|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później II
Cytat:
tylko znowu te 4 dni zleca i kto wie kiedy bedzie nastepna okazja ehh to juz 8/365 yeeee dobra, lepsze 8 niż nic ![]() Iwonko zdrowka a ja sie nie mam do kogo przytulac bo sie z podrzutkiem scielam. w ogole dzien do d... lało, korki wszedzie a na sam koniec to ![]() ale co tam
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rzabbocop
|
A ja usiłuję w końcu jakiś rytm dnia z dziewczynami zaprowadzić i mam nadzieję, zę zaczną w końcu chodzić spać o jakichś ludzkich porach
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
hi Ślicznotki
![]() Rzabbko, życzę żeby jak najszybciej się udało, bardzo Ci to zycie ułatwi Iwonko, jak tam zdrówko? ![]() navi - biedaczysko ![]() u mnie na odwrót ![]() podjęłam ostatnią desperacką próbę sklejania tego co się rozkleiło jestem na etapie szukania kleju ![]() i chyba wiem już jak on wygląda ten klej ![]() namionchałam czy ktoś wie o co mi chozi? ![]() zresztą, jak nikt nie wie, to też dobrze po co ja Wam głowę zawracam ![]() w temacie wątku: albo moja waga oszalała a centymetr kłamie albo ja tyję w takim tempie, że szkoda słów pokazało mi dziś prawie 30 % fatu!!! ![]() no ja rozumiem, że co nieco spuściłam z tonu ale żeby aż tak? ![]() jestem przerażona i odechciewa mi się wszystkiegio co ma związek z dietą i treningiem skoro kilka dni w takim dużym stopniu rozwala wielomiesięczne wysiłki ![]() to chyba powinnam sobie odpuścić ...
|
#124 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla Red Hotow nawet warszawka zjezdza... A po drugie: jak to "siedzialas"?! Od kiedy to na koncertach sie siedzi???? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1976.A tak w ogole to wczoraj sie pomierzylam pierwszy raz od 10 kwietnia i albo mi sie cos pozajaczkowalo albo w udzie i biodrach stracilam jakims cudem 2 cm. ![]()
|
|||
|
|
|
#125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lutiana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy poza tym 30 % fatem to waga i centymetry tez Ci sie zmienily czy tylko to? Nie poddawaj sie. Kto mnie bedzie motywowal do walki? |
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jak on wygląda to nie tak ważne jak to jak klei ![]() centymetry też mi się zmieniły wcześniej waga pokazywała mi maksymalnie 27% fatu minimum 23, średnio 25 % czyli wg mybody + 2% w stosunku do mojej wagi byłoby pewnie właśnie 27 dlatego teraz patrzę na najwyższe wskazanie ![]() miałam zejść do 25 % gnomo, dziewczyny będą Cię motywować ja już nie mam siły spadam, bo dzieciaki mają nową grę i niestety pogoda sprzyja posiadówkom przy niej
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwonko, Rzabbek Rzęsko, kropelką go, kropleką Powodzenia!!!Agawek, i zdecydowałaś się na tę pracę, czy odpuszczasz?
|
|
#130 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Rzęsko trzymam kciuki za skuteczność kleju ![]() Rzabbko, wiadomo ![]() navi czy ktoś tu się jeszcze grzecznie odchudza? ![]() ![]()
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
humor mam dzis do rzesko trzymam!!! (kciuki znaczy się )ja sie grzecznie odchudzam, chyba ze zgrzesze ale cii staram sie nie grzeszyc... ostatnio mi sie troche obrosło sadlem przez brak cwiczen ![]() a brak cwiczen przez brak czasu ![]() ale chociaz to zalecen zywieniowych sie staram stosowac i pilnowac.. no i waga troche spadla juz, z obwodami nie wiem, nie mierzylam sie dawno ![]() zamowilam sobie nowy kostium (chcecie zobaczyc, chcecie? ). mam nadzieje ze w niego wleze i bede wygladac jak człowiek
|
|
|
|
|
#132 |
|
sophisticated
|
kostium widziałam
śliczne paseczki ![]()
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie wiem ze taki mikroskopowy i paseczki weselsze ![]() mam nadzieje, ze na zywo tez beda takie sliczne
|
|
|
|
|
#134 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
a rękę na pulsie muszę mieć, więc podglądam |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gnomo moje gratulacje!!! Zazdroszczę tych centymetrów Jeszcze nie dzwonili. Ale dzwonił do mnie kolega który pracuje w tej firmie i mówił że chyba podobałam się dyrektorowi bo wypytywał o mnie. No ale oni potrzebują teraz kogoś... no a ja od sierpnia mogę. Dzięń dobry tak w ogóle. Za oknem znowu leje... Pogoda mnie dobija!!! Nie mogę nawet wyjść z kubkiem kawy na ławeczkę i poopalać się. Chciałam ładnie się opalić do sukienki... Na szczęście jeszcze mam trochę czasu ![]() Dziś byłam ściągnąć ostatnie szwy.Teraz musi mi się ładnie zagoić. Bardzo ładnie mi doktorek zrobił. No i chyba włączył mi się znowu stresik przed slubny ![]() Goście pomału już potwierdzają swoje przybycie
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogoda jest koszmarna, dołująca i w ogole ble ![]() ja sie wczoraj 'opalałam' chusteczkami samoopalajacymi, genialny wynalazek ![]() ale fajnie, to juz niedlugo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, na szczęscie złapałam trochę opalenizny jak były upały ale chcę jeszcze się poopalać. No nie długo a ja już bym chciała by było PO. No to uciekam. Paaa Jakoś pustawo tutaj ostatnio się zrobiło
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 23:24 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety ![]() paaa
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hello
na dzień dobry to ja powinnam kopa dostać bo wogóle nie ćwiczę ostatnio jedynie aerobik 2 razy w tygodniu ale wiadomo że to tyle co nic
|
|
#141 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki, ale akurat Ty zazdroscic nie masz czego! Idziesz jak burza a dla mnie to dopiero poczatek drogi....Cytat:
Nie zostawiaja smug?Moze to wina wakacji? Dzieciaczki odpychaja mamusie od kompa!
|
|||
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
No w loży dla vipów z kurczakiem z grila w lapie - inni mieli jeszcze piwko ale ja nie piję
![]() Rzesa życzę powodzenai w klejeniu i nie da się tak szybko utyć to jest fizycznie niemożliwe - a wagę to wywal pzrez okno, bo popsuta Agawa a czym Ty sie tak stresujesz, pzrecież to najpiękniejszy dzień w życiu - sama radość i relaks ![]() a najlepszy rocznik to 77%) jak Rzesa skończy z dietą to już padnie ostatni bastion i nikt tu sie nie będzie odchudzać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...opalajace.html super są ![]() kostium poniżej ![]() a mnie to mamusia odpycha od kompa ![]() Cytat:
![]() ja bede! wiecznie
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-05 o 12:15 Powód: zapomnialam o kostiumie... |
|||
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się odchudzam, Gnomo, Agawek też ![]() Navi, fotę kostiumu proszę
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
no juz juz jest, E nie biczuj
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
E firma męża dala takei bilety to wzieliśmy
jak zobaczyłam ile to to kosztowało to chciala stanąć pod stadionem i sprzedać, ale nie wypadało - a fajne ciuszki by za to były ![]() czy u Was piersi też podrożały - u mnie już 18 zł za kg - masakra
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#147 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
cała nadzieja w ptasiej grypie, trochę paniki i od razu przystopują ![]() ![]() taż macie takie parszywe kolorki? jakiś żółtek zamiast oliwkowego, aż się PRAWIE odechciewa spamować
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka to moze jakąś ploteczkę wysłać w świat, bo niedlugo zbankrutujemy na to jedzenie
wszystko drożej warzywa i owoce też drogie strasznie
|
|
|
#149 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() jak jeszcze nabiał skoczy to nas ugotują całkiem
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem, tylko czasem nie gadam
![]() Cytat:
No, pewnie trochę "trzeszczały" Ale ja i tak bym pewnie koncert wolała Nie wiem ile cyce kosztują ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

ehh to juz 8/365 yeeee 

Od kiedy to na koncertach sie siedzi????