|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwonko zdrowka ![]() ![]() a ja sie nie mam do kogo przytulac bo sie z podrzutkiem scielam. w ogole dzien do d... lało, korki wszedzie a na sam koniec to ![]() ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rzabbocop
|
A ja usiłuję w końcu jakiś rytm dnia z dziewczynami zaprowadzić i mam nadzieję, zę zaczną w końcu chodzić spać o jakichś ludzkich porach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
hi Ślicznotki
![]() Rzabbko, życzę żeby jak najszybciej się udało, bardzo Ci to zycie ułatwi ![]() Iwonko, jak tam zdrówko? ![]() navi - biedaczysko ![]() u mnie na odwrót ![]() podjęłam ostatnią desperacką próbę sklejania tego co się rozkleiło jestem na etapie szukania kleju ![]() i chyba wiem już jak on wygląda ![]() ![]() namionchałam ![]() czy ktoś wie o co mi chozi? ![]() zresztą, jak nikt nie wie, to też dobrze po co ja Wam głowę zawracam ![]() w temacie wątku: albo moja waga oszalała a centymetr kłamie albo ja tyję w takim tempie, że szkoda słów pokazało mi dziś prawie 30 % fatu!!! ![]() no ja rozumiem, że co nieco spuściłam z tonu ale żeby aż tak? ![]() jestem przerażona i odechciewa mi się wszystkiegio co ma związek z dietą i treningiem skoro kilka dni w takim dużym stopniu rozwala wielomiesięczne wysiłki ![]() ![]() ![]() ![]() to chyba powinnam sobie odpuścić ...
#124 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A po drugie: jak to "siedzialas"?! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogole to wczoraj sie pomierzylam pierwszy raz od 10 kwietnia i albo mi sie cos pozajaczkowalo albo w udzie i biodrach stracilam jakims cudem 2 cm. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lutiana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy poza tym 30 % fatem to waga i centymetry tez Ci sie zmienily czy tylko to? Nie poddawaj sie. Kto mnie bedzie motywowal do walki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jak on wygląda to nie tak ważne jak to jak klei ![]() centymetry też mi się zmieniły ![]() wcześniej waga pokazywała mi maksymalnie 27% fatu minimum 23, średnio 25 % czyli wg mybody + 2% w stosunku do mojej wagi byłoby pewnie właśnie 27 dlatego teraz patrzę na najwyższe wskazanie ![]() miałam zejść do 25 % ![]() gnomo, dziewczyny będą Cię motywować ja już nie mam siły ![]() spadam, bo dzieciaki mają nową grę i niestety pogoda sprzyja posiadówkom przy niej ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iwonko, Rzabbek ![]() Rzęsko, kropelką go, kropleką ![]() Agawek, i zdecydowałaś się na tę pracę, czy odpuszczasz? ![]()
![]() |
#130 |
sophisticated
|
cześć
![]() Rzęsko trzymam kciuki za skuteczność kleju ![]() ![]() Rzabbko, wiadomo ![]() ![]() ![]() navi ![]() czy ktoś tu się jeszcze grzecznie odchudza? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() humor mam dzis do ![]() rzesko trzymam!!! (kciuki znaczy się ![]() ja sie grzecznie odchudzam, chyba ze zgrzesze ale cii ![]() ![]() a brak cwiczen przez brak czasu ![]() ![]() ale chociaz to zalecen zywieniowych sie staram stosowac i pilnowac.. no i waga troche spadla juz, z obwodami nie wiem, nie mierzylam sie dawno ![]() zamowilam sobie nowy kostium (chcecie zobaczyc, chcecie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
sophisticated
|
kostium widziałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie wiem ze taki mikroskopowy ![]() ![]() mam nadzieje, ze na zywo tez beda takie sliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gnomo moje gratulacje!!! Zazdroszczę tych centymetrów ![]() Jeszcze nie dzwonili. Ale dzwonił do mnie kolega który pracuje w tej firmie i mówił że chyba podobałam się dyrektorowi bo wypytywał o mnie. No ale oni potrzebują teraz kogoś... no a ja od sierpnia mogę. Dzięń dobry tak w ogóle. Za oknem znowu leje... Pogoda mnie dobija!!! Nie mogę nawet wyjść z kubkiem kawy na ławeczkę i poopalać się. Chciałam ładnie się opalić do sukienki... Na szczęście jeszcze mam trochę czasu ![]() Dziś byłam ściągnąć ostatnie szwy.Teraz musi mi się ładnie zagoić. Bardzo ładnie mi doktorek zrobił. No i chyba włączył mi się znowu stresik przed slubny ![]() Goście pomału już potwierdzają swoje przybycie ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogoda jest koszmarna, dołująca i w ogole ble ![]() ja sie wczoraj 'opalałam' chusteczkami samoopalajacymi, genialny wynalazek ![]() ale fajnie, to juz niedlugo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, na szczęscie złapałam trochę opalenizny jak były upały ale chcę jeszcze się poopalać. No nie długo a ja już bym chciała by było PO. No to uciekam. Paaa Jakoś pustawo tutaj ostatnio się zrobiło ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 22:24 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety ![]() paaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hello
na dzień dobry to ja powinnam kopa dostać bo wogóle nie ćwiczę ostatnio ![]() ![]()
![]() |
#141 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moze to wina wakacji? Dzieciaczki odpychaja mamusie od kompa! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
No w loży dla vipów z kurczakiem z grila w lapie - inni mieli jeszcze piwko ale ja nie piję
![]() Rzesa życzę powodzenai w klejeniu i nie da się tak szybko utyć to jest fizycznie niemożliwe - a wagę to wywal pzrez okno, bo popsuta Agawa a czym Ty sie tak stresujesz, pzrecież to najpiękniejszy dzień w życiu - sama radość i relaks ![]() a najlepszy rocznik to 77%) jak Rzesa skończy z dietą to już padnie ostatni bastion i nikt tu sie nie będzie odchudzać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...opalajace.html super są ![]() kostium poniżej ![]() a mnie to mamusia odpycha od kompa ![]() Cytat:
![]() ja bede! wiecznie ![]() Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-05 o 11:15 Powód: zapomnialam o kostiumie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się odchudzam, Gnomo, Agawek też ![]() Navi, fotę kostiumu proszę ![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
no juz juz jest, E nie biczuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
E firma męża dala takei bilety to wzieliśmy
jak zobaczyłam ile to to kosztowało to chciala stanąć pod stadionem i sprzedać, ale nie wypadało - a fajne ciuszki by za to były ![]() czy u Was piersi też podrożały - u mnie już 18 zł za kg - masakra
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taż macie takie parszywe kolorki? jakiś żółtek zamiast oliwkowego, aż się PRAWIE ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Brewka to moze jakąś ploteczkę wysłać w świat, bo niedlugo zbankrutujemy na to jedzenie
wszystko drożej warzywa i owoce też drogie strasznie
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() jak jeszcze nabiał skoczy to nas ugotują całkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem, tylko czasem nie gadam
![]() Cytat:
![]() No, pewnie trochę "trzeszczały" ![]() ![]() Nie wiem ile cyce kosztują ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.