|  2008-05-23, 20:30 | #121 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Dot.: Definicja penisa na wesoło

Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa? - Facet. Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny żebrania. Idą sobie dwa penisy przez ulicę i widzą wibrator. Jeden mówi do drugiego: - Patrz, cyborg idzie. Idą dwa penisy przez miasto i jeden mówi do drugiego: - Gorąco mi. A ten mu odpowiada: - To ściągnij golfik. boski wątek  uśmiałam sie strasznie   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 21:13 | #122 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 

__________________ ♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego  | |
|     |   | 
|  2008-07-08, 15:21 | #123 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: przed komputerem:p 
				 | 

kurde temat powoli umiera a taki fajny jest, niestety nie znam zadnych definicji penisa   
				__________________ Kocham mojego SIERŚCIUSZKA  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png | 
|     |   | 
|  2008-07-08, 22:23 | #124 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Wątek rewelacja! Definicji niestety nie znam...   | 
|     |   | 
|  2008-07-08, 23:11 | #125 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: - Dwa centymetry więcej i byłbym królem... Żona: - Dwa centymetry mniej i byłbyś królową... najlepsze  
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] | 
|     |   | 
|  2008-07-08, 23:18 | #126 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2003-05 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-07-09, 00:49 | #127 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

dobre dobre te definicje sie usmiałam    hehehe 
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] | 
|     |   | 
|  2008-07-09, 01:14 | #128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

o matko..leże na klawiaturze i płaczę..rozsyłam wszystkim dowcipy!    
				__________________ "Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." | 
|     |   | 
|  2008-07-09, 23:40 | #129 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: WLKP 
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? | |
|     |   | 
|  2008-09-26, 00:45 | #130 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: przed komputerem:p 
				 | 

jesli chcesz pobaraszkowac, musisz ptaszka w gumke schowac   
				__________________ Kocham mojego SIERŚCIUSZKA  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się  http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png | 
|     |   | 
|  2008-09-26, 02:09 | #131 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Sin City 
				 | 

Cytat: 
  uuumieraaaam..  Pewien facet wytatułował sobie na penisie imię swojej dziewczyny Wendy. Niestety napis ten był widoczny tylko w czasie wzwodu. W pozostałym czasie były tylko literki WY. Facet pojechał na wakacje i poszedł na plażę naturystów. Położył się na kocu, rozgląda się, patrzy, a tu obok niego leży murzyn i też ma na penisie literki WY. - Przepraszam Pana bardzo, ale czy Pan też ma dziewczynę Wendy? - Jaką Wendy? - No widzę, że Pan ma taki sam tatuaż na penisie. - Nie proszę Pana, ja mam wytatuowane: Welcome To Jamayca And Have A Nice Day.   
				__________________ Hey little Suzie You don't have to cry no more  | |
|     |   | 
|  2008-09-26, 12:15 | #132 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: z kosmoSu. 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-09-26, 13:02 | #133 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 

__________________ wymiana minerały AM i kosmetyki MUA | |
|     |   | 
|  2008-09-26, 13:42 | #134 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Boski to zbyt malo powiedziane. Dodaje coś od siebię " Kobiety myślą ... mężczyźni myśląże myślą".  Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2008-09-26, 16:58 | #135 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Pewien facet wytatułował sobie na penisie imię swojej dziewczyny Wendy. Niestety napis ten był widoczny tylko w czasie wzwodu. W pozostałym czasie były tylko literki WY. Facet pojechał na wakacje i poszedł na plażę naturystów. Położył się na kocu, rozgląda się, patrzy, a tu obok niego leży murzyn i też ma na penisie literki WY. - Przepraszam Pana bardzo, ale czy Pan też ma dziewczynę Wendy? - Jaką Wendy? - No widzę, że Pan ma taki sam tatuaż na penisie. - Nie proszę Pana, ja mam wytatuowane: Welcome To Jamayca And Have A Nice Day. o dzizass   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-09-26, 20:15 | #136 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  ? ---- Temat przedni  To z "welcome to Jamaica..." stare jak swiat, ale reszta daje rade. Jaki miesien pracuje hehe. 
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. | |
|     |   | 
|  2008-09-26, 21:23 | #137 | 
				 | 

Dawajcie więcej bo wątek mi się podoba   
				__________________ wymiana minerały AM i kosmetyki MUA | 
|     |   | 
|  2008-09-26, 22:04 | #138 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Genialne!!!!!   Ale i tak z marchewka, ogorkiem i penisem najlepsze   | 
|     |   | 
|  2008-09-27, 14:47 | #139 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

ale się uśmiałam, wątek super   
				__________________ ♥ Niektóre szczyty można pokonać tylko razem..♥ Natalia  | 
|     |   | 
|  2008-09-27, 15:35 | #140 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: west pomerania 
				 | 

Ile wart jest facet? 3 zł i 10 gr- 2 jajka po 30gr i rurka z bitą śmietaną za 2,50 Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał: "No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wypierd*lił..." Z facetem jest jak z piłką nożną. Zagranie ręką oznacza, że wolny... Rzecz się dzieje w sypialni państwa Rosenbaum: - Mojsze ty jesteś jak lis! - względem chytrość? - Nie! Względem miękka kita! Dwaj starsi panowie siedzą na ławce w parku i jeden pyta drugiego: - Ile razy może Pan uprawiać seks? - Nie więcej niż dwa - odpowiada drugi. Po chwili ciszy pierwszy znów pyta: - A który z nich jest lepszy? - Myślę, że ten wiosną - odpowiada drugi. Młody mężczyzna widzi na wystawie sklepu rolniczego dojarkę. I nagle przychodzi mu do głowy pewien pomysł. Idzie do sklepu, kupuje dojarkę i natychmiast biegnie do domu. Podłącza się do niej i siada wygodnie w fotelu. Jest tak, jak sobie zamarzył - absolutna przyjemność, pełny błogostan i orgazm za orgazmem. Mija godzina, facet ma dosyć. Szuka wyłącznika ? nie ma. Przerażony dzwoni do producenta. - Panie, kupiłem u was dojarkę! Jak się ją wyłącza? - Szanowny kliencie, przede wszystkim proszę przyjąć moje gratulacje ! to był doskonały wybór. I proszę się w ogóle nie martwić, dojarka wyłącza się automatycznie po odciągnięciu 5 litrów płynu! W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze: - Sklep sie panu otworzył - A widziała pani kierownika - Nie, tylko magazynier leżał na workach Przychodzi facet do lekarza i prosi o przepisanie największej dozwolonej dawki viagry. Lekarz pyta, dlaczego potrzebuje tak dużej dawki. Ten mówi, że ma randkę z dwoma młodymi nimfomankami i potrzebuje viagry, by dać im radę. Lekarz zgadza się, a facet wychodzi. Po kilku dniach wraca i tym razem prosi o przepisanie najmocniejszego środka przeciwbólowego. - Czemu pan potrzebuje tak dużej dawki? Czy pański penis jest tak obolały? - Nie - mówi facet - potrzebuję na moje nadgarstki, te dwie dziewczyny nigdy się nie pokazały. facet w łazience i wyrywa sobie garciami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz Mąż na to: - Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim Milioner z metrowym interesem dał ogłoszenie, że pierwszej kobiecie, której wsadzi całego da 10 milionów . Zgłasza się pierwsza, widać na pierwszy rzut oka, że kokota od lat obecna w zawodzie - facet nawet bez gadki zabiera się do roboty, ale wsadził tylko pół, a baba zaczyna panicznie krzyczeć: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!! Zgłasza się druga, też widać, że przed chwilą wyszła spod latarni; facet zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte, a baba krzyczy: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!!! Przyszła trzecia - cicha i niepozorna. Facet z niedowierzaniem zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte i pyta: - I co - W porządku, proszę dalej. Wepchnął całego i pyta: - No i jak się pani czuje - Fąfaftycnie... Wchodzi baba do tramwaju i sobie wzdycha: - Ale wielki tłok! Na co stojący za nią facet odpowiada z dumą: - To mój! i na koniec może nie do końca w temat ale dobry ;D Akcja dzieje si w dzungli....Tarzan i Jane. Jane miała ochotę na seks, węic pyta się Tarzana czy wie co to jest Tarzann: OCZYWISCIE. Ja widzę tak dziurę w drzewie i jak mnie weźmie to pakuje w nią! Jane: no mniej więcej. Wytumaczyła Tarzanowi jak to się robi z kobietami i....do dzieła. Jest już rozebrana ,przyjęła pozycję....i nagle dostaje kopa w pochwe od Tarzana... Zwija sie z bólu i krzyczy...Tarzan k... cos ty zrobił a Tarzan: Tarzan nie głupi ,Tarzan sprawdzi czy pszczół nie ma!!! | 
|     |   | 
|  2008-09-27, 21:41 | #141 | 
				 | 

W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze: - Sklep sie panu otworzył - A widziała pani kierownika - Nie, tylko magazynier leżał na workach   
				__________________ wymiana minerały AM i kosmetyki MUA | 
|     |   | 
|  2009-02-16, 03:14 | #142 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Mały chłopczyk , podczas kąpieli  łapie swojego fiutka i pyta mamę : -" Mamooo , czy to mózg?" mama odpowiada -" nie synku , jeszcze nie "  XD | 
|     |   | 
|  2009-02-16, 22:40 | #143 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Przemyśl 
				 | 

Cytat: 

__________________ [B] "Czasem cały świat oznacza mniej, niż jeden człowiek którego brak..." "Tęsknie, i nadal nie wierzę..." K.C. | |
|     |   | 
|  2009-02-17, 10:22 | #144 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 ogólnie macie mistrza w tych kawałach. Nie da się ze śmiechu    :rot  fl:     | |
|     |   | 
|  2009-02-17, 12:08 | #145 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
 Hahahah !   
				__________________ I will always love you. You, my darling you.... | |
|     |   | 
|  2009-02-23, 23:07 | #146 | 
| Zadomowienie | 

Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów:  - Wykonuje prace fizyczna - Pracuje na odpowiedzialnym stanowisku - Przede wszystkim pracuje głową - Pracuje także w weekendy oraz święta państwowe - Pracuje w zanieczyszczonym środowisku - Nie otrzymuje wynagrodzeń za nadgodziny i prace zmianową - Pracuje w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji - Pracuje w warunkach wysokich temperatur - Niebezpieczeństwo chorób zawodowych Penis Odpowiedz z Działu Kadr: W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ: - Nie pracuje Pan w systemie 8-godzinnym - Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy - Nie zawsze wykonuje Pan polecenia Kierownictwa - Nie przebywa Pan w wyznaczonych miejscu, ale ciągle je zmienia - Za często robi Pan przerwy w pracy - Nie wykazuje się Pan inicjatywą i chęcią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją Kierownictwa - Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany - Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi BHP, np. nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej - Unika Pan pracy jedna zmiana po drugiej - Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem - I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki. | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 22:44 | #147 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój 
				 | 

Ubawiłam się do łez czytając wszystkie definicje penisa     o matko    hahahahahahaha Dziewczyny powaliłyście mnie     | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-13, 10:01 | #148 | 
| Zakorzenienie | 

Szara komórka weszła do mózgu faceta. - Hallo, hallo, jest tu ktoś!!! – woła. Odpowiada jej cisza. - Hej, hej, no jest tu ktoś!!! Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada: - Tu jestem!!! – nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka. - A dlaczego jesteś tu sama? – pyta pierwsza. - Bo wszyscy są jak zwykle na dole – smutno mówi druga. Kiedy facet traci 99procent swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem. | 
|     |   | 
|  2011-02-14, 16:21 | #149 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: NZ 
				 | 

Chyba nic jeszcze na tym forum nie rozbawilo mnie az tak do samych lez i bolu brzucha   Moj TZ az sie zaciekawil i przeczytal... a jaka mial mine  Bezcenne!   | 
|     |   | 
|  2011-02-15, 11:33 | #150 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

nie wiem czy było ale   Mężczyżni według podziału wiekowego: 20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie, 30-letni to DRWAL-rąbie co popadnie, 40-letni to WIRTUOZ-długo stroi,krótko gra, 50-letni to METEOROLOG-z przodu opad z tyłu wiatry, 60-letni to MŁYNARZ-siedzi na worku i bawi sie sznurkiem. 
				__________________   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)