę 
Ale swoją drogą pościel bardzo fajnej jakości, gramatura 200 a płaciłam 51 za komplet to stacjonarnie nie ma opcji żeby za taką cenę kupić taką pościel
13.03.2008