Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-30, 17:02   #121
gabriellao0
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Mój A. poszedł poskarżyć sie MOJEJ mamie, że ja chce rozwodu. Tego to w żadnym kinie nie grali. Tak mnie tym rozwalił.........że.. ehhhhh

Dziewczynki powiedzcie mi ogólnie jak to jest tym z śluzem płodnym. Ja się tyle naczytałam i taka byłam pewna ale teraz to juz głupsza jestem niż głupia
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 17:04   #122
lalala to ja81
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Jeszcze 30 minut i do domu!!!!
Po ciekawym ranku i niezbyt dobryn dniu w pracy jade do domu!!

WITAM Kamile Prosze sie nie martwic wszystko bedzie dobrze bede trzymac kciuki.

Dla wszystkich milego wekeendu
lalala to ja81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 17:24   #123
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja dzisiaj bylam na zakpach wreszcie kupilam sobie sandalki i persionek.Zaraz przyjedzie moj Tż i dostane na bank opieprz .
Odp na moje pytanie czy moge sie starac jak bralam antybiotyk???pisalo na nim ze kobiety w ciazy moga uzywac wedlug zalecen lekarza.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 17:54   #124
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja dzisiaj bylam na zakpach wreszcie kupilam sobie sandalki i persionek.Zaraz przyjedzie moj Tż i dostane na bank opieprz .
Odp na moje pytanie czy moge sie starac jak bralam antybiotyk???pisalo na nim ze kobiety w ciazy moga uzywac wedlug zalecen lekarza.
A ja dalej nie wiem czy mogę sie starać jak mąż chory?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 18:18   #125
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń

Bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee troche mi zajelo to czytanie.Kobitki wczoraj mnie tylko nie bylo,a Wy juz nabilyscie 5 stron

Witam Dziewczynki
w związku z wczorajszym dostałam list
" Wiem że Cię znowu zawiodłem, nie chciałem tego. Chciałem, zeby było lepiej, żeby dobrze było, żebyś była szczęśliwa. Chyba mi się nie udało....są jednak takie chwile kiedy widzę jak sie uśmiechasz, jak jest Ci ze mna dobrze..... Żabcia ja naprawdę robię wszystko, żebyś byłą szczęśliwa i staram sie jak mogę, żebyś wszystko miała.
Wiem, że znowu nawaliłem, ale jedyne co mnie trzyma, co sprawia że funkcjonuję to fakt, że Cię kocha, ze sie uśmiechasz! Ten numer miał być ostatni i miałaś o nim nie wiedzieć, miał sprostować wszystko! Nie jestem filozofem, nie jestem poetą - umiem Cię tylko szczerze przeprosić! Obiecać i przysiądz, że już nigdy więcej, że Cię już nie zawiodę.
Kocham Cię, jesteś moim szczęściem, moją duszyczką.... chce mieć mała fasolkę z Tobą. Z nikim innym i nie tylko dla siebie, chcę żebyś TY była mamą mojej Olivki, żebyśmy kochali ją razem.
A." [/quote]

List jest przeslicznyNie moge sie tylko doczytac dlaczego chcesz rozwodu?

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Zanka
jak tu go nie kochać?
A jednocześnie jestem już taka zmęczona, taka........ rozczarowana?
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a ja mam dość po dzisiejszym dniu! przez moją współlokatorke musze zostać do jutra w akademiku i iść zaliczać projekt jutro
Wspolczuje Ci naprawde z tym brudasem,Ja juz nie wytrzymalabym chyba i powiedziala ze smierdzi na maxa,ze nie moge wyrobic

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
To co Ty studiujesz...??Jeju jak tu dzisiaj cicho...tzn o tej godzinie to jeszcze rozumiem ale o 22 też nikogo nie było....
Nie bylo mnie wczoraj,bo mialam mdlosci do 3 30 w nocy i strasznie umieralamMyslalam ze sie przekrece

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
bo mój mąż pracuje w innym mieście i w porywach doibrych wiatrów widujemy się w niedzilne popołudnia. Więc ciężko będzie trafić w TEN moment...

To nie przeszkadza.Od 5 lat pracuje w Austrii i widujemy sie 2tyg w miesiacu i jakos udalo Nam sie zafasolkowac

Cytat:
mi juz powoli mija przeziebienie tylko nie wiem czy jak bralam antyiotyk to moge sie starac niby na nim pisalo ze jak lekarz zaleci to kobiety w ciazy moga brac
nie wiem co zrobic owulka coraz blizej

Mozna!!!
Nawet jak jestes w ciazy i bierzesz go do 14-tyg to i tak fasolka jest chroniona
Przerabialam ten problem w tamtym tyg,wiec jestem pewna

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
DZIEWCZETA GDZIE JESTESCIE????
Ja ma dzis dzien milosierdzia przed testowankiem hihi Kupilam sobie kwiaty siedze z maseczka na twarzy i w walkach jeszcze musze pazurki pomalowaca a po 13 przychodzi do mnie pedikirzystka a wieczorkiem ide na balety bez meza (balety czyt wychodze z kolezanka na winko )
Plany sa piekne objawow nadal brak
Gdzie idziesz na te balety?W ktorym becyrku???

Cytat:
Napisane przez lalala to ja81 Pokaż wiadomość
Dzieki

Ale dziwi mnie bo nie pierwszy raz robilam test ciazowy no i oczywiscie nie pierwszy raz spogladalam na nie!

I po raz pierwszy wyszla ta druga kreska???Moze za szybko odczytalam wynik wczorajszego testu??Dlaczego inne testy nie pokazywaly drugiej cieniutkiej kreki???

Nie wiem!!

Najwazniejsze jest zrobic test pierwszym siusiu i rano.Jak jestes w ciazy,to nawet nie skonczysz siusiu do kibelka i dwie krechy sie pojawiatak jak u mnie
Sprobuj jutra raniutko jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Mój A. poszedł poskarżyć sie MOJEJ mamie, że ja chce rozwodu. Tego to w żadnym kinie nie grali. Tak mnie tym rozwalił.........że.. ehhhhh

Dziewczynki powiedzcie mi ogólnie jak to jest tym z śluzem płodnym. Ja się tyle naczytałam i taka byłam pewna ale teraz to juz głupsza jestem niż głupia

Tak jak sie wyuczylas.
Pytalam lekarza w srode co do gestego bialego sluzu,wiec jest on po owulacji
Plodne dni-przezroczysty sluz jak kurze jajko itd

[quote=Zuziunia;7728061]A ja dalej nie wiem czy mogę sie starać jak mąż chory?

Lepiej poczekac jak maz wyzdrowije,bo jest za bardzo oslabiony po chorobie!!!!

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 19:19   #126
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A ja dalej nie wiem czy mogę sie starać jak mąż chory?

Lepiej poczekac jak maz wyzdrowije,bo jest za bardzo oslabiony po chorobie!!!!
on nigdy w tym sensie nie jest osłabiony
Stary 2008-05-30, 19:35   #127
kamila19
Raczkowanie

Dziewczyny dziekuję Wam za miłe przyjęcie
Ja też za Was wszystkie będę trzymac kciuki, żebyście szybciutko miały pod sercem małą fasolkę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-30, 20:12   #128
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaroszania Pokaż wiadomość
takie ktore pokazuja II ja osobiscie uzywalam AMILa i jakis jeszcze. dobry jest tez bobo test.
Hej Wszystkim "Starowiczkom"!
Faktycznie jesteście bardzo aktywne, ale to naprawdę super! Bardzo lubię Was czytać!
Ja już dzisiaj mam się trochę lepiej, tzn. próbuję trochę pracować, bo przedtem wciąż tylko myślałam, że czemu w sumie nie mogłoby już tak być... - tzn. żeby fasolka pozostała? No, ale widać tak miało być lepiej - mam pewnie najpierw skończyć pisanko, wyluzować się, a nie tak "wszystko naraz", bo może wtedy by tego człowiek tak mocno nie docenił???
No, ale ja tylko odnośnie testów - z mojego świeżutkiego i krótkiego doświadczenia też polecam AMIL i Bobo test - po prostu wychodzą te dwie kreseczki - więc może już niedługe je na nich ujrzycie? Życzę Wam tego gorąco!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 20:14   #129
Zuziunia
BAN stały

Hihi właśnie jestem po starankch
Stary 2008-05-30, 20:20   #130
Darianna25
Zakorzenienie

No to Ja się dołączam w drugiej części.
Ja miałam jajeczkowanie 25-26 maj i działaliśmy z mężem. Teraz to mnie cały czas kuje prawy jajnik i porządnie sie nie mogę wyciągnąc bo jakby mnie tam coś trzymało.
No i od 2 dni mam zgagę co wcześniej mi się nie zdarzało. Może to efekt luteiny, którą biorę 3 razy dziennie?
Test będę robić dopiero w środę.
Co o tym sądzicie?
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 20:27   #131
Jane2008
Zadomowienie

W sumie to nie wiem, Darianna - choć ja faktycznie i takie bóle i ciągnięcia trochę miałam, ale raczej nie kojarzyłam ich wtedy z ... zafasolkowaniem - ale teraz jak czytam w necie różne objawy, to stwierdzam, że jednak je miałam, więc może właśnie i Ty je zaczynasz mieć???
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 20:38   #132
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Ja miałam jajeczkowanie 25-26 maj i działaliśmy z mężem. Teraz to mnie cały czas kuje prawy jajnik i porządnie sie nie mogę wyciągnąc bo jakby mnie tam coś trzymało.
No i od 2 dni mam zgagę co wcześniej mi się nie zdarzało. Może to efekt luteiny, którą biorę 3 razy dziennie?
Co o tym sądzicie?

Ja kiedyś brałam luteinę i zgagi nie miałam. życzę powodzenia

Mnie jajnik już od 3 tyg boli a czemu to nie wiem.
Stary 2008-05-30, 20:46   #133
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Co o tym sądzicie?

No ja z tego co się naczytałam to też stwierdzam, że to może być jakiś objaw zafasolkowania i życzę Ci tego z całego serca ale ja np.staram się akurat na takie"bóle" i "ciągnięcia" nie zwracać uwagi bo mnie jajniki ostatnio cały czas pobolewają a w tamtym cyklu to już w ogóle masakra jakaś była. Ja niestety już skończyłam L4 i jutro idę już do pracy....Matko jak mi się nie chce!!U mnie chyba dzisiaj trzeba będzie zarządzić staranka chociaż po tej mojej infekcji trochę się boję, bo jak ostatnio (chyba przedwczoraj) się chcieliśmy postarać to później strasznie cierpiałam.Ale jeżeli nawet mam cierpieć, a ma się udać to mogę CIERPIEć!!

gabi co do tego, że Twój TŻ poszedł do Twojej mamy się "poskarżyć" to tym bardziej moim zdaniem oznacza, że mu zależy.Chyba się rzeczywiście przestraszył.....coś ty mu nagadała??:conf used:

Mam do Was jeszcze pytanie...Czy któraś z Was używa może takiego ściągniętego z neta "kalendarza owulacyjnego" czy jak to się tam nazywa?? Tam się wpisuje temperaturkę codziennie, śluz...ew.położenie szyjki, odczyn (jak ktoś sprawdza) i zaburzenia typu leki itd.Oczywiście staranka też się zaznacza No różne różności....

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 21:06   #134
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

ehhhh...znowu nikogo nie ma....ja mam na 6 do pracy więc zmykam.Dobranoc

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 06:41   #135
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Dzisiaj pierwsza jestem
obudzilam sie wczesniej bo katar mnie meczyide umyc glowe a pozniej jade na gilelde kupic toreke( jestem maniaczka mam chyba z 40 torebek).pozdrawiam udanego dzionka
Stary 2008-05-31, 08:06   #136
Kathi75
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Sandrunia ja w Kaiko bar bylam w 9 bez o 1 juz grzecznie w lozeczku lezalam i tak sie zastanawiam czy moje baletki nie sa wina temperaturki ktora mi spadla niestety o dwa stopne . Mam nadzieje ze to nie wsteciucha sie czai za dzrzwiami
Ja dzis u mamy a potem cale popoludnie na zakupkachbo przeciez mamusia musi mi sie obkupic przed odlotem
Pozdrawiam i trzymam kciukasy za nasze fasoleczki te co sa i te co beda

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 08:54   #137
l.ete
Raczkowanie

olivko wiesz co, kiedyś gdzieś wyczytałam że podczas ciązy śluz jest taki jaki mamy zawsze i u mnie się to sprawdziło. Jest go cały czas dużo i jest biały i ciągnący. Wtedy gdy się udało odpuściałam sobie jakiekolwiek obserwacje i teraz nie umiem sobie nic przypomnieć ale mimo wszytsko jest trochę inny i przypomina taki jaki jest w dni płodne. A jak u Ciebie się zmienił ?? no i czy masz jakieś inne objawy?
To ja rónież serdecznie witam
Cytat:
Napisane przez kamila19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nieśmiało się do Was dołączam
Staraliśmy się z mężem o dzidziusia pod koniec 2007 roku, ale nic z tego nie wyszło W ogóle było ciężko, bo ginekolog wykrył mi jakąś przestrzeń w jajniku która może prowadzić do bezpłodności. Strasznie sie wystraszyłam, po tym stwierdziliśmy z mężem, że bardzo pragniemy dziecka, zaczęliśmy się starać. Porobiłam badania, wyszła mi za wysoka prolaktyna, za wysoki poziom hormonów tarczycy. Byłam na USG tarczycy i okazało się, że jednak wszystko ok, tylko ta prolaktyna za wysoka. Mąż również zrobiła badania i okazało się, że ma 81% plemników patologicznych. Po tym wszystkim, strasznie się przestraszyłam, po za tym nasza sytuacja finansowa się pogorszyła i "zawiesiłam" starania. Teraz po pół roku pragnienie bycia mamą nasiliło się, i wracamy do starań. Muszę iść do lekarza, ale powiem, Wam szczerze że strasznie sie boję, czy nie usłyszę czegoś złego
choć w głębi duszy mam nadzieje, że może już się udało. W niedziele miałam bardzo obfity śluz z pochwy, w niedziele było przytulanko, we wtorek również. Od wczoraj bolą mnie piersi, choć nigdy tak wcześnie mnie nie bolały, dopiero przed @. Wiem, że pewnie nic z tego, bo już nie raz miałam wszystkie objawy ciążowe, i nic z tego nie wynikało, ale tak bardzo chciałabym być mamą.
Widzę, że troche skomplikowane to u Was wszystko.
Ale grunt, że wiecie co jest nie tak i możecie działać by to naprawić. Ja trzymam mocno kciuki i wierzę, że się uda

A ja praktycznie co drugi dzień zmagam się z migrenowymi bólami głowy
Wczoraj bylam w strasznym stanie, przespałam 12 godzin i dziś trochę lepiej ale mimo wszytsko boję się, że znowu mnie napadnie... a żadnych leków brać nie mogę...ehh
Póki jest ok idę zrobić jakieś zakupy na obiad i posprzatać dalej mieszkanie.

Milego dnia
l.ete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 09:38   #138
zanka205
Zakorzenienie

dzień dobry. Zauważyłam, że przed dniami płodnymi rzadziej tu piszę, a od dni płodnych post za postem hehe no ale wcześniej nie mam o czym pisać, choć nie powiem, wczoraj staranka pierwsze były, bo TŻ już miłości spragniony, no ale to ostatni dzień @ więc chyba nie przyczyniłam się do powstania fasolki.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 09:41   #139
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń

Cytat:
on nigdy w tym sensie nie jest osłabiony
Cytat:
Napisane przez kamila19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuję Wam za miłe przyjęcie
Ja też za Was wszystkie będę trzymac kciuki, żebyście szybciutko miały pod sercem małą fasolkę.

Witamy Cie rowniez na starankach.Moja fasolka jutro bedzie miala 7 tydzien i teraz jemy bialy serek z czosnkiem,bo mamusia cos kaszle,a czosnek to naturalny antybiotyk
Cytat:
Hihi właśnie jestem po starankch

I jak bylo?

Cytat:
Witam dziewczynki
Sandrunia ja w Kaiko bar bylam w 9 bez o 1 juz grzecznie w lozeczku lezalam i tak sie zastanawiam czy moje baletki nie sa wina temperaturki ktora mi spadla niestety o dwa stopne . Mam nadzieje ze to nie wsteciucha sie czai za dzrzwiami
Ja dzis u mamy a potem cale popoludnie na zakupkachbo przeciez mamusia musi mi sie obkupic przed odlotem
Pozdrawiam i trzymam kciukasy za nasze fasoleczki te co sa i te co beda

Aha,to nie znam.Ja pracuje w 1,a spie u kumpleli w 12.
W poniedzialek jestem we Wiedniu wieczorkiem i zostane okolo tyg,a Ty?

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-31, 09:44   #140
Aliszcze
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim ja wczoraj byłam z dwoma koleżanka w teatrze, przydał sie taki miły wieczór a dziś taka śliczna pogoda, mamy propozycje grillowania, ale nie wiem czy pojadę, bo muszę kończyć pisanie pracy a jutro za to idę na bal absolutoryjny

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 09:55   #141
Kathi75
Zakorzenienie

Ja mieszkam w 12 bez wiec moze na kawke sie w tygodniu umowimy ja w poniedzialek do Brna jade we wtorek mam spotkanie z mamusiami a reszta tyodnia mam wolne

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-05-31, 10:04   #142
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja sobie odpuscilam wyjazd do miasta bo oczywiscie nikt nie chcial ze mna jechac a ja nie dysponuje autem.
Pogoda dzisiaj bardzo duszna a ja z moim katerem przy tym suchym powietrzu czuje sie fatalnie
zobacze moze dzisiaj beda staranka bo owulka coraz blizej
Stary 2008-05-31, 12:04   #143
Kathi75
Zakorzenienie

Alkamor ja uzywam taiego kalendarza w jezyku niemieckim to stonka do niego ale napewno jest wiele polskojezycznych tez
http://www.wunschkinder.net/
Moje dziecie sie na mnie uwzielo i nie chce spac a ja sama oczy na zapalki po wczorajszej balandze hehe

Gabi ja mam normalnie po owolacji bialy sluz lepki chociaz tym razem zalezy jak lezy miesza mi sie ten lepki z rozciagliwym i mam banieczke niezla
JUTRO TESTUJE PO RAZ PIERWSZY

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-05-31, 12:28   #144
domi7ks
Zakorzenienie

Hej
dzis jest taka śliczna pogoda, że się opalałam. I tak sobie myślałam, że możliwe, że za rok już nie będę, bo będę z brzuchem A tak poza tym mam nauke, więc nie mam czasu na wizaż.

Proszę o trzymanie za mnie kciuków w tym tygodniu, bo czeka mnie ciężki tydzień

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-31, 12:31   #145
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
( jestem maniaczka mam chyba z 40 torebek).pozdrawiam udanego dzionka
Ja natomiast maniaczka perfum, uwielbiam je zresztą siedzę na wizazowych perfumach juz dość długo

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość

I jak bylo?
Jak zawsze super

Cytat:
JUTRO TESTUJE PO RAZ PIERWSZY

Wróciłam z pracy, kupiłam sobie jakąś gazetkę Rodzice czy cos takiego i wieczorkiem poczytam.

Mam zamiar kosić trawę
Stary 2008-05-31, 14:15   #146
Kasia_L
Zadomowienie

Post Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

Ale pusto . Wróciłam z miasta, zmachałam się nieźle. W zasadzie dla siebie nic nie kupiłam - tylko takie bieżące zakupy.

Dziś 30 dc... i nic .

Kathi powodzenia, oby II krechy się pojawiły .
Stary 2008-05-31, 14:17   #147
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kasia_L Pokaż wiadomość
Dziś 30 dc... i nic .
.
Ilodniowe masz cykle..??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-31, 14:25   #148
Kasia_L
Zadomowienie

Cytat:
Ilodniowe masz cykle..??
W zasadzie 29 dniowe, ale jak wiadomo jakiś tam margines ewentualnych przesunięć wchodzi w grę. Tak więc czekam na @, po wczorajszym negatywnym teście. Jak ma przyjść to niech już będzie, a nie przeciąga się to wszystko. Mam już taki brzuch, że mam wrażenie, że pęknę. Mimo, iż jestem szczupła, czuję się z tym brzucholem grubo .
Stary 2008-05-31, 14:29   #149
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kasia_L Pokaż wiadomość
W zasadzie 29 dniowe, ale jak wiadomo jakiś tam margines ewentualnych przesunięć wchodzi w grę. Tak więc czekam na @, po wczorajszym negatywnym teście. Jak ma przyjść to niech już będzie, a nie przeciąga się to wszystko. Mam już taki brzuch, że mam wrażenie, że pęknę. Mimo, iż jestem szczupła, czuję się z tym brzucholem grubo .
No zobaczymy...mój gin mówił, że w sumie opóźnienie 4 dni i można mówic o ciąży ( oczywiście są też inne powody, ja kiedyś 2 m-ce nie miałam z powodu stresu). . Moze po prostu test wyszedł negatywny bo masz jeszcze mało hCG. Za 2 dni myślę, ze powinnaś zrobić kolejny test jeśli @ nie będzie.
Stary 2008-05-31, 14:33   #150
Kasia_L
Zadomowienie

Cytat:
No zobaczymy...mój gin mówił, że w sumie opóźnienie 4 dni i można mówic o ciąży ( oczywiście są też inne powody, ja kiedyś 2 m-ce nie miałam z powodu stresu). . Moze po prostu test wyszedł negatywny bo masz jeszcze mało hCG. Za 2 dni myślę, ze powinnaś zrobić kolejny test jeśli @ nie będzie.
No czas pokaże. Tak też zrobię, odczekam swoje i ewentualnie się przetestuję.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości