SunOzon Selbstbraunungstuch (Chusteczki samoopalające)

betika
    1 października 2014 o 12:08
    Najlepsze!
    Fantastyczny produkt dla osób z ciemniejszą karnacją. Szybka opalenizna na wszelkiego rodzaju imprezy typu Sylwester, a na lato niezastąpiony, by mieć naprawdę ładnie opalone nogi. Minusem jest fakt, że trzeba umieć w taki sposób nakładać samoopalacz. Ja po nasmarowaniu się chusteczką, przejeżdżam jeszcze suchą chusteczką higieniczną, żedby wytrzeć nadmiar bądź rękawicą do samoopalacza, żeby rozetrzeć. Niestety najgorszym minusem jest fakt, że te chusteczki zostałe wycofane :( Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: baaardzo dużo
  • 8 lipca 2014 o 10:09
    KOSZMAR !
    To co ta chusteczka zrobiła z moją skórą to jest jakiś koszmar.. Ale od początku.. Plusy: - cena Minusy: - śmierdzi (czytałam opinie, że nie czuć zapachu, ale niestety, ja ten obrzydliwy smród czuję nawet po myciu) - opala (tak, to jest minus, bo kolor wychodzi zwyczajnie pomarańczowy, co wygląda nienaturalnie, a do tego tworzy tak koszmarne smugi pomimo nawilżenia i pilingu, że zostaje tylko płakać bo nawet tarką tego nie usuniesz) - uczula (na mojej wrażliwej skórze zrobił sajgon, wysuszył, do tego wyskoczyło mi paskudne uczulenie w formie krost) Dodam, że to nie są moje pierwsze chusteczki opalające, ale pierwsze które tak zmasakrowały mi skórę. To wszystko niestety dyskwalifikuje ten \\\'samoopalacz\\\' na całej linii..
    Mijanou
    5 czerwca 2014 o 20:06
    Niezłe ale na efekty trzeba długo czekać
    Nienawidzę słońca i solarium. Jestem chyba wampirem... Ale poważnie: smażyć się nie lubię ale lekką opaleniznę lubię, choć jedynie latem. Białe nogi i ramiona wyglądają latem kuriozalnie. Więc od późnej wiosny używam chusteczek samoopalających na ramiona nogi i dekolt. Uzyskuję lekki koloryt, żadnej mechanicznej pomarańczy- zdrowy, lekki glow i wystarczy. Te chusteczki dobrze spełniają swoje zadanie ale dalekie są od ideału. Przede wszystkim- bardzo długo wysychają/zasychają po użyciu na ciele. Trzeba więc bardzo uważać by niczego nie dotknąć bo może zostać smuga/plama. Jak każdy samoopalacz tak i tutaj trzeba uważać, by smarować równo i w jednym kierunku bo inaczej efekt może być komiczny (w typie łaciatego kucyka). Pachnie jak każdy inny samoopalacz, kwestia gustu. Efektem zabiegu jest naprawdę delikatna opalenizna, bez nieładnych żółtych tonów, lekki koloryt po prostu. Efekt utrzymuje się kilka dni, potem zabieg trzeba powtórzyć. Nie wysusza skóry. Cena jest korzystna- w opakowaniu są dwie chusteczki oddzielnie zapakowane. Niestety, ze względu na długość oczekiwania i bezruchu po aplikacji nie jest to mój faworyt. Wolę inne. Używam tego produktu od: sezonowo od 2 lat. Ilość zużytych opakowań: oj teraz już nie policzę. Wiele.
    xmakk
    4 lipca 2013 o 9:18
    Kolor jest ładny, naturalny, ale trzeba być bardzo ostrożnym, bo na skórze zostają brzydkie plamy, s
    Użyłam 1 chusteczki i wystarczyła na obie nogi i brzuch. Czekałam bardzo długo na efekty, właściwie dopiero rano je zauważyłam, a nakładałam kosmetyk ok. 18. Plusy: - wydajność - nie ma ostrego nieprzyjemnego zapachu - kolor jest naturalny (mam jasną karnację) Minusy: - mam na skórze smugi, widać je dosyć wyraźnie Używam tego produktu od: 1 dnia Ilość zużytych opakowań: 1 chusteczka
    ewwwa
    3 czerwca 2013 o 14:24
    Najlepsze chusteczki!
    Plusy: :) odcień opalenizny: naturalny, zero pomarańczy! :) intensywność opalenizny: jak po dobrym plażowaniu! :) dwie chusteczki wystarczają na "opalanie" nóg, ramionu i dekoltu :) zero smug :) równo się zmywa :) nie podrażniają :) niewysuszają Minusy: :( typowy, mocny "samoopalaczowy" zapach pojawiający się kilka godzin po aplikacji Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: ok. 3