![]() |
#121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas 2009 - PART IV :)
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wirtam po weekendzie. Ostatni egzmain w tej durnej sesji za mną, a czy zdany sie dowiem w piątek ![]() Test był przegięrty, chć niby łatwy, to się na pewno rąvbnęłam na 2-3 pytaniach. ![]() Kodeks Cywilny taki obszerny a ta dała połowę ze spadków - no bez jaj. ![]() ![]() Myślę, że mogę opijać - choć bez zapeszania ![]() ![]() Cytat:
I teraz chcę na nie odp. ![]() Otóż jak już mieliśmy ustaloną datę zaczęłąm szukać różnych zreczy ze śłubem związanych. ![]() W gorącej wodzie kąpana jestem ![]() ![]() I tak szukając pomysłu na suknie, wyskoczył mi wizaż, no to weszłam - przez tydzień przeglądałam wątek z sukniani ślubnymi. Jak zobaczyłam, że jest tego więcej - nie wychodziłam po za dział ślubny bo się bałam, i gubiłam we wszystkim. Ale jakoś samo poszło ![]() Moja mama zdfziwaczała trochę, będąc sama z psem w domu ![]() Masakra, do tego powiedziała mi że jej się sutki wciągają ![]() ![]() Ale już ją posłałam do lekarza! :d Moja siora przyjeżdża z UK za 2 tygodnie na wakacje w PL ![]() ![]() martuśka super ta suknia! fajnych masz przyjaciół, zazdroszczę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
nie jestem zazdrosna bo on i tak cały dzień siedzi w domu tylko na weekend gdzies pojedzie a tak robi to samo co ja tylko, że zdala ode mnie
![]() ![]() ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Kaśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
wywal misia, wróc do poprzedniego awa, tak się fajnie usmiechałaś z tej trawy !! optymistycznie Nie kłócić mi się tu!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ale nawet jak coś robię to myślę o TZ
![]() ![]() ale ok juz nie będe marudzić a avek wróci jak będe szczęśliwa bo póki co mam dołą i będzie misio, bo ja na TZ mówię Misia ![]()
#126 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do Piły
![]() na oddołowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() jutro wraca moja przyjaciółka i może pojedziemy do opola do tej drugiej koleżanki ![]() ![]()
#128 |
Wtajemniczenie
|
Kliwio, śliczna siostrzenica!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dziękować
![]() ![]() ![]() ![]() zaparzyłam sobie własnie ziółka z pokrzywy ![]() lekko śmierdzą ![]() dziś dodatkowo sobie takim naparem włosy będę płukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyynki
Kasiula mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien juz bedzie u ciebie pgodniejszy...tak jak powiedzialam oprzedniczka zajmij sie czyms...wiem,ze ci trudno ale szkoda czasu marnowac na smutki i przede wszystkim klotnie..przeciez oboje sie kochacie i szalenie tesknicie za soba wiec razem zabijajcie ta tesknote i wypelniajcie ja kontaktem jesli macie mozliwosc..zobaczysz za pare tyg bedziesz sie smiac z calej tej sytuacji i powiadac Tzowi jak to bylo ![]() ![]() ![]() mala 3mam kciuki za ciebie...i jestem z toab myslami..wierze ze jdank wszystko pojdzie pomyslnie i to co teraz jest za chwile bedzie juz tylko niezbyt mila przyszloscia ![]() a ja jestm pierwzy z 3 ostatnich dni w pracy przed wakacjami..normalnie dluzy mi sie strasznie a male okuczaja ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sas a jak będzieszx na wakacjach to do nas zaglądniesz czasem? ![]()
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jakzebym mogla oposcic na tak dlugo was ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
ale rownie bardzo jak ty ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam musze sprobowac polozyc mala spac...odezwe sie psoniej albo dopiero jutro bo jeszcze zjezdzaja dzis do nas moje dwie kumpele..mowie wam mam urwanie glowy..ale mamcia w domku robi pyszny rosolek dla nas hehe ![]() ![]() ![]() fajnie ze jest buziaki i milego dzionka
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a siosrzenica zarabista ![]() aaaa i wiesz co ja tez jestemw goracej wodzie kapana, jakbym mogla to bym juz wsyztklo zalatwila ![]() uciekam na zakupy z mama moze kupie jakas sukienke na wesele wlasnie do tychprzyjaciol, ktora spelni role swiadka i 2 dnia u mnie... trzymajcie kciiuki- nienawidze zakupow ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siostrzenica boska, śliczna dziewczyna Cytat:
Cytat:
![]() ![]() martucha powodzenia w szukaniu kiecki Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-07-14 o 11:23 Powód: literówka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
bajeczko dziś wypiłam pierwszy kubek tej herbatki.
![]() Powuem tak: podczas zaparzania śmierdzi, ale w smaku całkiem bezsmakowa bym rzekła ![]() ![]() ![]() Słyszałam włąsnie że ma działanie na włosy i skórę, ponoć można też przemywać twarz, a'la tonikiem. Tylko nie wiem jak często mam ja pić? ![]() W ogole to jest też dobra na wątrobę i nerki, jest moczopędna. Bo my z Tż ostantio w ogóle eksperymentujemy z ziółkami. Już się zachwyciliśmy koprem włoskim [podaje się go niemowlakom jak maja kolki] - bo reguluje procesy trawienne. Pachnie anyżem lekko. Ciąglę poszukuję herbatki lipy [też się dzieciom podaje, ale nei wiem na co], a do apteki mi nie po drodze jakoś. ![]() Melisy i mięty nie cierpię. CHociaż to drugie tż lubi soie zaparzać prosto z trawnika ![]() Jeszcze się zastanawiam jak smakuje rumianek, bo pełno go na pókłach oobok mięty i pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i z tymi zarobkami na budowach to nic nie mow. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
znalazłam o walorach rumianku.
http://zielnik.herbs2000.com/ziola/rumianek.htm też na kolki i jelitka, można przemywac buzię i włosy ![]() ![]() tylko jak to smakuje? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A herbatki z lipy piłam w dzieciństwie, zdaje się, że to na przeziębienie czy grypę działało, ale już nie pamiętam dokładnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Martucha --- WOW wygladasz ślicznie
![]() A co do mojej sytuacji mnie to przeraża dlatego że z tż mało kiedy sie kłócimy - zawsze dochodzimy do kompromisu , nie ma takich spięć . Jednak teraz teściowie przeginają i to mnie wkurza , moja mama nawet teściowi przygadała ![]() Wczoraj sie pogodzilismy i jest juz oki - musimy jak najszybciej zalatwic najwazniejsze sprawy zeby nie mogli sie juz wtracac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co to tak się stało, że eksperymentujesz z herbatkami? Ja dzisiaj mam wolne, może jak się pogoda utrzyma to zrobimy jakiegoś grilla. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Anula, właśnie mam smaka na jakąś kiełbę, albo coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ale mi sie nudzi dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item393853635_...nalizacja.html |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Rozeznanie
|
kliwia słodka ta twoja siostrzenica
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj dupowaty dzień. Nic mi się nie chce. Siedzę i też kombinuję ciągle co by tu zjeść ![]() I chyba zrezygnuje dzisiaj z joggingu a zjem caaaaałą górę fryyyyyyyyyyyytek. Jami jami! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Samba, rzeczywiscie sliczne te zaproszenia. Mysle, ze koszt to ok 0,70 gr, nie wiecej jesli samabys je robila.
![]() ![]() A propos zaproszen. Poszukuje takich stylowych, przede wszystkim polskich fontow... ![]() ![]() Wy tu o zarciu, a ja od dzis jestem na diecie. ![]()
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten glutaminian sodu zawsze będzie mnie, i mojego TŻta przede wszystkim, ciągnął do takiego maka. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Jeśli chodzi o ziółka to swego czasy pijałam bratka. Ale teraz jak biorę hormony to nie mogę czegoś tam pić. Zapomniałam czego i dlatego nie wiem co mogę pić i dlatego nie piję już ziółek ![]() Mnie te na maksa urzekły: http://www.allegro.pl/item392217219_...ub_wesele.html Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-14 o 13:21 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bratka tez kiedys pilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popscenejak tam nauka rachunkowosci?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.