![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek- kosmetyki i inne :)
interesuje mnie:
-puder sypki Vipera odbijający światło, użyty 4 razy- nie wiem czy oddam,jak już za puder matujący -Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome a jaki to roz?mocny czy delikatny? -Effaclar A.I -mam pół tubki, oraz jedną nową tubkę (nieotwieraną)- nie wiem czy wymienie, musiałoby mnie coś baaardzo zainteresować -Effacklar K- pół tubki- tak samo nie wiem czy oddam, za coś wyjątkowego tylko - słynne już podręczniki pana Pazdro Chemia nieorganiczna, organiczna oraz zbir zadań z chemii- idealne dla maturzystów i nie tylko a co dokladnie masz?jakie podreczniki bo ja czesc mam i nie wiem,ktore tak a ktore nie pozdrawiam
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Pomadka Rimmel odcień sweet kiss- taki beżowo złoty, została niemal cała, bardzo mi się podoba więc za coś fajnego !!! Pomadka Rimmel odcień sweet kiss- taki beżowo złoty, została niemal cała, bardzo mi się podoba więc za coś fajnego !!! co bys chciala u mnie za to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Chii przeglądnęłam Twoje 2 wątki i nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ponieważ bardzo zależy mi na tym pudrze, znalazłam u siebie jeszcze szampon Energia i blask z Loreala Elseve, maszynki do golenia z ruchomym ostrzem- nowe, posiadam jeszcze męskie maszynki do golenia oryginalnie zapakowane- idealne na prezent, pędzelki do eyeliner (oryginalnie zapakowane), stare numer cosmopolitan, oraz różne filmy na dvd (jeśli byłabyś zainteresowana, to moge podać tytuły)!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Paul's girl
|
podobalo Ci się u mnie kilka rzeczy. u mnie troszkę zmienily sie priorytety, bo kilka kosmetykow kupilam. Chętnie wymienię się za:
Effacklar K Roletka z wodą toaletową Manhattan i przeraszam za zamieszanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Paul's girl
|
Dot.: Puder mineralny Loreal,Pantene,Vichy,Joko ,Avon,Eveline i inne:)
spray, magic shimmer, kredkę i blyszczyk. perelki są w rezerwacji - czekam na wiadomość od wizażanki. z tym, że prosilabym o podanie daty waznosci effaclar k
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Paul's girl
|
blyszczyk jest w tubce, nieotwierany. ma kolor bordowy, ale z doswiadczenia wiem(uzywam takiego samego, ale dosc rzadko wiec jeden oddaję), ze na ustach jest delikatny, daje piękny lekki kolorek, nie ma drobinek, daje raczej efekt mokrych ust.
kredka jest nieuzywana, nietemperowana, kolor jak na moje oko zielony butelkowy magic shimmer (jest prawie cala tuba, na pewno wiecej niz 3/4) ladnie pachnie, ma malutenkie drobinki, baaaardzo dlugo trzyma sie na skorze (az do kąpieli), nie osypuje sie i nie uczula. nie jest to balsam podkreslajacy opaleniznę, raczej pięknie rozświetlajacy. ja osobiscie jestem nim zachwycona, ale nie dam rady zuzyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
-Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome
jaki to roz?jasny?mocny?pastelowy ?
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
witaj ,z poszukiwanych przez ciebie pozycji mam balsam do ust z prosiaczkiem i futerał na komórkę z kubusiem. Interesuje ,mnie Effaklar AI i diroseal .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może coś u mnie?
![]() -cień sypki różwy Bell -Balsam do ust ochronny o zapachu wanilii! Nowy, nie jest dostępny w sprzedaży bo jest to prezent wyprodukowany przez firmę Bell dla klentów aptek czy cośtam- ja mam takie dwa wiec jeden wymienie, ale bede wybredna bo świetnie chroni usta i ślicznie pachnie wanilią. -Oriflame gloss booster sugar glaze- błyszyk o smaku i zapachu lukru!!! Z 12ml trudno określić ile zostało ale myśle, że napewno połowa albo i 3/4- oddam tylko za coś super -Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome -Jardins De Bagatelle Guerlain z 1.5ml zostało na dnie spokojnie starczy na parę zastosowań -True Glow Avon połyskujący i pachnący spray do ciała 100ml Ach, jeszcze chciałam spytać (bo pamiętam że miałaś dostęp do kosmetyków Vichy) czy nie masz może próbek bazy pod makijaż Vichy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
Biosilk jedwab do włosów buteleczka 5ml raz użyta Diroseal 5 ml Rozjaśniacz w sprayu Palette- słynny na KWC, trudno go zdobyć Zajrzyj do mnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Z tego co chcesz całkiem wolne (nie zarezerowane są):
Róz 17 Peach Paradise, matowy ale z drobinkami, użyty kilka razy. Boots. Błyszczyk malinowy Water Sheen wibo z efektem maxi lip, zużycie niewielkie. Błyszczyk truskawkowo-śmietankowy z drobinkami brokatu z aplikatorem. Pięęęknie pachnie! Zostało 70%. Czy wymieniłabyś się za te rzeczy na: -cień sypki różwy Bell -Balsam do ust ochronny o zapachu wanilii! -Oriflame gloss booster sugar glaze- błyszyk o smaku i zapachu lukru!!! -Jardins De Bagatelle Guerlain z 1.5ml zostało na dnie spokojnie starczy na parę zastosowań To tak wstępnie, jakby się coś zwolniło to dam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
-błyszyk Smackers Bone Bell Lip Burst arbuzowy zostało 3/4- słodko smakuje i pachnie arbuzami, nie wiem czy chce oddać
- Odżywka do rzęs wzmacniająca AA- za coś fajnego cos u mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() - puder sypki inglot- duże opakowanie z puszkiem,delikatnie rozświetla -puder sypki Vipera matujący transparentny, użyty 2 razy- łatwo nie oddam -puder sypki Vipera odbijający światło, użyty 4 razy- nie wiem czy oddam,tylko za coś super- TE NAJCHETNIRJ - -cień sypki Joko stare złoto- w pudełeczku podobnym do sypkich vollare, ślicznie połyskuje i się mieni - Odżywka do rzęs wzmacniająca AA- za coś fajneg - cień w kulce złoty pyłek Carlo di roma- całe, za coś fajnego -Oriflame gloss booster sugar glaze- błyszyk o smaku i zapachu lukru!!! Z 12ml trudno określić ile zostało ale myśle, że napewno połowa albo i 3/4- oddam tylko za coś super -krem 5ml Avene Diroseal- do pięlegnacji cery naczyńkowej -Balsam Sakre i ryż Avon- za coś super -Olejek eteryczny(może być także do kąpieli i masażu) o ślicznym cynamonowym zapachu- nie wiem czy chce oddać. mam też chyba mandarynkowy i różany ale musze poszukać. -Gliss Kurl Spray płynny jedwab- nie wiem czy oddam, jedynie za coś super,użyte ok 10procent z 200ml
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie znalazłam ten wątek
![]() ![]() Chciałabym zobaczyć zdjęcia turkusowego cienia Inglot Sprint, cień sypki Joko stare złoto i dwa sypkie cienie złote Vollare. Poza tym wzięłabym na pewno: -krem 5ml Avene Diroseal -Rozjaśniacz w sprayu Palette -Biosilk jedwab do włosów buteleczka 5ml I być może: - kosmetyczka dove z myjką Muszę przemyśleć co za co, w międzyczasie czekam na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ![]() napisz co Cię u mnie interesuje, może coś dobiorę. poza tym nie zawsze wymieniam się zgodnie z wartością rynkową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Bardzo zależy mi na cieniu złotym, masz ich aż 3 (joko i vollare), więc oddaj 1! (który chcesz
![]() Moja propozycja: Daję - odlewka odżywki aż 100 ml, paletka Rubby Rose, 2 kredki Biorę- cień złoty obojętnie który, biosilk, diroseal, palette rozjasniacz Mogę dodatkowo zamienić tusz Avonu pełnia rzęs za 1 z błyszczyków: - opalizujący, holograficzny błyszczyk no name, delikatny transparentny róż z dużą ilością drobinek- duże opakowanie -Błyszczyk Rubens Cappucino-śliczny zapach,delikatne drobinki,transparentny,zo stała ok połowa lub więcej Który z nich dałabyś za tusz? Szczególnie interesuje mnie ten pierwszy. Warto, bo byłaby większa wymianka ![]() Czekam na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Czyli ostatecznie będzie tak:
Daję - odlewka odżywki 100 ml, paletka Rubby Rose, 2 kredki, tusz Avon Biorę- cień złoty, biosilk, diroseal, palette rozjasniacz, opalizujący błyszczyk no name (róż z drobinkami) i jeśli ci nie potrzebny to jeszcze tamten drugi błyszczyk (trudno mi ocenić ile jest tuszu i przeliczyć to na błyszczyki ![]() Odżywkę wyślę w niezbyt ładnym opakowaniu po żelu Ziaji, nie obraź się, ale nie mam innego, zresztą możesz przelać ![]() Podaj adres na priv, a ja podam Ci mój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Róz 17 Peach Paradise, matowy ale z drobinkami, użyty kilka razy. Boots. Błyszczyk malinowy Water Sheen wibo z efektem maxi lip, zużycie niewielkie. Błyszczyk truskanowo-śmietanowy z drobinkami brokatu z aplikatorem. Pięęęknie pachnie! Zostało 70%. Dwie pomadki do ust MissSporty: 071 jasny róż blady Błyszczyk AVON Glazewear Metallic, kolor Pink Shine, niewielkie zużycie. Mogę dorzucić pomadkę Oriflame Visions Brad z uciętą od zatyczki końcówką, ze 3 razy użyta. a chciałam od Ciebie: -cień sypki różwy Bell -Balsam do ust ochronny o zapachu wanilii! -Oriflame gloss booster sugar glaze- błyszyk o smaku i zapachu lukru!!! -Jardins De Bagatelle Guerlain z 1.5ml zostało na dnie spokojnie starczy na parę zastosowań -True Glow Pasowałaby Ci taka wymiana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
o to super. fajnie by było jakbyś mogła dorzucić ten cień manhattan i ew jakąś próbkę kremu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.