|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 6! :)
Cytat:
i chyba też szerokość 160, całkiem duże jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastku, wykasowałam stare zaproszenie, wysłałam nowe - może teraz zadziała. Sprawdź
|
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli szukasz czegoś w tym stylu to polecam ![]() Zawsze to ekstra miejsce na pościel i inne takie. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie zastanawiam czy nie dokupić do tego Malm szuflad, już nie mam gdzie upychać poszewek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc przyjeżdża taka bida, podłączają ją pod KTG, a tam cisza. Odsyłają i zaczyna się na nowo. Czuję, że to będzie mój przypadek. Ja mi dziś na pobraniu pielęgniarka zaczęła szukać żyły na dłoni, nie w zgięciu, jak zwykle, to myślałam, że fiknę. No nic, najwyżej fiknę przy zakładaniu wenflonu ![]() Krejzi, biedaku! Ale reklamówki? głupi kot. To mnie właśnie nie przekonuje do kotów. Rzygają. Króliki nie rzygają
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-06-27 o 09:07 |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zaproszenie!
zaraz do Was idę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Co do fobii - owady. Nie takie tyćkie, ale ćma albo bączek majowy. Spie...na drugi koniec ulicy z dzikim wrzaskiem
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-06-27 o 09:12 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Czy z tego ustrojstwa można korzystać przez apke?
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Krejzi śniłaś mi się Cytat:
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(dlatego jak tylko Wam się zachce na fb to lecę pierwsza! )
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Och jakie ułatwienie
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rzucać drugi raz. I co bez fajek teraz lepiej co nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ktos tu wspominal o e-fajkach... Nie boicie sie, ze to jest jeszcze wieksze gowno niz tradycyjne? W tych normalnych przynajmniej wiadomo co jest, a re liquidy to jakas wielka niewiadoma przeciez... I nie mowcie, ze tylko para, skoro raz ma zapach (nawet ta niby bezzapachowa) a dwa - skoro palacz wydmuchuje nikotyne i tym szkodzi otoczeniu, a te plyny tez maja w sobie nikotyne no to nie uwierze, ze tez jej nie wydmuchuje... Co do ptakow, kiedys mialam inwazje kaczek na balkonie, potem juz tylko tych zasrancow golebi... Smrod ze okna nie sposob otworzyc, a sasiadka z dolu jeszze je dokarmiala.. Aktualnie to mam tylko duzo wrobli, sikorek, kosow i golebi hodowlanych w okokicy, ale jak nic mi nie sra, to moze byc... Gorzej, jak czasami musze sprzatac piorka i jakis niedokonczona kocia przekaske
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko to jest glowny powód moich dodatkowych kg ciagle podjadanie zamiast fajki w ręce ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O mnie też gadają że przyszła młoda, się rządzi i wprowadza nowe porzadki zamiast siedzieć na uszach i się każdego słuchać. Do tego w zmianie na stacji obok mam już miesiąc czasu tak wredną i głupią babę ze co jakiś czas się z nią muszę pokłucić bo mi nerwy puszczają. Także głowa do góry niedługo odpuszczą albo wcześniej pójdziemy na l4.![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego jeszcze nie lubię naruszania ciągłości skóry. No nie lubię, robi mi się wtedy słabo, nic na to nie poradzę, więc rozumiecie, że wizja cesarki brzmi jak największy horror |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeszlo to jakos w tamtym roku no ale co z tego jak te dodatkowe kg zostaly i dopiero niedawano zaczelam sie ich pozbywać Tak na prawdę to mam teraz przy 4latku mniej ruchu niz jak bylam w ciazy wiec to pewnie i dlatego ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby ta jedna z najpiękniejszych chwil życia nie była dla Ciebie traumą. Koniecznie zrób sobie plan porodu. A w którym szpitalu planujesz rodzić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śmiech na sali a on mnie tylko że sklepu zabrał po drodze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Oczywiście ja zawsze śpię na wylocie, bo latam w nocy sikac co trzy godziny, to wylądowałam całkiem na podłodze .Ja odmaciczyłam kota, bo myślałam że się zastrzele kiedy miała drugą ruje po dwóch tygodniach. Wszytko osikane było .Owady są złe, ale jak widzę szerszenia to już w ogóle zawał. Jak mieszkaliśmy u Tż rodziców, to co chwile wlatywały nam do pokoju. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Ultra no co Ty ?!
![]() Opowiadaj ! A ja sprzątam żeby później móc nie robić nic ! Ale taki skwar jest ze leje się ze mnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!!Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dzien dobry ☺
Cytat:
![]() Cytat:
w tym byko tyle skokow i spadkow ze naprawde nie myslalam o tym ze z tego bedzie ciaza. Zreszta wiecie, jeczalam tu okrutnie ![]() Cytat:
Cytat:
Niestety dziecko ich nie polubilo. ![]() Cytat:
![]() Ja druga ![]() Cos mialam napisac i zapomnialam. ![]() Wazylam sie rano i schudlam 8,7kg ginka mnie zastrzeli. Chociaz mam z czego chudnac no ale juz na ostatniej wizycie powiedziala ze za duzo, a wtedy bylo chyba 7kg. Dobrze ze wizyta 12.07 moze troche przybiore ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam sąsiadkę, która często jak ktoś był na zewnątrz i rozmawiał to chowała się w krzewach i podsłuchiwała potem chodziła i obgadywała.(tak - naprawdę! To nie scena z komedii) Na poczatku przylapywałyśmy ją. Wtedy ta udawała że coś tam robi W końcu stwierdziliśmy że udamy że jej nie widać i będziemy snuć niestworzone historię, w ten sposób jej mózg zapychał się taka ilością nieprawdziwych informacji, ta jeszcze chodziła i rozpowiadała te banialuki. Śmiesznie było jak to do nas wracało... Trzeba mieć dystans. Moja teściowa - okropnie przejmuje się tym co ludzi mówią, wiem że są ludzie którym ciężko olać to że ktoś coś o nich mówi. Ale trzeba sobie uświadomić że nie unikniemy tego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

i chyba też szerokość 160, całkiem duże jest. 

jeśli szukasz czegoś w tym stylu to polecam
Z relacji wynika że w domu w spokoju i swoim otoczeniu jest o niebo lepiej. Wiecie... poród to fizjologia, podobnie jak załatwienie swoich potrzeb - głupio robić to przy publiczności
znacznie lepiej wychodzi to w domowym zaciszu, gdy nikt nie patrzy. 
więc przyjeżdża taka bida, podłączają ją pod KTG, a tam cisza. Odsyłają i zaczyna się na nowo. Czuję, że to będzie mój przypadek. Ja mi dziś na pobraniu pielęgniarka zaczęła szukać żyły na dłoni, nie w zgięciu, jak zwykle, to myślałam, że fiknę. No nic, najwyżej fiknę przy zakładaniu wenflonu 

. Nadrobić to co piszecie, graniczy z cudem!

u mnie w sierpniu będzie 3lata od rzucenia 

)

O mnie też gadają że przyszła młoda, się rządzi i wprowadza nowe porzadki zamiast siedzieć na uszach i się każdego słuchać. Do tego w zmianie na stacji obok mam już miesiąc czasu tak wredną i głupią babę ze co jakiś czas się z nią muszę pokłucić bo mi nerwy puszczają. Także głowa do góry niedługo odpuszczą albo wcześniej pójdziemy na l4.

.
boli mnie gardło i katar mam taki, że ledwo oddycham 

gratulacje!!

ginka mnie zastrzeli. Chociaz mam z czego chudnac no ale juz na ostatniej wizycie powiedziala ze za duzo, a wtedy bylo chyba 7kg. Dobrze ze wizyta 12.07 moze troche przybiore