|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: :) :) Zapraszam.
Przepraszam, że tak długo zwlekałam z odpowiedzią ale musiałam się dobrze zastanowić. Torebkę kupiłam za 100 zł a bluzeczka w przeliczeniu kosztowała ok. 150 zł (kupiona w UK). Tak więc w sumie na te rzeczy wydałam 250 zł. Zważywszy fakt, że zarówno bluzeczka jak i torebka są w idealnym stanie musiałabym coś u ciebie dobrać do tego kremu. Kilka razy przeglądałam twój wątek jednak nic więcej nie znalazłam dlatego niestety będę musiała podziękować za wymianę
. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
2 fotka to wielkość naturalna. ten granat po lewej jest więszkszy.
dokładam jeszcze do mojej listy: - lakier do paznokci WINK Avonu, kupiony 2 tyg temu, użyty 2 razy, w kolorze jasnoróżowym delikatnie perłowym ale kryjącym - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 20% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15%
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc na górze to co mnei interesuje, natomiast diacnealu zużycie wygląda następująco. Około 3 ml. zrobiłam odlewkę z nowego - poczym cienką warstwą użyłam z 3 razy. Więc zużycie jest niewielkie. Sally hansen był dwukrotnie użyty. na twarz |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Krem Moisture Surge extra,zarezerwowany.Emuls ja Avene to próbeczka 5 ml.(kartonik,nieotwierana )
Muszę przemyśleć ,czy będzie mi się opłacało wymienić serum i lotion Clinique na Twoj diacneal i samoopalacz. |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
- Maseczko Dove granatowa 3 razy uzyta
- Giss Kur intensywna odzywka -raz uzyta - Avene Cleanance -krem matujący do cery tłustej - Clinique Pore Minimizer podoba Ci się coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173222 Poza wątkiem mogę zaproponowac duże odsypki (nawet połowę z 13 gramowego opakowania) puderku rozświetlającego Revlon Skinlights. Jest boski ale opakowanie gigantyczne i chętnie się podzielę http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=603 Mam kolory Bronze Light (złocisto - brązowa - kolorystyka do opalonej buzi lub do stosowania jako pudere brązujący. Kolor wypada mniej więcej taki jak na policzkach i skroniach Charlize z mojego awka) oraz Bare Light (złocisto- srebrno - brzoskwiniowa kolorystyka. Mieniący się neutralny kolor.).
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Angi kosmetyków raczej nie szukam, ale jeśli założysz wątek z ciuszkami to chętnie zaglądnę
Chyba że masz coś na pozbyciu od zaraz to możesz wkleić fotki do mnie, rozmiar S/XS. |
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują ,ni te cienie za moj puder Pierre Rene, tylko bys musiała sobie cos ode mnie jeszcze dobrac
![]() 18.Cienie poczwórne Isa Dora -27 Ametyst Crystal(
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
widze dla siebie kilka rzeczy-min. mleczko MATRIX,oraz szczotke termiczna...
a co ciebie interesuje u mnie? |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
sweterek Nutshell byl torszke noszony,wiec jego stan oceniam na 4+. musialabym mu sie jeszcze dokaldnie przyjrzec,ale n ie powinniem miec zadnych wad poza normalnymi sladami uzytkowania. A co do sweterka z h&m'u to jest w stanie bdb, nie nosze go,poniewaz mam wrazenie,ze jest na mnie za obcisly...
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja jeszcze poproszę rozmarki swterków(długość rękawow,długosc całkowitą i szerokość od pachy do pachy)
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary sweterkow sa przy ich opsie,na pierwszej stronie mojego atku. nie ma tam tylko dlugosci rekawow-podam ja jutro po powrocie z uczelni,oki?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlugosc 53cm, szerokosc 40cm.
Cos wiecej o kremach ? W sumie juz jeden do mnie leci, ale moze sie skusze. Pilnie potrzebuje: sredniopolkowa czarna kredke do oczu, czarne/grafitowe/sliwkowe cienie, lekki podklad srednio kryjacy jasny odcien, odlewki perfum badz resztki (swieze, kwiatowe) (min 10ml), balsamy nawilzajace.
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U ciebie interesuje mnie; 2.Clinique krem moistuize surge extra (nieuzywany). 3.Clinique Pore minimizer T-zone shine control serum, Pore minimizer lotion.(raz uzyte ) jeśli jestes chetna na ten golfik to jedna z tych rzeczy bym chciała. Odpisz u mnie,przosze!
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Clinique krem moistuize surge extra (nieuzywany)-tylko na kwc troche recenzje słabe ale ja bym chciala spróbować
![]() lub Clinique Pore minimizer T-zone shine control serum, Pore minimizer lotion(tylko co to jest...napisz troche szerzej ok?) moze znajdziesz cos?? na kremie mi najbadziej zalezy... co bys za niego ewentualnie chciala? podaj nazwe i marke a moze cos wykombinuje jak u mnie ci sie nic nie spodoba;D |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz
. Pozdrawiam.