Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 07:21   #121
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
kliwia chociaz ty jedyna sie o mnie martwisz ale ja tez bo schudlam prawie 5 kilo waze 45kg teraz prawie co drugi trzeci dzien jem w magdonaldzie zeby chociaz kilo przytyc!!!
Ano martwię się, bo zdaję sobie sprawę jak to się może skończyć, i nie jest to miła perspektywa niestety. Ale bardzo mocno trzymam kciuki.

Cytat:
a ja wlasnie wrocil.am z dwugodzinnej rozmowy z moja macocha i normalnie ten moj tata to dupek mam focha na niego ze normalnie masakra!!!!
Opowiadaj

Ja wirtam po weekendzie.
Ostatni egzmain w tej durnej sesji za mną, a czy zdany sie dowiem w piątek
Test był przegięrty, chć niby łatwy, to się na pewno rąvbnęłam na 2-3 pytaniach.
Kodeks Cywilny taki obszerny a ta dała połowę ze spadków - no bez jaj.

Myślę, że mogę opijać - choć bez zapeszania

Cytat:
jak się rozpoczęła wasza przygoda z wizaż.pl
padło to pytanie w III cz.
I teraz chcę na nie odp.
Otóż jak już mieliśmy ustaloną datę zaczęłąm szukać różnych zreczy ze śłubem związanych.
W gorącej wodzie kąpana jestem i wszytsko chcę już zobaczyć i zaplanować przynajmjiej.
I tak szukając pomysłu na suknie, wyskoczył mi wizaż, no to weszłam - przez tydzień przeglądałam wątek z sukniani ślubnymi.
Jak zobaczyłam, że jest tego więcej - nie wychodziłam po za dział ślubny bo się bałam, i gubiłam we wszystkim.
Ale jakoś samo poszło

Moja mama zdfziwaczała trochę, będąc sama z psem w domu
Masakra, do tego powiedziała mi że jej się sutki wciągają Choć ostatnio robiła mammografię i jest ok
Ale już ją posłałam do lekarza! :d
Moja siora przyjeżdża z UK za 2 tygodnie na wakacje w PL z córeczką [załącznik ]

martuśka super ta suknia!
fajnych masz przyjaciół, zazdroszczę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg kasyen.jpeg (36,7 KB, 41 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 08:47   #122
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nie jestem zazdrosna bo on i tak cały dzień siedzi w domu tylko na weekend gdzies pojedzie a tak robi to samo co ja tylko, że zdala ode mnie najgorsze jest to, że ja wyskoczyłam z pomysłem, żeby jechał i pojechał mi go brakuje nie mam się do kogo przytulić z kim pogadać o "naszych sprawach" pożalić się jak mnie rodzinka wkurzy. Wiesz wyobraź sobie jaki to "szok" jak miałam go codziennie od 8:00 do 22:00 non stop i się nie kłóciliśmy a teraz go nie ma ja chyba z tej tęsknoty mam takie humorki bo złości mnie ro, że go widze na monitorze ale jest daleko beczeć mi się chce idę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 08:53   #123
kliwia
Zakorzenienie

Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
wywal misia, wróc do poprzedniego awa, tak się fajnie usmiechałaś z tej trawy !!
optymistycznie

Nie kłócić mi się tu!!

Stary 2008-07-14, 09:00   #124
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 09:05   #125
kaska87
Zakorzenienie

ale nawet jak coś robię to myślę o TZ bo my wszystko razem robiliśmy
ale ok juz nie będe marudzić
a avek wróci jak będe szczęśliwa bo póki co mam dołą i będzie misio, bo ja na TZ mówię Misia

Stary 2008-07-14, 09:07   #126
kliwia
Zakorzenienie

zapraszam do Piły
na oddołowanie
Stary 2008-07-14, 09:08   #127
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zapraszam do Piły
na oddołowanie
dzieki
jutro wraca moja przyjaciółka i może pojedziemy do opola do tej drugiej koleżanki tylko włąsnie nie wiem czy jutro czy pojutrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 09:08   #128
popscene
Wtajemniczenie

Kliwio, śliczna siostrzenica!!
Stary 2008-07-14, 09:14   #129
kliwia
Zakorzenienie

Dziękować

zaparzyłam sobie własnie ziółka z pokrzywy
lekko śmierdzą
dziś dodatkowo sobie takim naparem włosy będę płukać
Stary 2008-07-14, 09:41   #130
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczyynki

Kasiula mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien juz bedzie u ciebie pgodniejszy...tak jak powiedzialam oprzedniczka zajmij sie czyms...wiem,ze ci trudno ale szkoda czasu marnowac na smutki i przede wszystkim klotnie..przeciez oboje sie kochacie i szalenie tesknicie za soba wiec razem zabijajcie ta tesknote i wypelniajcie ja kontaktem jesli macie mozliwosc..zobaczysz za pare tyg bedziesz sie smiac z calej tej sytuacji i powiadac Tzowi jak to bylodasz rade napewno...

mala 3mam kciuki za ciebie...i jestem z toab myslami..wierze ze jdank wszystko pojdzie pomyslnie i to co teraz jest za chwile bedzie juz tylko niezbyt mila przyszloscia

a ja jestm pierwzy z 3 ostatnich dni w pracy przed wakacjami..normalnie dluzy mi sie strasznie a male okuczaja hehe ale i tak sa kochane....
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 09:44   #131
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Kasiula mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien juz bedzie u ciebie pgodniejszy...tak jak powiedzialam oprzedniczka zajmij sie czyms...wiem,ze ci trudno ale szkoda czasu marnowac na smutki i przede wszystkim klotnie..przeciez oboje sie kochacie i szalenie tesknicie za soba wiec razem zabijajcie ta tesknote i wypelniajcie ja kontaktem jesli macie mozliwosc..zobaczysz za pare tyg bedziesz sie smiac z calej tej sytuacji i powiadac Tzowi jak to bylodasz rade napewno...
dzięki jesteście kochane
Sas a jak będzieszx na wakacjach to do nas zaglądniesz czasem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 09:46   #132
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzięki jesteście kochane
Sas a jak będzieszx na wakacjach to do nas zaglądniesz czasem?
jasne na wakcje jade z mamusia ktora teraz jest tu u naas do polski a tam tez na szczescie mam net i na pocieszenie powiem Ci ze moj Tz dojedzie do mnie dopiero po 2 tyg takze bedziemy tesknic obie
jakzebym mogla oposcic na tak dlugo was bo wakacje mam przez m-ac a nawet 6 tyg hehe
Stary 2008-07-14, 09:51   #133
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jasne na wakcje jade z mamusia ktora teraz jest tu u naas do polski a tam tez na szczescie mam net i na pocieszenie powiem Ci ze moj Tz dojedzie do mnie dopiero po 2 tyg takze bedziemy tesknic obie
jakzebym mogla oposcic na tak dlugo was bo wakacje mam przez m-ac a nawet 6 tyg hehe
no będziemy razem tęśknić ale Ty znacznie krócej ode mnie

Stary 2008-07-14, 09:53   #134
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no będziemy razem tęśknić ale Ty znacznie krócej ode mnie

ale rownie bardzo jak ty

a teraz zmykam musze sprobowac polozyc mala spac...odezwe sie psoniej albo dopiero jutro bo jeszcze zjezdzaja dzis do nas moje dwie kumpele..mowie wam mam urwanie glowy..ale mamcia w domku robi pyszny rosolek dla nas hehe
fajnie ze jest
buziaki i milego dzionka
Stary 2008-07-14, 11:07   #135
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
Ja również się melduje po dłuższej nieobecności .
Zupełnie nie miałam czasu na nadrobienie zaległości 'wątkowych' bo w tym roku sesja trwała długo.
Ogólnie moje przygotowania stanęły w miejscu. Jestem na etapie poszukiwania, załatwiania kościółka.
Martucha gratuluje wyboru śliczniej sukienki! Narzeczonka chyba powalisz na kolana
pozdrawiam!
Cytat:
martusiu booooskoooo!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
dziekuje jestem w niej zakochana, ciagle moge sie w nia gapic

Cytat:
Ano padło to pytanie w III cz.
I teraz chcę na nie odp.
Otóż jak już mieliśmy ustaloną datę zaczęłąm szukać różnych zreczy ze śłubem związanych.
W gorącej wodzie kąpana jestem i wszytsko chcę już zobaczyć i zaplanować przynajmjiej.
I tak szukając pomysłu na suknie, wyskoczył mi wizaż, no to weszłam - przez tydzień przeglądałam wątek z sukniani ślubnymi.
Jak zobaczyłam, że jest tego więcej - nie wychodziłam po za dział ślubny bo się bałam, i gubiłam we wszystkim.
Ale jakoś samo poszło
Moja siora przyjeżdża z UK za 2 tygodnie na wakacje w PL z córeczką [załącznik ]

martuśka super ta suknia!
fajnych masz przyjaciół, zazdroszczę
dziekuje, tacy juz sa walnieci
a siosrzenica zarabista
aaaa i wiesz co ja tez jestemw goracej wodzie kapana, jakbym mogla to bym juz wsyztklo zalatwila

uciekam na zakupy z mama moze kupie jakas sukienke na wesele wlasnie do tychprzyjaciol, ktora spelni role swiadka i 2 dnia u mnie... trzymajcie kciiuki- nienawidze zakupow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 11:22   #136
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Zupełnie nie miałam czasu na nadrobienie zaległości 'wątkowych' bo w tym roku sesja trwała długo.
Ogólnie moje przygotowania stanęły w miejscu. Jestem na etapie poszukiwania, załatwiania kościółka.
Martucha gratuluje wyboru śliczniej sukienki! Narzeczonka chyba powalisz na kolana
pozdrawiam!
Witam po przerwie, odzywaj się tu częściej

Cytat:
do poprzedniego watku:
kliwia chociaz ty jedyna sie o mnie martwisz ale ja tez bo schudlam prawie 5 kilo waze 45kg teraz prawie co drugi trzeci dzien jem w magdonaldzie zeby chociaz kilo przytyc!!!

strippi ale dasz sie karnac na koniku

a ja wlasnie wrocil.am z dwugodzinnej rozmowy z moja macocha i normalnie ten moj tata to dupek mam focha na niego ze normalnie masakra!!!!

noi i jeszcze mojego brata spotkalam to doweiedzialam sie ze moja przyszla bratowa byla w szpitalu bo ja szyli bo miala za duze rozwarcie a rodzi pod koniec pazdziernika dopiero
normalnie same problemy jeszcze ta moja orkiestra normalnie zaraz jak nie pije to sie narabie i moj tz mnie rano nie na ale pod lozkiem znajdzie
No troszkę tych nieprzyjemnych sytuacji masz, ale w końcu się wszytsko ułoży. Najważneisjze jest to abyś się nie stresowała bardzo, chociaż wiem, że łatwo się mówi. No i nawyki zywieniowe zmień, bo jedzienie w Macu na dobre Ci nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Mała ja też myśle że fast foody to nie najlepsze rozwiązanie.. oglądałam taki film- Super Size Me koleś przez miesiąc miał jeść tylko jedzenie z mc'donald's i po 2 tygodniach musiał przestać bo mu siadała wątroba i generalnie jego stan zdrowia stal się wręcz tragiczny, także nie polecam.. za to polecam film..
tez oglądałam ten film i byłam w ciężkim szoku! oczywiście zdawałam sobie sprawę z tego, że takie jedzienie nie jest zdrowe, ale nie wiedziałam, że takie skutki w tak krótkim czasie spowoduje! Co mnie jeszcze poruszyło to te kilku litrowe kubki z coca-colą dołączane do zestawów. Ja nie mogę wypic kubka 0,5 l coli a tam się nawet 3 l zdarzaja, przecież to jest chore

Cytat:
Ja wirtam po weekendzie.
Ostatni egzmain w tej durnej sesji za mną, a czy zdany sie dowiem w piątek
Test był przegięrty, chć niby łatwy, to się na pewno rąvbnęłam na 2-3 pytaniach.
Kodeks Cywilny taki obszerny a ta dała połowę ze spadków - no bez jaj.

Myślę, że mogę opijać - choć bez zapeszania

Moja mama zdfziwaczała trochę, będąc sama z psem w domu
Masakra, do tego powiedziała mi że jej się sutki wciągają Choć ostatnio robiła mammografię i jest ok
Ale już ją posłałam do lekarza! :d
Moja siora przyjeżdża z UK za 2 tygodnie na wakacje w PL z córeczką [załącznik
no fajnie, że już po egzaminach, długa ta twoja sesja ale najważniejsze, że już po
Siostrzenica boska, śliczna dziewczyna

Cytat:
lekko śmierdzą
długo już pijesz tę pokrzywę? dziewczyny z fryzjerskiego się zachwycają tą herbatą, ciekawe czy smak ma rzeczywiście w miarę. No i czy faktycznie działa tak jak powinna

Cytat:
wypoczniesz na całego no i dobrze, bo się należą Ci takie wakacje

martucha powodzenia w szukaniu kiecki

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-07-14 o 11:23 Powód: literówka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 11:46   #137
kliwia
Zakorzenienie

bajeczko dziś wypiłam pierwszy kubek tej herbatki.
Powuem tak: podczas zaparzania śmierdzi, ale w smaku całkiem bezsmakowa bym rzekła Kupiłam ekspresową pokrzywę w kauflandzie za 2-3zł z pieknym znaczkiem PRODUKT POLSKI, więc się chyba nie potruję
Słyszałam włąsnie że ma działanie na włosy i skórę, ponoć można też przemywać twarz, a'la tonikiem. Tylko nie wiem jak często mam ja pić?
W ogole to jest też dobra na wątrobę i nerki, jest moczopędna.

Bo my z Tż ostantio w ogóle eksperymentujemy z ziółkami.
Już się zachwyciliśmy koprem włoskim [podaje się go niemowlakom jak maja kolki] - bo reguluje procesy trawienne. Pachnie anyżem lekko.
Ciąglę poszukuję herbatki lipy [też się dzieciom podaje, ale nei wiem na co], a do apteki mi nie po drodze jakoś.
Melisy i mięty nie cierpię. CHociaż to drugie tż lubi soie zaparzać prosto z trawnika
Jeszcze się zastanawiam jak smakuje rumianek, bo pełno go na pókłach oobok mięty i pokrzywy
Stary 2008-07-14, 11:53   #138
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no juz juz wklejam oto one...

aha uprzedzam ze jest na mnie za duzaaa duzo za duza i jak ja uszyja na mnie to te koronki beda pod piersiami zaookragli mi sie pupa, zrobi talia itd.. zreszta wiecie
Załącznik 1597394

Załącznik 1597395

Załącznik 1597396
i jak aaa i zdjecie robione bylo na szybko i z ogronym rozswietleniem dlatego wyglada jakby sukienka sie swiecila a jest taka matowa

jaga calowicie sie z toba zgadzam... calkowicie...
i zeby bylo smiesznie ja majacv juz licencjata w przedszkolu niepublicnzym zaraviam 1200 za normanie 8 godzini dziennie z dziecmi (w panstwowym bylo by gorzej - 800 zl niecale za 5 godzin) a tz ktory ma srednia budowalnke, bez matury bo uwazal ze mu nie jest potzrebna - rypiac lopata i kladac wodociagi (jego firma sie zajmuje wodociagami i kanalizacja, ale on tez jest fizycznym pracownikiem tzn niechodzi w garniturku tylko rypie z pracownikiem) zarabia notabene kilkakrotnie wiecej odemnie.. niemowie ze to niesprawiedliwe.. tylko takie sa rozbieznosci w tym kraju
Cytat:
tak kasiu jestem na nia zdecydowana ma milion procent.. dalam 500 zl zaliczki i napewno ja biore, ale szyc sie bedzie w przyszlym roku w marcu mam przysc dac miare, bo wziely ateraz ale powiedzialy ze chca sie upewnic.. a potem pod koniec czerwca poczatek lipca na przymiarke

tak kolega sie zaangazowal, ona mi sie zsuwala mimo zawiazania i zapiecia, bo pani w tym czasie pomagala rozplacac obcas jakiejs lasce ktora sie w koronke wplatala i zostalam sama z przyjaciolmi..

a na kole nie mam fotki bo wyglada beznadziejnie jak beza... tzn mi sie niepodoba.. byla taka napieta smieszna.. zdecydowanie mi sie niepodobala i dlatego sciagnelam kolo i halke.. ja wole luzne sukienki
zaraz wrzuce fotki z polanicy
suknia sliczna. Chociaz widac, ze duzo za duza, ale na prawd jest sliczna, ale szkoda, ze nie cyknelas fotki z kolem i halka. Piszesz, ze jak bylo kolo to byla zbyt opieta. A moze kolo bylo za duze? Moze kolo sio a sama halka by wystarczyla?

No i z tymi zarobkami na budowach to nic nie mow. Moj tez po budowlance bez matury. Pracuje na budowie i co tydzien nie mniej jak 1000 zl przynosi... I to tez przewaznie sa dwa tygonie w miesiacu, gdzie po tego tysiaka przynosci, bo przynosi tez i wiecej. Tylko, ze z ojcem prowadzi firme budowlana i w sumie temu ma tak dobrze. Niemniej i tak go namawiam do zrobienia matury i do pojscia na studia na polibude by zrobil studia. Przezciez cale zycie przy lopacie nie bedzie stal. A ja? 1400 max przynosci bede.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 11:54   #139
kliwia
Zakorzenienie

znalazłam o walorach rumianku.
http://zielnik.herbs2000.com/ziola/rumianek.htm
też na kolki i jelitka, można przemywac buzię i włosy a nawet na nerwy

tylko jak to smakuje? chyba kupię i się przekonam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-14, 11:55   #140
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
bajeczko dziś wypiłam pierwszy kubek tej herbatki.
Powuem tak: podczas zaparzania śmierdzi, ale w smaku całkiem bezsmakowa bym rzekła Kupiłam ekspresową pokrzywę w kauflandzie za 2-3zł z pieknym znaczkiem PRODUKT POLSKI, więc się chyba nie potruję
Słyszałam włąsnie że ma działanie na włosy i skórę, ponoć można też przemywać twarz, a'la tonikiem. Tylko nie wiem jak często mam ja pić?
W ogole to jest też dobra na wątrobę i nerki, jest moczopędna.

Już się zachwyciliśmy koprem włoskim [podaje się go niemowlakom jak maja kolki] - bo reguluje procesy trawienne. Pachnie anyżem lekko.
Ciąglę poszukuję herbatki lipy [też się dzieciom podaje, ale nei wiem na co], a do apteki mi nie po drodze jakoś.
Melisy i mięty nie cierpię. CHociaż to drugie tż lubi soie zaparzać prosto z trawnika
Jeszcze się zastanawiam jak smakuje rumianek, bo pełno go na pókłach oobok mięty i pokrzywy
Ja z ziołowych to najbardziej miętową właśnie lubię rumianek/ szałwia jedynie do celów kosmetycznych, nigdy nie piłam więc nie powiem jak smakuje. Melisa dla mnie smaku nie ma, mam w domu melisę z pomarańczą, ale to też ma smak nieokreślony. Ale na ta pokrzywę może się skusze, ciekawa jestem czy ta płukanka faktycznie zmniejszy przetłuczaszanie włosów.
A herbatki z lipy piłam w dzieciństwie, zdaje się, że to na przeziębienie czy grypę działało, ale już nie pamiętam dokładnie.
Stary 2008-07-14, 12:42   #141
Sysunia_d
Zakorzenienie

Martucha --- WOW wygladasz ślicznie kolor włosów piekny w całości poprostu księżniczka !!!

A co do mojej sytuacji mnie to przeraża dlatego że z tż mało kiedy sie kłócimy - zawsze dochodzimy do kompromisu , nie ma takich spięć . Jednak teraz teściowie przeginają i to mnie wkurza , moja mama nawet teściowi przygadała bo nie wytrzymała hehe.. Oni maja cięzkie charaktery ty powiesz swoje a oni i tak to mają w d... , tak przysiegali że ich slub guzik obchodzi , ze oni nie beda pomagać , kasy nie dadza itp a teraz wszedzie wpychaja nosy - gdzie nie trzeba.

Wczoraj sie pogodzilismy i jest juz oki - musimy jak najszybciej zalatwic najwazniejsze sprawy zeby nie mogli sie juz wtracac to chyba jedyne rozwiazanie.
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:03   #142
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
sukienek nie przymierzalam wogole wczesniej... ale wiedzialam ze w gorsecie bede wygladac treagicznie, wiec szukalam jednoczesciowej, marzeniem moim byla suknia w stylu przeminelo z wiatrem i ta jest w takim stylu - jak ja zobaczylam wiedzialam ze musi byc moja.. wolalam ja jednak przymierzyc... jak to sie mowi - sukienka do slubu musi cie zauroczyc a ty sie w niej zakochac... ja sie w niej do tego stopnia zakochalam ze bylam na milion procent pewna ze ja wezme zanim ja przymierzalam.. i niezaluje... moze tak szczerze mowiac niewyglada na tych fotkach za pieknie, ale na zywo jest super, jest ecru (jak brudna firanka - nie wiem czemu tu wychodzi jak biala - koronki sie cudownie mienia, przeuroczo szelesci, jak to powiedzial przyjaciel wszyscy beda wiedziec gdzie jestes... a co najwazniejsze na zywo zakochala sie w niej przyjaciolka ktorej na fotce sie niepodobala.. zreszta powiem lrotko.. jak spotkasz swoja suknie to nawet bez mierzenia bedziesz wiedziala ze to jets ona.. to jak z miloscia.. i to mowie calkiem serio.. bedziesz czula cala soba ze to jest ta a nie inna...
Martusiu, bardzo ładna suknia, idealnie pasuje do Twojej urody, kolor włosów super ją podkreśla. Ja miałam tak samo z moją suknią. Zanim ją zobaczyłam na żywo to już wiedziałam, że będzie moja. Teraz obie możemy spać spokojnie

Cytat:
Pati, wreszcie się pojawiłaś. Dużo Cię omineło:P

Cytat:
lekko śmierdzą
Kliwia, boska siostrzenica, piękna dziewczynka!!
A co to tak się stało, że eksperymentujesz z herbatkami?

Ja dzisiaj mam wolne, może jak się pogoda utrzyma to zrobimy jakiegoś grilla.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:04   #143
popscene
Wtajemniczenie

Anula, właśnie mam smaka na jakąś kiełbę, albo coś takiego
Stary 2008-07-14, 13:07   #144
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale mi sie nudzi dzisiaj pogoda do dupci i nic mi sie nie chce Tż dzis poszedl 1 dzien do pracy, a ja siedze sama w moim domku i nie wiem co z soba zrobic caly dzien tylko cos podzeram ogladalam suknie slubne na allegro ale nic mnie nie powalilo teraz ogladam zaproszenia i zastanawiam sie czy by samemu nie zrobic i czy by to taniej nie wyszlo wczesniej myslalam ze kupimy takie najtansze za 1 zl ale teraz ogladam i niektore sa sliczne i chyba nie takie trudne do zrobienia tylko ciekawa jestem ile by kosztowaly wszystkie materialy i czy ladnie by mi to wyszlo bo zbyt wielkiego talentu to nie mam hehe te zaproszenia mi sie strasznie podobaja z zielonym srodkiem i wstazeczka nie wygladaja zbyt skomplikowanie musze pogadac z tz

http://www.allegro.pl/item393853635_...nalizacja.html
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:13   #145
zielony_motylek
Rozeznanie

kliwia słodka ta twoja siostrzenica

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
tez oglądałam ten film i byłam w ciężkim szoku! oczywiście zdawałam sobie sprawę z tego, że takie jedzienie nie jest zdrowe, ale nie wiedziałam, że takie skutki w tak krótkim czasie spowoduje! Co mnie jeszcze poruszyło to te kilku litrowe kubki z coca-colą dołączane do zestawów. Ja nie mogę wypic kubka 0,5 l coli a tam się nawet 3 l zdarzaja, przecież to jest chore
Też mnie to zszokowało i wogóle cały film.. nie spodziewałam się aż takich skutków..

Cytat:
Ja mięte lubie baaarzo, melise nie bardzo, a rumianek szczerze mówiąc nie pamiętam jak smakuje, choć jak byłam mała piłam często a ten koper włoski to naprawde dobry na trawienie? Pierwszy raz o nim słysze..
Stary 2008-07-14, 13:13   #146
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale mi sie nudzi dzisiaj pogoda do dupci i nic mi sie nie chce Tż dzis poszedl 1 dzien do pracy, a ja siedze sama w moim domku i nie wiem co z soba zrobic caly dzien tylko cos podzeram ogladalam suknie slubne na allegro ale nic mnie nie powalilo teraz ogladam zaproszenia i zastanawiam sie czy by samemu nie zrobic i czy by to taniej nie wyszlo wczesniej myslalam ze kupimy takie najtansze za 1 zl ale teraz ogladam i niektore sa sliczne i chyba nie takie trudne do zrobienia tylko ciekawa jestem ile by kosztowaly wszystkie materialy i czy ladnie by mi to wyszlo bo zbyt wielkiego talentu to nie mam hehe te zaproszenia mi sie strasznie podobaja z zielonym srodkiem i wstazeczka nie wygladaja zbyt skomplikowanie musze pogadac z tz

ja też buszuję po allegro, oglądam zawieszki na alkohol no też myślałam o zaproszeniach tych najtańszych, ale z drugiej strony chciałabym pobawic się i zrobic samemu tylko czy materiały mnie nie wyjdą drożej, nie wiem
Stary 2008-07-14, 13:14   #147
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

A nam się chyba nie będzie chciało robić. A na allegro za 2 zeta można wypaśne kupić. 2x35zl to nie taki wielki wydatek.
Dzisiaj dupowaty dzień. Nic mi się nie chce. Siedzę i też kombinuję ciągle co by tu zjeść
I chyba zrezygnuje dzisiaj z joggingu a zjem caaaaałą górę fryyyyyyyyyyyytek. Jami jami!
Stary 2008-07-14, 13:14   #148
jaga_2001
Zakorzenienie

Samba, rzeczywiscie sliczne te zaproszenia. Mysle, ze koszt to ok 0,70 gr, nie wiecej jesli samabys je robila. Jak moje t 40 gr juz koperta, to te z racji wstazeczki beda ciut drozsze, no i podojny papier. Papier kupuj na allegro, bo taniej. No i najpierw kup koperty a pod nie rob zaproszenia, bo pozniej mozesz miec problem.

A propos zaproszen. Poszukuje takich stylowych, przede wszystkim polskich fontow... Na necie nic ciekawego nie widzialama przeszukalam juz wszystko.

Wy tu o zarciu, a ja od dzis jestem na diecie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:19   #149
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Też mnie to zszokowało i wogóle cały film.. nie spodziewałam się aż takich skutków..

Ja mięte lubie baaarzo, melise nie bardzo, a rumianek szczerze mówiąc nie pamiętam jak smakuje, choć jak byłam mała piłam często a ten koper włoski to naprawde dobry na trawienie? Pierwszy raz o nim słysze..
Niby zszokowało, ale wszystko jest dla ludzi
Ten glutaminian sodu zawsze będzie mnie, i mojego TŻta przede wszystkim, ciągnął do takiego maka. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić.

Jeśli chodzi o ziółka to swego czasy pijałam bratka. Ale teraz jak biorę hormony to nie mogę czegoś tam pić. Zapomniałam czego i dlatego nie wiem co mogę pić i dlatego nie piję już ziółek

Mnie te na maksa urzekły:
http://www.allegro.pl/item392217219_...ub_wesele.html

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-07-14 o 13:21 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 13:37   #150
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Samba, rzeczywiscie sliczne te zaproszenia. Mysle, ze koszt to ok 0,70 gr, nie wiecej jesli samabys je robila. Jak moje t 40 gr juz koperta, to te z racji wstazeczki beda ciut drozsze, no i podojny papier. Papier kupuj na allegro, bo taniej. No i najpierw kup koperty a pod nie rob zaproszenia, bo pozniej mozesz miec problem.
A jakie Ty masz upatrzone zaproszenia? tez jakies z allegro?? dzieki za uwage o kopertach bo tez bym na to nie wpadla

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Niby zszokowało, ale wszystko jest dla ludzi
Ten glutaminian sodu zawsze będzie mnie, i mojego TŻta przede wszystkim, ciągnął do takiego maka. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić.

Jeśli chodzi o ziółka to swego czasy pijałam bratka. Ale teraz jak biorę hormony to nie mogę czegoś tam pić. Zapomniałam czego i dlatego nie wiem co mogę pić i dlatego nie piję już ziółek

Mnie te na maksa urzekły:
http://www.allegro.pl/item392217219_...ub_wesele.html
noo tez ladne i tez raczej proste w wykonaniu tylko ja tez mam taki problem ze nie wiem czy w efekcie bedzie mi sie chcialo to robic samej ja juz sie zbieram do robienia zawieszek na wodke od lutego myslalam ze bede je robic zeby zabic czyms wolny czas jak tz wyjedzie ale w koncu stwierdzilam ze jeszcze jest strasznie duzo czasu i nie ma sie po co tak spieszyc a poza tym nie wiem jeszcze w jakiej kolorystyce bedzie ustrojona sala (sale stroja jej wlasciciele, co sezon jest inna dekoracja, ale taka ladna bez balonow wiec mam nadzieje ze ladnie bedzie) no ale zawieszki bym chciala miec pod kolor no i jeszcze zawieszek nie zrobilam a dzis widzialam na allegro jakies w promocji za 5 zl 20 zawieszek i stwierdzilam ze nie wiem czy jest sens sie meczyc skoro tak tanio mozna kupic jak sie ma fuksa

Bratka tez kiedys pilam dobrze robi ponoc na cere chociaz osobiscie nie zauwazylam wiekszych zmian Koper wloski zaparzyla mi wspollokatorka ze Slowenii i jak to wypilam to cala noc bylo mi tak niedobrze ze myslalam ze padne Ale oni w tej Slowenii to pija same jakies takie owocowe herbatki i ziolka bleeee A co z ta pokrzywa?? Tym trzeba plukac wlosy czy to pic?? I czy to powstrzymuje wypadanie? Bo mi strasznie wypadaja

Popscenejak tam nauka rachunkowosci??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości