|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nowy kramik- wyższa i średnia półka
paprkau, owszem podoba mi się u Ciebie parę rzeczy, ale Tobie nie opłacałoby się tego wymieniać za odsypkę meteorytów.
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
LaRochePosay, podkład do cery suchej i normalnej, kolor najjaśniejszy, zostało ok. pół
i zestaw IOD mi sie baaardzo podoba ![]() chyba,ze masz inne typy dla mnie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
hej! z twoich kosmetyków najbardziej zainteresowała mnie ta cudna paletka givenchy, ale rozumiem, że jest więcej warta od moich tabletek. może coś sobie dołożysz - np. z wątku książkowego?
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie...
pozatym wyczytałam, że żeby te tabletki dawały wymierne rezultaty należy stosować je dużo dłużej niż pozwala na to jedno opakowanie, także zrezygnuję... pozdrawiam
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
również
Mój blog o modzie. Fashion as my lifestyle. http://nowohucianka.blox.pl/html Powiększ sobie biust Bransoletki hand-made Do czytania - nowości z 23.09 Kosmetyki i wishlista brak komputera przez najbliższe dni ![]() |
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Lalicjo czy interesuja Cie konkretne firmy cieniowe czy nie?
![]() Ja mam ingliota fioletowego z drobinkami z wbudowaną pacynką, i nie wiem czy szukać dalej czy nie?
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moze bylabys zainteresowana cieniami deborah. pochodza z wymianki ale zuzycie nie jest duze. Ja nie trafilam z kolorami, zwlaszcza, ze nie maluje sie duzo i wydaje mi sie ze dla mnie kolory sa zbyt nasycone. Mnie interesuja pryzmy prasowane, moze rozwazylabys ich wymianke ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam szczerze, że bardzo mi się podobają,ale nie zamienie ich na pryzmy
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze jeszcze uda nam sie kiedys wymienic. Poki co nie wystawilam cieni do wymianki. Powinny mi pasowac ale jak sie czlowiek nie maluje to nagle nasycone barwy przytlaczaja ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.