![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
znajdziesz coś u mnie? odp u mnie
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
Tylko Max Mara Ciebie zainteresowała?Pytam,poni eważ ze względu na swoje rozmiary i ciężar,na razie wycofałam ją z targowiska,powróci dopiero,gdy będę jechać do Polski ![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
![]()
Niestety nic.
Pozdrowienia ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Hypnotic jak najbardziej tak
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Zrobiłam małą dokładkę ,a w planach następne
![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Witaj Agatko
![]() interesuje mnie zestaw zestaw Musc et Freesia E.Coudray 100ml plus balsam 75ml, całość w ślicznym kartoniku z książeczką i różową pachnącą bibułką;-) Bardzo chętnie kupię dla Ciebie jakiegoś niszowca dostępnego u mnie ![]() Tak na szybkiego napisze co jest dostepne: Serge Lutens - dość duży wybór Annick Goutal Miller Harris Jo Malone Tom Ford Aqua di Parma Bond i inne, których w tej chwili nie pamiętam ![]() Niestety E. Coudray u mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
O jaaa ![]() ![]() ![]() Muszę to przemyśleć, wstępnie łasa bym była na Daturę Noir Lutensa, ale muszę jeszcze przemyśleć inne opcje zapachowe ![]() Daj mi czas do jutra wieczora ok? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie dla siebie?
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nevado, to są rzeczy, które na pierwszy rzut oka mnie zainteresowały, poczytam o nich, pooglądam zdjęcia i dam CI znać, co ostateczni mnie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy pytałam, może interesowałaby Cię Lolitka edp?
![]()
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mniej jednak czekam na pomyślne wieści ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Lea kochanie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Oho, jak pieszczotliwie tu do mnie mówią
![]() Lolitki mam ok.85/100 ml ![]() ![]() bo jeśli tak to ja muszę mieć chwilke czasu, żeby się zastanowić co bym chciała najbardziej, bo tyyyle u Ciebie cudów, że prawie obśliniłam monitor ![]() edit: najbardziej podoba mi się to wszystko: - Euphoria Ck połowa z 50ml, jest kartonik. - Princess Vera Wang tester bez korka) ile jej jest ![]() - Jessica McClintock Silk Ribbons edp pierwotnie 100ml, pozostało ok50ml. - krem do ciała Alien Thierry Mugler 200ml, raz użyty na dłonie, jest kartonik. - Aqualina Dolci Baci Soft Jelly Gloss, poj 10ml, produkt raz użyty Przepyszny zapach czekolady z owocami ( jak dla mnie jest to ciasto ,,murzynek'' ) Błyszczyk posiada złote drobinki, na ustach jest transparentny z drobinkami. - Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Gloss numer 155 (dosyć kryjący zdecydowany róż z mnóstwem złotych iskrzących drobinek). Działanie jak przy numerze 50 lecz kolor jest bardziej kryjący, błyszczyk jest bardziej ,,treściwy'' Błyszczyk mam od ok roku, zużycie max5ml. - błyszczyk Sephora z letniej serii SEPHORA GLOSS a TARTINER ICING GLOSS w kolorze 29 (bardzo mocno iskrzący jasny róż) Produkt ma prześliczny zapach poziomek, specyficzny aplikator w kształcie wrzecionowatej łopatki Poj. 0.22 fl. oz. zużycie max 1/4 - Collistar Bronzing Powder/Blush kolor 1 Sabbia Dorata Śliczny perłowo-złoty kolor ,który nadaje policzkom niesamowity blask. Produkt użyty 3 razy za pomocą pędzla do różu - ubytek żaden. Posiadam kartonik. - błyszczyk Chanel Levres Scintillantes Glossimer w kolorze: 81 Pink Oyster(średni cukierowy róż z mnóstwem złotych drobinek) - błyszczyk z najnowszej serii Lancome Juicy Tubes Tropiques, w kolorze Bronzed Mocha (iskrzący kawowy brąz z mnóstwem złotych drobinek). Produkt pięknie pachnie kawą i wanilią, jest świeżutki (mam go od wczoraj;-)) w kartoniku. Będę bardzo wybredna, błyszczyk jest śliczny! natomiast kolor nie pasuje do mojego typu urody niestety :-/ - Pupa Lip Perfection Ultra Reflex w kolorze 08(iskrzący srebrnymi drobinkami róż). Błyszczyk zakupiony w Galerii Centrum rok temu, poj. początkowa 7ml pozostało coś pomiędzy 2/3 ,a 3/4 poj pocz. - szminko-błyszczyk Pupa Rosetto Stylo, kolor to iskrzący beżo-róż. Z początkowej ,,objętości'' ;-) pozostała ja 1/4. dużo tego ![]() ![]()
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2007-10-27 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Najchętniej oddałabym: - Jessica McClintock Silk Ribbons edp pierwotnie 100ml, pozostało ok50ml. - Aqualina Dolci Baci Soft Jelly Gloss, poj 10ml, produkt raz użyty Przepyszny zapach czekolady z owocami ( jak dla mnie jest to ciasto ,,murzynek'' ) Błyszczyk posiada złote drobinki, na ustach jest transparentny z drobinkami. - Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Gloss numer 155 (dosyć kryjący zdecydowany róż z mnóstwem złotych iskrzących drobinek). Działanie jak przy numerze 50 lecz kolor jest bardziej kryjący, błyszczyk jest bardziej ,,treściwy'' Błyszczyk mam od ok roku, zużycie max5ml. Aktualnie Silk Ribbons jest tak 45ml ![]() Myślę ,że taka wymiana byłaby fajna dla Ciebie i dla mnie, ''Silk Ribbons'' to bardzo ładny zapach, kiedyś mój ulubiony, ale z czasem się ''zasłodziłam'' totalnie i poszedł w odstawkę ![]() edit: niektóre z przedmiotów,które podałaś nie są już aktualne, ostateczna lista jest teraz na pierwszej stronie ![]() Zaraz pogrzebię jeszcze w kolorówce i perfumach może coś znajdę, ale na tą chwilę to wygląda tak jak na pierwszej stronie ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
hej !
Znalazlabys cos u mnie ![]() ![]() Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722 Ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post1702114 Kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...55#post4861655
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Przykro mi, ale niestety nie interesuje mnie nic z Twoich wątków. Ciuchów i ozdób nie szukam, kosmetyków z niskiej i średniej półki również nie ![]() ![]() ![]() Serdeczne pozdrowienia!
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam sie wlasnie czy ten blyszczyk biotherm nie bylby zbytnio kryjacy
![]() A zgodziłabyś się na coś takiego: Jessica McClintock, silk ribbons 45 ml Euphoria, 25 ml i jeszcze któryś błyszczyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha, a ile jest Princesski? ![]()
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Taka wymianka nie za bardzo, patrzę też na wartość poszczególnych przedmiotów ![]() Princesski jest 70-80ml ,ale jej nie oddam za Lolitę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
ojejku, kolejne cudeńka <3
![]() co to za piękny róż? ![]() i ten cień(?) beżowo-brązowy? i te potrójne cienie (brąz, jasniejszy brąz, róż)? i ten blyszczacy kremowy cień(?)? i jakie jest zużycie tego błyszczyka pout? i jakie zużycie rozświetlającej bazy? ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
Fantasy Princess Hermes Eau des Merveilles Elixir Oprócz wątku w podpisie mam jeszcze nowiutkie,kilka razy testowane Cavalli Just Her EDT 60ml z kartonikiem.Czy byłabyś może zainteresowana którąś z tych propozycji? Ps.Nie mogę się napatrzeć na Twoją sunię-jest śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Kiepskie mi te foty kurczę wyszły... ale wrócę do tematu ![]() ![]() ![]() Zużycie bazy heh minimalne, jakieś 5% ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Nevado możesz mi opisac Mintea Masaki swoimi słowami, chyba że przypominają Ci jakiś inny zapach ? i jak z ich trwałością ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Z tym ,że za Cavalli mogę oddać jedynie Fantasy i coś jeszcze hmm może chciałabyś mgiełkę Sugar Candy z Victoria's Secret 250ml nowiutka, raz użyta ![]() ![]() P.S - A sunia dziękuje za komplement i pozdrawia burn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Róż boski
![]() ale pewnie nie odpowiadałaby Ci wymianka Silk Ribbons + róż Chanel za moją Lolitkę ![]() tak sobie nieśmiało zapytam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() '' A więc Mintea ,przybyła do mnie wczoraj ![]() ![]() Co do trwałości, myślę ,że całkiem dobra, zapach nie ma jak ja to nazywam ''konsystencji'' mgiełki czy słabej wody toaletowej, jest powiem tak ''średni'', żaden z niego killer czy zabójczo mocny kadzidlak ![]() Ogólnie pachnie bardzo relaksująco, idealny do jakiegoś SPA, po za tym poprawia humor, jest taki ''niedenerwujący'' ![]() ![]() Przypomina mi ULEPSZONĄ wersję zapachów typu ''zielona herbata'' ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Tam w poście 140 wkeiłam fotki, może zainteresowałby Cię błyszczyk Glam Shine ,Pout? i róż Inglot? ![]() P.S - ten róż Inglot to nasza kochana Rachela ma taki sam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.