![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Seks z nieznajomym?!
Cytat:
rozumiem, że Wasza odpowiedź na pytanie "Czy kobieta tak jak meżczyzna moze miec ochote na seks bez zobowiazan czy to juz oznacza ze sie nie szanuje jezeli tak postapi?!" jest negatywna...
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co człowiek to inne zdanie, tak już jest na tym świecie, że nie wszyscy się ze sobą zgadzają, każdy ma swoje racje i tyle. Jak już mówiłam, nie chcesz uprawiać sexu z nowo poznanym facetem, nikt Cię do tego nie zmusza. Ale chyba jak ja się z kimś prześpię to krzywdy Tobie nie zrobię...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
"Brak szacunku do własnego ciała" - to nie jest ocenianie ? Chciałabym czytać wypowiedzi osób, które rozumieją to, co piszą, ale to chyba tu niemożliwe.
Uderz w stół... hehe. Nikt w tym wątku nie potępia wierności jednemu partnerowi, a wytyka tylko nietolerancję i atorytatywny ton wypowiedzi. Łojezu, zmykam stąd, bo to nie dyskusja, a bezcelowe podnoszenie sobie ciśnienia. Nie lubię takiego niezdrowego podniecania się. Spiętym osobom życzę "puszczenia się" - to wbrew pozorom słowo o pozytywnym ładunku emocji. Puścić się - tak lekko i beztrosko płynąć w powietrzu. heheh Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2006-10-31 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dla mnie to różnica kochać się z ukochanym facetem,a niżeli z co chwile innym facetem ![]() Jak już ktoś wyżej napisał,a róbta co chceta z waszym ciałem.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
mnie to tylko zastanawia dlaczego dziewczyny potraktowałyście ten wątek tak osobiście??
Ciekawe jaki jest tego powód ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko powiem 2 słowa na zakończenie dnia, irytuje mnie "wrzucanie wszystkich do jednego worka". "Puszcza się" dziewczyna, która raz świadomie poszła z nowow poznanym facetem do łóżka, która co jakiś czas chodzi z nowo poznanym facetem do łóżka, ta, co po pijaku to zrobiłą i jeszcze do tego prostytutka, robiąca to za pieniądze. Może od razu napiszcie, że każda dziewczyna, która w ogóle uprawia sex to k.... itd. A reszta jest święta.
Jak można oceniać człowieka po tym, czy się przespał z kimś nieznajomym, czy też nie? Myślałam zawsze, że na to, czy ktoś jest "dorym czy złym" człowiekiem wpływa wiele rzeczy. Oj, mniejsza z tym. I powiem jeszcze jedno, mam szacunek dla własnego ciała, chcę dla siebie jak najlepiej, a sex jest przyjemnością ![]() Tak więc to już naprawdę eot (choć czuje, że tylko na dziś ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ray ciebie nikt nie gani za to, ze nie miewasz przygod na jedną noc będac obecnie w stałym zwiazku z facetem, przweciez taka postawa jest jak najbardziej ok, lecz nie oceniaj kobiet ktore są samotne i chca korzystac z roznych uciech zycia w rownym stopniu jak ty. Ja obecnie tez jestem w stalm zwiazku i nie wyobrazam sobie teraz sytuacji by szukac lozkowych przygod z nowopoznanymi chlopcami, ale jak bym byla wolna to nie potepiam tego typu zachowan. Nikomu przez to krzywdy nie robie.
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam że kobieta może mieć ochotę na sex bez zobowiązań tak samo jak meżczyzna, i nie uważam że wtedy się nie szanuje, bo niby dlaczego. Zrobiła to co chciała i jak chciała. Nie mówimy tutaj o jakimś przymuszaniu, zalaniu się w trupa i pobzykaniu, bo ktoś ją "dorwał" bo kobiecina nie miała sił się obronić, czy może była pijana i nic nie pamięta, tylko mowa o dorosłej kobiecie, która jest w pełni świadoma tego co robi! Mówimy o jednej przypadkowej nocy, a nie o nocy np. po każdej dyskotece, co tydz. czy co 3 dni, bo wtedy to wg mnie nie jest przygoda jednonocna tylko osoba ta jest puszczalska. Jeśli osoba świadoma poznała faceta, pociągał ją fizycznie, ona jego też no to cóż, po co się bronić ![]() ![]() Chociaż mi pewnie by się coś takiego nie zdażyło, ponieważ jestem wstydliwa, chociaż mogłoby być fajnie, ciekawe czy dziewczynom (bo mi tak) przemyka myśl jak to jest z innymi ![]() ![]() ![]() Po przeczytniu całego wątka od deski do deski najbardziej co mi utkwiło to to, że Ray prawie w każdej wypowiedzi porównuje do zwierząt ![]() Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-10-30 o 22:54 Powód: musiałam cos dopisać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wątek przeznaczony jest dla wszystkich, ale jego celem nie było wypytywanie się Was o Wasze prywatne przygody, a zapytanie się o zdanie na temat dziewczyn, dla których pojście do łózka z nowopoznanym facetem jest normalne/nie jest gorszące. w zamian za to otrzymałyśmy między innymi zdanie Ray, że ona zwierzątkiem nie jest i nad swoim popędem potrafi zapanować. i wypowiadaj się, gdzie chcesz. ubogacaj nasze życie na forum.
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Tak czy siak ja się zgadzam z pierwszym postem wskazowki
![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Ależ ja jestem wyluzowana. W żadnej mojej wypowiedzi nie ma ani grama złości. I nie jestem poirytowana. To raczej Ty chciałaś mnie tym "uszczypnąć" jednak nie udało się
![]() To raczej Wy się burzycie (heh głównie RAY ![]() Mi to szczerze LOTTO bo zdanie mam jakie mam i nie mam zamiaru nikogo na siłę przekonywać. Tylko rozbawił mnie fakt, że wzięłyście temat osobiście. Ja się tam wypowiadałam co sądzę o kobietach (podałam przykład znajomej) ![]() ![]() Bo jeśli wszystko traktuje się zbyt osobiście - to rodzi się z tego właśnie taka niezdrowa dyskusja. A po co to komu?? Każdy niech żyje swoim życiem i robi co chce - gdyż nikt za niego żył nie będzie, a kiedy pojawią się problemy to ich nikt nam (mimo, że tyle miał do powiedzenia o naszym stylu życia) nie rozwiąże (dlatego akurat ja się nie sugeruję tym co ktoś o mnie myśli) ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
seks po dysce, szybkie numer nie!...
i bynajmniej nie dlatego ze wyrzut sumienia czy oh ah nie moge na siebie patrzec... ja mam swoje jazdy... od razu wizja wszelakich chorob wenerycznych faceta, Niedomyta faja itp itd i od razu mnie sie odechciewa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
no to chyba logiczne ze na takie "szybkie numery"to tylko z prezerwatywa:/
ale faktycznie moj ex tym aurat sie nie przejmowal,w sumie powinnam zajac tu bardziej konkretne stanowisko ,bo zdradzil mnie wlasnie z taka hedonistka ktora szukala przyjemnosci ale coz.DO tanga trzeba dwojga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
dla uproszczenia nie irytuje sie w ogole heheh po prostu mama taki styl pisania co wy tak odbieracie.. wrecz czasem smiesza mnie wypowiedzi innych osobn glownie nastolatek ktore jak to duzo wiedza o zyciu ale coz
![]() golnie rzecz biorac na forum kazdy moze sie wypowiedziec i nie musi zgadzac sie z wiekszoscia pytanie to pytanie zwracane jest do wszystkich zarowno tych na tak i na nie... nie musimy wsyzstkiego tolerowac ani na wszystko przymykac oko ja mam takie zdanie i tyle ![]() raczej zbulwersowane sa dziewczyny ktore sa na tak i pisza jak one mialy taki raz i nie podobaja sie im okreslenia skoro to ich dotyka jaki wniosek??? ano taki ze bronia sie na sile ze sa ok ![]()
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I te twoje urojenia że wszystkie rzeczy i wątki na tym forum odnoszą się głównie do nastolatek. Otóż, świat nie kręci się tylko wokól młodzieży. Na świecie żyją jeszcze inne pokolenia, które też mają swoje potrzeby i prawa. ZROZUM TO ![]() I daj sobie na luz z tym porównywaniem ludzi do zwierząt. Bo nie rozumiem co to ma tu do rzeczy. Czym się człowiek różni od zwierzęcia chyba każdy jest w stanie wskazać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych "nastolatek" to większość Wizażanek piszących w tym wątku nie ma podanego wieku, a reszta ma ponad 20 lat ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ray sama niedawno wyszlas z nastoletniego wieku wiec jeszcze taka stara nie jestes,juz masz -dziescia ,a nie -nascie ale zdaje sie dopiero gdzies od 1,5roku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam swoje zdanie na ten temat i go nie zmienie oraz nie zamierzam kogoś przekonać do swoich poglądów.I tylko te które lubią ten sport,wzieły to bardzo osobiście niż przeciwniczki. A i jeszcze jedno,wy naprawde musicie udawadniać swoją atrakcyjność,pójsciem do łóżka z byle kim-nieznajomym???? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Trudno się dziwić, dziewczynom, które otwarcie przyznały się do jednorazowych przygód z nieznajomyli mężczyznami, że emocjonalnie podeszły do tematu, skoro spotkały się z określeniami "puszczać się", "nie szanować się", "dawać ...". Pomiędzy seksem dla przyjemności, który miał miejsce raz i nie pod wpływem alkoholu, a szukaniem okazji do zaliczenia kolejnego faceta na każdej dyskotece, jest duża różnica.
Część z Was pisze, że ma stałych partnerów i nie zdecydowałoby się na seks z nieznajomym. I dobrze. Zastanawiam się jednak, jak byście zareagowały, gdyby ktoś na podstawie Waszych wypowiedzi stwierdził, że np. mówicie tak, bo z pewnością jesteście kompletnie aseksualne i zdewociałe. Przesada? Z pewnością tak. Ale na pewno nie większa, niż robienie z kobiet świadomych swoich potrzeb i realizujących je w wybrany przez siebie sposób "puszczalskich" itp.
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
no i to jest tak,najpierw ton spokojny NIBY tolerancyjny ,pitu pitu kazdy ma prawo do wlasnych pogladow ,ja tak ,wy tak ,a na koniec niby to przypadkiem-BACH BOMBA ktora prowokuje jeszcze bardziej.I szpila zeby jeszcze dopiec.Ale jakby co umiemy rozmawiac i nikt nikomu niczego nie zabrania.I do czego to ma prowadzic???????Atko,Ray co was to wlasciwie obchodzi tak naprawde,co ktos inny wyprawia?powiecie ze nic?nie uwierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Pozatym dlaczego się tak wywyższacie nad kobietami które miały takową przygodę??
Czy to że macie stałego partnera czyni z was ŚWIĘTE i niepokalane?? Szanuję Wasze zdanie, jednak nie rozumiem, dlaczego pragniecie zepchnąć kobiety, które mają inne zdanie i zasady do miana najgorszych i jeszcze je tak brutalnie "podeptać" swoimi słowami?? Czy czujecie się wtedy lepsze, dowartościowane?? W imię czego?? TEGO NIGDY NIE ZROZUMIĘ mimo iż sama zaliczam się do grona wiernych partnerek (jeśli mogę tak powiedzieć) I przykro mi czytać, że macie takie wąskie przemyślenia, spostrzerzenia i do tego lubicie pokazywać swiatu jakie to nie jesteście wspaniałe!! Ciekawe czy zycie kiedyś zweryfikuje wasze poglądy??
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
no wiesz zyrafo NARZECZONY to juz jest cos wiec mozna sie uwazac za "lepsza" to do siebie maja tez mlode zonki z tego co zauwazylam.Poza tym tak jak pisalam to jest to samo co watku "dziewice czy doswiadczone"Ray tez tam zabierala glos na spólke z Damianem26.Gdyby on tu byl to dopiero by bylo..gromy i błyskawice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
I jeszcze jedno!! Atko, Ray i inne kobiety będące przeciw z ostrym tonem krytyki.
Przeczytajcie sobie jeszcze raz ten wątek obiektywnie i przeanalizujcie NASZE (osób będących za) i WASZE wypowiedzi i porównajcie w których jest więcej agresji, złości, irytacji i uszczypliwości. I czemu ta cała Wasza batalia przeciwko nam ma służyć?? Bo jeśli chęci Waszego poczucia się lepiej - to ja dziękuje za taką dyskusję. Dobrze powiedziała Bess (niby umiecie rozmawiać - ale w międzyczasie podsycacie, podrzucacie uszczypliwe uwagi i z przyjemnością wbijacie kolejne szpile)
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Seks z nieznajomym?
Nie. Dla mnie to kwestia zbyt intymna by dzielić ją z nowo poznanym człowiekiem, o którym nic nie wiem - kim jest, jaki jest, czy ma inne zobowiązania, czy jest zdrowy, dla którego nic nie znaczę. I sprawa dla mnie oczywista - sex wynika z uczucia - miłości, a nie jest gimnastyką w celu zaspokojenia "naturalnych potrzeb fizjologicznych". Na temat takich dziewczyn sądzę, że pewnie niektóre z nich faktycznenie chcą się "tylko rozładować" cokolwiek to znaczy. Inne obsesyjnie szukają zainteresowania mężczyzn. Niektóre nie rozróżniają seksu od miłości. inne są pijane albo naćpane. Inne robią to bo tak postępują koleżanki. Albo mskoro można facetom (?) to nam też. To co sami myślimy o sobie może być całkeim różne od tego, co myślą od nas inni. I tak, jak ktoś nie może nam narzucić swojej oceny nas samych, my nie narzucimy mu swojej oceny. Czy seks z nieznajomym oznacza brak szacunku do siebie? Czy oznacza to, że jest się k...? Odpowiedź jak wyżej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.