|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Propozycje nie do odrzucenia - Estee Lauder, Nuxe, Kanebo, Clinique
Cytat:
tylko to miniaturka, jutro podam Ci ile ma pojemności, podejrzewam że połowę standartowej. Mi się u Ciebie podoba jeszcze:ESTEE LAUDER tusz ILLUSIONIST - kolor czarny, YSL Touche Eclat kolor 2 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Propozycje debiutantki - Estee Lauder, Helena Rubinstein, Kanebo, Iwostin i inn
Witaj Shlosia,
L'OREAL HAPPY DERM PIANKA OCZYSZCZAJĄCA DAWKA SZCZĘŚCIA ESTEE LAUDER tusz ILLUSIONIST - podkręca rzęsy; pojemność 4ml |
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Propozycje debiutantki - Estee Lauder, Helena Rubinstein, Kanebo, Iwostin i inn
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz u mnie coś za któryś z tych kosmetyków?
1) DECLEOR BALSAM NA NOC YLANG-YLANG - pierwotnie pojemność 15 ml, zużyto mniej niż 1/5. starczy na baaardzo długo. jest przeznaczony dla skóry tłustej i mieszanej. te z was, które znają decleora wiedzą, że można zwariować na jego punkcie. 2)YVES SAINT LAURENT Instant Pur - peeling w gomażu, czyli w bardzo delikatnym kremie. idealne dla delikatnych cer - oddaje , bo dostałam peeling decleora. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
Czy moglabys podac link do tego balsamu do twarzy ylang-ylang decleora? pelnowymiarowy ma 30 ml, zatem czy ten oferowany przezciebie to GWP (not for sale)? pzdr.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
hmm, nie wiem skąd ta informacja, że pełnowymiarowy ma 30ml. balsamy aromatyczne na noc mają po 15 ml. ja kupiłam swój w marionnaud, także możesz być spokojna, że wszystko z nim jest w jak najlepszym porządku
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam jakis czas temu w 30 ml, wprawdzie nie ylang ylang (w tej wersji mam olejek), dlatego pytam ![]() czyli rozumiem, ze teraz jest go 12 ml? czego suzkasz w zamian za ten balasam? |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
12 ml, może ciut więcej. szukam wysokopółkowej pielęgnacji. ucieszy mnie thalgo, też payot.
czekam na kuszące propozycje |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, nie ma nic z pielegnacji thalgo ni payot. gydbys byla zainteresowana kolorowka to mam: szminka kiss kiss guerlaina 570, zgaszony bezem roz. koniec uciety coby bylo higenicznie, kartonik. ubytek gora15% blyszczyk podwojny bobbi brown, kasetka z lusterkiempink puddinh shimmer mleczna czekolada/cielisty roz ubytek gora 10% lovely prism givenchy perfumy 7 ml lakiery do paznokci nowe! : sally hansen mleczny roz do frencha z odzywka , ciemna sliwka opalizujaca, ysl-glebokie bordo-uzyty gora dwa razy., sephora-czerwien nowy. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za propozycje, ale to nie jest to, czego szukam.pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u nmie? sprawdź wszytsjkie wątki
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie:
-DECLEOR BALSAM YLANG YLANG - dla cery tłustej i mieszanej, balsam na noc, starczy naprawdę na długo, choć to próbka 2,5ml.(pełnowymiarowy balsam ma 15ml i kosztuje ponad 140pln) -ESTEE LAUDER tusz ILLUSIONIST - kolor czarny, podkręca rzęsy; pojemność 4ml - to połowa pełnowymiarowego tuszu; użyty raz, ale mam dior show także...same rozumieniecie - oddam w dobre ręce https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
|
|
|
|
#143 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem chętna na 1 i 2
Mogę zaproponować np L'instant EDP Guerlaina i perfumowany puder z drobinkami z linii Angel Innocent Thierry'ego Muglera.Początkowa pojemność L'instanta to 80ml. Gramatura pudru to 10g - ubyło może 5%.
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
czy zainteresuje Cie pudrem brazujacym YSL? co prawda rozsypany, ale przed upadkiem byl uzyty tylko kilkakrotnie, kupilam na lotnisku - mam etui ochronne oraz kartonik. Oczywiscie moge cos jeszcze dolozyc z watku za te niedogodnosc, bo bardzo chcialabym wyprobowac Individualist
|
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nic
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hmmm, to nie jest to, czego szukam i co jest mi potrzebne. jakbyś znalazła jakiś wysokopółkowy balsam do ciała, do skóry suchej... ![]() w każdym razie dzięki za zainteresowanie |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
-L'OREAL HAPPY DERM PIANKA OCZYSZCZAJĄCA DAWKA SZCZĘŚCIA - dla skóry suchej i wrażliwej; użyte ze 3 razy; pojemność 150ml -IWOSTIN PURRITIN - żel na dzień dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych; użyty kilka razy; pojemność 75ml -CLINIQUE CLARIFYING LOTION - oczyszcający tonik; z 30ml zużyto 1/4 -CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING LOTION - emulsja dla cery mieszanej i tłustej; z 15 ml zużyto ze 2; starczy na długo jest b.wydajny -ESTEE LAUDER tusz ILLUSIONIST - kolor czarny, podkręca rzęsy; pojemność 4ml - to połowa pełnowymiarowego tuszu; użyty raz, ale mam dior show także...same rozumieniecie - oddam w dobre ręce ??? pozdrawiam!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.